2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bu arada doktoruma göre annenin yiyip içtiği şeylerin bebeğin kilosu ile hiçbir alakası yok. Kiloyu etkileyen iki faktör var. Birisi anne ve babanın genetik yapısı, diğeri ise bebeğe giden kan akışı. Kan akışını zaten ultrasonda kontrol ediyordur. Sorun varsa görür. Genetik olarak sizler minyon tipli kişilerseniz bebeğin küçük olması da normal. Bu arada her ne kadar doktorum yeme içmeyle alakalı değil dese de ben de size günde 2 yumurta, bir avuç fındık, bir muz, bal veya pekmez yemenizi öneriyorum. Tabii ki abartarak değil. Hele de bal ve pekmezi.

takma kafana canım ya ben normal günümde yani 40.haftada ve 2.400 kilo doğmuşum..:)annem öyle haraketliydin kemiklerin öyle kuvvetliydi ki doğduğun an ebenin elinden düşecektin nerdeyse diyo yani üzülme canım kilosuyla sağlığı arasında bi bağlantı kurma
bu haftaya kadar da doktorun bi sorun görmediyse bundan sonra bişey olmaz allahın izniyle benim doktorum 1ay önce bundan sonra olsa olsa böbreğinde taş olur başkada bişey olmaz dedi tabi allah bilir orasını rabbim bebeklerimizi korusun sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin

herkese günaydınnnnnn..
bugün doğum yapacak arkadaşlara bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarını almayı nasip etsin Rabbim...güzel haberlerinizi bekliyoruz..
doğum yapan arkadaşlarda güle güle büyütsünler bebeklerini.....

Son düzenleme:
günaydın kızlar vallaa tartışmalrınıza gelen dek okudumm geçmişii bıraktımm
niye tartısıyorsunuzz gereksiz yere ben onu anlmaıyrumm polemiğin içinede dgirmek istemiyorum amaa
burda hoş bir paylaşım vardııı bozulmasına bence hiç gerek yokk

sopnucta herkesin bünyesii bir değillll kiii
kimi cok sıkıntı yasarr
kimisi cok rahat geçiirrrr
hiç şikayet etmiyorum diyenin bile eski kadınlara göree (onlara göre) cok mıymıy oldugunu düşünürlerr.
her yenii nesil daha farklı oluyoooo

bence kimse kimsenin şikayetleriyle takılıp kalmasınlar
herkersin yasadıgı ve yasayacagı kendineee..

biri düşük tehlikesiyle bebeğim acaba yasarmı diyeee bir hamileliğe ( benim gibi) başlamdıysaaa,hiç sıkıntı çekmeyenle ben bir olmam- OLAMAMMMM..

boşverinn herkesin kendine göre sıkıntısı olabilir birbirimizi mazur görmeliyizzzz

benim nacizane fikrim..
çok takılıp kalmısınızz
ve konusmalar da hiç olmamışşş..

yapmayın dönün topiklerinizeee

yavruss naptı kızlarr dogumu oldumuuuu

ayy oda kavuystu bebeğiniee ne güzellll

hayırlı ugurlu olsun inşşşşşşşşşşşşş

kızlar dün bebeğimin odası geldii az havalandırıyorummm..
çarsamba beşiğide gelcekk diger eksiklerinide tamamlayıp resimleriii koyarım artık bende sonundaaaaaa

anladım canım,tamam o zaman

miskokılum sen tecrübelisin sezeryan konusunda sanırım bişey sorucam sence gecelikmi yoksa pijama takımımı hangini öneriyorsun.. normalde gecelik çok ii de sezeryani merak ettimde ...

canım ilk ameliyattan çıkınca kanama oluyor ve altında bez oluyor,ameliyat yeri de malum.Ben ilkinde gecelik almadım,giymeyi hiç sevmem çünkü,pijamanın üstünü giydirmişler,altını da tam çekmeden giydirmişler.Pijamanın rahatlığı tartışılmaz bana göre.Ama sen ilk amelyattan çıkış için gecelik al,akşam da pijamanı giyersin.

