2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Sağolun kızlar amin inşallah bi sıkıntı olmadan rahat geçer doğum. öyle de böyle de yarın bebik kucağımdaaa
Çatı muayenesinde doktor parmaklarını çok ileri doğru ittirmedi o yüzden hissetmedim ben, hiç canım bile acımadı ama bugünkünde resmen parmaklarını karnımın içinde hissettim ağrılıydı valla :S demek ki kaç cm açılma olduğunu anlamak için o kadar ilerileri bakıyo. Yada zaten ufaktan sancım vardı bugün belki de ondan ağrıdı bilemiyorum ki.

Malum dogumdan sonra kvalidemlerde kaliyodum biraz sikintili bi misafirlikti bu. Yarin annemlere gecicez ordanda kendi evimize gidicez diye sevinirken o haber geldi. Malesef kvalidelerde bizimle gelecekler, bir hafta kalip doneceklermis... Burda yeterince kafami sisirdikleri yetmedi bi de kendi evime kafami sisirecekler... Offf offff ne bahtsizim ben ya ((

gerçektende bahtsızmışsın:))şaka şaka geçer canım 1 hafta allah sabir versn, zorrr...

Kızlar Benim suyum geldii ben gidiyorum hastaneye ( doktor dedi yatışını başlat sabaha kadar gözetim altında tutsunlar ( dua edin bana lütfeeennn

Kızlar Benim suyum geldii ben gidiyorum hastaneye ( doktor dedi yatışını başlat sabaha kadar gözetim altında tutsunlar ( dua edin bana lütfeeennn

allah bi avazda kurtarsın tatlım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına şimdiden gözünüzaydın

gecmıs olsun cnm zeytınyagı surr ole emzırr.. dıkkat et pamukcuk mantarıda olabılır benımde cok kotu olmustuu aglayarakk emzıırıyordumm alahh yardımcın olsun cnmmm .. annelık cok zorr..

1 hafta daha sabır cnm

hadi gözünaydın cnm,kolay doğumlar

kızım gece boyunca uyudu şimdide annemle oynuyorlar
annemle bugün son günümüz mersine dönüyor sağolsun yinede baya bi kaldı o olmasaydı ne yapardım bilmem
kızımla başbaşa kalcaz bakalım nasıl olacak allahtan çok huysuz bi kızım yok
tek derdi emmek onun haricinde uyur ,uyanınca koyduğun yerde oynar ,banyo yapmaya bayılır
çok şekerler yaaa allah nazarlardan saklasın hepsini

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız?
bende bi değişiklik yok malesef...
hem annem hem kv burda... ((( kv şimdiden strese sokmayı başardı beni...doğumdan sonra da aylarca kalacakmış.. ne yapcam biliyorum....

Canım seni çookk iyi anlıyorum. aynı dert benim başımda da var malesef ( keşke o zaman sürecini atlamak mümkün olsa...

bu anneler olmasa napardık bilmem benim kızımda banyo yapmayı çok seviyor ama o minicik eliyle mutlaka birinin parmağını tutacak yoksa korkuyor
ben her ağladığında kucağıma aldım şimdi beşiğine katınca ağlıyor

slm kızlar dün öğlen saatlerinde kızımı emziriyordum annemlerde şıngırt diye bir ses vitrinin içi komple yerle bir oldu kuzucuğum nasıl korktu ağladı benim elim ayağım titredi korkudan ama nasıl bir ses anlatamam kaç gündür evin içinde bir ağırlık vardı kuzuma nazar değdi sanırım ve bardaklar cam paramparça :18:

Darısı benımde başıma inşallah yaa artık yeteeeerr diyorum ALLAH yardımcın olsun inşallah kolay doğum olmuştur..
Bebeğin şimdi yanındadır öyle umuyorum ne güzeell

İlk fırsatta haberlerini resimlerini beklıyoruumm

Bende yarın ( çarşamba saat 1.5 ta ) randevum var bakalım bendede açılma bşyler çıkar inşallahh...

Slm kızlar nasılsınız?
bende bi değişiklik yok malesef...
hem annem hem kv burda... ((( kv şimdiden strese sokmayı başardı beni...doğumdan sonra da aylarca kalacakmış.. ne yapcam biliyorum....
allah sabır versin canım ya beklemek çok zor

oyyy minik ellerine kurban olurum ben bunların.
sorma canım ya ama bugün gidiyor işte iş bana kalıyor malesef ama sağolsun annemle birlikte zor dönemi atlattık
sarılığıda düşmeye başladı yarında ilk aşımız var birde kalça usg çekilmesi lazım off ne çok iş var daha kırkım çıkınca bende gitcem kontrole :26::26:

Son düzenleme:
gerçektende bahtsızmışsın:))şaka şaka geçer canım 1 hafta allah sabir versn, zorrr...

Canım seni çookk iyi anlıyorum. aynı dert benim başımda da var malesef ( keşke o zaman sürecini atlamak mümkün olsa...

Valla canim benim kocaminda anasinin yanina gelince huyu suyu degisiyo. Taniyamiyorum adami sinir ediyo

bugün 30. gün ve hala göbüşümüz düşmedi... dün hastaneye gittik çocuk doktoru endişelenme 2 güne düşer dedi.. bu kadar uzun sürmesinin nedenini sordum bazı bebeklerde olurmuş.. gelişiminde bir sıkıntı yok çünkü bir ayda 1100 gr almış şebeğim.. boyu da 1 cm uzamış :) doktor başka göbeği geç düşen varmı ailenizde dedi ben de benim dedim 14 günken düşmüş çünkü o zzaman test yaptır ama burda bulunmaz bu testler bursa da bile zor bulunur dedi.. genetik hastalıktan şüphelendi ama bende herhangi bir sıkıntı yok.. kız kardeşim tıp 5. sınıf öğrencisi endişelenme dedi ama hala düşmediği için çok üzülüyorum... tamam Allah daha beterinden saklasın ama anne yüreğiymiş yeni tanıştım dayanamıyorum... bugün hepatit b aşısı olduk çok az ağladı o kadar kuvvetli ki annesi bakma istersen dayanamazsan dedi hemşire.. cesaretli olmam gerektiğini düşündüğümden baktım içim yandı belki ama güçlü olmak için erkenden başlamak lazım şimdi uyuyo mercimek çok eziyet etmiyo annesine onu çoook seviyorum kılına zarar gelsin istemiyorum kızlar nolur dua edin düşsün artık göbeği
eşim ve benden başka kimse yok anneme çook ihtiyacım var ama 15 tatilde gelecek ve daha 1 ay var offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…