2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet yiğit demiştik ama UMUT oldu teyzesi aynen öyle tek sorunları gaz olsun yeterki darısı başınıza inşş

ev temiz oldu mu insan rahatlıyor cidden

nasılsın cnm,bebiş nasıl?

iim canım sen nasılsın senin bebiş nasıl ayy benim sütüm pek yok ilave sm gold verdi doktorumuz ama bu kadar emmeye sütmü dayanır oğluşum sabah mesela 9da başlıyor emmeye 1de bırakıyor oda zorla ana diyomki herande doymuyor bi bakıyomki ağzı süt dolu boğazına kadar yinede emmek istiyor vermiyorum ortalığı yıkıyor sonrada emdiklerinin bir kısmını kusuyor devamlı böyleyiz beni resmen emzik gibi kullanmaya başladı kızımdada böyle olmuştu oğlumdada napacağımı bilemiyorum...fikri olan varsa paylaşabilirmi lütfen

iyiyiz ikimizde teyzesi uyku ve gaz problemlerimiz var kök söktürüyo UMUT paşa

iyi olmanıza sevindim canım rezene çayı içiyonmu canım çok faydası oluyor ee uyku problemi olmasıda normal gece ve gündüz olayından haberleri yok paşalarımızın

sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama sarılık olduk yaaaa

oy maaşallah çok tatlı.benim kızım da sarılık oldu 27.günümüz tam geçmedi hala.kontrol için bugün doktora gittik doktor fazla değil dedi 2-3 ayı bulabiliyormuş geçmesi.biz 4300gr olmuşuz teyzeleri çok sevindik.pt aşımız olacak.

bende ballı limon karışımından içiyorum ama bi yerlerde okumuştum eğer grip olarak doğum yaparsam bebek de grip doğuyomuş. herşeyi okumasam mı acaba ya :)

canım o değilde sezeryan olacaksan hapşuruk ve öksürük çok kötü oluyor dikişlerin çok acıyor.o yüzden çabuk iyileşmeye bak çok geçmiş olsun.

iyiyiz ikimizde teyzesi uyku ve gaz problemlerimiz var kök söktürüyo UMUT paşa

adı umut oldu demek,güzel isim.İyi olsunlar da gaza katlanırız artık

sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama sarılık olduk yaaaa

maşallah kuzuya,Allah nazardan saklasın

geçmiş olsun cnmneyse ki geçici bir şeymiş

benimki de öyle canım ya,uyumadığı her an memede,yapacak bir şey yok sanırım,almamasındansa sürekli almasına razıyım

maşallah canım,sarılığınız da geçer inş,epey uzun sürmüş.

En sonund dayanamadim doktoru aradim sut midede kaldigindan eksi eksi kokabilirmis fiskirma olarak kusmuyosa problem yokmus..

Gaz problemi bizdede var rezene ictim bugun beni baya rahatlatti kuzumuda rahatlatir insallah.. Bide topuklarina aci elma yagi suruyorum onu surunce de rahatliyor galiba uzun sure uyuyor...

canım o değilde sezeryan olacaksan hapşuruk ve öksürük çok kötü oluyor dikişlerin çok acıyor.o yüzden çabuk iyileşmeye bak çok geçmiş olsun.

çok sağol canım gribi çabuk atlatıcam gibi inşallah ama sezeryanı hiç istemiyorum ya.tabi herşeyden önemlisi bebeklerimizin sağlığı ama geçen sene basit bi bademcik ameliyatı oldum narkozdan çok zor uyandım ve bıçak yarası işte çok acımıştı.ordan kalma bi olumsuz düşünce var bende o kadar acı çekip bebeğimle ilgilenemem diye çok korkuyorum

çok geçmiş olsun, iyiki de farketmişsiniz. Erken teşhis olmuş en azından, allah korusun daha kötüsü de olabilirdi. O benim kaynımda da olmuş küçükken, üfürüm diyolar galiba, doktor demiş büyüdükçe vücut yapısı geliştikçe kendiliğinden kapanıcak diye, gerçekten de kapanmış ama kontrollerini aksatmamışlar hiç.

Kızlar ya ben bişey sorucam size :S

siteye birisi miad aşımıyla ilgili nette bişiler okudum demiş, merak ettim bende okudum ama benimde canım epey sıkıldı. Bebek kakasını yediği zaman ciğerlerine yapışınca allah korusun ölüme kadar giden sorunlar oluyomuş, yada plesanta artık yeterli gelmeyebilirmiş, suyu bitebilirmiş vs.vs.
Ben zaten 2,5 senede zor kavuştum bebişime, son anda bişi olmasından korkuyorum. Allah bilir ne olucağını gerçi ama yine de tedirgin oldum. Acaba diyorum c.tesi kontrole gittiğimde doktora desem pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa sezeryanla alalım desem olmaz mı (

cnm benim bu tur korkular yasaman cok normal olacagi varsa nomal dogumdada olur sezeryandada bekle bakalim birde bakarsin doguruverirsin....sakin kotuyu aklina getirme bende bazen o pskolojiye giriyorum bu benim ikinci hamileligim ilkinde bebegim karnimda oldu kurtajla alindi 1 sene sonra bu bebegime hamile kaldim ve simdi yuzduk yuzduk kuyruguna geldik..cevremde birsuru kotu ornek var bir arkadasim kizini 9 ay karninda tasidi sancisi geldi hastanede dogurttururken cocugu bogdular bebegini kaybetti..bu bir istisna kotuyu dusununce insanin aklinan neler neler geliyor...biz simdi normale niyetlendik rabbimin taktir ettigi gunu bekleyecegiz allahin izniyle hicbirsey olmayacak...bol bol dua edelim birbirimize...simdi eskisi gibi degilki dr.herseferinde ultrasonla bakiyorlar bir aksilik olunca soyluyorlar...

