2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Valla canim benim kocaminda anasinin yanina gelince huyu suyu degisiyo. Taniyamiyorum adami sinir ediyo

Aynen benimki de öyle.zaten annesinden çok kendisi beni mahvediyo.ortada bişey yokken bile sen anneme niye böyle yaptın, niye böyle dedin...vs.. her davranışımın altında bişey arıyo.çocuk olunca değişir mi bilmem..bekleyip görecez.

bebeğim cnm kızım doğdu allahıma şükürler olsun allah olmayanlara bu duyguyu tatmayı nasip eder inşallah..

canım inşallah düşer bebişinin göbeği üzülme ama için rahat etsin istiyosan yinede dr göster ama kardeşinde tıp okuyormuş o daha iyi bilir hocalarına felan sormuştur

Selam kızlar bende 19 aralıkta doğum yaptım sezeryanla. daha önceden yazmıştım oğlumum kilosu haftasına göre fazla olduğunu. gününe kadar bekledik hiç yalancı dahi sancım ve açılmam olmayınca sezeryan oldum. oğlum 3760 gr 52 cm doğdu. saçlı bir bebişim var. özellikle saçını merak ediyordum çünkü saçlı doğması demek anne karnında tam anlamıyla gelişmiş demekmiş. (yanlış anlaşılmasın saçsız olan gelişmemiş demek değil, bebek doğduktan sonrada gelişmeye devam ediyor )

herşeyim rahat geçti çabuk ayaklandım öyle ayılırken ağrım sızım olmadı gülümseyerek ayıldım hatta ayılma anımı filan hatırlıyorum :) ayıldığımda narkozun etkisi tam geçmemiş olduğuda gözlerim net görmüyordu çok bulanıktı bebeğim odaya alınırken mutluluktan ağladım.net göremesemde onun varlığını kokusunu duymak off dünyalara bedel bir duygu. Allah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin

oğlum şuan uyuyor. bugün ilkkez kendi başıma oğlumun banyosunu da yaptırdım. Annemi haftasonu gönderdim lisye giden kardeşim var ananem gözünden ameliyat oldu annem yanımda kimseyle ilgilnemiyordu. kayınvalidemle görümcem dönüşümlü geliyorlar yanıma.
Yarında hem oğlumun ilk muaynesi olacak hemde benim muaynem. dışarıda olacağımızdan neolur ne olmaz diye sütümü sağdım dışarda emziremezsem filan kendi sütümü biberonla verebileyim diye

Bu arada ebruliyele kayazelha ortalıkta yok. Onlar bizden hızlımı çıktı acep
gündüz burdalarmış yorumlarını okudum..gece gelmezlerse şüphelenelim :)
HAYIR KIZLAR DAHA DOGURMADIM .....3 gundur internette sorun vardi modem felan degisti bugun geldi internetimiz...dedim zaten beni internette goremeyen arkadaslar kesin dogum yapti sanmislardir diye..facede bir suru mesaj vardi....

cnm hamilesin hayirli olsun....daha yeni oldugu icin silik cizgi cikmis ama betahcg testlerinde 5.00 ustu pozitif demek...allah tamamina erdirir insallah,..

evet su zeytinyagi normla dogumda baya kolaylik sagliyormus...ama tembelligimden hic yapamadim..yapsam iyi olacak...

rabbim bize herseyi kurani kerimde cevaplamis...NORMAL dogum kardes...adi ustunde normal dogal dogum....HAYIRLISI TABIII...

Kızlar Benim suyum geldii ben gidiyorum hastaneye ( doktor dedi yatışını başlat sabaha kadar gözetim altında tutsunlar ( dua edin bana lütfeeennn

rabbim hayirli bir sekilde dogumun gerceklesir insallah...guzel haberlerini bekliyoruz...dogumu bekleyen anne sayimiz azaldi...

Yeni anneler seize bir sorum olcak bnde bir haftalik anneyim bnde sûrekli aglama istegi var neden sizde Boyle bisey varmi?

kizlar bugun dr,kontrolumuz vardi...sancim cikmadi arada bir 30 larda kasilmalar var o kadar...ilk defa alltan muayene etti dr.acilman yok bebek kanala hala inmemis dedi...bizim dr.fazla bekleme taraftari degil cuma gunu tam 40+0 da azar azar suni sancilara baslayacagiz ve bebegin dogum kanalina inmesini saglayacagiz dedi...normal olana kadar zorlayacagiz ama eger bir aksilik olurda yine olmazsa en son care sezeryan dedi...

sizce bu iyi bir fikirmi????

Herşeyin hayırlısı diyorum ilk olarak canım. Fikir sormuşsun bende fikrimi ve okuğum bilgiler doğrultusunda söyliyim, hatta uyguladığım şeyi. Benim 40.haftam aralık 22de bitti. Bugun 40+3teyim ve yarın gidicem kontrole.. Eğer normal doğum istiyosan hemen bebeğin 40 dedinmi gelmesini beklememelisin.. Ayrıca doktorunda söylediği çok yanlış eğer beklemekte sankınca yoksa direk suni verilmesi saçma . Ben tam 40ım bittiğinde doktor sakınca yok suyun iyi nst güzel bekleyebiliriz dedi normal isteddiğim için ve bekliyorum o yuzden. Şimdi yarın kontrol var bakalım bşy çıkcakmı bilmiyorum ama en kötü ihtimal bu cumartesi yanı 41in sonunda yatış yapıp suni ile deniicez sanırım.. Acele etme ve hemen suniyi kabul etme . nie bebeğinin kendisinin gelmesi için şans vermıyosun ki..

