2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım benim de sürekli 40 daydı arada bir 50 üstüne çıktı... yavaş yavaş bebiş geliyor işte hımm belki de şimdiye doğurdun bile ay ne heyecanlı

Merhaba anneler, ben 7 Aralık cuma günü oğlumu kucağıma aldım ama hala başımı kaldıramıyorum spinal anestezi oldum.kimseye tavsiye etmiyorum baş ağrısı feci kötü

Allah analı babalı büyütsün canım maşallah. sana da geçmiş olsun

Allah analaı babalı büyütsün spinalin öyle bir yan etkisi var maalesef Allah şifa versin tüm yeni annelere

canım Allah analı babalı büyütsün sütün hemencecik gelsin inşallah amin.

kızlar bende doğdum sezeyan beklerken suyum geldi ve normal doğumla dünyaya geldi oğlum hikayemi yazıyorum şimdi 2012 aralık anneleri doğum hikayelerine

hiiiiiiiii çok daha iyi olmuş senin adına çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün

kızlar ben pazartesi doğum yaptım haber veremedim nete giremedim,çok tatlı bir oğlum oldu hikayemi paylaşacağım ama misafirlerim var görüşmek üzere....

Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza

canım niye düşmüyor kuzunun sarılığı ya,inş bugün yarın hafifler.Kıyamam ona.

Merhaba anneler, ben 7 Aralık cuma günü oğlumu kucağıma aldım ama hala başımı kaldıramıyorum spinal anestezi oldum.kimseye tavsiye etmiyorum baş ağrısı feci kötü

hayırlı olsun canım,aynı zamanda geçmiş olsun,ben baş ağrısı yaşamadım şükür,inş seniki de hemen geçer

ooo,çok pahalı,ben 350 lira verdim toplamda.Sonuçta ikisi de aynı işi yapacak,bu kadar fark niye yani ?

kızlar bende doğdum sezeyan beklerken suyum geldi ve normal doğumla dünyaya geldi oğlum hikayemi yazıyorum şimdi 2012 aralık anneleri doğum hikayelerine

kızlar ben pazartesi doğum yaptım haber veremedim nete giremedim,çok tatlı bir oğlum oldu hikayemi paylaşacağım ama misafirlerim var görüşmek üzere....

gözünüzaydın kızlar,maşallah bebişlere

belki bugün doğar senin minnoş,haberlerini bekliyoruz cnm

hayırlı olsun,allah analı babalı büyütsün inşallah.benim ilk doğumum spinal sezeryandı hiç baş ağrım olmadı.anesteziyle alakalıdır diye düşünüyorum
az kalmış hayırlısıyla sağlıklıca kucağına al inşallah
ben ilkini spinal oldum ikinciyide aynı şekilde düşünüyorum bebeğimin doğum anına şahitlik etmek kadar güzel birşey yok herhalde
maşallah ne güzel normal olmuş.hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Miskojulum 1.sı bn SGK geçmeyen bı özel hastane de dogum yapıcam ve özel sıgortam dogumu karşılamıyor ;((2.uzman Dr la degıl Prof farkıyla sezeryanımı yapıcam onun ıcın Dr a ayrı ücret ödüyorum ekıbıyle dışarıdan gelecek hastanede degıl ve epıdural anestezı olsun dedık budada teknık bır iş oldugundan anestezı uzmanımızda Prof tuttum canım yansın ıstemıyorum ağrı eşiğim cok düşük kan alınırken bıle mahvoluyorum;(((oyuzden fıyatlar boyle cnm

anladım funntunncum,önemli olan sensin tabii,güvendiğin bir dr ve ekibi ile çok daha rahat edersin.Şimdiden kolay,ağrısız doğumlar canım

kızlaaaarr bu günü saymazsak doğurmama iki gün kaldı pazartesi saat sekizde oğlumu alcaklar ayyy saat 11 gibide resimleri yükleri artıkkk ayyyyy çok heycanlıyıııımmmmmmmm

anladım funntunncum,önemli olan sensin tabii,güvendiğin bir dr ve ekibi ile çok daha rahat edersin.Şimdiden kolay,ağrısız doğumlar canım

