2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

aahh ah nerdee :) böyle diyorum ama kaçmıyo da değilim yaa nasıl bii duygu yaşıyorum anlamıyorum

Yok yaa bu işlerin geçi filan yok allah nezmn nasib ederse ozmn oluyo gerçkten bazen hiç hesapta yokken bile oluveriyo süpriz baby
ama en erken ben davranmışım doğru :) yaa aslında 2010 haziranda evlendim aceleci davranmadık bebiş için kısmet buguneymiş bide hemen olmaz die düşününce daha uzar gider dedik amaaa :)

Ayy inşallah bizim oğlanlarda bizimle ööle arkdş gibi olurlar inşallah :)

Allah bağışlasın, maşallah 1 haftalık olmuşsunz bile :) Sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah.. Darısıı bize artık evt sona kalanlar olarak :))

Resimleridee beklerizz vallaa bnde paylşmak için sabırsızlanıyorum bebişimi :))

Allah bağışlasın size ikisinide :) arkadaş olurlar birbirlerine ne güzel :)

sağol cnm,inşallah iyi anlaşırlar

Kizlar bebegim kusuyo zaman zaman vu kusmugu eksi eksi kokuyo ( huzursuz geceden beri be yapmaliyim

kusması normal cnm,huzursuzluğu da gazdan olabilir

maşallah bebişe,hikayeni bekliyoruz

Kısmet kader bu işler yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallahh.. Allah size bağışlasın :) kız erkek ? bide kaç haftadasın şuan ? takvim yokmuydu, yoksaa bittimi acaba :))

canım sorma ben burayı geç keşfettim sanırım çözemedim de :) kızım olacak inşallah.bugün tam 40 haftayı doldurduk ama bende tık yok.canım çok sıkılıyoo

bende ballı limon karışımından içiyorum ama bi yerlerde okumuştum eğer grip olarak doğum yaparsam bebek de grip doğuyomuş. herşeyi okumasam mı acaba ya :)

bende ballı limon karışımından içiyorum ama bi yerlerde okumuştum eğer grip olarak doğum yaparsam bebek de grip doğuyomuş. herşeyi okumasam mı acaba ya :)

aaaaaa bak olmadı şimdi okuma tabi canım :) allah korur onları minik meleklerimiz onlar bizim :)

KIzın olcak demek ne güzeel :)

bakalım bizimde 40 hafta sonu bitiyo 3 kişi olarak tarihlerimz aynıda :) artık hayırlısı hangimz önce doğurcak merakla beklıyoruz :)

miraç çok güzel,miray da güzelmiş.İkizlerin olacak ama çift yumurta,koyacaksın bu isimleri.
sueda güzelmiş canım,bir öğrencimin adı da şuheda'ydı.Aynı mı acaba?

cnm sueda olarak yaziyor lugatta arapca kokenli hali,,,

Yaşlarımız kaç acaba kaç doğumlusunuz merak ettim :) bide hepimizin ilk bebeği olacak diye tahmin ediyorum öylemi acabaa :) ?

Ben 19mart.1990 doğumluyum , ve ilk bebeğim :)

cnm ben 4 kasim 1988 dogumluyum ve ilk bebegim evliligimin 3.yilinin sonunda bebegimize kavusucaz insallah...

cnm sueda olarak yaziyor lugatta arapca kokenli hali,,,

cnm ben 4 kasim 1988 dogumluyum ve ilk bebegim evliligimin 3.yilinin sonunda bebegimize kavusucaz insallah...

Bana küçük dediler sende bana yakınsın canıımmm Zamanı yaşı önemli değil allah doğru zamannı nasip etsin herkese.. :)

arkadaşlar..bende 30 kasımda sezeryanla doğum yaptım..daha önce doğumhikayeleri kısmına yazmıştım..
sizinle bişi paylaşmak istiyorum..bebeğim 20 günlük
geçen cuma bebeğimin fotoğrafını çekerken fotoda ağzının kenarlarının mor olduğunu gördüm..önce önemsemedim..haftasonu bu morluğun gitmediğini farkettim..önce emmekten olduğunu sanıdım..annemle ve eşimle konuşuyoduk,annem bu morluğun kalpten gelebileceğini söyledi..ben tabii salya sümük ağlıyorum..pazartesi çocuk doktoruna gittik.oda kardiyoloğa gönderdi..renkli dopler eko çekildi ve bebişimin kalbinde 2,5 mm lik bir delik olduğu belirlendi.ama ilaca gerek olmadığını 1 yaşına kadar yada okul çağına kadar kapanacağını söyledi doktor..bu beni biraz rahatlattı..3 ay sonra kontorle çağırdı.çoğu anne bunu okul çağına kadar bile farketmiyormuş..çünkü bebekken çok bi belirtisi yok.anca büyüdüğünde koşup oynarken ortaya çıkıyormuş..benim annem tecrübeli olduğu için farkettik..ağız kenarlarının morarması en büyük belirtisi ve tek tanı eko çekimi ile kesinleşiyo..inşaallah sizde böyle olmaz ama bilgilendirmek için yazmak istedimm.sağlıcakla kalın...

Allah şifasını versin inşallah hiçbşyciği kalmaz annesii, rabbim kimseye dermansız dert vermesin.. Bebeğinizi size bağışlasın sağlıklı büyütün inşallahh

cnm ilk defa duydum allahim yaaa bilgilendirdigin icin saol...rabbim hayirlisiyla hemen o delikte kapanir cnm....hem bak dr.da kapanir demis baksana ilca bile gerek duymamis...

evet canım kızım olacak inşallah :I Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.bugün 40 haftam bitiyo bakalım ne olacak

iyiyiz ikimizde teyzesi uyku ve gaz problemlerimiz var kök söktürüyo UMUT paşa

Yiğit olacaktı galiba ama umut olmuş sanırım :) öle hatırlıyorum. güzel ismi adıyla yaşasın bi ömür sağlıkla inş.. :) En büyük derdimiz gaz olur inşallah hepimizin :) sağlıklı olsun bütün bebişlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…