2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Yok kızlar hala doğurmadim ben. Pazartesiyi bekliyorum yapacak bişey yok sanırım gelmeye hiç niyeti yok hiç

seninle tarihlerimizde aynıydı sanırım ve doğum şeklimizde çok benziyo birbirine aynı şeyleri yaşadım 3 gün de küvezde kaldı bebeğim çok kötüydü aslında bu yüzden doğum hikayemi yazmayacaktm seni görünce yazayım dedim.. aslında normal doğum kişinin ve bebeğinin en sağlıklı şekilde kavuşmasını sağlayan doğummuş illa normal veya sezeryan die ısrar etmemeli. bence benim normalim sezeryanmış keşke diyorum ama yapacak bişey yok hayırlısı olsun şu an herşey yolunda bebeğimde iyi çok şükür Allah herkesin yavrusunu bağışlasın korusun doğum yapmayanlarında Allah yardımcıları olsun herkesin doğumu zor olacak die bişey yok korkmayın ve en güzel gününüzün keyfini çıkarın..

oflu bak eczreyrey ne diyor adaçayı kuşburnu için diyor çörek otu çiğneyin hemen sancılar gelir diyor...

kuşburnu normalde de içiyorum ben. Ada çayi yok evde. Çörek otu olabilir. Sokturme özelliği var zaten çörekotu ve adaçayınin. Eczreyrey canım tebrik ederim. Allah anali babalı büyütsün darısı benim başıma. Bişey soracaktım sana. Açılman var miydi hastaneye ilk gittiğinde

evet vardı canım 4 cmolmuştu

çok geçmiş olsun canım benim bayağı zorlu olmuşş :S ama sanki bu çörek otu seni böyle sıkıntıya sokmuş. olmayan sancını zorla getirtmişsin açılman zor oldu herhalde sanki. Ama çok şükür atlatmışsın sende darısı bizim başımıza tez zamanda

merhaba kızlar,

artık doğumu bekleyen çok az kişi kalmış,inşallah hayırlısıyla sağlıkla atlatırsınız siz de..

doğum yapan arkadaşlar Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi..

biz de kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz,10 günlük olduk artık,gece uykumuz hiç yok,kızım saat 03:00 ' e kurmuş kendini,her gece aynı saatte uyanıp sabah 08:00 'e kadar da uyumuyor, gündüz de uyuduğu vakitleri değerlendirip ben de yatayım diyorum ama anında mızıldanmaya başlıyor,minik kuşum bir süre daha zombi gibi gezdircek annesini anlaşılan zamanla rayına oturacak inş.

Bende varım beklemde olan :)

Bu arada doktorumu aradım çok sert düşmediysen bebekde aynı hareketlilikte oynuyosa sorun yok korkma dedi. Ama yine de çok korktum, Allah korudu resmen, eşim hemen sadaka vericek birine.

çok geçmiş olsun cnm..çok şükür rabbim korumuş sizi..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sağlıkla kucağımıza alalım artık...

Slm kızlar ben ocak annelerindenim ama kızım aceleci davrandı ve 4 aralıkta doğum yaptım şimdi kuzumla beraberiz sizlerin çoğux doğum yaptı sanırım bebişleriniz nasıl

CNm hayırlı olsun ne guzel kavusnussun bebısıne)senınle 1gun varmış aramızda ben ala beklemedeyım ama sancım olursa dıe cok korkuyorum kızım geceleı cok kpırdanıyor korkutuyor benı;((normal dogum mu yptın CNm sen ??

mrhb kızlar bende bugün doktora gittim kasılmalarım başlamış normalde 20 de sezeryan olacaktım ama 18ne aldık şimdilik tarihi hayırlısı bakalım.

aralığın 24. de doğum yapmayı hayal ederken kasımın 22 de acil sezaryen oldum bebeğimin boğazına kordon dolanmış bebeğim 24 günlük çok şükür sağlıklı herkese sağlıklı doğumlar dilerim

çok sağolun kızlar hakkaten daha iyi oldu aynı gün ayağa kalktım normal doğum olunca

Son düzenleme:

cnm ya haberını 4 gözle bekledım cok sukur evladına kavuştum rabbım uzun ömurler versın
ama doğum şeklıne cok uzuldum cok ısterdım guzel bı doğum hıkayenn olmasını
ve malesef aklıma geln başıma geldı yıne bı doğum hastanesı husranı daha
ama gerıde kaldı cnm
ınşalla tez zamanda toparlanır sın tetlım bebışıne kandıne ıyı bak sutunle kal

cnm gecmış olsun bende aynı şekılde bebgımı acıl sezeryanla aldım kucagıma 37 haftalıktı uzun ömurlu olsun ınşalla

Selam herkese bu gün kan ve koyu renkli akintim var ve ara ara
Sancim oluyo bebeğim mi geliyor ve ben anlamıyorum ne yapmalıyım
Yardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…