slm..tlf den giriyorum çok yavaş internet..sizden bi isteğim var..36+2 deyim.bebeğimin gelişimi 32 hafta.şu an 2 kilo 153 gr..bu gün hastaneden geldim bi değişim yok..çok kötüyüm inanın..böyle bi durum yaşayan oldumu..doktor kesin bisey söyleyemem sağlığı ile ilgili dedi..bu da ne demek oluyor..gecem gündüzüm birbirine karıştı..9 aydır yaşadığım heyecan Sanki boğazımda bi yumru..karnımda şu an kıpır kıpır.şu saatten sonra ona ne olabilir ki..ben ne yaparım..cvp yazamayabilirim tlf olunca..ama yazacaklarinizi bekliyorum..yaşayan varmi böyle bi sey.varsa doktorunuz ne diyor..duyan bilen sadece biraz bilgi
slm..tlf den giriyorum çok yavaş internet..sizden bi isteğim var..36+2 deyim.bebeğimin gelişimi 32 hafta.şu an 2 kilo 153 gr..bu gün hastaneden geldim bi değişim yok..çok kötüyüm inanın..böyle bi durum yaşayan oldumu..doktor kesin bisey söyleyemem sağlığı ile ilgili dedi..bu da ne demek oluyor..gecem gündüzüm birbirine karıştı..9 aydır yaşadığım heyecan Sanki boğazımda bi yumru..karnımda şu an kıpır kıpır.şu saatten sonra ona ne olabilir ki..ben ne yaparım..cvp yazamayabilirim tlf olunca..ama yazacaklarinizi bekliyorum..yaşayan varmi böyle bi sey.varsa doktorunuz ne diyor..duyan bilen sadece biraz bilgi
canım bebeğimin normal doğum tarihi 15 aralık,ayın 5 inde 38+4 günlük oluyor. yani sata göre 22 aralık, usg de 15 aralık,1 hafta öndeymiş bebeğin gidişatı,oyüzden beklersek normal doğumla gelme ihtimali olabilir dedi dr.
miskokılum sen tecrübelisin sezeryan konusunda sanırım bişey sorucam sence gecelikmi yoksa pijama takımımı hangini öneriyorsun.. normalde gecelik çok ii de sezeryani merak ettimde ...
Kizlar yarin 7:30da hastaneye yatis yapiyorum..bugun tusede 2cm acilma,nst de de surekli ama duzensiz sanci cikti..
Kizim 4100cikti olcumde ama 3600-4200araliginda beklio dr..suyum cok fazla oldugu icin sancilarin agrisini hissetmiomusum:S
yarin ilk once su kesemi patlatip suni sanciyla normal dogum baslaticak eger acilma olmazsa sezeryana gecicez..en azindan normal dogumu denemis olucam
Cunku dr um ben senin yernde olsam normali denerdim.diyerek heveslendirdi.. yarin her turlu kizim kucagimda olucak..darisi basiniza:)
Canım yasak değil, ben kullanıcam. Çocuğun oto koltuğunda taşınması doğru ve yasal açıdan da zorunluluk...
kızlar esin,dün kaanı kucagına aldı..
dogum gerçekleşti bilginizeeeeeeeeeeeeeeeee
hoşgelsinn KAanımmmmmm
kızlar dün bebeğimin odası geldii az havalandırıyorummm..
çarsamba beşiğide gelcekk diger eksiklerinide tamamlayıp resimleriii koyarım artık bende sonundaaaaaa
zaman gelmiş demek,bende laparoskopi oldum ocak ayında,ayrıyetten bel fıtığımda var,o yüzden doktor normal doğum yapmamı istemedi çatımda dar,ben normal olsun diye çok istedim ama hem benim hemde bebeğimin sağlığımı riske atmak istemiyor doktor,hayırlısı olsun nasıl olsa ikisindede evladımızı kucağımıza alacağız.....iyi geceler arkadaşlar
bende cuma sabah 10 da sezaryana girecem inşaallah..ben kasık fıtığından, bel fıtığından ve yumurtalıklar için laporoskop ameliyatı geçirdim...kasık fıtığının bi etkisi yokmuş.ama bel fığı beni korkutuyo..normal doğumda zorlanmaktan ve tekrar belimden rahatsızlanmaktan korkuyorum,buyüzden sezaryanı seçtim..yani 4.ameliyatım olacak...hayırlısı inşaallah...Allah herkesin yardımcısı olsun...,inşaalllah bende güzel kızımı cuma günü kucama alırım...
Kizlar yarin 7:30da hastaneye yatis yapiyorum..bugun tusede 2cm acilma,nst de de surekli ama duzensiz sanci cikti..
Kizim 4100cikti olcumde ama 3600-4200araliginda beklio dr..suyum cok fazla oldugu icin sancilarin agrisini hissetmiomusum:S
yarin ilk once su kesemi patlatip suni sanciyla normal dogum baslaticak eger acilma olmazsa sezeryana gecicez..en azindan normal dogumu denemis olucam
Cunku dr um ben senin yernde olsam normali denerdim.diyerek heveslendirdi.. yarin her turlu kizim kucagimda olucak..darisi basiniza:)
Gunaydinlar..biz hastane yolundayiz..foruma bebis molasi veriorum geri donucem
kızlar esin,dün kaanı kucagına aldı..
hoşgelsinn KAanımmmmmm
dün kontrolüm vardı. muhtemel doğum tarihi 18 aralığa alındı. kızım azcık tombik3 kilo 174 gram... 36+6 görünüyor. 3 haftaya kadar doğmuş olacak.
Allahım kızım kendi kendine kondu göbüşüme ve bana çok keyifli bir 9 ay yaşatı. ilk zamanlar çok midem bulandı bir daha asla dedirtti bana ama şimdi o kadar mutluyum ki:) aynı süreci aynı sıkıntılarıyla beraber bin kere yine yaşayabilirim
bu günler kızımla bu kadar iç içe olduğumuz son günler... tadınını çıkarmalı değil mi
Hosgeldin kaan , sağlıkla neşeyle büyü kaderin şansın guzel olsun . . Sonesinti nasılmış tatlım iyi mı?kızlar esin,dün kaanı kucagına aldı..
hoşgelsinn KAanımmmmmm
Kesinlikle tatlım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla alalım kucaklarımıza Rabbim bu mutluluğu dileyen herkese yaşatsın inşallahdün kontrolüm vardı. muhtemel doğum tarihi 18 aralığa alındı. kızım azcık tombik3 kilo 174 gram... 36+6 görünüyor. 3 haftaya kadar doğmuş olacak.
Allahım kızım kendi kendine kondu göbüşüme ve bana çok keyifli bir 9 ay yaşatı. ilk zamanlar çok midem bulandı bir daha asla dedirtti bana ama şimdi o kadar mutluyum ki:) aynı süreci aynı sıkıntılarıyla beraber bin kere yine yaşayabilirim
bu günler kızımla bu kadar iç içe olduğumuz son günler... tadınını çıkarmalı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?