allah herkese iyilik versin başka bişey diyemiyorumaynen yavrusum,ne diyim,nankörlük resmen buçocuk sahibi olamayan binlerce insan var yaa yazık
Damın düşmedikten sonra sorun yok tatlım.
selam kızlar...
şöyle bir yakın geçmişe baktım da hamilelikten sıkılan ve şikayet eden ne kadar çok arkadaş var, kızlar herşeyden önemlisi bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak değil mi, neden şikayet ediyorsunuz anlamadım, hamilelik bu tabii ki ağrımız sızımız olacak ama herşeyden önemlisi bugünlerin kıymetini bilmek, Allah'a bugünleri gösterdiği için şükretmek ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabilmek. bebişlerimizin günü dolana kadar karnımızda geçirdiği her gün dışarıdaki 3 güne bedel bunu biliyorsunuz dimi....
selam kızlar...
şöyle bir yakın geçmişe baktım da hamilelikten sıkılan ve şikayet eden ne kadar çok arkadaş var, kızlar herşeyden önemlisi bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak değil mi, neden şikayet ediyorsunuz anlamadım, hamilelik bu tabii ki ağrımız sızımız olacak ama herşeyden önemlisi bugünlerin kıymetini bilmek, Allah'a bugünleri gösterdiği için şükretmek ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabilmek. bebişlerimizin günü dolana kadar karnımızda geçirdiği her gün dışarıdaki 3 güne bedel bunu biliyorsunuz dimi....
ne mutlu sana canım,inşallah belinde çok sıkıntı yaşamadan atlasırsın doğumu
sanada yorumum sadeceolacak annelik en başta fedakarlıktır
allah çektiğinin mükafatını bebeğinin sağlığıyla mükafatlandırsın inşallah canım
saolun kızlar,hep şunu savunurum beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye,ben bu günleri görmek için çok bekledim 5.yılımızda evlat sahibi oluyoruz hep ertelendi fizik doktorum erteledi 1,5 yıl ,sonra ben istemedim sonra eşim istemedi ailesi yüzünden problemler,sonrada ikimiz istedik 1 sene sonunda oldu allahım şükürler olsun,ne aşamlardan geçtik göz yaşları döktük o 1 yılda,sonunda rabbim nasip etti,o yüzden onun için her zorluğu çekerim...
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah....hepsi vaktinde gelsin....
saolun kızlar,hep şunu savunurum beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye,ben bu günleri görmek için çok bekledim 5.yılımızda evlat sahibi oluyoruz hep ertelendi fizik doktorum erteledi 1,5 yıl ,sonra ben istemedim sonra eşim istemedi ailesi yüzünden problemler,sonrada ikimiz istedik 1 sene sonunda oldu allahım şükürler olsun,ne aşamlardan geçtik göz yaşları döktük o 1 yılda,sonunda rabbim nasip etti,o yüzden onun için her zorluğu çekerim...
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah....hepsi vaktinde gelsin....
tatlım ben kızımda o kadar neşelı gırdım kı anlatamam duşunsene artık evladına kavuşucaksın onu mısler gıbı koklucaksın bıttı yanı koca 9 ay
zaten gözunu bı kapatıyosun bı acıysun bıtmış
ılk aklına gelen bebgın sağlıgı oluyo onuda ögrendımmı tabı kendını merak edıyosun odaya gelınce hemen getırıyolar
o kucuk melek zaten ac oldugundan başlıyo aranmaya emıyo emdıkcede sutun gelıyo kı gelmeyenlerde var
melela ablam normal doğum yapmasına ragmen bebegı bı turlu ememedı şekerı duşmesın dıye orda mama verdıler
sonradan annesını emdı
sarılık ıcın korkma cnm benım ıkı yavrumda olmadı olsada sukur tedavısı var rabbım dermansız vermesın cnm
ya bu arada merakımı giderirmisiniz pek bi cahil kalmışım, çatı(lar) ın ağrısı tam olarak neresi oluyor, ayrıca damdan düşecek olan nedir anlayamadım yahu....
ya bu arada merakımı giderirmisiniz pek bi cahil kalmışım, çatı(lar) ın ağrısı tam olarak neresi oluyor, ayrıca damdan düşecek olan nedir anlayamadım yahu....
selam kızlar tüm anneleri tebrik ediyorum ,,,zamanı gelicek arkadaşlara da Allahtan sabır diliyorum..Bu kadar dayandınız o yarım saat bır saate gelince dayanırsınız ...Nihayetinde bebeişiniz için yapacağınız en son ve en önemli şey olacak bu onu düşünün ve güçlü olun...bebişlerimizde artık daracık yerde kurtarıcaz onları
tatlım ben bu yüzden depresyon tedavisi gördüm bebek hasreti nedir iyi bilirimsaolun kızlar,hep şunu savunurum beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye,ben bu günleri görmek için çok bekledim 5.yılımızda evlat sahibi oluyoruz hep ertelendi fizik doktorum erteledi 1,5 yıl ,sonra ben istemedim sonra eşim istemedi ailesi yüzünden problemler,sonrada ikimiz istedik 1 sene sonunda oldu allahım şükürler olsun,ne aşamlardan geçtik göz yaşları döktük o 1 yılda,sonunda rabbim nasip etti,o yüzden onun için her zorluğu çekerim...
kuzum merhaba bende unobaby bulamayınca johnsun aldım hatta daha memnun kaldım hem dokusu daha yumuşak
bundan sonra ona devam edıcem sanırım
eger ıslak mendıl kokulu degılse su gıbı kokuyosa o ıs tamamdır
canım bebeğin şimdi doğmuştur yanındadır gözünüz aydın olsun....
canım hiç korkma rahat olmaya çalış sen yatarken rahatca, bebeğin kucağına gelecek.....
sancın var ve pazartesi bebeği alacaklar :44: neden ki normal doğum olsa açılması beklenir ama sezeryan olcak:44: normal olasınımı bekliyolar acaba :44: canım allah kolaylık versin inşallah pazartesiye kadar dayanırsın....dualarım seninle ve diğer doğum yapacak arkadaşlara....
Damın düşmesi sıkıntılı bi olaydır canım. Çeken bilir sadece.
konun uzmanı YMD yani sayın Prof.Dr. YMD'ye soralımmm.... :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
konun uzmanı YMD yani sayın Prof.Dr. YMD'ye soralımmm.... :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
toplanmışsınız:))) bak bakk :))) resmen yıkıyosunuz topiği:)))
ayy içim rahatladı kız sağolasınnnnnnnn :))
ona devam ederim bende memnun kalırsam..
bebek yağı da jhonsons düşünüyorum şampuanı da.
pişik kremi de onu mu alsam.
hepsi aynı olsun :)
pudra olarak ne kullanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?