KIZLARR dün bebeğime yeni bir doktor buldum ve ona götrdüm eger memnun değilseniz önerebilirim dr.şükrü cido geyet sessiz sakin kibar bir doktorr
bebeğimde hafif nezle var atamadı daha üstünden hırlıyoo du yaa
papatya cayı verdi günde 1 çay kasıgı vericem7birde bir surup verdii
normalde ilaç kullanılması taraftarı değilim ama 3 gün kullan ki ço cuk rahatlasın dedii
bir memeyi emiyorya burun tıkalı oldugundan ikinci memeye kafa atıp cıldırmaya baslıyorduu
inşş bu şurup iyi gelirde bebeğim rahat nefes alırr
benim doktorum doğumdan sonraki hafta kontrole gittiğimde daha ben sormadan kendi dedi. hap kullanımı sütünü geçecektirkullanmaman gerekiyor isterseneşin korunur fakat eşi korunurken kazayla hamile kalıp gelmiş çok anne geldi buraya dedivücudunun toparlanmaya ihtiyacı var sonuçta sezeryansın 3 ay eşin korunsun sonra gel spral takalım demişti bende öyle yapacağım. dışarıdan alının herne olursa olsun herşeyin bir yan etkisi var heleki ilaçsa ben bu yüzden ilaç kullanmak istemiyorum. birr arkadaş demiş süte geçmiyor hormonları etkilemiyor diye inanmıyorum. süte geçmeyebilir ama hormonları kesinlikle etkiler spermin yumurtalığına ulaşmasını engelliyorsa senin oradanormalde ulaşmasını sağlayan hücrelerini-adı her neise - etkisiz hale getiriyor bunu yapabilmek için ya ürettiğin bazı şeyleri kısıtlıyor yada fazla salgılanmasını sağlıyor vs vs yani dışardan bir müdahale söz konusu...
spralinde etkileri var sonuçta oda dışardan müdahale ama hormonlarıma mğdahale etmiyor baya bildiğin alet sonuçta
merhaba arkadaşlar.ben de aralık annesiyim.topiği daha yeni fark ettim ve yazmak istedim.özellikle bebeklerin hastalıklarıyla ilgili çok hassasım.
çok geçmiş olsun canım.ben ilk çocuğumdan çok çektiğim için hemen sana yazmak istedim.burnun açık olması çok önemli.iyi temizlenmeze maalesef hastalıklar ortaya çıkıyor.en önemlisi serum fizyolojikle temizlemek.ama öyle damla şeklinde değil.en küçük enjeksiyonu doldurup yarısını bir burun deliğine diğer yarısını da diğerine sıkıyorsunuz.bebek düz yatmalı.sıktıktan sonra ters çevirip akmasını bekliyorsunuz.zaten hepsini boşaltıyor sümüklerin ama geri kalanları da burun aspiratörüyle çekiyorsunuz.bu arada burun aspiratörü sizin ağzınızla çektiğinizden olacak.şu yuvarlak pompa gibi olan hiç işe yaramıyor.
canım belki bunları biliyordun ukalalık yapmak istemem.bilmeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim.dedğim gibi oğlum bebekken zatürre ve bronşitle çok uğraştığım ve bunları bilmediğim için kabus dolu günler yaşadım.
kızım 37 günlük ve ilk günler burnu öyle doluydu ki sanki büyük insan burnu sarı yeşil sümük çıkıyordu sürekli.bu şekilde yaparak çok şükür nezle grip veya bronşit olmadan atlattık.
çok ayrıntılı yazdım ama dediğim gibi ben çok çektim bilmediğim için.inşallah siz yaşamazsınız....
canım bizim daha dün 40 ımız çıktı ama kırk sonu adet gördüm onun için hala o işi yapamıyoruz ama eşim sprel tktırırsan hakkımı helal etmiyorum dedi.kendisi korunacakmış prezervatifle.eğer kullanamazsan taktırırım dedim.tamam dedi.ama korkuyorum hamile kalmaktan .işimi garantiye almalıyım ama nasıl
ayy canım olurmuhiç aşkolsunnn
vallaa cok sagol bebeğim uyuyoo kac haftadır hırıltıdan sümükten mahvolduuu nefesi zor alıyooo
sürekli serum fizyolojik damltıyrum odayı nemlendiriyrum ama geçmedi o dediğin aspiratörlerdende aldım cektim biraz gittii birde senin dediğini yapayımm
yarısını bir deliğe yarısını diger deliğee ztn yutunca hermen ters cevireyimmm
ayy inşş iyi gelir cıkartır hepsinii
çünkü balgam yaptı içeri aktıkca midesi bulanıyo garibimin bögkk gibi birsy yapıyoo agzınıı
çok sagol tekrar
kızlar ya ben ölüyorum yorgunluktan uykusuzluktan..ne zaman gececek bu durum.bazen çok güzel uyuyor ben de dinleniyorum bazen de hiç uyumuyor..
