Haydi canım gözün Aydın yarın normal ya da sezeryan alacaksın yavrunu kucağına.sağlıkla gelsin inşallah.tuş kontrolü yaparken acı oldu mu canım sende doktor bana sen zor kontrol oluyorsan normal doğum yapamazsın dedi ;(( tuş kontrolünden korkmayla normal doğum yapamamanın ilgisi var mı
cnmm hadi hayırlsıı allahım kolay doğum nasip etsin,yardımcın olsun inş...bende 1 saatttir sıcak suyun altındayım kendiliğinden biraz aılma olsun felan diye...hazırlık yapıorum sabah kendimi ii hissedersem bende 8 gibi gitmeyi düşünüorum hastaneye..1 gün daha beklemenin anlamı yok ..inş uyandığımda bu kararımdan vazgeçmiş olmamyoksa kesin çarşamba doğuyo oğlummm..aynı şeyleri yaşıcaz seninle bakalım :)
Sağolun kızlar amin inşallah bi sıkıntı olmadan rahat geçer doğum. öyle de böyle de yarın bebik kucağımdaaa
Çatı muayenesinde doktor parmaklarını çok ileri doğru ittirmedi o yüzden hissetmedim ben, hiç canım bile acımadı ama bugünkünde resmen parmaklarını karnımın içinde hissettim ağrılıydı valla :S demek ki kaç cm açılma olduğunu anlamak için o kadar ilerileri bakıyo. Yada zaten ufaktan sancım vardı bugün belki de ondan ağrıdı bilemiyorum ki.