Vitamiin yatak odaları aynı bebişlerimizin benım kı az önce geldi montaji bitti şimdi temizliği yapılıyo resimlerde gorunce ne kadan doğru bi karar verdiğimi düşündüm :) sağlıkla buyusunler odalarında kuzucuklarımız cicilerine de ayrıca bayıldım insan bi an once o kıyafetlerın icinde görmek istiyo di mi ya
Evet canım benım kı de büyüyen yataklardan geç geldi ama temiz geldi odası da bıtınce bi heyecan bi sabırsızlık aldı beni çok duygulandım içinde kızımı hayal ettim of off rabbim sağlıkla kavuştursun minislerimizeayy canım ya benimkide pazartesi igeldiii
çok kullanıslı dimiii
ben büüyük yatak aldım oda pazartesi gelicekk ilerde daha 2 kere oda almamıza gerek kalmıcakkkkk
sende güle güle kullan canım hayırlısıı olsunnnn...
saglıkla büyüsünlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Evet canım benım kı de büyüyenlerden geç geldi ama temiz geldi odası da bıtınce bi heyecan bi sabırsızlık aldı beni çok duygulandım içinde kızımı hayal ettim of off rabbim sağlıkla kavuştursun minislerimize
doğum yapan arkadaşlar doğum hikayelerinizi merakla bekliyoruuuuzzzz. bende haftaya genel anesteziyle sezeryan olcam Allah nasip ederse biraz cesarete ihtiyacım var :) Allah hepimize kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin
Amin canım Allah cesaret ve kolaylık versin sağlıkla al kucağına miniğiniallah yardımcın olsun.. neden genel anestezi doktormu dedi, epidural yada spinal olsan en azından bebişinin ilk anlarını görebilirsin... bende salı günü epidural sezeryan olucam bu arada bende tırsıyorum :)) allah o anda bize çok büyük cesaret wersin inşallah..
Amin canım Allah cesaret ve kolaylık versin sağlıkla al kucağına miniğini
kısssssss daha dur sezeryanda olsa benim 23 günüm kalmış :) hem bellimi olur bakalım benim kontrol 3ünde dr ne diyecek :) bu arada bu çatı muayenesini eliylemi yapıyo dr cnm benim öyle bakmadıda
kızlar moralim bozuk göğüslerim taş gibi oldu resmen ama kızım ememiyogöğüs ucum yok die..annemlerde zorla emzir mamaya alışmasın mamada verdirmedi diye çocuk da beslenemedi sarılık başlangıcı oldu ,,siz siz olun dinlemeyin süt veremıosanız mamasını mutlaka verin çok moralım bozuk maviş gözlümü göz göre göre hasta ettiler....
Benim doğumum şimdilik normal görünüyo ama korkuyorum valla. Bile bile keyfi sezeryan olmam ama keşke senin gibi bi sıkıntım olsa da mecburi sezeryan oldum desem. Boşver napıcaksın normali senin için böylesi hayırlı demek ki. Allah oğluna da sana da can sağlığı versin, hayırla sağlıkla kucağına al da gerisi boş, milyonlarca sezeryanlı var nolmuş ki
evet dünüşüm ya sorma heralde normal doğumu çok istediğimiz için böyle oldu demekki bişeyi bukadar çok istersen olmuyormuş
neyse artık hayırlısı diyelim sende rahatla canım damadımı üzme
annelik çok güzel bi duygu kızlar anlatama sürekli kızımın yanındayım hep emişyoruz ,bugünde banyomuzu yaptık hemen uyuduk maşallah çok uslu bi kızım var allah sizlerede nasip etsin
canım ya ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum eminim çok zordur
benim pamuğumda sarılık oldu normalmiş yarın kontrole gitcez inşallah atlatırlar bende sürekli emziriyorum
benimde göğsüm çok küçüktü önceden ama şimdi iyi çok şükür ama emzirirken canım çok yanıyor keşke göğüs kremine başlasaydım daha önce
