Valla canim benim kocaminda anasinin yanina gelince huyu suyu degisiyo. Taniyamiyorum adami sinir ediyo
bugün 30. gün ve hala göbüşümüz düşmedi... dün hastaneye gittik çocuk doktoru endişelenme 2 güne düşer dedi.. bu kadar uzun sürmesinin nedenini sordum bazı bebeklerde olurmuş.. gelişiminde bir sıkıntı yok çünkü bir ayda 1100 gr almış şebeğim.. boyu da 1 cm uzamış :) doktor başka göbeği geç düşen varmı ailenizde dedi ben de benim dedim 14 günken düşmüş çünkü o zzaman test yaptır ama burda bulunmaz bu testler bursa da bile zor bulunur dedi.. genetik hastalıktan şüphelendi ama bende herhangi bir sıkıntı yok.. kız kardeşim tıp 5. sınıf öğrencisi endişelenme dedi ama hala düşmediği için çok üzülüyorum... tamam Allah daha beterinden saklasın ama anne yüreğiymiş yeni tanıştım dayanamıyorum... bugün hepatit b aşısı olduk çok az ağladı o kadar kuvvetli ki annesi bakma istersen dayanamazsan dedi hemşire.. cesaretli olmam gerektiğini düşündüğümden baktım içim yandı belki ama güçlü olmak için erkenden başlamak lazım şimdi uyuyo mercimek çok eziyet etmiyo annesine onu çoook seviyorum kılına zarar gelsin istemiyorum kızlar nolur dua edin düşsün artık göbeği
eşim ve benden başka kimse yok anneme çook ihtiyacım var ama 15 tatilde gelecek ve daha 1 ay var offff
Bu arada ebruliyele kayazelha ortalıkta yok. Onlar bizden hızlımı çıktı acep
HAYIR KIZLAR DAHA DOGURMADIM .....3 gundur internette sorun vardi modem felan degisti bugun geldi internetimiz...dedim zaten beni internette goremeyen arkadaslar kesin dogum yapti sanmislardir diye..facede bir suru mesaj vardi....gündüz burdalarmış yorumlarını okudum..gece gelmezlerse şüphelenelim :)
kızlar iyi akşamlar:
ben 3 aralıkda adet oldum ve 7 sinde adet bitti.sonrasında da hayatımda ilk kez kahverengş bir akıntım oldu.sonra bitti 2-3 günde.tekrarlarsa doktora giderim dedim önemsemedim.dün akşamda adet olur gibi kanamam oldu.adet oldum sandım kasıklarımda ağrı da vardı.diyet yapıyorum dengem bozuldu diye düşündüm açıkçası ve ağrılı geçtiği için tüm adet dönemlerim bir majezik içtim.bu sabah adetin devam etmediğini farkedince evde bir test yaptım ve ilk kez çok silik bir ikinci çizgi gördüm..
bu bizi heyecanlandırdı tabi ve test yaptırdım gidip bhcg değerim 83,6 çıktı.
kasıklarımdaki ağrıda devam ediyor..
bana ne oluyor bilen varmı???
evet su zeytinyagi normla dogumda baya kolaylik sagliyormus...ama tembelligimden hic yapamadim..yapsam iyi olacak...ah cnm bende öle diorumm ama gelmio tavrum..face de bi grup var onlarla konuştum az önce kesinlikle normal doğum öneren bi grup..daha günün var dio ordan bi ebe ocak 2 sne kadar bekleyebilirsin..sancının açılmanın olması içinde karnına dayanabildiğin ölçüde sıcak su, hurma, vajina ağzını zeytinyağı ile ovma,emeklemek çömelme vs egzersizleri önerio bende sizi bilgilendireyim bu arada...
AynenÖzellikle orada ilk sayfada yazmış oldukları ayet çok etkileyici gerçekten ve şuan asıl cesaret,inanç, gaz veren o olmalı :26:
"Her bir dişinin neye gebe olduğunu ve rahimlerin neyi ne kadar erken bırakacağını, neyi ne kadar olağan süresinden fazla bekleteceğini bilen Allah'tır. Çünkü yarattığı herşey onun katında bir ölçüye ve bir amaca bağlı kılınmıştır." RAD SURESİ /8.AYET
Kızlar Benim suyum geldii ben gidiyorum hastaneye( doktor dedi yatışını başlat sabaha kadar gözetim altında tutsunlar ( dua edin bana lütfeeennn
kizlar bugun dr,kontrolumuz vardi...sancim cikmadi arada bir 30 larda kasilmalar var o kadar...ilk defa alltan muayene etti dr.acilman yok bebek kanala hala inmemis dedi...bizim dr.fazla bekleme taraftari degil cuma gunu tam 40+0 da azar azar suni sancilara baslayacagiz ve bebegin dogum kanalina inmesini saglayacagiz dedi...normal olana kadar zorlayacagiz ama eger bir aksilik olurda yine olmazsa en son care sezeryan dedi...
sizce bu iyi bir fikirmi????
