merhaba anneler ve anneye olmaya an kalmis anne adaylari
bugun dr.kontrolumuz vardi...sancim bir 20 birde 40 oldu bi ara 50yi bile gorduk...ama dr.birsey demedi acil birsey oldugunda hemen hastaneye gelin dedi o kadar bebegin kilosunda artis yok fazla 3200 kg. gecen haftada bu civardaydi boyu 50 cm mis...
sizce bu sanci fazlami belimdede ara ara agrilar giriyor...
birde soyle birsey var sanki uzerimdeki agirlik azaldi bugun bir yuruyusm vardi hizli hizli hic yorulmadim....
Merhaba anneler, ben 7 Aralık cuma günü oğlumu kucağıma aldım ama hala başımı kaldıramıyorum spinal anestezi oldum.kimseye tavsiye etmiyorum baş ağrısı feci kötü
bebeklerini kucaklarına alan tüm anneleri ve küçük bebişlerini tebrik ediyorum.bizim de bugün 20.günümüz.10 gündür internetimiz yoktu giremedim ve sizleri çok merak ettim.benim de spinal oldu ve o baş ağrısını unutamam dikişlerimin acısını bile hatırlamıyorum kafamı kaldıramadım 1 hafta.sonra geçti de kendime geldim.
kızlar mrb ben dün doğum yaptım kızımı kollarıma sağlıcakla aldım çok şükür.sezeryanım kolay oldu desem yalan olur kendime gelirken çok ağrı çektim.bugün daha iyiyim.ama sütüm gelmedi henüz o kadar çok üzülüyorumki( bize dua edin kızlar lütfen.Allah diğer bekleyen arkadaşlarıma kolaylık versin bu güzel duyguyu herkese yaşatsın.
kızlar bende doğdum sezeyan beklerken suyum geldi ve normal doğumla dünyaya geldi oğlum hikayemi yazıyorum şimdi 2012 aralık anneleri doğum hikayelerine
kızlar ben pazartesi doğum yaptım haber veremedim nete giremedim,çok tatlı bir oğlum oldu hikayemi paylaşacağım ama misafirlerim var görüşmek üzere....
kızlar bizim sarılığımız geçmedi en son değeri 16 daydı içinizde bu durumda olan var mı ?
zeynep kamildeki doktor fototerapiye gerek yok dedi haftaya bidaha gitcez testler yapılacak
doktor bişey olmaz dedi ama ben çok tedirginim
Merhaba anneler, ben 7 Aralık cuma günü oğlumu kucağıma aldım ama hala başımı kaldıramıyorum spinal anestezi oldum.kimseye tavsiye etmiyorum baş ağrısı feci kötü
Iyı geceler kızlar nasılsınız B'nde bugun anestezı muayenesi oldum bütün gun hastanedeydık cok yoruldum cok ındırımde olmadı hastanede 150 tl ındırım yaptılar 3150 tl te anlaştık tabı doktorumda ayrı ücret alacak umurım 5000 i geçmez(
kızlar mrb ben dün doğum yaptım kızımı kollarıma sağlıcakla aldım çok şükür.sezeryanım kolay oldu desem yalan olur kendime gelirken çok ağrı çektim.bugün daha iyiyim.ama sütüm gelmedi henüz o kadar çok üzülüyorumki( bize dua edin kızlar lütfen.Allah diğer bekleyen arkadaşlarıma kolaylık versin bu güzel duyguyu herkese yaşatsın.
kızlar bende doğdum sezeyan beklerken suyum geldi ve normal doğumla dünyaya geldi oğlum hikayemi yazıyorum şimdi 2012 aralık anneleri doğum hikayelerine
kızlar ben pazartesi doğum yaptım haber veremedim nete giremedim,çok tatlı bir oğlum oldu hikayemi paylaşacağım ama misafirlerim var görüşmek üzere....
merhaba kızlar ben hala doğurmadım dün nişanım geldi bugünde kananam oldu doktora gittik 1 cm açılma en geç cumartesi doğar dedi bekliyoruz belim çok ağrıyo.tekrar eve geldik sancım sıklaşırsa gidicem.
hayırlı olsun,allah analı babalı büyütsün inşallah.benim ilk doğumum spinal sezeryandı hiç baş ağrım olmadı.anesteziyle alakalıdır diye düşünüyorumkızlar mrb ben dün doğum yaptım kızımı kollarıma sağlıcakla aldım çok şükür.sezeryanım kolay oldu desem yalan olur kendime gelirken çok ağrı çektim.bugün daha iyiyim.ama sütüm gelmedi henüz o kadar çok üzülüyorumki( bize dua edin kızlar lütfen.Allah diğer bekleyen arkadaşlarıma kolaylık versin bu güzel duyguyu herkese yaşatsın.
az kalmış hayırlısıyla sağlıklıca kucağına al inşallahmerhaba kızlar ben hala doğurmadım dün nişanım geldi bugünde kananam oldu doktora gittik 1 cm açılma en geç cumartesi doğar dedi bekliyoruz belim çok ağrıyo.tekrar eve geldik sancım sıklaşırsa gidicem.
