canım ben geçenlerde bir mevlüte gittim bebeğin annesi krem bir takım giymişti yakaları dantelli uzun kollu bir elbiseydi o kadar çok yakışmıştıki bir anneye saflık temizlik sembolü gibiydi o renklerde olabilir siyah çok karanlık bence siyah düşünme derim.birde nasıl emzircen onda kız bebeğikızlar daha bebiş doğmadan bakıorum elbiselere ama :)) bakın mevlüt için nası sizce
Truvakar Kollu Kuşaklı Elbise | adL
yok canım oturduğundaayyyyyy ben 2 gundur cok rahat sirt ustu yatabiliyorum....sirt ustu yattigimizdami 4 parmak bosluk oluyor?...
ömür su olsun bence ömür suyum ömür sebebim gibi bir anlamı olurTontisler kizimin dogmasina az kaldi. Birinci ismi hazir ÖMÜR ( geriye kalan hayatimin anlmai oldugu icin ) olacak yanina ikinci isim olarak ne yakisir ??? Yine anlami guzel olsun istiyorum..
Yorumlarinizi bekliyorum
Yalnız olunca daha rahat uyunuyo gerçekten :) olabildiğince uykumuzu almamız gerekiyor değil mi beylerimizle rahat uyuyacağımız günlerde gelcekKızlar günlerdir uykusuzluk çekiyordum ya bugün çok güzel uyudum. sırrını söyleyimmi?
meğer eşim yüzünden uyuyamıyormuşumonu kanepeye attım, mışıl mışıl uyudum
gülüyorum ama şaka bir yana bunun olmaması için çok direndim.eşim her gün diyordu,ben de yok diyordum.bi de böyle deneyelim dedik.işe yaradı.
kızlar oğlum doğdu 3.120 gr.gece suyum geldi ama sancım yoktu suni sancı verceklerdi son anda vazgeçtim sezercik oldm ayrıntılar sonra ôpt sizleri
Selam kizlar ....
Doktordan geldik hersey normal 37+6 dayiz 3200 gr ve hala kanalda kizim nts de sanci cikmadi bile....
Normal dogum icin 24 araliga kadar beklicez ondan once gelirse ne ala gelmezse suni sanciyla mi dogacak ??
Cantani yinede hazir tut dedi doktor 24une daha cok var ya..
Kizlarbugundoktora gittim dr bebegin kafasi buyuk dedi 95 mm cikti normal dogum zor dedi bendeee ne sanci ne acilma hic birsey yo benimgibi olanlarin bebek kafa olcusu kac acaba yoksa dr beni panikletti mi ya sonra 3.5 kilo deenildi. Kafamkaristi.
selam kızlar herkes iyidir umarım rapor vermeye geldim :) bugün randevumuz vardı dr amcamız eli kulağında dedi haftaya cuma randevu aldık o zamana kadar benım kız gelecek sanırım . . Annem ve kardeşimde haftaya gelecek 4 gözle bekliyorum gelişlerini ve de bebişimi
a.s. canım.Allah amalı babalı büyütsün maşallah kızınakızının ismini de çok beğendim nede olsa pınar benm ismim
afiyet şifa olsun canım.... temizlik falan yap ama dikkat et üşütme hiç iyi olmaz buara...
canım Allah analı babalı büyütsünmaşallah her ikinize de...
