Yok kızlar hala doğurmadim ben. Pazartesiyi bekliyorum yapacak bişey yok sanırım gelmeye hiç niyeti yok hiç
seninle tarihlerimizde aynıydı sanırım ve doğum şeklimizde çok benziyo birbirine aynı şeyleri yaşadım 3 gün de küvezde kaldı bebeğim çok kötüydü aslında bu yüzden doğum hikayemi yazmayacaktm seni görünce yazayım dedim.. aslında normal doğum kişinin ve bebeğinin en sağlıklı şekilde kavuşmasını sağlayan doğummuş illa normal veya sezeryan die ısrar etmemeli. bence benim normalim sezeryanmış keşke diyorum ama yapacak bişey yok hayırlısı olsun şu an herşey yolunda bebeğimde iyi çok şükür Allah herkesin yavrusunu bağışlasın korusun doğum yapmayanlarında Allah yardımcıları olsun herkesin doğumu zor olacak die bişey yok korkmayın ve en güzel gününüzün keyfini çıkarın..kızlar biz geldik bugün taburcu olduk evimize geldik .bebeğim emdi uyuyor .bugün banyo yaptırdık evimize gelince.:)iyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar.çok zor bir doğumdu.bebeğim vakumla doğdu sancı çekmek çok zormuş o sancıyı çekince keşke sezeryan olsaydım ya da ölseydim dedim.sizi korkutmak istemem ama çok zordu.bilin kızlar.ebeler üstümde karnıma bastırdılar ıkınıyorum çocuk çıkmıyo,yerlerde tuvalette kaka yapar gibi ıkındım yok gelmiyor en son nöbetçi hekim makata kadar kesti ve vakumla yaptı doğumu içim parçalandı resmen .seçtiğim hastanenin yanlış hastane olduğunu doğumda anladım.ama iş işten geçti.ama şimdi iyiyim çok dikişim var .biraz oturmKTA zorlanıyorum ama en azından kendi çorabımı kendim giyebiliyorum sütüm de geliyo çok şükür.normal doğum yapmak isteyenler sancıları yoksa ağızlarında 2-3 yemek kaşığı çörek otu çiğnesin ve suyla yutsun ama çiğnesin mutlaka ve 2-3 bardak kuşburnu çayı ve adaçayı içsin ben yaptım o gece sancılandım .kızlar kesinlikle sancınız sizi bağırtacak kadar olmadıkça gitmeyin hastaneye.dün asla birdaha doğurmam diyordum .bugün belki diyorum .insan zamanla unutuyor acılarını .hekese rabbim kolay doğum nasip etsin.
bu arada kimler doğum yaptı oflu kız yaptın mı doğumunu ?
oflu bak eczreyrey ne diyor adaçayı kuşburnu için diyor çörek otu çiğneyin hemen sancılar gelir diyor...
evet vardı canım 4 cmolmuştukuşburnu normalde de içiyorum ben. Ada çayi yok evde. Çörek otu olabilir. Sokturme özelliği var zaten çörekotu ve adaçayınin. Eczreyrey canım tebrik ederim. Allah anali babalı büyütsün darısı benim başıma. Bişey soracaktım sana. Açılman var miydi hastaneye ilk gittiğinde
kızlar biz geldik bugün taburcu olduk evimize geldik .bebeğim emdi uyuyor .bugün banyo yaptırdık evimize gelince.:)iyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar.çok zor bir doğumdu.bebeğim vakumla doğdu sancı çekmek çok zormuş o sancıyı çekince keşke sezeryan olsaydım ya da ölseydim dedim.sizi korkutmak istemem ama çok zordu.bilin kızlar.ebeler üstümde karnıma bastırdılar ıkınıyorum çocuk çıkmıyo,yerlerde tuvalette kaka yapar gibi ıkındım yok gelmiyor en son nöbetçi hekim makata kadar kesti ve vakumla yaptı doğumu içim parçalandı resmen .seçtiğim hastanenin yanlış hastane olduğunu doğumda anladım.ama iş işten geçti.ama şimdi iyiyim çok dikişim var .biraz oturmKTA zorlanıyorum ama en azından kendi çorabımı kendim giyebiliyorum sütüm de geliyo çok şükür.normal doğum yapmak isteyenler sancıları yoksa ağızlarında 2-3 yemek kaşığı çörek otu çiğnesin ve suyla yutsun ama çiğnesin mutlaka ve 2-3 bardak kuşburnu çayı ve adaçayı içsin ben yaptım o gece sancılandım .kızlar kesinlikle sancınız sizi bağırtacak kadar olmadıkça gitmeyin hastaneye.dün asla birdaha doğurmam diyordum .bugün belki diyorum .insan zamanla unutuyor acılarını .hekese rabbim kolay doğum nasip etsin.
Bende varım beklemde olan :)
Bu arada doktorumu aradım çok sert düşmediysen bebekde aynı hareketlilikte oynuyosa sorun yok korkma dedi. Ama yine de çok korktum, Allah korudu resmen, eşim hemen sadaka vericek birine.
gerçekten kızlar kaç kişi kaldık doğum bekleyen??
Slm kızlar ben ocak annelerindenim ama kızım aceleci davrandı ve 4 aralıkta doğum yaptım şimdi kuzumla beraberiz sizlerin çoğux doğum yaptı sanırım bebişleriniz nasıl
kızlar biz geldik bugün taburcu olduk evimize geldik .bebeğim emdi uyuyor .bugün banyo yaptırdık evimize gelince.:)iyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar.çok zor bir doğumdu.bebeğim vakumla doğdu sancı çekmek çok zormuş o sancıyı çekince keşke sezeryan olsaydım ya da ölseydim dedim.sizi korkutmak istemem ama çok zordu.bilin kızlar.ebeler üstümde karnıma bastırdılar ıkınıyorum çocuk çıkmıyo,yerlerde tuvalette kaka yapar gibi ıkındım yok gelmiyor en son nöbetçi hekim makata kadar kesti ve vakumla yaptı doğumu içim parçalandı resmen .seçtiğim hastanenin yanlış hastane olduğunu doğumda anladım.ama iş işten geçti.ama şimdi iyiyim çok dikişim var .biraz oturmKTA zorlanıyorum ama en azından kendi çorabımı kendim giyebiliyorum sütüm de geliyo çok şükür.normal doğum yapmak isteyenler sancıları yoksa ağızlarında 2-3 yemek kaşığı çörek otu çiğnesin ve suyla yutsun ama çiğnesin mutlaka ve 2-3 bardak kuşburnu çayı ve adaçayı içsin ben yaptım o gece sancılandım .kızlar kesinlikle sancınız sizi bağırtacak kadar olmadıkça gitmeyin hastaneye.dün asla birdaha doğurmam diyordum .bugün belki diyorum .insan zamanla unutuyor acılarını .hekese rabbim kolay doğum nasip etsin.
aralığın 24. de doğum yapmayı hayal ederken kasımın 22 de acil sezaryen oldum bebeğimin boğazına kordon dolanmış bebeğim 24 günlük çok şükür sağlıklı herkese sağlıklı doğumlar dilerim
Kizlar ya uyandiramiyorum ben benim melegimi uyuyoda uyuyo emzirmek icin uyandirayim diyorum yok bu normal mi
cnm gecmış olsun bende aynı şekılde bebgımı acıl sezeryanla aldım kucagıma 37 haftalıktı uzun ömurlu olsun ınşalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?