Herşeyin hayırlısı diyorum ilk olarak canım. Fikir sormuşsun bende fikrimi ve okuğum bilgiler doğrultusunda söyliyim, hatta uyguladığım şeyi. Benim 40.haftam aralık 22de bitti. Bugun 40+3teyim ve yarın gidicem kontrole.. Eğer normal doğum istiyosan hemen bebeğin 40 dedinmi gelmesini beklememelisin.. Ayrıca doktorunda söylediği çok yanlış eğer beklemekte sankınca yoksa direk suni verilmesi saçma. Ben tam 40ım bittiğinde doktor sakınca yok suyun iyi nst güzel bekleyebiliriz dedi normal isteddiğim için ve bekliyorum o yuzden. Şimdi yarın kontrol var bakalım bşy çıkcakmı bilmiyorum ama en kötü ihtimal bu cumartesi yanı 41in sonunda yatış yapıp suni ile deniicez sanırım.. Acele etme ve hemen suniyi kabul etme . nie bebeğinin kendisinin gelmesi için şans vermıyosun ki ..
cnm valla ne biliyim yaaa bu dr.um benim uzun suredir taniyor...pskolojimi biliyor ondan herhalde bekletmiyor..sicak dusa giricem hurma yiyecegim birde adacayi icecegim bakalm cuma gunu kendi sancimla giderim insallah...
cnm valla ne biliyim yaaa bu dr.um benim uzun suredir taniyor...pskolojimi biliyor ondan herhalde bekletmiyor..sicak dusa giricem hurma yiyecegim birde adacayi icecegim bakalm cuma gunu kendi sancimla giderim insallah...
Yeni anneler seize bir sorum olcak bnde bir haftalik anneyim bnde sûrekli aglama istegi var neden sizde Boyle bisey varmi?
ayyy çok heycanlı gözüm takıldı size misafir oldum kızmayın sakın kendimi hatırladım 2011 mart annesi böyle yazışırdık sona kalmakta başka heycanlıdır valla doğum haberlerini aldıkça daha çok heycanlanır meraklanırsın falan benim kız inat olduğundan 41+5 te anca doğmaya karar verdi epey bekledim artık en son doktor daha faazla beklemeyellim bu kadar normal istiyorsan suni sancı verelim yarın sabah başlatalım dedi o gece kendiliğinden geldi prensesim hem da sabah nst dümdüz çizgi iken akşam üzeri sancılarım başladı hiç korkmayın rahat olun bedenimiz ve bebeğimiz ne yapması gerektiğini bizden daha iyi biliyor her şey olup bitiyor çektiğiniz sancılar yavrunuzu kucağınıza alınca aklınıza bile gelmicek hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı mutlu yavrular diliyorum
canım dün akşam bende sıcak suya oturdum,hurma yedim felan sabah belim ağrıdı biraz hadi sancı gelcek felan derken yine hiç bişi yok
yrn sabah 8 de gidiorum hastaneye..kısmette hangi doğum varsa o olcak(önce ilaçla rahmin açılmasını denicek olmazsa sezeryana alıcak).allahın izniyle bebeğimi kucağıma alıcam yrn :) lütfen benim için dua edin kolay bi doğum nasip etsin rabbim..çok gerginim((
kizlar bugun dr,kontrolumuz vardi...sancim cikmadi arada bir 30 larda kasilmalar var o kadar...ilk defa alltan muayene etti dr.acilman yok bebek kanala hala inmemis dedi...bizim dr.fazla bekleme taraftari degil cuma gunu tam 40+0 da azar azar suni sancilara baslayacagiz ve bebegin dogum kanalina inmesini saglayacagiz dedi...normal olana kadar zorlayacagiz ama eger bir aksilik olurda yine olmazsa en son care sezeryan dedi...
sizce bu iyi bir fikirmi????
Slm kuzlar biz geldik minik derin im 38+2 de epudueal sezeyanla pazartesi günü 10:13 te 50cm 4250 gr olarak dünyaya geldi:)) hala hadtsnedeyiz bugün çıkış yapicaaz ınş
Hayırlısıyla tekrar görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?