ay benim eşimde irim die seviyo beni yaaaa napayım 4 kilo çocuk doğuruyorum burada yaaaa irileştim elbette
merhaba kızlar bende ne sancı ne başka bişe var aksine çok enerjik hissediyorum kendimi artık doğsun istiyorum oğlum ama gelmiyor(
geçen hafta çarşamba 3600grdı bakalım yarın bakalım kaç kilo olmuş olacakkoca göbüşümdeki oğluşum acaba ne kadar daha büyüdü annesine ne zaman kavuşacak yarın dr amcası neler diyecek :)
yarın dr.dan gelince sizlerle paylaşırım
senin nasıl olacaktı casnm normali mi bekjliyorsun ? benm de çarş kontrolüm var benm de en son 3600 dü, 2 hafta önce falan
aynı şeyi ben geçen eşime söyledim, 9 ay ne kadar çok dedim, sonra da ya bi 9 ay daha olsaydı.. şu halimle 9 ay daha beklemek ne zor olurdu dedim..
çok merak ediyorum bebeğimi zaten bu gün bitti mi 1 gün kaldı dicem artıkgüneş batınca gün bitti diye saydım hep
merhaba kızlar bende ne sancı ne başka bişe var aksine çok enerjik hissediyorum kendimi artık doğsun istiyorum oğlum ama gelmiyor(
selamm kızlarr..
bugün doktora gittim malum.
benim bebeğin gelmeye niyeti yokmuş doktor öyle dedi
2 tane sancım çıktı düzensiz.
bi başta bi sonda biri 80e biri 100e çıkıyodu.
açılma tam 1 cm olmuş.
geçen hafta sıkıydı baya ama bu sefer tam 1 parmakmış.
cuma gene gidicez bakalım
kilosu suyu iyi.
3400 gr olmuş maşallahhh :
gelmezse bi sorun olmazsa 20 ye kadar bekleriz dedi doktor..
RABBİm ne olur hayırlısıyla tez vakitte gelsin yaa beklemek çok streslii
bugun doktor kontrolum vardı bebegım 36+4 cıktı sasırdım ama gelişim geriliği yokmuş galıba gec dollenme dedı doktorum ama şimdiye kadar boyle cıkmıyordu anlamadım hala dönmemiş bebeğim 10 gun sonra tekrar ultrasona gırıcem ona gore sezeryan tarıhını verırız dedı umarım döner dönmezse de umarım sezeryan ıcın cok gec kalınmıs olmaz benım sabrım da kalmadı artık bebegımı kucagıma almak ıstıyorum 9 ay geçti de son günler geçmek bilmiyoor
bugun doktor kontrolum vardı bebegım 36+4 cıktı sasırdım ama gelişim geriliği yokmuş galıba gec dollenme dedı doktorum ama şimdiye kadar boyle cıkmıyordu anlamadım hala dönmemiş bebeğim 10 gun sonra tekrar ultrasona gırıcem ona gore sezeryan tarıhını verırız dedı umarım döner dönmezse de umarım sezeryan ıcın cok gec kalınmıs olmaz benım sabrım da kalmadı artık bebegımı kucagıma almak ıstıyorum 9 ay geçti de son günler geçmek bilmiyoor
selamm kızlarr..
bugün doktora gittim malum.
benim bebeğin gelmeye niyeti yokmuş doktor öyle dedi
2 tane sancım çıktı düzensiz.
bi başta bi sonda biri 80e biri 100e çıkıyodu.
açılma tam 1 cm olmuş.
geçen hafta sıkıydı baya ama bu sefer tam 1 parmakmış.
cuma gene gidicez bakalım
kilosu suyu iyi.
3400 gr olmuş maşallahhh :
gelmezse bi sorun olmazsa 20 ye kadar bekleriz dedi doktor..
RABBİm ne olur hayırlısıyla tez vakitte gelsin yaa beklemek çok streslii[/QUOTE
Nasıl yanı CNm gunü mu geçecek bu takvımıne göre Çarşamba en son nasıl 20 sını bekletıyorlar anlamadım(
merhaba gecmis olsun allah sifa versin insallah
seni coook iyi anliyoruz bizde topuk kanindan donus oldu maalesef
troid bezleri calismadigindan zeka geriligi olma ihtimali var
su an tedavi goruyoruz
sagligina kavusur insaallah
sut meselesini hic acmayalim istersen
büyüdüm büyüdüm ben de anne oldum...
doğum hikayemi paylaştım darısı başınıza...
4 kilo mu olmuş bebeğin.. maşallah kız
canım geçmiş olsun üzüldüm. canm ben fırsat bulup bakamıyorum. aralık bebekleri büyüyor sayfasına yaz takip edeyim doğum yapanlar da yazsa...Sevgili aralik anneleri ve benim gibi kasimda doguran anneler nasilsiniz?
Biz iyi degiliz valla, cuma gunu beegimi hastaneye yatirdik ateslendi, idrar yollarinda enfeksiyon olmus kana da bulasmis. İnleme, istahsizlik, ates ve surekli uyku hali vardi. Yogunbakimda kuvozde tutuyorlar, tedavisi 1 hafta 10gun surer diyorlar. 12 gunluktu daha hastaneye yattiginda, insallah biran once iyilesir ayri kalmak cok zor. Bugun biraz duzelmisti oyle olunca benim de biraz moralim duzeldi ama yine cok uzgunum, cumadan beri ikidebir agliyorum. Sutum azalacak diye korkuyorum ki sanirim biraz azaldi bile. Offff...
Canim gecmis olsun size de. İnsallah bir sorun olmaz, hakikaten cok zor bu hastaliklar. İnsallah tedaviye cevap verir de korkulan olmaz. Kac gunde donuyorlar topuk kani icin?
Bugun gittim yine hastaneye genel olarak daha iyi ama bobreginde enfeksiyon kaynakli sorun cikti simdi, iki gun sonra tekrar bakacaklar bobrekteki bolgenin kuculup kuculmedigini kontrol edecekler, kalici bir araz olmamasini umuyoruz.
Allah bizlere sabir versin ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?