2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın kızlar ne yapıyorsunuz iyimisiniz benim şafak 5 sanki uzun bi süre daha hamile kalcakmışım gibi geliyordu nasıl geçiyor vakit çok karışık duygular içindeyim:)

Günaydın kızlar ne yapıyorsunuz iyimisiniz benim şafak 5 sanki uzun bi süre daha hamile kalcakmışım gibi geliyordu nasıl geçiyor vakit çok karışık duygular içindeyim:)

ikinizinde az kalmış hayırlısıyla alın bebişlerinizi kucağınıza

kız ben becermedim yurt dışından biri hesaba girmiş öyle yazıyo bende şifreyi değiştirdim şimdi öyle girdim
anaaaaaa hainler ne işleri varmış ki
geçer geçer merak etme bi bana geçmiyo zaman

ahhh ahhh benimde hemen geçse yaaaaaaa

çokkkkkkkk cnm sıkılıyooooooooo napsamki ben evde yapacak iş kalmadı sıkıntıdan ya

seastire sağol canım inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla.
gecedicle sen normal doğum mu bekliyorsun canım seninki de az kalmış.
kızlar göbeğimi görenler hep erkek göbeği diyip duruyor zorla erkek doğurtcaklar bana diye diye bugün rüyamda tosuncuk gibi erkek çocuğum olduğunu gördüm etkilenmişim demekki:) hatta ikiz doğurmuş oluyorum.yatak odasına bi giriyorum iki beşik bi kız bi erkek çocuğu yatıyo:)

film aç netten film seyret canım bende mutfağımı toparlicam öğleden sonrada annemle hastaneye gidicem
evt en iyisi film bakayım ben hadi sizde bi koşu gidin gelin rabbim sağlık versin :)

evt kıs ben normal doğumu bekliyorumm ahh ahh çok doğurasım var :)

hayır olsun rüyan canım geçende kayınvalidem görmüş kızım olmuş çok güzeldi diyo bembeyaz tenli bi kı çocuğuydu diyo adıda gülçin miş :) sonra kayınvalidem diyomuş doktor bilemedi diye kızıyomuş gidip yanına sen ne biçim doktorsun dicem felan diyomuş :)))))))))))))))))

ay ne güzel bende böyle beyaz tenli bi kızım olsa diyorum:) ismi de güzelmiş:) e haklı kadın ona göre hazırlık yaptık şimdi tekrardan kız kıyafetleri hazırlıycak:)) kıyafet önemli değilde mobilya nasıl olcak diyorum gerçekten böyle bişey olursa değişim de yapmıyorlar:)

gecedicle kız maşallah korku yok herhalde hiç nasıl heveslisin çatır çatır doğurmaya inşallah kolayca pırtlatıverirsin:)

Günaydın tontişlerrrr nasılsınız???bnde ıyı sayılırım gece kazılmalarım oldu şanki ara ara uyandırdı benı ;((bütün gece annemle uğraştım rüyamda zaman azaldıkça rüyalarda saçmaladı...abım geldı butum düzenım bozuldu cok gergınım dün de bnm kv dedım annenartık sık gelemez bakıcıyla kalır annem ıdare edılır dıyo oğlun dedım bı bozuldu sanki B'nde acele etme iş konusunda bızım bı akraba var o bıle 1yıl ananesine bırakmıyor kendı bakacakmış dedi;((B'nde bırı demedım eltımınde ıkızlerıne bakmıştı 2yıl önce her sabah 7de kalkıyorlardı işçi gibi neyse akşam dedım eşime kımseye ıhtıyacımız yok hıç bır anne bakmayacak cocuğa dedı sen bakarsın dedı tutarım yanına bı yardımcı yemek ütü işçlerini de o yapar dedı CNm kocam dedım hıç benı ortada bırakmaz)hep destek tam destek)))

bende beyaz tenli sarı saçlı bi kızım olsun çok istemiştim ama oğluşum olucak inş oğlum beyaz tenli felan olur :))

bu gece bende uyuyamadım ağrılarım felan vardı baya uyandım . eşin destek çıkması çok önemli vala eşin arkanda olduktan sonra kim ne derse desin

sağol cnmmmmm:)

MAŞALLAHHHHHHHHH çok tatlııı çokkkkkkk

maşallah dememek mümkün mü bu güzelliğe 41 kere maşallah elini yerim ben senin

senin kuzuna masallahhhhhhhhhhhhh
çok tatlı çokkkkkkkkkkkk

canım maşallah kuzuya çokta bilmiş bakıyor

maşallah canım hemide 41 kere maşallah..

teşekkürler kızlar

hasta olanlara geçmiş olsun, doğum yapanların gözü aydın

aminnnnnnnnnnnnnn dr gaza getirdi beni çatın müsait dedi çok rahat doğurursun dedi bende sancıya dayanırım bikaçsaat neolucak sonunda işin ucunda guguma kavuşcam ağrılar vız gelir tırıs gider :)

aminnnnnnnnnnnnnn dr gaza getirdi beni çatın müsait dedi çok rahat doğurursun dedi bende sancıya dayanırım bikaçsaat neolucak sonunda işin ucunda guguma kavuşcam ağrılar vız gelir tırıs gider :)

vala korkulcak bişey yok bence normal doğumdan doktor bana normal doğur dese çatımın darlığına bakmadan normal doğururum vala

Kızlaarrrrr ya dün çok sıkıntılı bir günümdü sen girersin banyoya göbeğime eşimin traş köpüğünü sürdüm sürdüm bir traş ettim hehehehe bir balonu patlatmadan traş ederler ya artık ben usta berber oldum balonu patlatmadan traş ettim ehehe yapmayaydım iyiydi ama yaptım artık cillop gibi oldu heheheh ay sinirlerim bozuldu erkek göbeği gibi sinir gelmişti artık neyse doğumdan sonra göbeğimide lazer yaptırmak zorunda kalcam sanırım bu arada doğumumu 17 sine aldı doktorum dün gittiğimde bebeğim 3400 gr dı doğurana kadar 4 kiloyu geçcek sanırım artık doğurmak istiyoruuuuuummm yeteeeeerrrr çok sıkıldım ben istedikçe doktorum ne gerek var erkene diyor delirecem yaaaaa

hoşgeldin canım nerelerdesin hiç girmiyosun bebişin nasıl. kız topiğin yarısı doğurdu neredeyse

yaa ne güzel.ben inanaılmaz tembelleştim 4 aydır.işyten de ayrıldım evde uğu kuşu gibi oturuyorum nete girmeye bile üşeniyorum sabırsızlıkla kızımı bekliyorum.sen ne yaptın cnm oğluşunun ismine karar verdin mi ? ben kızıma Öykü Miray ismini koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…