Saol CNm 8haftalıkken kanamam olmuştu ozaman sgklı bı ozel hastaneye gıdıyordum hıc ılgılenmedıler bu bebegı 1yıl beklemıştım ve benım psıkolojımı hıc anlamadılar 15 dk bakıp düşerse sımdı düşsün daha küçük dedıler dünyam basıma yıkılmıştı Prof ümü daha onceden de tanıyordum arkadasım hemsıresı ama pahalı muaynanesıne dıe gıtmemıştım sonra korkudan gıttım benı cok rahatlatı öğünden berı ona gıdıyorum bılıyorum herkesın bebegı kendını kıymetlıdır CNm ama ınan ısteyıpte bulamamak sonrada sonrada onu kaybetme korkusu herseye bedel;(((rabbım bızlerede verdı herkeslere versın evlat)napalım dedım esımle bıraz dışımızı sıkıcaz)ya olmasaydı olsun dıe dünya paralar döküyor ınsanlar cok şükür gerek kalmadı))10gunum kaldı canım öle heyecanlıyımkı anlatamam sanki herseyler eksık bıdığını öp kokla funntunn teyzesi için))

CNm hayırlı doğumlar ınş)B'nde bı sonrakı pztsı yapıcam dogum dün anestezı ıcın gıttım genelı gerekmedıkce onermedıler çünkü zamana karşı yarışılıyor bebeğe narkoz geçmesın dıe ;((epıdural yada spınal secenegı kaldı epıduralı tavsıye ettıler doğumdan sonra ağrın oldugunda hemen acını kesebılıyorlarmış yan etkısı sadece bı süre uygulanan yerde batma hıssımış...kan aldırma gıbı duşun dedı ıgnenın gırdıgı yer bı süre acır sonra geçer dedı...spınaldede uygulanış farkı oluyormuş epıduralle arasında..beline ıgne yapıyorlarmış ama bunda da omuriliğin etrafına denk gelırse baş ağrısı geçemiyormuş bı süre forumdada pişman olan arkadaşlar var;((

Doğurdun mu CNm ayy mavi de doğurmuş lezgınka seastıre emi sprınt aman bı ben alcam herhalde bu gıdışe cok yalnızım((

adaşım sağlık olsun.insan mecbur olunca veriyor.bebişlerimiz sağlıklı olsun da para yine kazanılır çok düşünmemeye çalış.bu arada ay değil ama gün olarak doğumlarımız aynı olacak galiba.bizim de 24 kasımdı

Cok haklısın cnmbnm sağlıklı olsunlarda hersey hallolur doğru dıyosun)) 1ay olcak aralarında desene kuzularımızın:))

Merhaba kızlar, herkeslerin suyu geliyo sancısı oluyo nişanı geliyo ama bende hala tık yok yaa, 3-4 kişi kaldık herhalde normali bekleyipde doğuramayan. Amma beceriksiz çıktık haaa. Daha kahvaltı bile etmeden bilgisayarı açtım bakim dedim kimler doğurmuş bu gece ama herkes beklemede sanırım. bi ofludan ses çıkmıyo

canım benim de sürekli 40 daydı arada bir 50 üstüne çıktı... yavaş yavaş bebiş geliyor işte hımm belki de şimdiye doğurdun bile ay ne heyecanlı

cnm aksam gecen bel agrilari sonucsuz kaldi buraya yazdiktan sonra esim geldi eve biraz daha bekleyelim dedik bekledik saat 00:00 ye kadar sonra agrilar azaldi...hadi yatalim dedim yattik uyuduk gece arada bir uyandim ama agrim yoktu...

yalniz sabah bulanti kusma ile gune basladik....bu neye isarettir sizce...
:18:

isteyip de olmaması çok zordur canım,tahmin edebiliyorum.Allahım size nasip etmiş,ne mutlu,inşallah doğduğu haberini de alırız.Son günler heyecanlanmamak mümkün mü,güzel telaşlar bunlar

bilemiyorum ki canım,bulantı son haftalarda bazılarında olurmuş.Bel ağrısı doğumun yaklaştığının habercisi olabilir ama.

bilemiyorum ki canım,bulantı son haftalarda bazılarında olurmuş.Bel ağrısı doğumun yaklaştığının habercisi olabilir ama.
artik bugunde tetikte bekleyecegiz................ayyy tedirginlik ve heyecan bir arada ayni zamanda KORKU nasil olucak bu is yaaaa...dogum hikayelerini okuyorumda karin agrisi ile doguma giden bir arkadas var....benimde karnim agriyor...artik her belirtiyi kendimde varmi saniyorum neeee????kizimi bir dunyaya getirseydim hayirlisiyla

canım bence az kaldığına işaret

benim de öyle galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…