2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hurma yapıyo canım süt ben yediğim zaman oluyo birde gaz yapıyo ama kuru soğan gerçekten süt yapıyo

biz de 1 kere yaptık benim de ağrım oldu.bu sanırım ara verdiğimizden oluyor.benim de sezeryan ilkinde 1-2 sefer sonra düzelmişti şimdi de çabuk geçer umarım

kızlar bugün dra gittik tarttı kilo almamış gözüküyor bir hafta da 3800 hala fakat baş çevresi yarım santim büyümüş ve boyuda 52den 55 cme çıkmış. Drun dediği gelişim çok iyi güçlü ve de sıkı bir bebek emmeside kuvvetli dedi göğüslerime baktı sütünde çok iyi dedi acaba yaramıyor mu sütüm neden kilo almıyor dedim. o durumun çoknadir yaşandığını söyledi. silikon uç kullandığımı söyleyince ondan kaynaklandığını düşündü. emzirme sürelerimde çünkü uzun benim her emzirmem 1 saati buluyor nerdeyse özellikle geceleri... silikon ucunu meme ucum doldurmadığından o boşluğa dolan sütümü bazen sakinsakin çekiyor birde drun dediğine göre silikon uç sütüm azalmasına da neden oluyormuş emzirme şeklini gösterdi filan sağ göğsümü tutturabiliyordum zaten ama sol göğsümü hiç tutamıyor çıplak olarak bu yüzden sol göğsümde denedik drda çok uğraştı ama hiç tutmadı fakat inat et dedieninde sonunda tutacak meme ucun sıfır değil dedi masaj filan gösterdi sıcak suya batırılmış havluyla kompres filanda yap dedi bakalım şuan uyuyor uyansın sol göğsümü deneyeceğim bu bir haftayı iyi değerlendirmem lazım inşallah tutar ve tabiki kilo alır.

slm canım ben ilk zamnlar göğüslerim kanadı resmen ağlayarak emzirdim hala daha acıyorlar bende silikon uçlarla başlarda emzirdim bi göğsümü tam emziremiordm oğlumda onu emmek istemiyordu ama inat ettim ve başardım şimdi ikisinide emiyo ama sol göğsümde daha fazla süt var galiba çünkü arada penyelerimden sızıyor birde bazen oğlum meme delisi oluyor sanki saatlerce emiyor bu sefer göğüslerim acıyor emzirmedn sonra ova ova bi kalıyorm sanki damarlarım çekilyor

kızlar ya ben ölüyorum yorgunluktan uykusuzluktan..ne zaman gececek bu durum.bazen çok güzel uyuyor ben de dinleniyorum bazen de hiç uyumuyor..

sonunda oğlum uyudu... 1,5 aydır ne gece ne gündüz 1 saatlik aralardan daha fazla uyumamıştı hele geceleri perişandım gaz ilacını burdaki arkadaşların söylediği şekilde verdim uyumaya başladı önceden yanlış veriyormuşum ondan işe yaramıyormuş

helva çok güzel süt yapıyor tavsiye ederim geceleride yiyorum ben ekmeksiz,bol su içmekde sütü artırıyor...
canım helva bende de çocuktada mide sancısı yaptı hazımsızlık gibi ağrı yaptı yemiyorum rahatladık mide ağrım da geçti.çocuğu da çok etkiliyor helva

ah ben yanlız değilmişim demekki hangi göğsümü emdiyse emdikten sonra bir ağrı bir ağrı emerken bile o kadar ağrımıyor ama dikkat ettim göğsümün uca yakın kısımları genel olarak ağrıyor sadece ucu değil.süt doluyormuş damarlara ondan ağrırmış.diyorlar?

Slm kızlar nasılsınız?
Belki özel olucak ama siz nasıl korunuyorsunuz?
canım bizim daha dün 40 ımız çıktı ama kırk sonu adet gördüm onun için hala o işi yapamıyoruz ama eşim sprel tktırırsan hakkımı helal etmiyorum dedi.kendisi korunacakmış prezervatifle.eğer kullanamazsan taktırırım dedim.tamam dedi.ama korkuyorum hamile kalmaktan .işimi garantiye almalıyım ama nasıl

cnm merhaba demek kırkınız cıktı gunler ne kadarda cabuk gecıyo
ben adet olmadım kızımdada emzırdıgı surece olmamıştım
korunma ışı eşe bırakak bana garantı gelmıyo cnm kaza kurbanı olmaktan korkuyorum
ben dr umunda tavsıyesı ıle sadece emzıren annelere özel doğum kontrol hapına kullanmaya başladım kafam rahat
cokta arastırdım

hap kullanıp hormon almak istemiyorum çünkü daha önce çok zararını gördüm .sprel çok mantıklı çok da istiyorum ama eşim istemiyor aynen ben de hamile kalmak istemiyorum eşim korunursa garanti veremiyorum ki

oda doğru cnm bunyeden bunyey degışıyo ben 4.5 sene kullandım zararını görmedım
ama kullandıgım hap hıc ara vermeden kullanılıyo ıcınde yazdıgına göre hormonlarla oynamayıp
spermlerım rahımını engelleyıp koruma saglıyomuş
ondan dolayı hergun aynı saatte ıcılıp hıc ara verılmıyo cnm

ismi nedir o hapın çok acilll bana da söylermisiniz???

merhaba kızlar
bende dün doktora gittim bendende smear ve kültür aldı test yaptı haftaya alıcam sonuclarıı
allahtan temz cıktı sezeryan yeride gayet iyiyimiş myom da yok temzlenmişş

ayy çok berbat birsey yaa smear ıyyyyyyyyyyyyy

KIZLARR dün bebeğime yeni bir doktor buldum ve ona götrdüm eger memnun değilseniz önerebilirim dr.şükrü cido geyet sessiz sakin kibar bir doktorr

bebeğimde hafif nezle var atamadı daha üstünden hırlıyoo du yaa
papatya cayı verdi günde 1 çay kasıgı vericem7birde bir surup verdii
normalde ilaç kullanılması taraftarı değilim ama 3 gün kullan ki ço cuk rahatlasın dedii

bir memeyi emiyorya burun tıkalı oldugundan ikinci memeye kafa atıp cıldırmaya baslıyorduu
inşş bu şurup iyi gelirde bebeğim rahat nefes alırr

spirali niye istemiyor canım :44:

çok geçmiş olsun,inş düzelir minik

geçmiş olsun canım minikler daha hızlı geçsen yanından senin rüzgarınla üşütüyorlar..

ben korunma yöntemi ne olucak diye düşünüyorum kesinlikle eşim korunmuycak ama çünkü eşimin korunması sayesinde bebeğimiz dünyaya geldi.. 2 çocuk yeterli allah onlara sağlıklı uzun ömürler versim allah olmayanlara versin dahada rsik alamıycam... ptesi sorucam kafamı uyanı tercih edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…