selam kızlae yalnız değilsiniz.okuyorum yazılanları.
benim de son 6 gunum.çarşamba kavuşacağız yawrumla inşallah..
bu hafta sonu çok yakın bir arkadaşımın düğünü var çabuk geçer iki gun diye umut ediyorum.
evde yatmaktan oturmaktan sıkıldım açıkcası.
Günaydın kızlar ne yapıyorsunuz iyimisiniz benim şafak 5sanki uzun bi süre daha hamile kalcakmışım gibi geliyordu nasıl geçiyor vakit çok karışık duygular içindeyim:)
anaaaaaa hainler ne işleri varmış kikız ben becermedim yurt dışından biri hesaba girmiş öyle yazıyo bende şifreyi değiştirdim şimdi öyle girdim
geçer geçer merak etme bi bana geçmiyo zamanselam kızlae yalnız değilsiniz.okuyorum yazılanları.
benim de son 6 gunum.çarşamba kavuşacağız yawrumla inşallah..
bu hafta sonu çok yakın bir arkadaşımın düğünü var çabuk geçer iki gun diye umut ediyorum.
evde yatmaktan oturmaktan sıkıldım açıkcası.
Günaydın kızlar ne yapıyorsunuz iyimisiniz benim şafak 5sanki uzun bi süre daha hamile kalcakmışım gibi geliyordu nasıl geçiyor vakit çok karışık duygular içindeyim:)
anaaaaaa hainler ne işleri varmış ki
geçer geçer merak etme bi bana geçmiyo zaman
ahhh ahhh benimde hemen geçse yaaaaaaa
çokkkkkkkk cnm sıkılıyooooooooonapsamki ben evde yapacak iş kalmadı sıkıntıdan ya
evt en iyisi film bakayım ben hadi sizde bi koşu gidin gelin rabbim sağlık versin :)film aç netten film seyret canım bende mutfağımı toparlicam öğleden sonrada annemle hastaneye gidicem
seastire sağol canım inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla.
gecedicle sen normal doğum mu bekliyorsun canım seninki de az kalmış.
kızlar göbeğimi görenler hep erkek göbeği diyip duruyor zorla erkek doğurtcaklar bana diye diyebugün rüyamda tosuncuk gibi erkek çocuğum olduğunu gördüm etkilenmişim demekki:) hatta ikiz doğurmuş oluyorum.yatak odasına bi giriyorum iki beşik bi kız bi erkek çocuğu yatıyo:)
seastire sağol canım inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla.
gecedicle sen normal doğum mu bekliyorsun canım seninki de az kalmış.
kızlar göbeğimi görenler hep erkek göbeği diyip duruyor zorla erkek doğurtcaklar bana diye diyebugün rüyamda tosuncuk gibi erkek çocuğum olduğunu gördüm etkilenmişim demekki:) hatta ikiz doğurmuş oluyorum.yatak odasına bi giriyorum iki beşik bi kız bi erkek çocuğu yatıyo:)
hayır olsun rüyan canım geçende kayınvalidem görmüş kızım olmuş çok güzeldi diyo bembeyaz tenli bi kı çocuğuydu diyo adıda gülçin miş :) sonra kayınvalidem diyomuş doktor bilemedi diye kızıyomuş gidip yanına sen ne biçim doktorsun dicem felan diyomuş :)))))))))))))))))
ay ne güzel bende böyle beyaz tenli bi kızım olsa diyorum:) ismi de güzelmiş:) e haklı kadın ona göre hazırlık yaptık şimdi tekrardan kız kıyafetleri hazırlıycak:)) kıyafet önemli değilde mobilya nasıl olcak diyorum gerçekten böyle bişey olursa değişim de yapmıyorlar:)
gecedicle kız maşallah korku yok herhalde hiç nasıl heveslisin çatır çatır doğurmayainşallah kolayca pırtlatıverirsin:)
Günaydın tontişlerrrr nasılsınız???bnde ıyı sayılırım gece kazılmalarım oldu şanki ara ara uyandırdı benı ;((bütün gece annemle uğraştım rüyamda zaman azaldıkça rüyalarda saçmaladı...abım geldı butum düzenım bozuldu cok gergınım dün de bnm kv dedım annenartık sık gelemez bakıcıyla kalır annem ıdare edılır dıyo oğlun dedım bı bozuldu sanki B'nde acele etme iş konusunda bızım bı akraba var o bıle 1yıl ananesine bırakmıyor kendı bakacakmış dedi;((B'nde bırı demedım eltımınde ıkızlerıne bakmıştı 2yıl önce her sabah 7de kalkıyorlardı işçi gibi neyse akşam dedım eşime kımseye ıhtıyacımız yok hıç bır anne bakmayacak cocuğa dedı sen bakarsın dedı tutarım yanına bı yardımcı yemek ütü işçlerini de o yapar dedı CNm kocam dedım hıç benı ortada bırakmaz)hep destek tam destek )))
sağol cnmmmmm:)
MAŞALLAHHHHHHHHHçok tatlııı çokkkkkkk
afiyet şifa olsun canım.... temizlik falan yap ama dikkat et üşütme hiç iyi olmaz buara...
canım Allah analı babalı büyütsünmaşallah her ikinize de...
fd01 o nasıl tatlı bir şey olmuş öyle. Allah nazardan korusun yavrum beniiiim :)
maşallah dememek mümkün mü bu güzelliğe 41 kere maşallah elini yerim ben senin
senin kuzuna masallahhhhhhhhhhhhh
çok tatlı çokkkkkkkkkkkk
canım maşallah kuzuya çokta bilmiş bakıyor
maşallah canım hemide 41 kere maşallah..
ay ne güzel bende böyle beyaz tenli bi kızım olsa diyorum:) ismi de güzelmiş:) e haklı kadın ona göre hazırlık yaptık şimdi tekrardan kız kıyafetleri hazırlıycak:)) kıyafet önemli değilde mobilya nasıl olcak diyorum gerçekten böyle bişey olursa değişim de yapmıyorlar:)
gecedicle kız maşallah korku yok herhalde hiç nasıl heveslisin çatır çatır doğurmayainşallah kolayca pırtlatıverirsin:)
aminnnnnnnnnnnnnn dr gaza getirdi beni çatın müsait dedi çok rahat doğurursun dedi bende sancıya dayanırım bikaçsaat neolucak sonunda işin ucunda guguma kavuşcam ağrılar vız gelir tırıs gider :)
selam kızlar
nihayet aralık geldi , bebişler gelmeye başladı mı :)
hoşgeldin canım nerelerdesin hiç girmiyosun bebişin nasıl. kız topiğin yarısı doğurdu neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?