sağol canım ama ben çok şişko hissediyorum kendimi 11 kilo aldım 67 kiloyum hiç bu kiloya çıkmadım daha önce...
iyi valla canım bence şükret bak ben 85 kiloydum dahada birsürü fazlalığım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım ama ben çok şişko hissediyorum kendimi 11 kilo aldım 67 kiloyum hiç bu kiloya çıkmadım daha önce...
bi doğuralım hayırlısıyla komple bakıma gireriz. korse aldım ben giyicem işallah doğum normal olur giyebilirim kilolarıda hallediriz bi şekilde sporla.
iyi valla canım bence şükret bak ben 85 kiloydum dahada birsürü fazlalığım var![]()
kaç kilo gidiyor canım doğumdan hemen sonra?verirsin bol su iç emziriyorsan zaten gider.
canım doğumdan iki gün sonra tartıldım hala 79 kiloydum ama dahada düştüm şimdi
karnım felan baya gitti
zaten acayip susuyorum canım çok su içiyorum gider inşallah zaten hamileyken olduğu gibi iştahlı değilim
siz bunlara göbiş mi diyosunuz durun yine pörtleteyim gözlerinizxi:)))
Eki Görüntüle 568034 Eki Görüntüle 568035
çıplak özle daha büyük görüyoruz sanırsam şimdi foto çekince farkettim![]()
heves ettim herkes göbüş koymuş işte buda benim son halim şimdi çektim:))Eki Görüntüle 568157
biraz önce kızımın altını değiştirdim elime işedi yaramazmaşallah erkek gibi havalara işiyor
seastre canım catı muayenesı yapılması ıcın cok erke n degıl mı?daha bana yapılmadı haftaya yapılır mı bılmem. ayrıca kızlarr benım dun sabaha karsı saat 06:00 sularında sıdelı karın agrısı ve adet olucaakmısım gıbı ve karnımın genelıne yayılan agrıyla uyandım ve wc ye kostum hemen bu arada ıshal olmusum. bunlar acaba dogum belırtılerı olabılır mı? gercı 30 dk felan surdu toplamda ben gezınıp dolastım. sırtımı kalorıfere verıp oturdum baya sonra kalkıp yattım daha olmadı ama karnımda bebegım bır yere toplanıp duruyor sureklı nst de gecen hafta sancı cıkmadı alttan da bakılmadı. bılgııs olan var mı?