kızlar bugün kontrolümüz vardı oğlum 4. 800 olmuş birde kalça çıkıklığı için röntgen verdi onuda haftaya çektircez kısmetse herşey normal oğlumun gelişimide güzelmiş gaz olayı uyku olayı 3 aya kadar devam eder dediyani daha 1.5 ayımız var inş.
demek ki hemşire iyi sallamış kızlar:)))
evet yeni bir soruyla yine karşınızdayım özellikle ikinci bebişli anneler siz söyleyin çoğumuzun lohusalık dönemi bitti bir kısmımızın da bitmek üzere bu noktada kafamı kurcalayan şey ilişki için nasıl korunucaz spirali adet görmeden takmıyorlar sanırım ve ben yine ilaç kullanmak istemiyorum sütün koruyuculuğu olayı da fos çıkıyor ne düşünüyorsunuz bu korunma konusunda?
evet yeni bir soruyla yine karşınızdayım özellikle ikinci bebişli anneler siz söyleyin çoğumuzun lohusalık dönemi bitti bir kısmımızın da bitmek üzere bu noktada kafamı kurcalayan şey ilişki için nasıl korunucaz spirali adet görmeden takmıyorlar sanırım ve ben yine ilaç kullanmak istemiyorum sütün koruyuculuğu olayı da fos çıkıyor ne düşünüyorsunuz bu korunma konusunda?
ben de ılık zeytinyağıyla masaj yaptım.ayaklarına ve göbüşüne.
işe yaradımı canım ben bir kere karnına denemiştim ama işe yaramamıştı
belli olmuyor canım kişiden kişiye değişiyor,Ben ilk doğumumdan sonra 8 ay adet görmedim,süt korurmuş.
evet canım çok işe yaradı.ama her seferinde değil.bebeklerin anı anını tutmuyor.bi bakıyorum saç kurutma makinesi mucize gibi bi bakıyorum uyutmayı bırak daha çok uyku açıyor.bizi parmaklarında oynatıyorlar.canları sağolsun.
eşin korunsun tatlım ben korunmadım hiç hep eşim korundu bırak onlar korunsunlar biz rahatımıza bakalım .
altını açıp beklemeyi yapıyorum bende ama sonuçlar kötü oluyor:)ne zaman öyle bekletşem hemen çişini kakasını yapıyor,üst baş battaniye her yeri mahvediyoruz:)ama dediğin gibi rahatlıyor sesi bile çıkmıyor:)
evet canım çok işe yaradı.ama her seferinde değil.bebeklerin anı anını tutmuyor.bi bakıyorum saç kurutma makinesi mucize gibi bi bakıyorum uyutmayı bırak daha çok uyku açıyor.bizi parmaklarında oynatıyorlar.canları sağolsun.
sağlık ocağına gittiğimde 2aylık iğnelerin süte geçtiğini söyledi ebemiz ama 3aylık iğneler gelmiş genelde yurt dışında bayanlar 3aylık iğneyle korunuyormuş bu 3aylık iğne süte filan geçmiyormuş ebe bana bu 3aylık iğneyi öenrmişti spiral kullanan arkadaşım çok rahatsız olduğundan bahsetmişti o yüzden spiral pek düşünmüyorum açıkcası ama buda kişiye göre değişir tatlım..
selam kızlar. benim dr doğumdan 1 hafta sonra çağırmıştı dikişleri almaya artı kontrol. onun dışında 3 ay sonra spral taktıracağım o döneme kadarda prezervatif.
oğlum geceleri rahat fakat saat 19-24 arası huysuz süfekli kucakta ama önemli değil gece uyusunda gerisine katlanılıyor...
bu pazar 40ımız çıkacak. geçen cuma 1 ayımız olmuştu sağlık ocağına gittik aşı için çokşükür ağlamadı bi iğne batırıldığında bağırdı 2-3 sanielik sonra sustu kuzum :) fakat yeterli kilo almamış mamaya gerek yok dedi bir dahki ay bakarz duruma göre dedi. çişini kakasınıda çok yapıor aslında. üzüldüm o yüzden. şimdide baktıkça sanki çok zayıflamış gibi geliyor. 3830 gr. doğduğunda 3760tı. doğumda sonraki hafta 3530a düşmüştü doğumdaki şişliğini atmış demişti o zaman dr.1 ayda 300 gr almış
sizin bebişler kaç kilo almış en azından normali neymiş bileyim
kesinlike canım farklı oluyor bende ilk doğumumda yaklaşık 2sene adet görmedimdi bebeğimi emzirmeyi bırakınca adet görmeye başlamıştım..
selam kızlar. benim dr doğumdan 1 hafta sonra çağırmıştı dikişleri almaya artı kontrol. onun dışında 3 ay sonra spral taktıracağım o döneme kadarda prezervatif.
oğlum geceleri rahat fakat saat 19-24 arası huysuz süfekli kucakta ama önemli değil gece uyusunda gerisine katlanılıyor...
bu pazar 40ımız çıkacak. geçen cuma 1 ayımız olmuştu sağlık ocağına gittik aşı için çokşükür ağlamadı bi iğne batırıldığında bağırdı 2-3 sanielik sonra sustu kuzum :) fakat yeterli kilo almamış mamaya gerek yok dedi bir dahki ay bakarz duruma göre dedi. çişini kakasınıda çok yapıor aslında. üzüldüm o yüzden. şimdide baktıkça sanki çok zayıflamış gibi geliyor. 3830 gr. doğduğunda 3760tı. doğumda sonraki hafta 3530a düşmüştü doğumdaki şişliğini atmış demişti o zaman dr.1 ayda 300 gr almış
Şu aşamada en iyisi ve sağlıklı korunma yöntemi bencede eşlerin korunması,doğumdan hemen sonra çocuk düşünen deli bir ben varımdır herhalde hemde 3. bebeği eşim istemiyor,ama zamanı gelince ben çaktırmadan halledicem:))
aynı sorun bizde de var canım..doğduğumuzda 3800g 4 gün sonra 3500g 8 gün sonra 3200g olduk..malesef serum takviyesi aldık..2 hafta önce gittik 3750 olmuşuz ama doktor beğenmedi ve mama takviyeine başladık şuanda 4100 gr falanız..ama genede aaz biliyorum ama elimden gelen bişey yok..bence en kısa sürede doktoruna başvur canım..bakalım ne diyecek..selam kızlar. benim dr doğumdan 1 hafta sonra çağırmıştı dikişleri almaya artı kontrol. onun dışında 3 ay sonra spral taktıracağım o döneme kadarda prezervatif.
ben bugün doktora gittim..cerazette diye doğum kontrol hapı verdi..emziren anneler kullanıyorumş..aslında eşlerin korunması daha mantıklı..ben pcos olduğum için doktorum bu hapı tercih etti..demek ki hemşire iyi sallamış kızlar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?