canım anlatıcam bugün banyo yaptık yoğunduk şimdi emme saatimiz geldi onuda atlatalım yazcam inşallah
Eki Görüntüle 564481 Eki Görüntüle 564482 Eki Görüntüle 564483 Eki Görüntüle 564484 Eki Görüntüle 564486 Eki Görüntüle 564487 Eki Görüntüle 564489 Eki Görüntüle 564490 Eki Görüntüle 564491 Eki Görüntüle 564492 Eki Görüntüle 564493 Eki Görüntüle 564494 Eki Görüntüle 564497 Eki Görüntüle 564498 Eki Görüntüle 564499 Eki Görüntüle 564500 Eki Görüntüle 564501 Eki Görüntüle 564502 Eki Görüntüle 564503 Eki Görüntüle 564504 Eki Görüntüle 564505 Eki Görüntüle 564506 Eki Görüntüle 564507 Eki Görüntüle 564508 Eki Görüntüle 564511 Eki Görüntüle 564513 Eki Görüntüle 564514 Eki Görüntüle 564516 Eki Görüntüle 564517 Eki Görüntüle 564518 Eki Görüntüle 564520 Eki Görüntüle 564522 Eki Görüntüle 564524 Eki Görüntüle 564525 Eki Görüntüle 564527 Eki Görüntüle 564529 Eki Görüntüle 564530 Eki Görüntüle 564531 Eki Görüntüle 564532 Eki Görüntüle 564533 Eki Görüntüle 564534 Eki Görüntüle 564535 Eki Görüntüle 564536 Eki Görüntüle 564537 Eki Görüntüle 564538 Eki Görüntüle 564541
Seastire sikma canini tatlim, bak bizim ailede normal dogurabilen yok, anneannem-babaannem bile sezaryenle dogurmak zorunda kalmislar dusun:))) Hepimiz de masallah turplar gibiyiz:)) ama mutlaka spinal dene derim, ben de genel dusunuyodum, bize cok yeni geliyo ama ABD'de yasayan arkadasim manyak misin dis cektirirken narkoz mu aliyosun sen diye aklimi celdi. Hem paniklersen spinalde de hemen bayiltiyolar ama narkoz gibi agir olmuyo. İyi tarafindan bak, dogum sancilarindan kurtardin:)) Sezaryenden sonra da bol bol agrikesici yaptirirsin kucaginda bebegin oldu bittiiiii :)
Hafif al hafif gitsin kiz, hayatinda kac kere hamile olucan!
selam kızlarr doguran- sezeryan olan var mı?arada gırıyorum ben de buraya. bu arada seastre neden sana sezryan dedı doktorun aradım ama cok gerıde kalmıs bulamadım. kacıncı haftandasın ve nezaman oluyorsun sezeryanı? he bırde hıc agrısı sızısı sancısı olan yurumekte zorlanan veya ayakları sısenler var mı? ben 36+1 haftalıgım ama sankı cıkıcak gıbı agrım oluyor sızde durumlar nasıll?
ben zaten bişeyi çok istersem o hiç olmuyo dünüşüm artık istemicem diyorum herdefasında ama istiyorum işte napalım
ay kız benim de öyle oldu resmen gömülüyor :26:Canım anlaşılmayacak gıbı değil
Dokunduğunda resmen pamuk gibi içine göçüyo aynı ayak şişmesi gibi duşun
bende o şekilde yapmaya başladım bugün daha rahat oluyo en azından akıntının rengini görmek açısından çok rahat sağol canımcımmvala benim peçete gitmiyo canım zaten ped gibi koyuyorum sonra kıyafetimi aşağıya tam indirmeden alıyorum peçeteyi düşmüyo ozaman
allah yardımcın olsun.. neden genel anestezi doktormu dedi, epidural yada spinal olsan en azından bebişinin ilk anlarını görebilirsin... bende salı günü epidural sezeryan olucam bu arada bende tırsıyorum :)) allah o anda bize çok büyük cesaret wersin inşallah..
ay kız benim de öyle oldu resmen gömülüyor :26:
bende o şekilde yapmaya başladım bugün daha rahat oluyo en azından akıntının rengini görmek açısından çok rahat sağol canımcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?