merhaba arkadaşlar.ben de aralık annesiyim.topiği daha yeni fark ettim ve yazmak istedim.özellikle bebeklerin hastalıklarıyla ilgili çok hassasım.
çok geçmiş olsun canım.ben ilk çocuğumdan çok çektiğim için hemen sana yazmak istedim.burnun açık olması çok önemli.iyi temizlenmeze maalesef hastalıklar ortaya çıkıyor.en önemlisi serum fizyolojikle temizlemek.ama öyle damla şeklinde değil.en küçük enjeksiyonu doldurup yarısını bir burun deliğine diğer yarısını da diğerine sıkıyorsunuz.bebek düz yatmalı.sıktıktan sonra ters çevirip akmasını bekliyorsunuz.zaten hepsini boşaltıyor sümüklerin ama geri kalanları da burun aspiratörüyle çekiyorsunuz.bu arada burun aspiratörü sizin ağzınızla çektiğinizden olacak.şu yuvarlak pompa gibi olan hiç işe yaramıyor.
canım belki bunları biliyordun ukalalık yapmak istemem.bilmeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim.dedğim gibi oğlum bebekken zatürre ve bronşitle çok uğraştığım ve bunları bilmediğim için kabus dolu günler yaşadım.
kızım 37 günlük ve ilk günler burnu öyle doluydu ki sanki büyük insan burnu sarı yeşil sümük çıkıyordu sürekli.bu şekilde yaparak çok şükür nezle grip veya bronşit olmadan atlattık.
çok ayrıntılı yazdım ama dediğim gibi ben çok çektim bilmediğim için.inşallah siz yaşamazsınız....
hepsini yaşadım canım,ama çok dikkat et bronşite çevirmesin.o yüzden ayrıntılı yazmak istedim.yazdıklarımı yaparsan çok rahatlar.burnunun tıkandığını hissettiğin her an yap.serum fizyolojiğin hiç bir zararı yok.benim kız doğumda üşüttü sanırım.37 günlük bugün. burun tıkanıklığı ve sümükler daha yeni geçti.uzun sürüyor maalesef.umutsuzluğa kapılma diye söylüyorum.tekrar çok geçmiş olsun canım.
benimhhiç bir şekilde korunmamı istemiyor canım sprel değil sadecespirali niye istemiyor canım :44:
çok geçmiş olsun,inş düzelir minik
kızlar birşey soracam erkek bebek tecrübesi olanlara.oğlumun testisleri hep sert ve büyük ve sarkık sizin bebeklerinizin testisleri nasıl sönmüş mü hani ufalmış büzüşük mü yoksa sarkık ve şişmi normalmi bilmiyorum pazrtesi cerraha gidicez sağ testisi 2 gündür daha şiş.
bizim doktor serum fizyolojik (physiologica gifrer) 5 damla verdi. denedim hiç işe yaramamıştı. otri bebenin burun aspiratorunu almıştım o iyi gelmişti dediğiniz gibi çekmeli. peki serum fizyolojik tüpün yarısı bir burna, diğeri diğer burna fazla olmaz mı? dr. 5 damla dediği için soruyorum. birde benim kzımın gözlerinde çapaklar varonun içinde iyi geliyormuş sanırım. bugün kullanmaya başlıyacağım bende.önceden anne sütü denedim ama fayda etmedi
kızlar birşey soracam erkek bebek tecrübesi olanlara.oğlumun testisleri hep sert ve büyük ve sarkık sizin bebeklerinizin testisleri nasıl sönmüş mü hani ufalmış büzüşük mü yoksa sarkık ve şişmi normalmi bilmiyorum pazrtesi cerraha gidicez sağ testisi 2 gündür daha şiş.
benimhhiç bir şekilde korunmamı istemiyor canım sprel değil sadece
seastre ne zamandır giremiyorum nasıl oldu umut paşa iyi mi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?