• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Evet ben de bunu çok merak ediyorum. lierac kullananlar için bi duyurum var; sanırım doğumdan 1 ay sonrasına kadar kullanılabiliyormuş. onun dışında sarabiliriz ama rahat edebilir miyiz bilmiyorum. aslında doğum yapan arkadaşlara sormak lazım. ben sıkılaştırıcı krem falan kullanabilir miyiz diye araştırdım ama sonuç alamadım.emzirirken sorun olur mu onu araştırmak lazım..
Bi çözüm bulan olursa bizle de paylaşsın lütfen kızlar.

benim doktorum bepanten merhemi söyledi hatta çatlamaya başladığından beri sürüyorum. yağ vs nemlendirmek açısından sürebilirsin demişti ama bepanten çatlakları iyileştirme açısından en iyisi olduğunu söylemişti. hamilelikte emzirmede de rahatlıkla kullanılabilirmiş.

benim doktorum bepanten merhemi söyledi hatta çatlamaya başladığından beri sürüyorum. yağ vs nemlendirmek açısından sürebilirsin demişti ama bepanten çatlakları iyileştirme açısından en iyisi olduğunu söylemişti. hamilelikte emzirmede de rahatlıkla kullanılabilirmiş.

hımm sağol canım. ama onun sıkılaştırıcı, toparlayıcı etkisi de var mı acaba biliyor musun?

toparlayıcı etkisi yoktur. prospektüsünde yazmıyor. çatlak yarık yanık vb tedalirede kullanılacağı yazıyor zaten. ek olarak toparlayıcı bir krem kullanılmalı ama çevremden gördüğüm spor kısa zamanda karnı sıkılaştırıyor. ben sporla bu şi halletmeyi düşünüyorm. çatlaklarım içinde umarım geçer en azından kabul edebileceğim düzeye inerler. çünkü toplamda sadece 8kilo aldım ve sanırım hepsi karnımda öyle bir hal aldıki hiç sağdan soldan azda olsa genişlemedi hepsi ortada resmen top yutmuş gibiyim

toparlayıcı etkisi yoktur. prospektüsünde yazmıyor. çatlak yarık yanık vb tedalirede kullanılacağı yazıyor zaten. ek olarak toparlayıcı bir krem kullanılmalı ama çevremden gördüğüm spor kısa zamanda karnı sıkılaştırıyor. ben sporla bu şi halletmeyi düşünüyorm. çatlaklarım içinde umarım geçer en azından kabul edebileceğim düzeye inerler. çünkü toplamda sadece 8kilo aldım ve sanırım hepsi karnımda öyle bir hal aldıki hiç sağdan soldan azda olsa genişlemedi hepsi ortada resmen top yutmuş gibiyim

Anladım canım sağol. ben spor yapabilir miyim bilmiyorum..hayırlısı bakalım...

kıslar ya benim genital bölgem acayip derecede sızlıyo göbüşümde aşağı indi sanki :32::32: ayyy 12 sinde doğurcam galiba :9::9:

Ben de çıkayım da biraz evi toparlayım bari. bir sürü işim var... akşam da arkadaşıma geçecem yemeğe. hava kararmadan yürümem lazım. inşallah işlerimi yetiştirebilirim..
size iyi sohbetler..:3:

oooooooooo cnm hoşgeldinnnnnn :) doğurdun sandım kıs :)anneciğine kavuştun unuttun bizi:)

selam kızlar güzel annişler, cepten giriyorum biraz geriden takip ediyorum ama olabildiğince buralardayım dün kotu bi geceydi ama iyiyim şimdi hepınızı opuyoruz kızımla

selam kızlar güzel annişler, cepten giriyorum biraz geriden takip ediyorum ama olabildiğince buralardayım dün kotu bi geceydi ama iyiyim şimdi hepınızı opuyoruz kızımla

heves ettim herkes göbüş koymuş işte buda benim son halim şimdi çektim:)) $IMAG0381.webp

Seninkide minik görünüyor canım benim ki gibi sarışınsın galiba sende:8:

evet karnım çok büyük değil doktorumda söylüyo göbeğe göre iyi büyüttün çocuğu diyo.evet saçlarımın uçları sarı gerçi diplerden kendi saçım çıktı doğumdan sonra boyuycam altın karameldi biraz daha koyu karamel kahve tonu boyatıcam.

evet karnım çok büyük değil doktorumda söylüyo göbeğe göre iyi büyüttün çocuğu diyo.evet saçlarımın uçları sarı gerçi diplerden kendi saçım çıktı doğumdan sonra boyuycam altın karameldi biraz daha koyu karamel kahve tonu boyatıcam.

Benim de çıkmıştı dayanamadım 6 aydan sonra bitkisel boyayla boyattım birde 8 aydan sonra boyattım ama koyulaştı saçımın dipleri boya da amonyak olmadığından dolayı açmadı:55:

kızlar bebişler topiğine pamuğumun resmini ekledim ama yarım saat olmadan kaldırmam gerek

Son düzenleme:
Benim de çıkmıştı dayanamadım 6 aydan sonra bitkisel boyayla boyattım birde 8 aydan sonra boyattım ama koyulaştı saçımın dipleri boya da amonyak olmadığından dolayı açmadı:55:

bi doğuralım hayırlısıyla komple bakıma gireriz. korse aldım ben giyicem işallah doğum normal olur giyebilirim kilolarıda hallediriz bi şekilde sporla.

Back
X