kızlar benim bebiş bugun hep uyanıktı ..
haliyle sık meme verdim..
akşam göğsümü sıktğımda süt fışkırmasına rağmen emmek istemedi..
ağladı..
mama verdim 50 cc içti.. ve uyudu..
dün iki öğün biberon vermiştim sanırım biberona alışıyır uzun süre emmek zoruna gidiyor .inş düzelir ..
sizde benzer sorun yaşıyan var mı
2.ayında 1000 gr ve1500 gr alanlar
doğumdan itibaren alınan kg mi yoksa 1 aylık kg mi
ayy canım yaaaa
geçmiş olsun hadii sn atlattın
okadar mı kötü yaaa bu ası sonrasıı((((((
benim dogumdan itibaren toplamda 2200 kilo almis bugun tam 67 gunluguz
oglum 3.120 doğmuştu sonra 1 ayda 4.800 olmuş
Benim oğlumda 2,900 doğdu.sarılığımızda ağır geçti 25 gün erken doğduğu için.2,600 e kadar düştü.ne çok ağlamıştım o günlerrr...şimdi tam 2 aylık 5.500 kilo...boşa üzülmüşüm yani:)
Biz de dun sabah yaptirdik asiyi, aksam saat 8 gibi atesi 37,3 cikti calpol verdim dustu, baska da bir sikintimiz olmadi. Ne huzursuzlandi, ne agladi, uykusunda da bir problem olmadi.
Tek derdim burun tikanikligi, sabah erkenden tikandi o yuzden yavrum uyuyamadi. BirKac defa serum fizyolojik siktim, aspiratorle cektim ama tam acilmiyor. Sonra sabah iyice uyandiktan sonra kendiliginden aciliyor, gece yine tikaniyor. Doktor havalar soguk, evler sicak ve ankaranin havasi kuru ve ankarada gece gunduz hava sicakligi farki cok oldugu icin oluyor dedi. Yani anlasilan havalar duzelene kadar boyle devam edecek
Biz de dun sabah yaptirdik asiyi, aksam saat 8 gibi atesi 37,3 cikti calpol verdim dustu, baska da bir sikintimiz olmadi. Ne huzursuzlandi, ne agladi, uykusunda da bir problem olmadi.
Tek derdim burun tikanikligi, sabah erkenden tikandi o yuzden yavrum uyuyamadi. BirKac defa serum fizyolojik siktim, aspiratorle cektim ama tam acilmiyor. Sonra sabah iyice uyandiktan sonra kendiliginden aciliyor, gece yine tikaniyor. Doktor havalar soguk, evler sicak ve ankaranin havasi kuru ve ankarada gece gunduz hava sicakligi farki cok oldugu icin oluyor dedi. Yani anlasilan havalar duzelene kadar boyle devam edecek
bu asilar zormus canim ya dun gercekten cok agladi dudagini buze buze hic b yerine ne dokunamiyosun agriyo diye ne yapacagimi sasirmistim dun ama eskisi gibi degil asilar onceden ates cikiyomus illa ama artik cok nadircalpol da etkili oldu herhal onu da yutmasi mesele ya cok yogun garibim yutacam diye ne ugrasti, masallah bugun de pek iyi siritip duruyo gazini falan kendi yapti kakasini da keske her gun bole uslu olsa hos ben yine hic bi is, yemek yapamadim ama olacak artik o kadar ne diim darisi basiniza calpolu asi olmadan once verin ise yario
s_tekinozcanan kullanıcısından alıntı
benim dogumdan itibaren toplamda 2200 kilo almis bugun tam 67 gunluguz
pinarfrtn kullanıcısından alıntı
oglum 3.120 doğmuştu sonra 1 ayda 4.800 olmuş
pdr55 kullanıcısından alıntı
Benim oğlumda 2,900 doğdu.sarılığımızda ağır geçti 25 gün erken doğduğu için.2,600 e kadar düştü.ne çok ağlamıştım o günlerrr...şimdi tam 2 aylık 5.500 kilo...boşa üzülmüşüm yani:)
Allah askına kızlar ne yıyıp ıcıyosunuz da bebısler boyle kılo alıyo bana da soyleyın ne olur kafayı yıcem..
Suan hastanedeyız ıdrar ve kaka tahlılı vercez kızımın yapmasını beklıyoruz..
Bu ınek sutu alerjısıne teat yapılmadan anlasılmas dedı doktor bı ıdrar ve kakaya bakalım sonra da onu yaparız dedı.
maşallah tombalak bebiş anneleri bnm kızım ancak 1.5ayda 1 kg almıştı.
12 şubatta aşıyagiitiğimizde bakcaz ..
benim sütüm kilo aldırmıyor heralde..
bu arada ikinci ay bcg ve rotaaşısı yaptırdınız mı
bcg ne onu bilmiyorum cnm rota da ucretli olan herhal vurunmadik 3. ay vurunsak bisi olur mu cunku bu ay delindi yeterince garibimin her yeri
bcg verem aşısı 2 yada 3. ay vuruluyo bencede hepsi aynı anda yaptırmamak lazım bağışıklık sisemi çok harekete geçiyor
rota ücretli ishal olmasın die oral die hatırlıorum iğne olmaması lazım .. oyüzden alıp yaptır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?