cnm valla ne biliyim yaaa bu dr.um benim uzun suredir taniyor...pskolojimi biliyor ondan herhalde bekletmiyor..sicak dusa giricem hurma yiyecegim birde adacayi icecegim bakalm cuma gunu kendi sancimla giderim insallah...

cnm valla ne biliyim yaaa bu dr.um benim uzun suredir taniyor...pskolojimi biliyor ondan herhalde bekletmiyor..sicak dusa giricem hurma yiyecegim birde adacayi icecegim bakalm cuma gunu kendi sancimla giderim insallah...

anladım canım hayırlısı olsun ozaman. Ama normal istiyosan beklemek lazım malesef SABIRLA ve bende 40ı geince hergün çok uzun gelıyo artık bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..

canım dün akşam bende sıcak suya oturdum,hurma yedim felan sabah belim ağrıdı biraz hadi sancı gelcek felan derken yine hiç bişi yok
yrn sabah 8 de gidiorum hastaneye..kısmette hangi doğum varsa o olcak(önce ilaçla rahmin açılmasını denicek olmazsa sezeryana alıcak).allahın izniyle bebeğimi kucağıma alıcam yrn :) lütfen benim için dua edin kolay bi doğum nasip etsin rabbim..çok gerginim ((

Yeni anneler seize bir sorum olcak bnde bir haftalik anneyim bnde sûrekli aglama istegi var neden sizde Boyle bisey varmi?

sürekli ağlama isteği falan az gelir ben her gün ağladım ya loğusalıkta oluyo ama zamanla geçiyo merak etme biri bişi demeye görsün hemen ağlıyodum.. şimdi sadece eşim yanımda o yüzden kimse bişi demiyo ve ben de ağlamıyorum sen de yavaş yavaş toparlarsın kendini merak etme canım

ayyy çok heycanlı gözüm takıldı size misafir oldum kızmayın sakın kendimi hatırladım 2011 mart annesi böyle yazışırdık sona kalmakta başka heycanlıdır valla doğum haberlerini aldıkça daha çok heycanlanır meraklanırsın falan benim kız inat olduğundan 41+5 te anca doğmaya karar verdi epey bekledim artık en son doktor daha faazla beklemeyellim bu kadar normal istiyorsan suni sancı verelim yarın sabah başlatalım dedi o gece kendiliğinden geldi prensesim hem da sabah nst dümdüz çizgi iken akşam üzeri sancılarım başladı hiç korkmayın rahat olun bedenimiz ve bebeğimiz ne yapması gerektiğini bizden daha iyi biliyor her şey olup bitiyor çektiğiniz sancılar yavrunuzu kucağınıza alınca aklınıza bile gelmicek hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı mutlu yavrular diliyorum

ya evet bunla ilgili bugun cok fazla dogum hikayesi okudum tevafuk herhalde...allhim duarim hep cuma olmadan normal sancilarin baslamasi ..cunku hastaneye gitttigimde dilim tutuluyor ve tek dedegigim dogum ne zaman olacak dr,o halimi gorunce oda sana yatis yapalim diyor tabiki...BOLCA DUA ISTIYORUM...

cnm hayirlisiyla cocugunu kucagina almak nasip etsin...hayirli bir sekilde cok aci cekmeden kolaylikla dogum olur sezeryana gerek kalmaz insallah... kladik 2 kisi herhalde ebruli ile ben.....

cnm hayirlisiyla cocugunu kucagina almak nasip etsin...hayirli bir sekilde cok aci cekmeden kolaylikla dogum olur sezeryana gerek kalmaz insallah... kladik 2 kisi herhalde ebruli ile ben.....[/QUOTE]

Hayır canım ben de varım .. Cuma gününe kadar bekleyeceğiz sancım gelmezse suni sancı verecek olmaZsa sezeryan maalesef hayırlısı hakkımızda ...

bende bugun 38+4 oldum guya 33. hfatada erken dogum riskim oldu serum yedim simdide bebisten tik yok bekliyoruz
benim ilk dogumum sezaryandi aradan 4 yil gecti bunu normal denicez o yuzden dr 41. hafta dolana kadar bekleticek kendi sancim gelsin
diye oldu gelmedi suni sanci vericek. ins suni ye gerek kalmaz. Ben normal dogumu yasamak icin ne gerekiyorsa yapmak istiyorum
bence sende 1 hafta daha bekle biliyorum beklemek cok sikici insan son gunler ha dogdu ha dogacak diye stres oluyor
gunler gecmiyor ama noral dogumu yasamakta mucizevi bir olay. 7gun daha ektradan bekleyebilirim bunun icin.
daha da gelmezse suni sanci sorun cikarsada sezaryan en azindan elimden gelini yapmis olucak Takdir Allahin.

Slm kuzlar biz geldik minik derin im 38+2 de epudueal sezeyanla pazartesi günü 10:13 te 50cm 4250 gr olarak dünyaya geldi:)) hala hadtsnedeyiz bugün çıkış yapicaaz ınş
Hayırlısıyla tekrar görüşürüz.

maşallah baya tosuncukmuş şeker kızın gözünüzaydın tatlım allah hayırlı evlat nasip etsin analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…