2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım ben iki bebeğimide suni sancı ile yaptım allaha şükür bişey olmadı sen güven doktoruna onlar zararlı bişey tavsiye etmezler korkma bebeğe zararı şöyle ki açılma olmazsa kalp atışları zayıflıyor onuda zaten sürekli nst de tuttukları için önlem alıyorlar...

Amiiinn canım inşallah kendii doğal sürecinde gelir bizim bebişlerde nişandır sudur sancıdır .. Valla öle böle çok az kaldıı heran doğurabilirz heralde bakalım kiminki önce gelcek :).. Bende sancı filnda yok yanı hissettiğim bşy yok. Karnımın sertlşmesi var okdr :)))
iYİ senın kontrol yarınmışş bizide haberdar et durumlardan :) bnm daha çok var doğurmazsam eğer önümüzdeki cuma veya cumartesi, gidicez hayırlısı artıkk..

Hmmm demekki ishal gerçkten olağan bi durumm.. Bakalım ya belirtiler geliyo yavş yavşş haa gayret bize :) az kaldıı..

selamlarr..
ben doğurdum 14 aralık ta :) kızım yanımda alışmaya çalışıyoruz birbirimize .. Allah herkese kolaylık versin.anne olmak gerçekten zor ama yanımda görünce acılarım diniyo şimdi..hayata dayanma gücü veriyoo

evet,nişan canım,benim de öyle olmuştu,sonra gün içinde akıntım fazlalaştı ve koyulaştı.Ertesi gün de suyum gelmişti

miskokulum nişanın geldiği gün doktora gittin mi ben sancılarımın sıklaşmasını bekliorum hala düzenli gelio ama şiddetli değil akıntım sabahtan beri arttı doğru hayırlısıyla benimki yola çıktı sanırım:)))) darısı tüm bekleyenlerin başına inş.:))

benim nişanım geleli 10 gün oldu hala ses seda yok. 38. haftadayım nişanı gelipte bu kadar bekleyen var mı başka acaba?

merhaba kızlar 15 aralık cumartesi beklenen doğum tarihinde doğum yaptım.doğumum normal epidüral oldu.doğum ikayemi en kısa sürede yazıcam.darısı bekleyen annelerin başına......

kıslarr şimdi dr dan geldim dr perşembe gel dedi saat 8 de inşallah doğurcam ogün aksilik olmazsa :)

bende ne nişan var ne sancı hiçbir şeyim yok maşallah sapasağlamım :). sanki hep böyle hamile halimle kalacakmışım gibi bir his aldı içimi.

amin canım inşallah dediğin gibi olabilecek en doğal şekilde olsun inşallah :)

haberdar ederim inşallah canım...

merhaba kızlar 15 aralık cumartesi beklenen doğum tarihinde doğum yaptım.doğumum normal epidüral oldu.doğum ikayemi en kısa sürede yazıcam.darısı bekleyen annelerin başına......

ayyy ne tatlıdır o şimdi Allah analı babalı büyütsün. keyifli bir doum hikayen varmış gibi geliyor

kıslarr şimdi dr dan geldim dr perşembe gel dedi saat 8 de inşallah doğurcam ogün aksilik olmazsa :)

canım çok az kaldı ne güzel Allah sağlıkla eline ayağına kavuştursun sanırım sezaryen olacak senin?

bende ne nişan var ne sancı hiçbir şeyim yok maşallah sapasağlamım :). sanki hep böyle hamile halimle kalacakmışım gibi bir his aldı içimi.

ben de sancı var karnım semsert ama nişan gelmedi valla :S ben de aynı sen gibi hissetmeye sabırsızlanmaya başladım

Merhaba kızlar ben de bugün doğum yapmayı çok istiyordum çünkü bana güzel bi doğum günü hediyesi olurdu.neyse hayirlisi olsun hepimizin hakkında...

Selam 2012 Anneleriii biçoğunuz minik meleklerinize kavuştunuz ne güzel Rabbim sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin darısı bizlere olur İnşallah.. kızlar seastireden haber varmıı...? Doğum yaptımı acaba kendisi..? çok merak ediyorum noolur bilgilendirirseniz sevinirim....!!!

enim sancım olmadı canım.Dr'a o gün gittim,ebe baktı,açılma,kanama yok diye yollamışlardı eve.

hayırlı olsun cnm

hadi gözünaydın cnm,inş

Merhaba kızlar ben de bugün doğum yapmayı çok istiyordum çünkü bana güzel bi doğum günü hediyesi olurdu.neyse hayirlisi olsun hepimizin hakkında...

doğumgünün kutlu olsun cnm,bebişinle,sevdiklerinle nice senelere inş

doğum yaptı,muhtemelen yiğit bebek de eve gelmiştir

doğum yaptı,muhtemelen yiğit bebek de eve gelmiştir

ayyyyy gerçektenmiiiiiiiiii tüylerim diken diken oldu yaaaaaa daha dün gibiydi hamile haberini aldığımız.. Canım arkadaşım yaa... Rabbim sağlıcakla hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin içindede bizlere.. bebişleri doğan arkadaşlarımızada yavrucuklarını sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin İnşallah...

slm kızlar bebişler olunca giremez olduk :)) nasılsınız nasıl gidiyor annelik

slm kızlar bebişler olunca giremez olduk :)) nasılsınız nasıl gidiyor annelik

ne olsun valla bekliyoruz tezkereyi almayi.........gel tezkere gel tezkere turkusu soyluyoruz...
hergun ayri bir sanci ayri bir belirti geliyor ama bebeklerin yeri iyi galiba bekliyoruz bakalim....yarin dr.kontrolu var neler olucak bakalim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…