2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

miskokılum sen tecrübelisin sezeryan konusunda sanırım bişey sorucam sence gecelikmi yoksa pijama takımımı hangini öneriyorsun.. normalde gecelik çok ii de sezeryani merak ettimde ...

ben okula gideyimde prensesimi alayım ii akşamlar şimdiden kızlar kendinize ve göbüşlerinize ii bakın... oğluşumla sizleri öpüyoruz:)))

kızlar;
iyi akşamlar....
geçmiş yapamadım... ama doğum yapanlar vardır diye tahmin ediyorum maşallah diyorum bütün bebeklere
doğuma gidecek olanlarada şimdiden allah kolaylıklar versin inşallah

Kizlar yarin 7:30da hastaneye yatis yapiyorum..bugun tusede 2cm acilma,nst de de surekli ama duzensiz sanci cikti..
Kizim 4100cikti olcumde ama 3600-4200araliginda beklio dr..suyum cok fazla oldugu icin sancilarin agrisini hissetmiomusum:S
yarin ilk once su kesemi patlatip suni sanciyla normal dogum baslaticak eger acilma olmazsa sezeryana gecicez..en azindan normal dogumu denemis olucam
Cunku dr um ben senin yernde olsam normali denerdim.diyerek heveslendirdi.. yarin her turlu kizim kucagimda olucak..darisi basiniza:)

merhaba canım ben bir doğum yaptim sana bi öneride bulunucam kolay doğum için

hadii bakalım:))) hayırlısı olsun canım allah sana güç kuvvet versin

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kolaylıkla alırsın yavrunu kucağına inşallah. bizide dualarında unutma :)

Merhaba tatlı annişler... geçmişe henüz pek bakamadım doğuma kimler gidiyor bugün acaba?
çarşıya çıktım kendime bebişe bi kaç kıyafet aldım yorulmuşuz çok.doğumuma 2 hafta kadar var diyince şaşırıyo insanlar,iyi çıkıp gezebiliyosun hala diye napim ama doğumdan sonra kolay kolay çıkamayız ki artık böyle.bi yandan da korkuyorum suyum falan gelivercek çarşı ortasında diye

allah yardımcın olsun dualarımız seninle...........

Allah yardımcın olsun canım.sağlıkla kızını kucağına alırsın inşallah.ne güzel kavuşuyorsun artık sen de kızına baya durdu cimcime :)

merhaba canım bende aynı senin gibiyim gezip duruyorum gerçi son zamanlar yürümek iyiymiş sokakta doğuracaksın diyorlar:))))))))))))

merhaba canım bende aynı senin gibiyim gezip duruyorum gerçi son zamanlar yürümek iyiymiş sokakta doğuracaksın diyorlar:))))))))))))

ay valla her çıkışımda bu son diyorum yine dayanamıyorum aman Allah korusun uslu uslu dursunlar zamanında yapalım doğumlarımızı.

tansiyonm normall canım. Doktormda her şey iyi dedi. Bişey olsa söylerdi. Ben son zAmanlarda iyi beslenmedim ondan olabilir. Ama doktorm iyi dedi. Normal doğum da aşırı kilo tercih etmiyoruz. Gayet iyi dedi yani. Öyle bişey olsa söylerdi.
canım zaman geliyor artık hayırlısıyla sende bir avazda doğurursun inşallah...bebeğinede maşallah diyelim bebeğin nst de sana seslenmiş: ''annneeeeeeeee ben geliyorum az kaldı hazır ol'' diyor
sağol canım. Evet gelmesine az kaldı galiba. Gerilerde nst kağıdımı koymuştum gördünüz mu ?

allahim ne kadar guzel...saglicakla kucagina almak nasip etsin.....allah anali babali buyutur...cok duygusallastim...gozlerim doldu mutluluktan darisi basima hayirlisiyla...

canım allah hakkında hangi doğum şekli hayırlısıyla onu nasip etsin inşallahhhh...iyi haberlerini alırız inşallahhh...

merhaba ;

ocak ayı anneliğinden aralık ayı annesi olucakmışım ,ethicada doğum yapan var mı aranızda,eğer beklersek norml doğum riski olabilir dedi ,keşke 21 aralık olsaydı diyorum içimden ,erken yumurtladığım için ,normal doğum tarihim 03-06 ocak gibiydi :)))

sezeryanda 2 gece kalınıyor mu?yoksaa bi gece yeterli mi ?

göğüs uçlarınız için krem kullanmaya başlayanlar oldu mu ,ben 10 gün sonra falan alıcaktım kremi ama hemen almam gerekiyor galiba ?

sütüm gelmezse diye çok üzülüyorum (

pdr ciğim kayra22 arkadaşa yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum ben 2 sezaryen 1 normal doğum yaptım. sağlık sorun veu yoksa normal en güzeli...sezaryen ameliyattır ve komplikasyonları vardır. ki benim ilk sezaryenimde sezaryen dikişim mesaneme yapışmış. bu hamileliğimde serklajda farkedildi ve az daha bebeğimi ktbediyordum suyum geldi...

ve 13 gün oldu hala 3 tane ağrı kesici içiyorum çok eğilemiyorum. gerçi 2. sezaryenim ilkinde bu kadar zor olmamıştı.

gaz için kolidorda gezdirilirken dedim ki başbakan boşuna dememiş normal doğum diye. hem ağladım hem yürüdüm...

keyfi sezaryeni doğru bulmuyorum... içimde kaldı ayrıca normal doğum...

Allah yardımcın olsun canım, heyecanlı bir geceden sonra inşallah yarın herşey çok güzel olur...

hayırlı olsun canım... Allah yardımcın olsun seninde.. senden bir hafta sonra da benim olacak inşallah...
az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…