2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Canin son gunlerinde insan boyle oluyo daha fazla ilgi alaka bekliyoruz ama erkekler ayni erkekler iste. Canini sikmamaya calis ve bebisine odaklan... Cunku bebisin geldiginde hersey cok guzel olacak :)

Canım seninle resmen aynı durumdayız.benim de eşim gündüz çalışıyor ama bir telefon bile açmıyor ağrın sancın var mı diye , geçen aksam beni evde geç saate kadar yalnı bırakıp kuzenleriyle sinemaya gitti.saçma sapan yere eve akşamları misafir çağırıyor iznim olmadan ve bana hiç özel davranmıyor akşam eve gelince sürekli play station oynuyo artık yemek yapamıyorum ona homurdanıyo laf söylüyor şuanda da mesela elindeki telefonla oyun oynuyo çay koyar mısın dedim çok mu Zor sen koy diyo anlayacağın seninle aynı durumdayız birde 30. Haftadan beri birlikte olmuyor benimle doktor sakıncası yok dediği halde.hadi korkuyo diyelim insan karısıyla öpüşmek istemez mi yaa ;(( son olarak bir de ayaklarım çok şiştiği için benimle dalga geçiyor o ayaklarını çabuk kapat inşallah kızımın ayakları bana çeker gibi laflar söylüyor yolda yürürken penguen gibi yürüdüğünden taklidimi yapıyor elimi bile tutmuyor şimdi söyle bakalım canım hangimizin eşi daha anlayışsız

Üzülme bıtanem az kaldı hersey yoluna gırecek kıtapta okumuştum bazı baba adayları daha fazla stres yaşıyormuş bu yüzden böyle davranıyorlarmış yani korkudan;(( senın acı çekmen onu üzdüğü için görmemeye çalışıyordur kıyamadıgından)sakın üzülüp kendini de bebegı de strese sokma CNm lohusalıgın zor geçer;((

CNm sımdı okudum ıletını cok sinirlendim eşine kusura bakma bıraz elştırıcem;((ayy o kendıne baksın önce Allah cocuğuma eşime saglık Sıhat verdi sorunsuz geçit hamılelık dıe şükretceğine senın ayaklarına mana verıyor bence sensinler boyle konuşmasına izin verme CNm ne şimdi ne de bundan sonra herkes haddini bilsin;/bıraz tersle onu sanki abanın evlinden getırdın bebeği yüzüne vur eksiklerini kendını gelsin;//

o zaman şöyle yapalım okuduklarımız aklımızın köşesinde bulunsun Allah a dua edelim bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.tedbiride elden bırakmayalım :) canım ben yarın gidicem kontrole haber ederim

kızlar canınızı sıkmayın erkekler bizim kadar hassas olamıolar özelliklede bazıları..belkide onlarında psikolojisi bozuluodur hamilelik döneminde, herşey geçicek öle düşünün. bir de konuşmayı deneyin hassas olduğunu kırıldığınızı anlatın felan..bnm eşim sizinkiler kadar olmasada bazen oda sorumsuz davranıo..örneğin tel etmio gündüzleri (neden bişi olsa ben ararım zaten düşüncesi) halbuki bizim şu aralar daha bi ilgiye ihtiyacımız var..Şu var ben sitem ederim konuşurum şikayetlerimi sölerim hep içimde tutmam..oda ona göre biraz daha toparlar kendini

Ne söylersen haklısın canım. Ama ben ona dedim dönüşüm muhteşem olacak Dedim.şimdilik susuyorum bebeğim için doğunca bebeğim aynı şekilde davranmaya devam ederse gerisini o düşünür canım . Ben insanları uyarmam bu huyumu bilir beklerim düzelmezse direk bitiririm olayı

Eşin için tek söyleyebileceğim şey Allah ıslah etsin,aklını başına alır inşallah.. Şu sözlerini okurken bile gözlerim doldu gerçekten kendimi ben bile kötü hissettim çünkü hepimiz şuan aynıyız senınle.. Ve bu kiloların şişliklerin değişikliklerin sebebi onların ve bizim ortak parçamızı bedenimizde büyütmemiz. Allah kadınlara bu kutsal görevi bahşetmiş ve çok şükürler olsun ki biizede nasip etti,bir evlat sahibi olmak için yanıp tutuşan yıllarca bekleyen insanlar var. Bunlar için şükretmek gerekirken ,ve hiç olmadığı kadr sana şuan daha iyi davranması gerekıyo gerçkten. Bi hamile kadına yyabancılar bile dışarıda nasıl saygı gösteriyo,yer veriyo öncelik veriyo yardım ediyo vs.. Gerçkten üzüldüm senın adına ve Allah eşine akıl sanada sabır versin inşallah.. Hamile duası kabul olur derler inş. öyle olur.. SENde canını sıkmamaya çalış dua et ve kırgınlığını hissettir bence iice anlamasını sağla..

bgn de doğuramadık kızlar bebeğim içimde kıpır kıpır...az önce ayağa kalktım biraz sancı geldi ama doğum sancısı deil beli oluo bu...

bgn de doğuramadık kızlar bebeğim içimde kıpır kıpır...az önce ayağa kalktım biraz sancı geldi ama doğum sancısı deil beli oluo bu...

