Haydi canım gözün Aydın yarın normal ya da sezeryan alacaksın yavrunu kucağına.sağlıkla gelsin inşallah.tuş kontrolü yaparken acı oldu mu canım sende doktor bana sen zor kontrol oluyorsan normal doğum yapamazsın dedi ;(( tuş kontrolünden korkmayla normal doğum yapamamanın ilgisi var mı
cnmm hadi hayırlsıı allahım kolay doğum nasip etsin,yardımcın olsun inş...bende 1 saatttir sıcak suyun altındayım kendiliğinden biraz aılma olsun felan diye...hazırlık yapıorum sabah kendimi ii hissedersem bende 8 gibi gitmeyi düşünüorum hastaneye..1 gün daha beklemenin anlamı yok ..inş uyandığımda bu kararımdan vazgeçmiş olmamyoksa kesin çarşamba doğuyo oğlummm..aynı şeyleri yaşıcaz seninle bakalım :)
Malum dogumdan sonra kvalidemlerde kaliyodum biraz sikintili bi misafirlikti bu. Yarin annemlere gecicez ordanda kendi evimize gidicez diye sevinirken o haber geldi. Malesef kvalidelerde bizimle gelecekler, bir hafta kalip doneceklermis... Burda yeterince kafami sisirdikleri yetmedi bi de kendi evime kafami sisirecekler... Offf offff ne bahtsizim ben ya((
Kızlar Benim suyum geldii ben gidiyorum hastaneye( doktor dedi yatışını başlat sabaha kadar gözetim altında tutsunlar ( dua edin bana lütfeeennn
Kızlar Benim suyum geldii ben gidiyorum hastaneye( doktor dedi yatışını başlat sabaha kadar gözetim altında tutsunlar ( dua edin bana lütfeeennn
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.bende doğum yaptım yapalı giremiyorum daha doğum hikayemi bile yazamadım düşünün.
gögüslerim yara oldu mahvoldu emzirmede sıkıntı yaşıyorum sol göğsümde birde sertlik oluştu onun için süt az geliyor sürekli sağıyorum diğer göğsümden sütüm güzel geliyor oda yara içinde kanadı onuda sağıp biberonla veriyorum soluda emziriyorum sizin gögüsler yara olmadımı ne yaptınız olanlar nasıl geçti bilsem böyle olacağını hamileliğin başlangıcında başlardım göğüs kremlerine.
Malum dogumdan sonra kvalidemlerde kaliyodum biraz sikintili bi misafirlikti bu. Yarin annemlere gecicez ordanda kendi evimize gidicez diye sevinirken o haber geldi. Malesef kvalidelerde bizimle gelecekler, bir hafta kalip doneceklermis... Burda yeterince kafami sisirdikleri yetmedi bi de kendi evime kafami sisirecekler... Offf offff ne bahtsizim ben ya((
kızım gece boyunca uyudu şimdide annemle oynuyorlar
annemle bugün son günümüz mersine dönüyor sağolsun yinede baya bi kaldı o olmasaydı ne yapardım bilmem
kızımla başbaşa kalcaz bakalım nasıl olacak allahtan çok huysuz bi kızım yok
tek derdi emmek onun haricinde uyur ,uyanınca koyduğun yerde oynar ,banyo yapmaya bayılır
çok şekerler yaaa allah nazarlardan saklasın hepsini
allah sabır versin canım ya beklemek çok zorSlm kızlar nasılsınız?
bende bi değişiklik yok malesef...
hem annem hem kv burda...((( kv şimdiden strese sokmayı başardı beni...doğumdan sonra da aylarca kalacakmış.. ne yapcam biliyorum....
bu anneler olmasa napardık bilmembenim kızımda banyo yapmayı çok seviyor ama o minicik eliyle mutlaka birinin parmağını tutacak yoksa korkuyor
ben her ağladığında kucağıma aldım şimdi beşiğine katınca ağlıyor
gerçektende bahtsızmışsın:))şaka şaka geçer canım 1 hafta allah sabir versn, zorrr...
Canım seni çookk iyi anlıyorum. aynı dert benim başımda da var malesef( keşke o zaman sürecini atlamak mümkün olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?