yarin dr.kontolum var bakalim yine sancim cikacakmi...sali gunu 3 dk bir sancim 50 yi goruyordu..bir arkadasim kizini 42.haftasinda dogurdu ama bizim dr.42.haftayi beklemez haftayada gelmezse ne yapicagimizi konusalim dedi..

Haklısın aslında, kötü düşünmek de istemiyorum, iyi düşüneyim ki iyi olsun diyorum ama ne bilim aklıma da gelmiyo değil böyle kötü olaylar. Bakalım cumartesi benimde kontrolüm var o zaman yine de düşüncelerimi sölicem doktoruma acaba o ne dicek

kızlar merhaba
gecende girdim tam okurken benm zilloşş uyandıı
şimdi yine gecmişi okuyayım dedimm yine sızlanmaya basladııı

öncelikle herkese cok tesekkür ediyorumm

pojummmmm sagol kaç defa aradınnn,sende asılama yapmışınn tutcak gelcek bebişin inşşşşşşşşşşşşşş hayırlısıylaaa

perimmmm mesajını aldım ama bnm msj hkkım yoktu cvp veremedim çok sagoll tatlımmmm.sende içini ferah tut.gelcek bu ay bebişin

benm dogum biraz sıkıntılymıs,kordon dolanmış boynuna,e birde tersdi bebğim neysee ama odaya geldim 11de ben uyandıgımda saat 2ydii
mahvodum
bir yanımdan aglama sesi geliyooo gözümü açmaya calısıyorumm ok acılmıyoo aglıyorum ama aglayamıyormusumm yasniii öyle tuyhaf birsykiiii öyle bir duygu kiii
görmek istiyorum gözlerim kapalııı ama meleğim yanımdaa

güzel bir gece geçiridk hastanede
çok usluydu ilk geceee

salı gecesine kadarrr,
sarılık oldu meleğimm 12 saat fototterapi gördü,ağla ağla içim çıktı en sonunda bende hastaneliko lucaktımm
allahtan yanındaydık odadaydık da gözümün önüdeydii.
simdi içim acıyooo hergün ayak topugundan kan alıyorlarr bugünde son alınısı olduu değerlerinde düşüş var inşş tekrarr etmezzçnolur dua edin kızlarrrrrrrrr

ilerde daha detaylı anlatıyrımmm
ağlamaya basladı miniğimmm
öpüldünüzz

canım ya ben miad aşımından bahsetmiştim ama gerçekten üzülmene çok üzüldüm bende o korkuyu yaşıyorum bugün günüm bitti yarın kontrolüm var.bakalım doktor ne diyecek.ama gerçekten sende öle bir korkuya sebep olduğum için kusura bakma

selinsila gözün aydın. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebeğini.

vitaminc geçmiş olsun canım çok zor bir süreç, en kısa zamanda geçer inşallah.

Yaşlarımız kaç acaba kaç doğumlusunuz merak ettim :) bide hepimizin ilk bebeği olacak diye tahmin ediyorum öylemi acabaa :) ?

Ben 19mart.1990 doğumluyum , ve ilk bebeğim :)
Benim de ilk bebeğim canım. 17 aralık 1984 doğumluyum.28 yaşındayım...

Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin. bilgilendirdiğin için çok sağol. umarım kendiliğinden geçer..

Korkma canım kontrolünde doktorundan bilgi alırsın. doktoruna bırak bence. onlar tecrübeliler. senin ve bebeğin için en doğru şeyi önerecektir. hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

He evet sendin :) ama lütfen öyle düşünme, aksine ben nette hiç öyle bişey okumamıştım, okuyup öğrendiğim iyi oldu. Sen sebep değilsin kesinlikle. Ama okuduklarım yalan bilgiler değil ki, bu konuyu konuşucam doktorumla c.tesi. Sende lütfen üzülme :)

Kızlar ya ben mi çok alıngan oldum bilmiyorum ama eşime tahammul edemiyorum artık.beni hiç anlamiyor,hiç evde durmuyor.hem gündüz hemde hemen hemen her akşam dışarı çıkmak için bahane buluyor.hep yalnız kalıyorum.ağrım oldugunda bile dönüp bakmıyor.bu son günlerde böyle oldu.önceden böyle değildi.bana daha çok destek olmasi gereken şu zamanlarda daha bi vurdumduymaz oldu.öyle çok yalnız hissediyorum ki kendimi,öyle çok ağlamak istiyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…