2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

geçen hafta çarşamba 3600grdı bakalım yarın bakalım kaç kilo olmuş olacak koca göbüşümdeki oğluşum acaba ne kadar daha büyüdü annesine ne zaman kavuşacak yarın dr amcası neler diyecek :)

yarın dr.dan gelince sizlerle paylaşırım

slm tatlı annişler bebeğimle vakit geçirmek çok güzel ama ben hamile olduğum günleride çok özledim bence tadını çıkartın :) ne güzeldi karnimdaki minik tekmeleri :) çok özeniyorum hamile görünce sanırım ben çok geçmeden yine hamile kalırım :) :)

senin nasıl olacaktı casnm normali mi bekjliyorsun ? benm de çarş kontrolüm var benm de en son 3600 dü, 2 hafta önce falan

senin nasıl olacaktı casnm normali mi bekjliyorsun ? benm de çarş kontrolüm var benm de en son 3600 dü, 2 hafta önce falan

normal istiyorum aslında ama bebeğim haftasına göre kilolu o yüzden 18-19una kadar bekleyeceğiz doğmazsa zaten 4ü aşmış olacağından sezeryan olacağım.
bu hafta doğsa 4ün altında kalırdı normal olurdum ama bakalım yarın belli olabilir ne olacağım kilosuna bağlı. yani öyle ya da böyle maksimum 8-9 günüm var bebeğimi kucağıma almama böyle düşününce bir tuhaf oluyorum

selamm kızlarr..
bugün doktora gittim malum.
benim bebeğin gelmeye niyeti yokmuş doktor öyle dedi
2 tane sancım çıktı düzensiz.
bi başta bi sonda biri 80e biri 100e çıkıyodu.
açılma tam 1 cm olmuş.
geçen hafta sıkıydı baya ama bu sefer tam 1 parmakmış.
cuma gene gidicez bakalım
kilosu suyu iyi.
3400 gr olmuş maşallahhh :
gelmezse bi sorun olmazsa 20 ye kadar bekleriz dedi doktor..
RABBİm ne olur hayırlısıyla tez vakitte gelsin yaa beklemek çok streslii

bugun doktor kontrolum vardı bebegım 36+4 cıktı sasırdım ama gelişim geriliği yokmuş galıba gec dollenme dedı doktorum ama şimdiye kadar boyle cıkmıyordu anlamadım hala dönmemiş bebeğim 10 gun sonra tekrar ultrasona gırıcem ona gore sezeryan tarıhını verırız dedı umarım döner dönmezse de umarım sezeryan ıcın cok gec kalınmıs olmaz benım sabrım da kalmadı artık bebegımı kucagıma almak ıstıyorum 9 ay geçti de son günler geçmek bilmiyoor

:) herkes aynı işte bana da bu günler geçmek bilmiyor valla

merhaba kızlar bende ne sancı ne başka bişe var aksine çok enerjik hissediyorum kendimi artık doğsun istiyorum oğlum ama gelmiyor(

o da güzel geçtiğimiz hafta ben de çok enerjiktim şimdi çok mecalsizim

hadi bakalım çok az kaldı hem de çok az kavuşacaksın hayırlısıyla bebeğine

böyle şeyler olabiliyor birde ultrason neticede tamamen tahmini değerler veriyor

benim kızımda maalesef dönmedi kızlar 17 aralık pzt gunu epidural sezeryana karar verdik nasipte sezeryan olmak varmıs.. hayırlısı olsun ama belki son gun döner kızım bana sürpriz yapar inşallahhh..

Canım benim ki de geç döllenme ama doktorun bunu ilk hamile kaldığın günlerde mutlaka tespit ederdi o zaman sana böyle bir şey olduğunu söylemedi mi? Bir de kaçıncı haftadasın ki normalde

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

off bugnde bittii gibii çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yarın sabah doktor kontrolümüz varrr nts ye gircemmmmmmmmm
bakalım ne olucakkkk ne cıkıcakk
cok heyecanlanıyoruımmm:26::26::26:

Canim gecmis olsun size de. İnsallah bir sorun olmaz, hakikaten cok zor bu hastaliklar. İnsallah tedaviye cevap verir de korkulan olmaz. Kac gunde donuyorlar topuk kani icin?
Bugun gittim yine hastaneye genel olarak daha iyi ama bobreginde enfeksiyon kaynakli sorun cikti simdi, iki gun sonra tekrar bakacaklar bobrekteki bolgenin kuculup kuculmedigini kontrol edecekler, kalici bir araz olmamasini umuyoruz.
Allah bizlere sabir versin ne diyim.

canım geçmiş olsun üzüldüm. canm ben fırsat bulup bakamıyorum. aralık bebekleri büyüyor sayfasına yaz takip edeyim doğum yapanlar da yazsa...

amin canim gercekten cok zor herkes uzme kendini duzelir diyor ama hicte oyle degil insanin canindan can sonucta onun bir bakisina canini verir insan ama buda bir sinav diye dusunuyorum benim basima gelen olay 3500 bebekte bir mesela onemli olan erken teshis diye dusunuyorum insaallah tedaviye yanit verir hergun dua ediyorum elimizden dua etmekten baskasi gelmez bu isin hayri bizi allaha yaklastirmasi diye dusunuyorum kisacasi aciziz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…