Günaydın cnm. aynı sorun bende de var son 2 günüm takvime göre ama bebiş tam olarak aşağı inmedi . Yarın erkenden benimde kontrol var ondada bişi çıkmazsa son bi kontrol daha olup duruma göre suni sancı ya da sezeryan dedi. Suni sancının bebek icin pek iyi olmadığını duymustum bi fikri olan var mı kızlar
ebruliciğim darısı bebeğini özlemle bekleyen tüm hamişlerin başına... valla geçen yine ellerini öptüm parmakları minnacık yumuşacık pembe beyaz kızımın teni rüyamda gördüm. dedim Allahım artık gerçekten öpmek koklamak istiyorum yaaa
çok özledim doğ artık bugün kızım dedim ama hiç ses seda yok sancılarım düzenli olmaya başladı ama şiddeti artmıyor gibi geliyor bana... neyse yarın yine kontrolüm var zaten sabah 9 da... açılma olsa da doğuruversem dimi ya
cnm benim benimde bu gece sancili bir geceydi kasiklarima ve karnima acayip agri girdi...bende hemen dusa girdim ama banyoya girdimki midem bir bulandi istifar biraz dinlendim sonra ayaklanip dusa girmeyi basardim...dus agrilarimi kesti ama bu seferde ishal basladi..sonra sabah saat 04:00 da bir uyumusum sabah 07:00 ye kadar sonra tekrar uyudum....ama varya agri saplandiginda allahim dedim sanci bu olsa gerek ama cabuk gecti...
yarin kontrole gidecek bir kac arkadas var benimde yarin kontrolum var....bakalim ne cikacak..merakla bekliyoruz...
evet,nişan canım,benim de öyle olmuştu,sonra gün içinde akıntım fazlalaştı ve koyulaştı.Ertesi gün de suyum gelmişti
miskokulum nişanın geldiği gün doktora gittin mi ben sancılarımın sıklaşmasını bekliorum hala düzenli gelio ama şiddetli değil akıntım sabahtan beri arttı doğru hayırlısıyla benimki yola çıktı sanırım:)))) darısı tüm bekleyenlerin başına inş.:))
Amiiinn canım inşallah kendii doğal sürecinde gelir bizim bebişlerde nişandır sudur sancıdır.. Valla öle böle çok az kaldıı heran doğurabilirz heralde bakalım kiminki önce gelcek :).. Bende sancı filnda yok yanı hissettiğim bşy yok. Karnımın sertlşmesi var okdr :)))
iYİ senın kontrol yarınmışş bizide haberdar et durumlardan :) bnm daha çok var doğurmazsam eğer önümüzdeki cuma veya cumartesi, gidicez hayırlısı artıkk..
merhaba kızlar 15 aralık cumartesi beklenen doğum tarihinde doğum yaptım.doğumum normal epidüral oldu.doğum ikayemi en kısa sürede yazıcam.darısı bekleyen annelerin başına......
kıslarr şimdi dr dan geldim dr perşembe gel dedi saat 8 de inşallah doğurcam ogün aksilik olmazsa :)
bende ne nişan var ne sancı hiçbir şeyim yok maşallah sapasağlamım :). sanki hep böyle hamile halimle kalacakmışım gibi bir his aldı içimi.
Merhaba kızlar ben de bugün doğum yapmayı çok istiyordum çünkü bana güzel bi doğum günü hediyesi olurdu.neyse hayirlisi olsun hepimizin hakkında...
merhaba kızlar 15 aralık cumartesi beklenen doğum tarihinde doğum yaptım.doğumum normal epidüral oldu.doğum ikayemi en kısa sürede yazıcam.darısı bekleyen annelerin başına......
Merhaba kızlar ben de bugün doğum yapmayı çok istiyordum çünkü bana güzel bi doğum günü hediyesi olurdu.neyse hayirlisi olsun hepimizin hakkında...
miskokulum nişanın geldiği gün doktora gittin mi ben sancılarımın sıklaşmasını bekliorum hala düzenli gelio ama şiddetli değil akıntım sabahtan beri arttı doğru hayırlısıyla benimki yola çıktı sanırım:)))) darısı tüm bekleyenlerin başına inş.:))
kıslarr şimdi dr dan geldim dr perşembe gel dedi saat 8 de inşallah doğurcam ogün aksilik olmazsa :)
Selam 2012 Anneleriii biçoğunuz minik meleklerinize kavuştunuz ne güzel Rabbim sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin darısı bizlere olur İnşallah.. kızlar seastireden haber varmıı...? Doğum yaptımı acaba kendisi..? çok merak ediyorum noolur bilgilendirirseniz sevinirim....!!!
doğum yaptı,muhtemelen yiğit bebek de eve gelmiştir
slm kızlar bebişler olunca giremez olduk :)) nasılsınız nasıl gidiyor annelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?