2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sancılı gebenizz geldiii açılın uleynnnn 24:
canım bende de var o dediğinden geceden beri sancım var adet sancısı şimdi adet olucam yada ilk günüm gibi ve dinmek bilmiyor bir türlü. belimden alt karnıma kadar, üst bacaklarım dahil sancıdan ölcem .gece uykumdan uyandırıyor artık sancılar ama yine de dayanabiliyorum diye doktora gitmiyorum .beni bağırtacak kadar hiç sancım olmadı daha.acaba bağırtacak kadar olunca mı gitmeli.çünkü herkeste suyun gelmesi veya nişan olmayabiliyor .ne zaman doktora gideceğimi nasıl anlıcam ki.senin nasıl sancıların canım ne durumdasın:26:

dert etme canım zayıf değilki bebeğin hem 36 haftadan sonra daha çok kilo alıyor bebek.ben tam da senin gittiğin tarihte 36 +2 de gitmiştim 2550 idi bana da zayıf gelmişti.sonra hergün sabah pekmez yedim en az 3 kaşık muz ve süt e yüklendim bol bol ve 15 günde tam 750 gr aldı oğlum.şu an 3 ü geçti çok şükür .ama 1750 doğan sağlıkla büyüyen bebekler var sen dert etme canım bebeğin gayet sağlıklı

maşallah kızına canım aynı duygular içindeyim oğlum bana rabbimin bir hediyesi dün gece içimi çeke çeke o kadar ağladım ki sonra sancıdan uyuyamadım sabaha kadar ama o da olmasa şu dünyaya katlanılmaz çok şükür ki o var dünyada en mukaddes en güzel en anlamlı şey iyi ki varsın oğlum.ona dün artık gel oğlum seni bekliorum dedim .herhalde anlamış olacak ki hala sancım var

Son düzenleme:
iyi olmanıza sevindim canım,maşallah tontiş kızına da,bir bir sona yaklaşıyoruz artık

teşekkür ederim canım :) acaba çok tontiş oluverirde sezaryene mecbur kalır mıyım diye azıcık evham yapmıyor da değilim

Kesinlikle tatlım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla alalım kucaklarımıza Rabbim bu mutluluğu dileyen herkese yaşatsın inşallah

amin canım cümleyle beraber dediğin gibi Allah bu mutluluğu dileyen herkese yaşatsın amin

vitamincim hayırlı olsun odanız,fotoları bekliyoruz

sagol canım çok tesekkürlerr

günaydın herkese, canm odanız hayırlı olsun resim isterizz:))

tamam canımm koyuc bende cok heyecanlanıyorumm herkesi koydu gördümm herkesinkini benimkider eklencek yakındaa

ayy sagol canım vallahii benide rahatlattınn
bende sezseryuana gircemm
girmedendee beynime hükmetcemmm
süt üret uleynn süt üretttttttttt
cocugum ac kalırsaa pataklarım seni memelerrr süt üretttttttt

bestemde hazırrr

şaka makaa hersy beyinde baslıyooo
düşünsene ömrünce memeden süt gelmezken bebek doguyoo ve bir anda geliyoo neladar byükü birsy Allahın hikmetiii
ve bizim beynimizz isteğimizz

heğimizin booooooooooll ca sütü olsun inşşşşşşşşşşşş

ayyy -evet canım yaaa nekadar az kaldıı bitti yani surda ne kaldıkiii
kimimiz belkiş daha hiç çocuk düşünmeyecekkkk birdaha yasayamaycak bu duyguyuuu
Allah hayırlısıyla sonlandırmayı nasip etsinn

Hosgeldin kaan , sağlıkla neşeyle büyü kaderin şansın guzel olsun . . Sonesinti nasılmış tatlım iyi mı?

canım esinde iyiymiş mesajda öyle demiş eşii.
esinde kaanda cok iyii
esinlede sezeryana girmeden konustukk
birdaha aramak istiyorumda bir iki gün geçsin rahatsız etmiyim diyorumm

Günaydın kızlar nasılsınız...
günaydın canım .
canım sancı ile ilgili yazdıklarını okudum cevap yazdım ama görmedin sanırım.canım bende de var o dediğinden geceden beri sancım var adet sancısı şimdi adet olucam yada ilk günüm gibi ve dinmek bilmiyor bir türlü. belimden alt karnıma kadar, üst bacaklarım dahil sancıdan ölcem .gece uykumdan uyandırıyor artık sancılar ama yine de dayanabiliyorum diye doktora gitmiyorum .beni bağırtacak kadar hiç sancım olmadı daha.acaba bağırtacak kadar olunca mı gitmeli.çünkü herkeste suyun gelmesi veya nişan olmayabiliyor .ne zaman doktora gideceğimi nasıl anlıcam ki.senin nasıl sancıların canım ne durumdasın:26:

Günaydın Kızlar...

