kızlar 26.11.2012tarih
pazartesi günü erva sümeyye mize kavustuk saat14.00 2850gr 51cm sezaryan la dogdu biraz daha toparlannca anlatırım d.hikayemizi tüm dpgum yapanların gözleri aydın olsun allah analı babalı büyütsün dogum yapamayanları ise rabbim bi sancıda kurtarsın inş.öptük sizi
mrb kızlar;
[h=5]
[/h][h=5]kızlar doktordan şimdi geldim.... bizim ufaklık kordonu boynuna doladığı için sezeryana karar verdik... 04.12.12 de sezeryana giriyorum öğleden sonra... epidural olucak şimdilik tabi ben son anda panik yapıp genel anesteziye çevirmessem...
[/h]
anneme ve babama evlilik yıldönümü hediyesi olarak sizlerede uğur getirmek için geldim hepinizin ellerinden öpüyorum))
Hayırlı olsun canım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
anneme ve babama evlilik yıldönümü hediyesi olarak sizlerede uğur getirmek için geldim hepinizin ellerinden öpüyorum))
Hayırlısı olsun canım,, panik yapacağını sanmıyorum,yapma da bence normal düşünüyordun zaten,kaç kilo olmuş bebiş ? Bu arada bende sezeryan günü aldım.3 Kasım Saat 1 'e benımde benım aılem dayanamıyo artık hırgur cıktı o derece yanı ugrasamıyacam ... herkesın annesı babası guclu bır sekılde yanında bızımkılere ben destek verır oldum en ıyısı mı kendımı kestırıp ordakı canı daha fazla yormamam ne yapıcam bılmıyorum ... ama babam bıle kızım ıyı kı aldırıyorsun sana da gunah bebegıne de dedı o derece ...
Doğum yapacak her arkadass ıcın dua edıcem umarım benı de bılenler duacım olur,buna o kadar ıhtıyacım var kı
3 Aralık pazartesi alıyorsun yani kucağına canım çok sevindim adına Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin doğumdan sonra habersiz bırakma bizi özellikle beni çok merak ediyorum... bizimki benden ayrılmak istemiyor annesini herkesten çok sevcek
Bu arada 3200 üstü dedi kilosuna canım seninki kaçkilo
AY onu bıle 3 kasım yazmısım sanırım o kadar moralım bozuk kı ....
3200 gr cok ıyıymıs,,, benımkı de 3300 gr ...
Dr sordum bu arada süt olayında problem oluyomus olur mu dıye olmaz dedı ( tabıı vıdvıdlar devam etmezse bende) şimdi annem aradı beni de iyi misin die eve gelirken yolda köşeye çekti ben bas bas bağırdı ..Şimdi de aramış iyi misin diye soruyoo anne yüreği işte ama ben bunu hakkedecek hiçbişey yapmadım kendıme acıyorum resmen..O kadar güçlü yaratmış ki beni Allah .. Oyüzden herkes beni düşünsün ve haline şükretsin bakın hayatta neler varmış ...
Takma canım kafana pazartesini hayal et anne işte ne yapacaksın idare edeceksin hamile olmak insanı çok hassas yapıyor...
Canim bizimde bu hafta kontrolumuz var 3 aralik olacak galiba bizi de listeye ekler misin???
Kizlar ömür isminin yanina C harfi ile baslayan guzel bi isim bulun kizim isimsiz kalacak bu gidisle
Evet hamileyiz hassasız,, :) gülüyorum kıs kıs benim hassaslığım hayata 7 yasında bitti güzelim,,Ondan sonra da .... herneyse
Sen gelip bizimkileri görsen şu hamile halinle beni savunmaya geçerdin hiç kuşkum yok off offf çok acı
Ama guguşumu düşünüyorum teyzesi gözlerini,ellerini,ayaklarını,popişini ,,Allah doyumla sevmeyi nasip etsin bebeğimi ,,
Zor canım herkesin bir derdi var benimde baba kendi havalarında bize trip yapıyor güya aşağıda kiracıları var onlara kul köle oluyor benim evime gelmiyor nedenmiş ben onlara iyi davranmıyorum diyeymiş sevmediğimi insanları sen seviyorsun diye sevmek zorunda değilim bunu anlamıyor umrumda değil zerre kadar üzülmüyorum inan ki...
Başkaları gibi yalaka olamadığımdan bu duruma geliyorum kaba saba insanlara ağzından çıkan lafı kulağı duymayan insanlardan nefret ediyorum her neyse canım işte hepimizin bir derdi var ama her derdin de bir dermanı var mutluluk bizi bekliyor...
Ya ben çok merak ediyorum bana benzeyecek mi diye o yüzden de çok sabırsızlanıyorum
Allahtan burda sizler varsınız yüreğim biraz olsun hafifiyor paylaşınca,elbette herkesin derdi var haklısın,hep Allaha şükretmek lazım Allah başımıza daha büyük dertler vermesin..Hayat işte...
Bu arada bebişin tabii ki sana benziyecek,,huyları bile çekiyo anneye babaya ...ay yerim ben o masumları yaa
Herkes doğurdu topikte kimse kalmadı arkadaş bir ben kaldım
kızlarrr dayanamıyorum artık yaaa
ben yürüyemiyorm..
sizde varmı böyle şeylerrrrrrrrr
slmmmm kizlarrrrbende doguramadim dahaaaa
cnmm bendede oluyo,heleki koltuga falan uzaninda kalktigimda bikac dk bekliyommm cunku yuruyemiyommm
bende pazartesi dr a gorunucem ozamana kadar gelmezse gel bakalim demisti,belki suyumu patlatirda dogururum
kizlar allah hepimizi bi solukta kurtarsin inssssss
kızlarrr dayanamıyorum artık yaaa
ben yürüyemiyorm..
sizde varmı böyle şeylerrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?