Slm kızlar nasılsınız demiycem çünkü aşağı yukarı hepimiz aynı durumdayiz :)) pek girmiyorum ben malum ufaklık pek durmuyor.. benim bugünlerde en büyük sorunum sütümün az olmasi.ne yaptıysam olmuyor.çok nadir akacak kadar dolu oluyor.sizler ne yapiyorsunuz sütünüzün bol olmasi için? Bu arada biz 25günlük olduk bugün..
tatlım o iğneler kanser yapıyomuş diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam eğer araştır doktoruna sor bence canım
bizde bugün tam bir aylık olduk çok şükür,ama zaman hiç geçmiyormuş gibi 40 mızı bekliyorum,evde tıkalı kalmak hiç bana göre değilmiş:)ama evde en çok eşimin işine yarıyor sanırım alışveriş yapamıyorum:):)
Disari cikmak icin 40inin cikmasini beklemeyecgerek yok, eskiden gelen bir inanis o, eger sen iyi hissediyorsan rahatlikla cikarsin. Biz esimle cikmistik, bir kere avm gezdik bir kere de yemege ciktik ufakligi anneannesine birakip.
Zaten ufaklik 12. Gunlukken hastaneye yattiginda hergun ziyaretine gidip geldim, birsey olsa o zaman olurdu.
canım ben her emzirmeden sonra yarım kilo su içiyorum günde kaç kere emerse emsin gece gündüz hemen koşup şişemden yarım litre suyu devirdim arttı benim sütüm tavsiye ederimSlm kızlar nasılsınız demiycem çünkü aşağı yukarı hepimiz aynı durumdayiz :)) pek girmiyorum ben malum ufaklık pek durmuyor.. benim bugünlerde en büyük sorunum sütümün az olmasi.ne yaptıysam olmuyor.çok nadir akacak kadar dolu oluyor.sizler ne yapiyorsunuz sütünüzün bol olmasi için? Bu arada biz 25günlük olduk bugün..
canım ben de ard arda çocuk doğurmak isteyenlerdendim en az 5 tane ard arda doğurup sonra rahat edecektim güya.doğumum çok zor oldu vakumla normal doğum yaptım şimdi en az 3 sene diyorum.eşim hemen istiyor ben gizlice spirel taktırıcaktım .bana benden habersiz korunursan hakkımı helal etmiyorum dedi. çok korkuyorum.ve oğlumu en az 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum allah korusun hamile kalırsam emziremem özellikle bunun için de istemiyorum çocukŞu aşamada en iyisi ve sağlıklı korunma yöntemi bencede eşlerin korunması,doğumdan hemen sonra çocuk düşünen deli bir ben varımdır herhalde hemde 3. bebeği eşim istemiyor,ama zamanı gelince ben çaktırmadan halledicem:))
oğlum doğduğunda 3550 ydi.4.gün gittiğimizde topuk kanı için,3300 olmuştu.aradan 1 ay geçti aşımız için gittik 4200 olmuş.selam kızlar. benim dr doğumdan 1 hafta sonra çağırmıştı dikişleri almaya artı kontrol. onun dışında 3 ay sonra spral taktıracağım o döneme kadarda prezervatif.
oğlum geceleri rahat fakat saat 19-24 arası huysuz süfekli kucakta ama önemli değil gece uyusunda gerisine katlanılıyor...
bu pazar 40ımız çıkacak. geçen cuma 1 ayımız olmuştu sağlık ocağına gittik aşı için çokşükür ağlamadı bi iğne batırıldığında bağırdı 2-3 sanielik sonra sustu kuzum :) fakat yeterli kilo almamış mamaya gerek yok dedi bir dahki ay bakarz duruma göre dedi. çişini kakasınıda çok yapıor aslında. üzüldüm o yüzden. şimdide baktıkça sanki çok zayıflamış gibi geliyor. 3830 gr. doğduğunda 3760tı. doğumda sonraki hafta 3530a düşmüştü doğumdaki şişliğini atmış demişti o zaman dr.1 ayda 300 gr almış
sizin bebişler kaç kilo almış en azından normali neymiş bileyim
evet canım gaz için bitkisel şurup 1 tatlı kaşığı veriyorum günde 6 tatlı kaşığını geçmeyin diyor ama gerek kalmıyor o kadar kullanmaya ecanelerde var canımgaz ilacı mı canım bu eczanelerde mi bulunuyor.
ben de senin gibiyim kilo kusma...yok canım özellikle sordum karşılaştırma ve yorum yapabilmek adına:)
perşembe gününe randevu aldık hem perşembeye kadar ne kadar kilo almış onu da görmüş oluruz bakalım dr ne diyecek. o kadar sık emziriyorum kikilo alsın diye bu seferde hele bugün çok kustu gibime geldi hele bir tanesin de yatırdım wcye gidip geldim bir baktım ayaklarına kadar kusmukolmuş tabi yattığı yerde şok oldumbirde öyle rahat uyuyor ki üstünü baştan aşağı değiştirdim 1 saat sonra filan uyandı emzirdim 10dk kadar sonra kendi bıraktı memeyi, hemen yatırmadımda kusmasın diye gazını çıkartırken gene kustu. ya ben çok dikkat etmeyebaşladım kilodan dolayı takıntı haline getirdim herşeyi ondan böylegeldi.annemi aradım sordum arada olur öyle dedi ama bilmiyorum bakalımdra gidince belli olacak.
incir ve dut kuruları çok güzel süt yapar canım.Onun dışında herkesin bildiğini sen de yapıyorsundur zaten.Acaba sütü azaltan besinleri çok mu yedin bu aralar?Nane,maydanoz,nişastalı besinler,adaçayı,şalgam,turşu,mısır sütü azaltır.
selam kızlar bişi merak ediyorum hamileyken göbişinizde oluşan kahverengi çizgi ne alemde bu tüylerde geçmedi ne zaman gitcek bunlar yaw
Suan benimde merak ettigim bu kilolar ve kocamannn olan gobek ne zaman gidicek.hala 10 kg fazlam var benim eski halime gore.ve şişliklerim hala dueuyo.bi kismi bu sislikler sanirim kilonun.bugun 40 gunluguz bizde banyomuzu yapinca ins.cikaricaz :)) sislikler 40indan sonra iner derler hep ama sanki ilk dogumumda bu kadar degildim ben.40im ciktiginda sadece 4 kilo fazlam vardi.
Ve yas ilerledikce,kilolar vucuda oturdukca vermek daha zor oluyo sanirim..her disari cikmamda kot pantolonlarimi deniyorumm ama yokkkkk
kızlar sütüm çok azaldı acil süt yapmam lazım öneri bekli,yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?