ben yanlış anlaşılmak istemem... vitamincim yazdıklarını okuyunca diğer arkadaşlarında yanlış anlayabileceğini düşünüp bi kaç satır yazmak istedim...
bu aya kadar çok güzel şeyler paylaştık, herşey çok güzeldi... bence hala da öyle, bana göre değişen bişey yok...
benim hoşuma gitmeyen (Badem ve diğer bazı arkadaşlarında) her gün şikayet edip, kımıldayamadığını söyleyen sonra da gezdiğini, alış veriş yaptığını,
o kadar ağrısına rağmen kendisine dikkat etmeyen ve bunu da gelip bize anlatmalarıydı canım... üstelik şikayet edip, sorunlarını yazıp ortadan kaybolur, verilen cevapları önerileri, aman dikkatli ol sen hamilesin diyenleri bile görmeyenler var... sonra iki gün geçer aynı kişi ben kötüyüm diye tekrar gelir..
bu olay eminim forumu takip eden bi çok kişinin dikkatini çekmiştir. ben cevap vermiyorum artık böyle sorulara, konuşmak isstediğim biri olunca (ki bir çok kişi ile konuşmayı sevdiğim için hergün geliyorum) cvpda veriyorum, nasılsın da diyorum...
bu düşüncelerimi paylaşan birilerini görünce bende katılıyorum dedim..

tabiki hepimiz sıkıntılı günler geçirdik, iyi olmadığımız günler oldu... ama sen, ben ve bi çoğumuz bugün çok kötüyüm derken yarın gezdim, gezdim.. alış veriş yaptım demedik... senin ağrın varken, düşük tehliken varken naptın..? işten bile ayrıldın değil mi..?

neyse benden yana sorun yok yani.. Aralık anneleri non-stop devam
Güzel Allah'ım hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin... artık çok yakın günlerimiz...

benim de var öyle sancılarim. Artmadıkca gitsen de bişey yapmazlar. Benim doktorm suyun gelirse kanama olursa bebek oynamazsa hemen gel dedi. Çantani da hazır da tut dedi. Senin kontrol ne zaman peki ?

kızlar şimdi bir internet sitesinde okudum.sancılar başlayınca kesinlikle yatmayın gezinin ve ılık küvete oturun veya topa oturun açılmanız olması için diyorlar.topa oturmak da açılmayı artıyormuş .ılık suda .avrupada böyle yapıyorlarmış.benim de sancım olunca hep yatasım geliyor yatmıyım bari gezineyim.kızlar çok afedersiniz geceden beri büyük tuvaletim varmış gibi hep.ama birşey yok çok kötü bir hismiş bu ya:26:

Son düzenleme:
benim de var öyle sancılarim. Artmadıkca gitsen de bişey yapmazlar. Benim doktorm suyun gelirse kanama olursa bebek oynamazsa hemen gel dedi. Çantani da hazır da tut dedi. Senin kontrol ne zaman peki ?
ayın 4 ünde gidicem kısmetse.çatı muaynem var o zaman aynı zamanda.senin de karnın taş gibi mi :26:nişan mişan yok daha.suyum da gelmedi.ama içimden bir ses diyorki heran herşey olabilir.sbah eşimle kahvaltı yapıyorduk ikimizinde gözleri daldı durdu.dedim gelecek var herhalde .gülüştük sonra :) ay hayırlısıyla bir doğuraydık

bana da oluyo o canım. Bi de tuvaletini yapamayınca da çok sancı yapıyo. Bi kaç defa denk geldim de aboo ben doğuramicm galiba dedim

evet çoğu zaman taş gibi :) e artık bebek aşağıda fazla yeri yok sığmıyor. E bi de kemiklendı artık. Sert olması doğal yani sıkıntı yapma :)

bi şey yazmaya korkar oldum ama!!!! dün kontrolüm vardı 36+6 dayım kafası 39+1, kilosu 3.500 iri bebek olacak miyadını beklerse 4.200 falan olacak dedi kilosu değil kafası korkutuyor ben şimdi nasıl normal doğum yapayım 8 aralık sezeryan tarihi verdi ama dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun belki o zamana kadar kendi gelir:)))

bana da oluyo o canım. Bi de tuvaletini yapamayınca da çok sancı yapıyo. Bi kaç defa denk geldim de aboo ben doğuramicm galiba dedim

evet çoğu zaman taş gibi :) e artık bebek aşağıda fazla yeri yok sığmıyor. E bi de kemiklendı artık. Sert olması doğal yani sıkıntı yapma :)
aynen.ben de öyle bir hisse kapıldım.heralde doğum bundan şiddetlidir nasıl dayanılır dedim.ama oğluşlarımızı kucağımızaalınca hepsi gececek bunu düşünmek biraz olsun rahatlatıyor.ben şimdi çıkıyım biraz yürüyüş yapayım otur otur fenalık bastı sonra görüşürüz kızlar

günaydın kızlar doğum yapanlar olmuş gözleri aydın Allahım analı babalı büyütmek nasio etsin darısı başımıza

Günaydın seastire nerelerdesin kız. Gözükmüyon. Mustafazeynep kız daha dogurmadın mı sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…