2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kizlae mrb bnde aralukgin 18 dogum yaptum bu pazar kirkimiz cikiyo bnden once kirki cikanlar esinzle ilk iliskinz de esnzn davranisi nasildi yani beraberliginiz eskisi gibimiydi cok korkuyorm sanki esm beni eskisi gibi istemeyeck aslinda her firsatta istedigini soyluyr ama belki cok ozel oldu ama cvb verirsenz sevinirim

merhaba bende pkosum ama bazen doğumdan sonra geçebileceğinin söylemişlerdi şimdi ben şunu merak ediyorum doğum yaptığımız için pkos geçer mi? Ve biz bunu nasıl anlayabiliriz çünkü bazen anne sütünden dolayı da adet olunmuyormuş. Biz bu iki durumu nasıl birbirinden ayırıcaz ? :) bi fikriniz var mı

canım pcos bir hastalık değil..yumurtalıklarımız doğuştan böyle..doktorum bana şöyle demişti..göz rengini nasıl değiştiremiyorsan yumurtalık yapınıda değiştiremezsin..sadece adetlerini düzenleyebilirsin..canım ben anne sütüne güvenmiyorum o yüzden korunacağım..hem korunmuş olacağım hem de hapla adetim düzene girmiş olacak..

anladım canım çok sağol olmadı ben de o haptan alayım. Bu durumda yine düzensiz adet sıkıntımız geçmicek demekki.

anladım canım çok sağol olmadı ben de o haptan alayım. Bu durumda yine düzensiz adet sıkıntımız geçmicek demekki.

benim çok düzensiz değil canım 30-38 günde bir oluyorum..40 günü pek geçmiyo...ben ilk defa hapla korunacağım bakalım nasıl olacak düzen..emzirmeyi bıraktıktan sonra tekrar gidip hapı değiştiraceğim canım...

ister isterrrrrrrrr merak etme:))dört gözle bekler hemde:))onlar istiyo da sen kendini kilo almışım falan diye beğenmiyosun..en azından ben öyle oldumm

benim eşimde 2. çocuk yok diyo beni sinir ediyo :))) eğer kararı değişmezse bende zamanı gelince çaktırmadan halletmeye çalışırım vala :))) tek çocuk olmaz yanına bi kardeş olmalı kesinlikle

naz çekmek işlerine gelmiyor sanırım,yoksa çocukları büyüten biz onlar sadece sevmeye geliyorlar,benimki 9 ay da ömrümü yedin diyor:))bencede tek çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok cocuk kardeşsiz olmaz:)

canım seni üzmek istemem ama 1 ayda 300 gr çok az çocuk doktoruna götür bence benim oğlum 2510 doğdu bugün 41 günlük aşıya gittik 4800 çıktı maşallah nazar değmesin

yok canım özellikle sordum karşılaştırma ve yorum yapabilmek adına:)
perşembe gününe randevu aldık hem perşembeye kadar ne kadar kilo almış onu da görmüş oluruz bakalım dr ne diyecek. o kadar sık emziriyorum kikilo alsın diye bu seferde hele bugün çok kustu gibime geldi hele bir tanesin de yatırdım wcye gidip geldim bir baktım ayaklarına kadar kusmukolmuş tabi yattığı yerde şok oldum birde öyle rahat uyuyor ki üstünü baştan aşağı değiştirdim 1 saat sonra filan uyandı emzirdim 10dk kadar sonra kendi bıraktı memeyi, hemen yatırmadımda kusmasın diye gazını çıkartırken gene kustu. ya ben çok dikkat etmeyebaşladım kilodan dolayı takıntı haline getirdim herşeyi ondan böylegeldi.annemi aradım sordum arada olur öyle dedi ama bilmiyorum bakalımdra gidince belli olacak.

ben artık herhangi hormonal bir ilaç kullanmayı düşünmüyorum eşim korunsun bundan sonra

sana kesinlikle katılıyorum ama eşim bu konuda çok isteksiz bir kere denedi başlamadan bitti:)

aslında tam senin gibi düşünüyorum eğer 3 aydan önce takılıyorsa çok iyi kendimi hazır hissettiğimde demişsin sorduğuma bakma ben ilişki için bile hazır hissetmiyorum aslında:) dikişlerim acıyacakmış gibi geliyor psikolojik sanırım

Spiral 3 aydan sonra takilabiliyormus. Emzirdigimiz surece hap alamiyoruz. Esim korunacak bizde.

umarım bizde de böyle olur

bugüne kadar hep eşim korundu,bundan sonra da öyle olur.

eşin korunsun tatlım ben korunmadım hiç hep eşim korundu bırak onlar korunsunlar biz rahatımıza bakalım .

