2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Evet canım benım kı de büyüyen yataklardan geç geldi ama temiz geldi odası da bıtınce bi heyecan bi sabırsızlık aldı beni çok duygulandım içinde kızımı hayal ettim of off rabbim sağlıkla kavuştursun minislerimize

doğum yapan annişler hastane çantasına neler koydunuz ne gerekli sankim ben gereksiz şeylerle doldruyrm gbime gelyo...yardımcı olursanız mutlu olurum

doğum yapan arkadaşlar doğum hikayelerinizi merakla bekliyoruuuuzzzz. bende haftaya genel anesteziyle sezeryan olcam Allah nasip ederse biraz cesarete ihtiyacım var :) Allah hepimize kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin

allah yardımcın olsun.. neden genel anestezi doktormu dedi, epidural yada spinal olsan en azından bebişinin ilk anlarını görebilirsin... bende salı günü epidural sezeryan olucam bu arada bende tırsıyorum :)) allah o anda bize çok büyük cesaret wersin inşallah..

Amin canım Allah cesaret ve kolaylık versin sağlıkla al kucağına miniğini

kısssssss daha dur sezeryanda olsa benim 23 günüm kalmış :) hem bellimi olur bakalım benim kontrol 3ünde dr ne diyecek :) bu arada bu çatı muayenesini eliylemi yapıyo dr cnm benim öyle bakmadıda

canım alttan muayene etmişti 13 ünde eliyle kontrol edicek

canım bebeğin emmiyosa bile sen sütünü sürekli sağ ki sütün azalmasın sağmazsan sütün azalır

sen sezeryan istiyosun doktorun normal diyo bense normal istiyorum doktorum doğuramazsın diyo keşke herkes istediği gibi olabilse

ben zaten bişeyi çok istersem o hiç olmuyo dünüşüm artık istemicem diyorum herdefasında ama istiyorum işte napalım

selam kızlarr doguran- sezeryan olan var mı?arada gırıyorum ben de buraya. bu arada seastre neden sana sezryan dedı doktorun aradım ama cok gerıde kalmıs bulamadım. kacıncı haftandasın ve nezaman oluyorsun sezeryanı? he bırde hıc agrısı sızısı sancısı olan yurumekte zorlanan veya ayakları sısenler var mı? ben 36+1 haftalıgım ama sankı cıkıcak gıbı agrım oluyor sızde durumlar nasıll?

ya spinali çok istiyorum ama güvenemiyorum kendime canım doktora sorucam ameliyathaneye bi girelim ben o anki durumuma göre karar versem olurmu dicem eğer cesaretli olursa kesinlikle spinal istiyorum oğlumun ilk anını ağlayışını görmek istiyorum

tatlım çatım darmış doktor bebek sıkışır dedi ( o yüzden sezeryan dedi ama tam kesin değil 13ünde yeniden kontrol edicek ozaman kesin tarihi belli olucak

Canım anlaşılmayacak gıbı değil
Dokunduğunda resmen pamuk gibi içine göçüyo aynı ayak şişmesi gibi duşun
ay kız benim de öyle oldu resmen gömülüyor :26:

vala benim peçete gitmiyo canım zaten ped gibi koyuyorum sonra kıyafetimi aşağıya tam indirmeden alıyorum peçeteyi düşmüyo ozaman
bende o şekilde yapmaya başladım bugün daha rahat oluyo en azından akıntının rengini görmek açısından çok rahat sağol canımcımm

saol canım Allah sanada yardım etsin. genel anesteziyi doktorum önerdi zaten benimde epidural için cesaretim yok ameliyat anında yine uyutmak zorunda kalabilirler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…