ben ilkini spinal oldum ikinciyide aynı şekilde düşünüyorum bebeğimin doğum anına şahitlik etmek kadar güzel birşey yok herhaldeMerhaba arkadaslar
Ben de bu pazartesi sezeryanla dogum yapaicam kismetse..burayi cok gec bulmus oldum ama yinede yetistim sayilir sonuna:))valla dogum hikayelerini okuyacam diye gozlerim agridi:)bende size bisey sormak istiyorum.benim anestezi durumumu doktor bana birakti.spinal mi genel mi diye.. Ben okuyorum arastiriyorum bi turlu karar veremedim..genelde cok aciyla uyanmaktan kendime gelememekten korkuyorum,spinalde sonunda bas agrisi beni bulur diye korkuyorum.cok az zamanim kaldi..nolur benimle fikirlerinizi paylasin...karar veremiyorum napicam benn(
maşallah ne güzel normal olmuş.hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.kızlar bende doğdum sezeyan beklerken suyum geldi ve normal doğumla dünyaya geldi oğlum hikayemi yazıyorum şimdi 2012 aralık anneleri doğum hikayelerine
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünkızlar ben pazartesi doğum yaptım haber veremedim nete giremedim,çok tatlı bir oğlum oldu hikayemi paylaşacağım ama misafirlerim var görüşmek üzere....
anladım funntunncum,önemli olan sensin tabii,güvendiğin bir dr ve ekibi ile çok daha rahat edersin.Şimdiden kolay,ağrısız doğumlar canım
Merhaba arkadaslar
Ben de bu pazartesi sezeryanla dogum yapaicam kismetse..burayi cok gec bulmus oldum ama yinede yetistim sayilir sonuna:))valla dogum hikayelerini okuyacam diye gozlerim agridi:)bende size bisey sormak istiyorum.benim anestezi durumumu doktor bana birakti.spinal mi genel mi diye.. Ben okuyorum arastiriyorum bi turlu karar veremedim..genelde cok aciyla uyanmaktan kendime gelememekten korkuyorum,spinalde sonunda bas agrisi beni bulur diye korkuyorum.cok az zamanim kaldi..nolur benimle fikirlerinizi paylasin...karar veremiyorum napicam benn(
adaşım sağlık olsun.insan mecbur olunca veriyor.bebişlerimiz sağlıklı olsun da para yine kazanılır çok düşünmemeye çalış.bu arada ay değil ama gün olarak doğumlarımız aynı olacak galiba.bizim de 24 kasımdıIyı geceler kızlar nasılsınız B'nde bugun anestezı muayenesi oldum bütün gun hastanedeydık cok yoruldum cok ındırımde olmadı hastanede 150 tl ındırım yaptılar 3150 tl te anlaştık tabı doktorumda ayrı ücret alacak umurım 5000 i geçmez(
kızlar doğum hikayemi paylaştım
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...lerinin-dogum-hikayeleri-40.html#post27772323
adaşım sağlık olsun.insan mecbur olunca veriyor.bebişlerimiz sağlıklı olsun da para yine kazanılır çok düşünmemeye çalış.bu arada ay değil ama gün olarak doğumlarımız aynı olacak galiba.bizim de 24 kasımdı
canım benim de sürekli 40 daydı arada bir 50 üstüne çıktı... yavaş yavaş bebiş geliyor iştehımm belki de şimdiye doğurdun bile ay ne heyecanlı
Saol CNm 8haftalıkken kanamam olmuştu ozaman sgklı bı ozel hastaneye gıdıyordum hıc ılgılenmedıler bu bebegı 1yıl beklemıştım ve benım psıkolojımı hıc anlamadılar 15 dk bakıp düşerse sımdı düşsün daha küçük dedıler dünyam basıma yıkılmıştı Prof ümü daha onceden de tanıyordum arkadasım hemsıresı ama pahalı muaynanesıne dıe gıtmemıştım sonra korkudan gıttım benı cok rahatlatı öğünden berı ona gıdıyorum bılıyorum herkesın bebegı kendını kıymetlıdır CNm ama ınan ısteyıpte bulamamak sonrada sonrada onu kaybetme korkusu herseye bedel;(((rabbım bızlerede verdı herkeslere versın evlat)napalım dedım esımle bıraz dışımızı sıkıcaz )ya olmasaydı olsun dıe dünya paralar döküyor ınsanlar cok şükür gerek kalmadı ))10gunum kaldı canım öle heyecanlıyımkı anlatamam sanki herseyler eksık bıdığını öp kokla funntunn teyzesi için ))
cnm aksam gecen bel agrilari sonucsuz kaldi buraya yazdiktan sonra esim geldi eve biraz daha bekleyelim dedik bekledik saat 00:00 ye kadar sonra agrilar azaldi...hadi yatalim dedim yattik uyuduk gece arada bir uyandim ama agrim yoktu...
yalniz sabah bulanti kusma ile gune basladik....bu neye isarettir sizce...:18:
artik bugunde tetikte bekleyecegiz................ayyy tedirginlik ve heyecan bir arada ayni zamanda KORKU nasil olucak bu is yaaaa...dogum hikayelerini okuyorumda karin agrisi ile doguma giden bir arkadas var....benimde karnim agriyor...artik her belirtiyi kendimde varmi saniyorum neeee????kizimi bir dunyaya getirseydim hayirlisiylabilemiyorum ki canım,bulantı son haftalarda bazılarında olurmuş.Bel ağrısı doğumun yaklaştığının habercisi olabilir ama.
cnm aksam gecen bel agrilari sonucsuz kaldi buraya yazdiktan sonra esim geldi eve biraz daha bekleyelim dedik bekledik saat 00:00 ye kadar sonra agrilar azaldi...hadi yatalim dedim yattik uyuduk gece arada bir uyandim ama agrim yoktu...
yalniz sabah bulanti kusma ile gune basladik....bu neye isarettir sizce...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?