ne şanslısınız kızlar benimki ancak geçici bir süre korunursa korunur yine iş bana kalıyor ama asla hap almam artık bana 9 kiloya mal oldu

canım haklısın ben de spiral konusunda rahat edenlerle konuştuğum için aklıma hemen o geldi bu iğneler konusunda evlenmeden önce yöntemleri doktora danışırken bana hapla hormonu gün gün dengeli alacağımı ama iğne olursa 1 aylık ya da 3 aylık hormonu bir anda vücuduma yükleyeceğimi söylemişti açıkcası hap bile dengemi bozmuşken iğneye hiç cesaretim yok

selam kızlar bişi merak ediyorum hamileyken göbişinizde oluşan kahverengi çizgi ne alemde bu tüylerde geçmedi ne zaman gitcek bunlar yaw

selam kızlar bişi merak ediyorum hamileyken göbişinizde oluşan kahverengi çizgi ne alemde bu tüylerde geçmedi ne zaman gitcek bunlar yaw

benimkide geçmedi daha üstelik göbüş deliğimde de kahverengi leke var ne zaman geçicekse,birde benim göbeğim kalmadı ama sarkma var gibi sizinkiler nasıl?

benimkide geçmedi daha üstelik göbüş deliğimde de kahverengi leke var ne zaman geçicekse,birde benim göbeğim kalmadı ama sarkma var gibi sizinkiler nasıl?

benim ikinci doğum ve ikinci sezeryan olduğu için göbeğim yerinden oynamış gibi hem göbek kaldı hem de şekli yamuk yumuk inşallah düzelir böyle kalırsa onu düzeltmek de bayağı bir iş

az gibi canım,dr mamaya başlama demiş ama günde bir öğün ver bence.Benim oğlum 3060 gr doğdu,2860'a düştü.37.gün tartıldığında 4900 olmuştu,dr tartarken bezini bile çıkarıyor,gıcık oluyorum mikrop kapacak diye

ne güzel:)adet olmayı hiç sevmiyorum ben olmasam bende 2 sene keşke:)

ay keşke,ben de sevmiyorum.Olsa bir dert olmasa başka dert

bende nedense çok ağrı oldu,yapamadık.Normal doğum da değildi ama...

benim daha geçmedi canım,3-4 ayı bulur geçmesi

canım yediğinin fazlasını kusarmış bebek benim oğlumda çok kusuyo sakın takıntı yapma sütün azalır

aynı dertten muzdaribim hele göbek deliğimin kahverengi olması çok kötü bir görüntü...
sarkma normal bence sonuçta ne biçim genişledik birkaç aya toparlanır sanırım benim de göbeğim inmişti hatta hamilelik öncesi kiloma döndüm ama birkaç gündür karnımı daha şişkin hissediyorum sizde de böyle mi acaba adet mi olucam?

Slm kızlar nasılsınız demiycem çünkü aşağı yukarı hepimiz aynı durumdayiz :)) pek girmiyorum ben malum ufaklık pek durmuyor.. benim bugünlerde en büyük sorunum sütümün az olmasi.ne yaptıysam olmuyor.çok nadir akacak kadar dolu oluyor.sizler ne yapiyorsunuz sütünüzün bol olmasi için? Bu arada biz 25günlük olduk bugün..

Kızlar ben de bu karindaki kahverengi cizgiyi merak ediyordum.daha önceden doğum yapmış olan tanidiklarima sordum. geçiyormuş endiselenmemize gerek yok. ayrıca karindaki sarkma ve benim gibi sezeryan olanlardaki uyuşukluk hissi de geçiyormuş ama biraz sabretmemiz lazım. 9 ay gibi bi sureyi buluyormuş eski halimize dönmemiz.

Suan benimde merak ettigim bu kilolar ve kocamannn olan gobek ne zaman gidicek.hala 10 kg fazlam var benim eski halime gore.ve şişliklerim hala dueuyo.bi kismi bu sislikler sanirim kilonun.bugun 40 gunluguz bizde banyomuzu yapinca ins.cikaricaz :)) sislikler 40indan sonra iner derler hep ama sanki ilk dogumumda bu kadar degildim ben.40im ciktiginda sadece 4 kilo fazlam vardi.
Ve yas ilerledikce,kilolar vucuda oturdukca vermek daha zor oluyo sanirim..her disari cikmamda kot pantolonlarimi deniyorumm ama yokkkkk

İnşallah verirsin canım. benim sisliklerim de kilom da gitti doğumdan bir hafta sonra.. ay bizim de kirkimiz çıksaydı bi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…