:) aynEn .Aman hareketli olsunlarda kendilerini belli etsinler yeterki insanın içi rahatlıyo :) Bakalım artık en geç c.tesi durumlarımız belli olur.. açılmadır,sancıdır varmı görcekmıyım çok merk ediyorum.. Zaten suyum vs iyise en kötü ihtimal 1 hafta daha uzayacak heralde .. Ama bence 41in içinde doğurcaz hepimiz yaa :) İlk gebelikler de normal doğum daha geç oluyomuş diye okudum.Ve tam gününde olan %5 diyorlar.ya 1hafta önce ya 1 hafta sonra daha yüksek ihtimal o yuzden biraz daha dişimizi sıkcaz :)

Duan İçin Allah razı olsun canım çevremdeki arkadaşlarım bile çok şaşırıyo nasıl eşin böyle davranır diye.normalde hamile değişken bir çift kumru gibiydik hamile kalınca ilk önce maddi olarak sonra da manevi olarak kopmaya başladı benden işin ilginç yanı kaç defa konuşup üzüldüğümü söylememe rağmen söylediklerinin şaka olduğunu dile getiriyo ama yine de yapmaya devam ediyo .bebişin doğmasını bekliyorum ondan sonra olacakları o düşünecek ben değil..

Hamilelikten önce bambaşkaysa buda bşydir. Ozaman erkeklerde de stress sıkıntı vs olurmuş eşi hamileyken,senın eşininde öyle olduğunu düşün bence kendini rahatlatmak için enazından,çünkü eminim doğum sonrası bebişinizi kucağnıza alınca herşey çok daha güzel olacak ve sana evine daha çok bağlanacaktır :) ..Hem zaten çoook az kaldı yavrunuza kavuşmaya ..SAğlıklı sıhhatli kucağnıza almak nasip olur inş

İnşallah canım ben de herşeyim düzeleceğimi umuyorum Rabbim yardım eder inşallah .şu an tek düşündüğüm senin de dediğin gibi yavrucum.. Sağlıkla doğsun inşallah bebişlerimiz...

günaydın arkadaşlar .hadi hayırlı olsun, az önce geldi nişanım . bakalım ne kadar sonra olacak doğum :)Rabbim hepimize yardım etsin.

Merhaba kızlar 18inde bebişim geldi biraz sorunum vaf ne yazııkki kızım 2 gundur emmeyi reddediyo sutum var onun emme refleksi var dr a göre herşey yolunda ama gece den beri emmiyo kızım bu konu da bi fikri olan vaf mı lutfen yardım edin

niye kötü düşünüyorsun cnm,her bebekte olacak diye bir şey yok ki.Bunun için canını sıkma

inanıyorum ki doğumdan sonra düzelecektir canım,üzülme nolur

okurken bile uyuz oldum,kusura bakma ama.Funntunn'un söylediklerine katılıyorum

günaydın arkadaşlar .hadi hayırlı olsun, az önce geldi nişanım . bakalım ne kadar sonra olacak doğum :)Rabbim hepimize yardım etsin.

hadi gözünaydın,birkaç güne doğum hikayeni okuruz artık

canım sütün fazla geliyor olabilir,ister istemez geri çekiyordur kendini.Burnu tıkalı olsa anlardın zaten.O zaman da ememez çünkü.Yediğin bir gıda sütün tadını olumsuz etkilemiş olabilir mi acaba?Sütün kokusu değişik geldiyse emmeyebilir.Bebeği yanlış tutmanı da emmeyi olumsuz etkilediği söylenir.Hatta sen stresli,gerginsen de bebek emmeyebilirmiş.Bazı bebekler de hiç sebepsiz emmeyebiliyor işte.Gönül ister ki bol bol emsinler ama...

Canım saol dün dr da makas gibi tutma dedi die bıraktm ama göğüslerim büyüdüğü için kaçırıyormuş şebelek :) bazen çok çaresiz gibi geliyo herşey çözüm yanı da olsa da göremiyosun göğsümü skıştırınca emdi serseri :) bilgi ve yardım için teşekkür ederim bu arada sen nasılsın ve bebişin nasılsın?

Nasil yapiyorsun bilmiyorum ama yine de yazmak istedim. Gogusu sikistirip verirken 4 parmak gogusun altina basparmagi ise gogusun ustune gelecek sekilde sikistirip verecekmissin ve bas oarmagi sonradan cok bastirmayacakmissin, o parmagin asil amaci burnu goguse gomulurse goguse bastirip nefes alabilecegi alan yaratmakmis. Eskilerin yaptigi gibi isaret parmagi ve orta parmagi makas gibi yapip sikistirmayacakmisiz, bu hareket bazen sutun uca dogru akisini kesebilirmis. Ayrica 4 parmak altta olumca isaret parmagimla ben cene altini durtebiliyorum bu sayede emmesi durursa tekrar basliyor emmeye.

bnm suyum azalmıştı cnm ya..yrn dr ne dicek çok merak ediorum.p.tesi sezeryanla alalım desede beni de rahatlatsa artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…