Valla ben de kullanmamak yasak diye biliyorum Çocuğun kucakta taşınmaması onun içinde olması gerekli. 0-13 kilo hem oto koltuğu hem pusete monte ediliyo diye satmıyolar mı niye yasak anlamadım.
NEDEN NORMAL DOĞUMDA BU KADAR DİRETİYOR İNSANLAR???
gerçekten cahillik olarak düşünün ben anlamıyorum bunu...fikir istiyorum sadece
bana ömrümün en güzel olayı için saatlerce acı çekmek halim kalmadan enerji harcamak bağarmak...bilmiyorum...misler gibi çektir fönünü hazırla kendini git al bebeğini kucağına ağrı kesizi için 2 iğne vur bu kadar işte...:)
12 saat bağarıp sonrasında sezeryana alınan okadar çok arkadaşım var ki....
daha mı iyi bu normal doğum önerisi tecrübesi olan varsa fikir versin lütfen
canım seninle birlikte sabrettik :) umarım sende bir an önce alırsın bebeğini kucağına..torpil olucak ama ilk duamı senin için edicem :)
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..yarın hepiniz için dua edicem aklımdasınız:)
önerilere açığım..bekliyorum :)
geçen hafta yapılan ilk tuşeden sonra akıntım çoğalmıştı ama suyum veya nişanım gelmedi..kasılmaları hissediodum ama suyum fazla olduğu için bebeğim kafasını tam olarak yoluna oturtamıomuş dolayısıyla bende o baskı ve ağrıyı hissedemiomuşum..o yüzden ilk önce su kesemi açıcakmış bakalım..yaşayıp görces..hep normal doğum istemiştim bebeğim biraz iri olduğu için tereddütlüydük dr umla..en azından denemeden sezeryana girmiyceğim için çok sevinçliyim..umarım normal doğumu başarabiliriz kızımla :)
işte aslında bu yönüde var..estetik sadece görüntüyü düzeltiyor...normal doğumda da dikiş ve hissizlik var...pişman olan kişiler o kadar çok ki...en azından kasık bölgesşnde ince bir çizgi ve acısızlık benim bakış açıma göre daha mantıklı....
Kizlar yarin 7:30da hastaneye yatis yapiyorum..bugun tusede 2cm acilma,nst de de surekli ama duzensiz sanci cikti..
Kizim 4100cikti olcumde ama 3600-4200araliginda beklio dr..suyum cok fazla oldugu icin sancilarin agrisini hissetmiomusum:S
yarin ilk once su kesemi patlatip suni sanciyla normal dogum baslaticak eger acilma olmazsa sezeryana gecicez..en azindan normal dogumu denemis olucam
Cunku dr um ben senin yernde olsam normali denerdim.diyerek heveslendirdi.. yarin her turlu kizim kucagimda olucak..darisi basiniza:)
Canim tebrikler sağlıkla analı babalı büyüsün ikinizin de iyı olmasına sevındım :)Herkese merhaba.
Dun sabah saat 8de oglumuz Mert dunyaya geldi. Sagligi yerinde, 51 cm 3600 gram dogdu.
Ben de iyiyim, bugun itibariyle agrilarim bayagi azaldi. Dun dogumdan sonra sut gelmeye basladi ama yeterli olmadi bugun arada mama takviyesi yaptilar. Onun disinda hersey yolunda.
Bugun firsat bulursam dogum hikayeleri kismina daha detayli yazarim.
Amin canım , Allah kolay bi doğum nasip etsin guzelligi saglıkla kucagına al ınşallah . . Dönùsünde hikayeni beklıyoruz Allah bi avazda kurtarsın. .Kizlar yarin 7:30da hastaneye yatis yapiyorum..bugun tusede 2cm acilma,nst de de surekli ama duzensiz sanci cikti..
Kizim 4100cikti olcumde ama 3600-4200araliginda beklio dr..suyum cok fazla oldugu icin sancilarin agrisini hissetmiomusum:S
yarin ilk once su kesemi patlatip suni sanciyla normal dogum baslaticak eger acilma olmazsa sezeryana gecicez..en azindan normal dogumu denemis olucam
Cunku dr um ben senin yernde olsam normali denerdim.diyerek heveslendirdi.. yarin her turlu kizim kucagimda olucak..darisi basiniza:)
bende anlamdım valla araştrcam bunu ama nasıl yasak mış...o zmn satarken bizi kandıryolar mı yani...
iyi geceler arkadaşlar
bende cuma sabah 10 da sezaryana girecem inşaallah..ben kasık fıtığından, bel fıtığından ve yumurtalıklar için laporoskop ameliyatı geçirdim...kasık fıtığının bi etkisi yokmuş.ama bel fığı beni korkutuyo..normal doğumda zorlanmaktan ve tekrar belimden rahatsızlanmaktan korkuyorum,buyüzden sezaryanı seçtim..yani 4.ameliyatım olacak...hayırlısı inşaallah...Allah herkesin yardımcısı olsun...,inşaalllah bende güzel kızımı cuma günü kucama alırım...
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hakkınızda hayırlısını versin inşallahiyi geceler arkadaşlar
bende cuma sabah 10 da sezaryana girecem inşaallah..ben kasık fıtığından, bel fıtığından ve yumurtalıklar için laporoskop ameliyatı geçirdim...kasık fıtığının bi etkisi yokmuş.ama bel fığı beni korkutuyo..normal doğumda zorlanmaktan ve tekrar belimden rahatsızlanmaktan korkuyorum,buyüzden sezaryanı seçtim..yani 4.ameliyatım olacak...hayırlısı inşaallah...Allah herkesin yardımcısı olsun...,inşaalllah bende güzel kızımı cuma günü kucama alırım...
slm..tlf den giriyorum çok yavaş internet..sizden bi isteğim var..36+2 deyim.bebeğimin gelişimi 32 hafta.şu an 2 kilo 153 gr..bu gün hastaneden geldim bi değişim yok..çok kötüyüm inanın..böyle bi durum yaşayan oldumu..doktor kesin bisey söyleyemem sağlığı ile ilgili dedi..bu da ne demek oluyor..gecem gündüzüm birbirine karıştı..9 aydır yaşadığım heyecan Sanki boğazımda bi yumru..karnımda şu an kıpır kıpır.şu saatten sonra ona ne olabilir ki..ben ne yaparım..cvp yazamayabilirim tlf olunca..ama yazacaklarinizi bekliyorum..yaşayan varmi böyle bi sey.varsa doktorunuz ne diyor..duyan bilen sadece biraz bilgi
slm..tlf den giriyorum çok yavaş internet..sizden bi isteğim var..36+2 deyim.bebeğimin gelişimi 32 hafta.şu an 2 kilo 153 gr..bu gün hastaneden geldim bi değişim yok..çok kötüyüm inanın..böyle bi durum yaşayan oldumu..doktor kesin bisey söyleyemem sağlığı ile ilgili dedi..bu da ne demek oluyor..gecem gündüzüm birbirine karıştı..9 aydır yaşadığım heyecan Sanki boğazımda bi yumru..karnımda şu an kıpır kıpır.şu saatten sonra ona ne olabilir ki..ben ne yaparım..cvp yazamayabilirim tlf olunca..ama yazacaklarinizi bekliyorum..yaşayan varmi böyle bi sey.varsa doktorunuz ne diyor..duyan bilen sadece biraz bilgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?