2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

benim göbüşde seninki gibi yatağıda çok güzelmiş yeşilede bayılırım hem kıza hem erkeğe gider

işte kızlar bunu almış annem
Eki Görüntüle 564353
çok güzelmiş canım iyi günlerde kullanın

canım ya keşke sağıp verseydiniz kaşıkla bu arade elektrikli göğüs pompası işe yarıyor hemen al geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatırsınız benimde en büyük korkum emme olayı

anneme diyorumm kii satışaa geçsen iyi para kazanırsın
hem ceyizlik hem bebiş ile ilgil işeylerdeee

bayılıyorumm bana yaptıgı ceyizş eylerini görseniz varyaaa
görenin dibi düşmüştüüü kızlar neyseee
hastane cantam hazır oldugu için zıbın ve hastane cıkıslarını şey edemedim...

zaten yatagı gelcek pazartesi ondan snra nevresinmi cekicem yatagının birde cibinliğini takıcazz
amannnnınnnnnnnn az kaldıı azzzzzzzzzzzzzz

evet kk imza alanında ki kilo çok düşük bizimkilere göre ben de onu söylemiştim bu sabah eşime:)

ah canmm hepsi çok güğzell bayıldım moıbilyalar da harika. kırmızı kurdeleli eteği birinde görmüştüm çok beğenmiştim nerden aldın acdaba? güle güle kullanın inş.

Ama bende artık oğlumu kucağıma almak istiyorum bakmaya doyamaz insan ya şimdi misler gibi kokmuştur
inşallah canım allah bi avazda kurtarsın senide sağlıkla kavuş oğluşuna
ne mis ama teyzesi sorma hayatımda kokladığım en güzel şey kızımın teni
yavrus selam cnm sana özelden msj atmak istiyorum nasıl atılıyor bilemedim
tamam canım bakıyorum

sagol cnımmm
daha güzelleri senin olsunn

o etek pembe çingene eteği kızımın diyorumm
cokta ucuzdu hemde her boyu varr cnmm

lcw den aldım inşş reklama gşirmz

Seastire sikma canini tatlim, bak bizim ailede normal dogurabilen yok, anneannem-babaannem bile sezaryenle dogurmak zorunda kalmislar dusun:))) Hepimiz de masallah turplar gibiyiz:)) ama mutlaka spinal dene derim, ben de genel dusunuyodum, bize cok yeni geliyo ama ABD'de yasayan arkadasim manyak misin dis cektirirken narkoz mu aliyosun sen diye aklimi celdi. Hem paniklersen spinalde de hemen bayiltiyolar ama narkoz gibi agir olmuyo. İyi tarafindan bak, dogum sancilarindan kurtardin:)) Sezaryenden sonra da bol bol agrikesici yaptirirsin kucaginda bebegin oldu bittiiiii :)

Hafif al hafif gitsin kiz, hayatinda kac kere hamile olucan!

sagol cnımmm
daha güzelleri senin olsunn

o etek pembe çingene eteği kızımın diyorumm
cokta ucuzdu hemde her boyu varr cnmm

lcw den aldım inşş reklama gşirmz

reklam diyen olursa biftek mecbur etti dersin:))) ben bir bakayım o zaman lcw ye. hepsi çok güzel.

nevresimleri serince o kadar değişiyor ki işte o zaman tam bir oda oluyor:))

çok güzeller canım bi bebişin eksik

ayy evet canım yaa sormaa oda hayırlısıyla-saglıkla bir gelincee en büyük eksikliğim asıl ozaman tamamlanmıs olucak

reklam diyen olursa biftek mecbur etti dersin:))) ben bir bakayım o zaman lcw ye. hepsi çok güzel.

ahaaa yok yok dememm :))))))))))
nolcekk paylaşım saglıyoruz surda derim :)))))))))

nevresimleri serince o kadar değişiyor ki işte o zaman tam bir oda oluyor:))

evet haklısın cnmmm
artık ogünlerimde cok yakın inş

ayy canım ya benimkide pazartesi igeldiii
çok kullanıslı dimiii
ben büüyük yatak aldım oda pazartesi gelicekk ilerde daha 2 kere oda almamıza gerek kalmıcakkkkk

sende güle güle kullan canım hayırlısıı olsunnnn...
saglıkla büyüsünlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

doğum yapan arkadaşlar doğum hikayelerinizi merakla bekliyoruuuuzzzz. bende haftaya genel anesteziyle sezeryan olcam Allah nasip ederse biraz cesarete ihtiyacım var :) Allah hepimize kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin

Evet canım benım kı de büyüyenlerden geç geldi ama temiz geldi odası da bıtınce bi heyecan bi sabırsızlık aldı beni çok duygulandım içinde kızımı hayal ettim of off rabbim sağlıkla kavuştursun minislerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…