hadi kolay gelsin canım,inş bebiş hemen çıkıverir de kavuşursunuz

Canım yasak değil, ben kullanıcam. Çocuğun oto koltuğunda taşınması doğru ve yasal açıdan da zorunluluk...

oto koltuğu zaten şart,puseti oto koltuğu olarak kullanmak yasakmış diye söylendi bana.Yanlış anlaşıldı sanırım

canım,eğer iyiyse çok da moralini bozma.Dışarı çıkınca gelişiverir minnoşun.Moral olsun diye söylüyorum,benim bir arkadaşım 40.haftasında 1.5 kilo olarak doğmuş,şuan sapasağlam

kızlar esin,dün kaanı kucagına aldı..
dogum gerçekleşti bilginizeeeeeeeeeeeeeeeee

hoşgelsinn KAanımmmmmm

hayırlı olsun,oğlumun adaşı doğmuş,ne mutlu

zaman gelmiş demek,bende laparoskopi oldum ocak ayında,ayrıyetten bel fıtığımda var,o yüzden doktor normal doğum yapmamı istemedi çatımda dar,ben normal olsun diye çok istedim ama hem benim hemde bebeğimin sağlığımı riske atmak istemiyor doktor,hayırlısı olsun nasıl olsa ikisindede evladımızı kucağımıza alacağız.....

canım hayırlı doğumlar,inşallah bir avazda kolay doğum yaparsın......

kızlar gene normal mi sezeryan mı muhabbeti açılmış,benim anlamadığım sezeryan olunca süt gelmiyo falan yazmış arkadaşlar süt niye gelmesin ben geçen bir yazı paylaşmıştım kaan kocatepenin galiba okumamış bazı arkadaşlar....ben onu bunu bilmem süt olayı beyinde bitiyo,

sezeryanda dikiş varda normal doğumda yokmu dikiş, bazılarının okadar çok oluyo ki ne oturabiliyo ne wc ye çıkabiliyo,hep çevremize göre şu bunu yaşadı bu bunu yaşamış diye kendimizi yönlendirirsek olmaz,herkesin bünyesi farklı,bende şimdi örnek veririsem çevremdeki arkadaşlarım yengelerim sezeryan oldular ama hiçbir şikayetleri yok ve hepsininde sütü geldi ve 2.günü toparlandılar herkes günlük yaşantısını yaşadı...

sözün kısası normal doğumda hak sezeryanda hak kim nasıl doğurursa....şu olumsuzlıkları silin kafanızdan artık,sen beynine hangi emri verirsen beyin de ona göre çalışır bunu ben demiyorum bilim söylüyor,,

haklısın mavicim,süt olayına katılıyorum,çünkü ben de sıkıntı yaşamamıştım.İnşallah hiçbirimiz sorun yaşamayız,hemen emziririz bebişlerimizi

Gunaydinlar..biz hastane yolundayiz..foruma bebis molasi veriorum geri donucem

Allah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

kızlar esin,dün kaanı kucagına aldı..
dogum gerçekleşti bilginizeeeeeeeeeeeeeeeee

hoşgelsinn KAanımmmmmm

Allah analı babalı büyütsün esin :) umarım sen de iyisindir.

ymd çok güzel cevaplamış daha ne denir bilmiyorum. Doktorun çok talihsiz konuşmuş. sanırım çene ishali olmuş

dün kontrolüm vardı. muhtemel doğum tarihi 18 aralığa alındı. kızım azcık tombik 3 kilo 174 gram... 36+6 görünüyor. 3 haftaya kadar doğmuş olacak.

Allahım kızım kendi kendine kondu göbüşüme ve bana çok keyifli bir 9 ay yaşatı. ilk zamanlar çok midem bulandı bir daha asla dedirtti bana ama şimdi o kadar mutluyum ki:) aynı süreci aynı sıkıntılarıyla beraber bin kere yine yaşayabilirim

bu günler kızımla bu kadar iç içe olduğumuz son günler... tadınını çıkarmalı değil mi

iyi olmanıza sevindim canım,maşallah tontiş kızına da,bir bir sona yaklaşıyoruz artık

Kesinlikle tatlım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla alalım kucaklarımıza Rabbim bu mutluluğu dileyen herkese yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…