2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün benimde sütüm 3 gün gelmedi ne mücadele ettik kuzumla o emmeye çalışıyor ben emzirmeye çalışıyorum ama şimdi çok şükür bol bol geliyor bulgur pilavı ve bol bol süt iç birde sütüm gelmiyor denmezmiş ben öyle söyleyince kızdılar gülmeyin ama bende ilk defa duydum yaylanmaya gitti sütüm gelecek deniyormuş
ve oğluşuna kocaman bir maşallahhhhhh

slm herşeyin yolunda olmasına sevindim canım son 3 gününü iyi değerlendir bana demişlerdi de inanmamıştım uykusuz geceler bebiş olduktan sonra başlıyor
dün 1-2 saat yattım desem yeridir gündüz full uyuyor gece hep uyanık göğsüm ağzında çektim mi bağırıyor ama şuda varki bebeğini kucağına aldığın andan itibaren hamilelikte yaşadığın hiç birşeyi hatırlamıyorsun o meleği kucağına almak tarifsiz bir duygu Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın herkeze hayırlı doğumlar versin ve bir seste kurtarsın

ne güzel anlatmışsın canım, Allah mutluluğunu huzurunu daim etsin...
evet bende dinleniyorum bol bol.. son hazırlıkları tamamlıyorum..
bugün bebek şekeri için renkli badem şekerleri alıp tüllere sardım çok cici oldular
gece uyusa ya miniğe bak sen, annesine zorluk yaratmak istiyor gece uyanık gündüz uyuyor demek.. sonra gündüz uyuyunca da sen uyandır onu öp öp öp.. gıdıkla

Amın canım Allah seninde bebeğininde yardımcısı olsun hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canını sıkma

hayırlı olsun canım şekerlerin bende haftaya yapacam mevlütü bol bol resim eklerim
öptüm teyzesi senin için

arkadaşlar biliyorsunuz tüm emziren annelerin derdi göğüs çatlaması ve yaraları bunun olmaması için ne kremler ne ilaçlar var ama burda doğum yapmış bir arkadasım tek bir şey önerdi o da soğan suyu evet yanlış okumadınız bir küçük boy soğanı rendeleyip göğüslerinize sürüyorsunuz suyu ile yarım saat bekletip duşunuza giriyorsunuz doğum öncesi ve sonrası her duşta yapın mutlaka arkadaşım bunu yaptı ve hiç bir şekilde ne çatlak ne yara olmadı ben saf zeytinyağı da sürüyorum sonucta bırsey kaybetmezsnız ıstersenız deneyın paylaşmak ıstedım :)

selam kızlar bende hala doğuramayanlardanım..
bugünde doğuramadık
yeni haberler varmı

vala bugün de gelmedi bebişler:) bende hala ne acı ne sancı.. hareketleri yerinde maşallah ama. çarş randevu var bakalım yine çatı kontrol :)

Saol canım darısı başına ekolde doğum yaptım dr.mehmet ali yüce çok memnunum canım maş.diyeym hiç ağrım olmadı sadece emme problemi dogumdan beter bi ucu daha küçük göğsümün uç çıkarıcı aldık diğerini emio çok sızlıolar zeytinyağı sürüyrm ama anlatlmaz bi duygu varsın sızlasn yarın taburcu olcz kısmetse

cnm benim gözün aydın sonunda sende doğurdun :) bi biz kaldık :) eeeeeeeee bebişin fotolarını merak ediyoruz ama ona göre bu arada sütün olması için rezene çayı iç sabahları akşamları benim şimdiden geliyo süt bilmeden içiyodum bende mutlaka dene cnm çokkkk öptümm :)

ayyy negüzel seninde az kalmış hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına cnm :)

Canımmm tebrik ederim yakışıklı geldi demek hiç üzülme sütünde çogalır dereotuda iyi geliyormus öyle diyolar Allah bağışlasın analı babalı buyutsun inşallah

Slm kızlar doğuranlara maşallah gözünüz Aydın olsun dıyorum darısı gerıdeyım kalanlara ınş
Valla artık gece sıkıntılar oluyor su içmemiz gerek bol bol ödem için oda uykuyu haram edıyor B'nde nefes problemlemı yaşıyorum cok deın ve sesli oluyor nefes alışlarım burnumda bı problem var hamılelıkle arttı ((ağzımdan nefes alıyorum hep kuruluş oluyor dudaklarım yapışıyor artık son 2hafta dıyıp sabır edıyorum(bnmde gece ağrılarım oluyor Dr artı normal dıyor anne olmak kolay mı dıyor )rabbım güç kuvvet versın hepimize)

cnm ben beğenmedim ayrıca ben bunları canlı halini gördüm küçükler baya yakından beğenmemiştim daha güzel bişey bak bence odası çok güzel çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…