fd01 o nasıl tatlı bir şey olmuş öyle. Allah nazardan korusun yavrum beniiiim :)
Allah bağışlasın canım. Evladınla güzel günler gör inşallah. (bende koca karılar gibi tebrik ediyorum nedense :) )
çok sevindim cnm güle güle büyüt bebeğini tebrik ederim...maşallah bebişine
öyle olur canımmm
bende kanma yasadım hemde 2 kez
zaten benmkide teklif etmedide etseydide gitmezdimm :)))
sen takma kafana al eşini karsına güzelce konuss
öyle hazıra konmak yokkk efendimm
canım masallahhh gözün aydın
Analı babalı büyüsünnnnnnnn
ne güzel canm sağlıkla bebişine kavuştun. darısı başımıza:)
hayırlı olsun canım Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin maşallah kızına
canım başın sağolsun nur içinde yatsın babacığın ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm
bizde iyiyiz canım maşallah kilosu süper yarın kızına kavuşacaksın ne güzel şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum
canım maşallah ne tatlı bir bebiş allahım esirgesin
gözün aydın canım ismiyle yaşasın ismide çok güzelmiş
günaydın canım rüyanda hayırlara vesile olsun aklına kötü şeyler getirme
gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün ayrıntıları bekliyoruzkızlar oğlum doğdu 3.120 gr.gece suyum geldi ama sancım yoktu suni sancı verceklerdi son anda vazgeçtim sezercik oldm ayrıntılar sonra ôpt sizleri
canım öyle deme bekleyin demekki gelmeye niyeti yok kızının yerini sevdi galibaSelam kizlar ....
Doktordan geldik hersey normal 37+6 dayiz 3200 gr ve hala kanalda kizim nts de sanci cikmadi bile....
Normal dogum icin 24 araliga kadar beklicez ondan once gelirse ne ala gelmezse suni sanciyla mi dogacak ??
Cantani yinede hazir tut dedi doktor 24une daha cok var ya..
canım ne gibi sıkıntılarınız oldu aslında o kadarda erken değil haftası prematüre sayılmaz kilosu ne kadardı?Şu anda oğluşum sütünü içti göğsümde yatıyo.allah hepinize nasip etsin.acelecilik yaptı 37. haftada geldi.çok erken değil ama yine de erken doğmasının sıkıntıları oldu çok ciddi olmasa da.erken gelsin diye söylenmeyin kızlarrrr:)gününü tamamlasın en azından 39 u görün.size de allah benim gibi kolay doğumlar nasip eder inşallah...
canım allah yardımcınız olsun allah sağlıkla kavuşmak nasip etsinselam kızlar bizimde bugün kontrol vardı durum pek iyi değil kilo alımı durmuş kan akımı iyice yavaşlamış suyumuzda idare edecek şekilde nstde sorun yok kilosu sadece 2700 gr salı günü tekrar çağırdı ona göre karar verecek bu arada ciğer geliştirici iğnemizide olduk ne olur ne olmaz riske atmayalım diye dualarınızı esirgemeyin lütfen
doğuma gidenlere kolay doğumlar diliyorum allahım bir avazda kurtarsın inşallah
canım allah yardımcınız olsun allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin
Herkese merhaba kızlar mutlu haberi sizinle geç paylaşıyorum...
5 aralıkta sabah yataktan kalkarken suyum gelmeye başladı az az birden panik oldum...
Oturuyorum duruyorum kalkıyorum su akıyor anneme diyorum anne ambulans mı çağırsakZannettim ki su tamamen boşalacak oğlum susuz kalacak hemen eşimi aradım doktorumuza gittik...
Doktor 24 saat içinde almamız gerek dedi hiç açılmam yoktu suni sancı verelim istersen dedi ama açılma olmazsa sezeryan yaparız dedi ya da direk sezeryan yapalım sen karar ver dedi...
Bizde sezeryana karar verdik yarım saat içinde dünyaya geldi oğlum...
Belimden uyuşturdular ilk sesini duydum ama her şey bulanıktı sonra yanıma getirdiler öptüm oğlumu...
O gündür bugündür uykusuzum ve çok ağrılarım var nedense ama yine de herşeye değer...
Emme konusunda sorun yaşıyoruz sütüm çok az geliyor humana bitki çayı kuru incir sıcak duşla masaj çok şey denedim ama çoğalmıyor yine de pes etmedim durmadığı zamanlar kaşıkla mama veriyorum...
Bizden bu kadar kızlar Allah hepinizi bir nefeste kurtarsın...
Hayatımda hiç unutamıyacağım anlar yaşadım...
Oğlum 3090 gr 52 cm doğdu...
Simsiyah uzun saçları var ve herkese bana benzetiyor 40bin kere maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?