2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

benim oğlum tam 45 gün biberondan beslendi.çünkü memeyi reddetmişti.sağıp biberonla verdim sütümü arada da mama verdim.ama memeyi hiç unutturmadım.her öğün ilk önce memeyi verdim 2 kere çekti ama olsun.sonra biberonu verdim.sonuç : oğlum 15 gündür emiyor.alışsa benim oğlum alışırdı.sakın alışır diye aç bırakma bebeğini.bide şöyle bi taktik yaptım ben.biberonun deliğini hep 1 delik kullandım.oğlum 3. ayına girdi hala 1 delik var.anne memesinden daha çok akmamalı...

Kizlar benim kiz gece cok gec uyuyor saat 1 ve 12 gibi saat 8 de basliyorum uyutma calismalarina meme olmadi em son 11 gibi ayakta salliyorum zorla uyutuyorum. nette saat 6 da uyutun diyor denedim yarim saat uyudu uyandi keraya kustu ikinirken kusuyor. simdi memede yanimda yatiyor birazdan ayagima alirim. kabusa dondu artik emmesinden icim cekildi biraksin istiyorum. her gece ayni sey cok az uyuyor.

Benim oğlumda 2,900 doğdu.sarılığımızda ağır geçti 25 gün erken doğduğu için.2,600 e kadar düştü.ne çok ağlamıştım o günlerrr...şimdi tam 2 aylık 5.500 kilo...boşa üzülmüşüm yani:)

ayy canım yaaaa
geçmiş olsun hadii sn atlattın
okadar mı kötü yaaa bu ası sonrasıı ((((((

aşı olan bebişlerimize geçmiş olsun.biz de geçen hafta olduk.çok şükür iyi geçti ataeşi olmadı sadece aşıdan bir kaç saat sonra uyurken biraz mızırdandı.ilaç vermedim.tüm bebişlerin rahat atlatmasını diliyorum

Biz de dun sabah yaptirdik asiyi, aksam saat 8 gibi atesi 37,3 cikti calpol verdim dustu, baska da bir sikintimiz olmadi. Ne huzursuzlandi, ne agladi, uykusunda da bir problem olmadi.

Tek derdim burun tikanikligi, sabah erkenden tikandi o yuzden yavrum uyuyamadi. BirKac defa serum fizyolojik siktim, aspiratorle cektim ama tam acilmiyor. Sonra sabah iyice uyandiktan sonra kendiliginden aciliyor, gece yine tikaniyor. Doktor havalar soguk, evler sicak ve ankaranin havasi kuru ve ankarada gece gunduz hava sicakligi farki cok oldugu icin oluyor dedi. Yani anlasilan havalar duzelene kadar boyle devam edecek

Son düzenleme:
benim dogumdan itibaren toplamda 2200 kilo almis bugun tam 67 gunluguz

oglum 3.120 doğmuştu sonra 1 ayda 4.800 olmuş

Allah askına kızlar ne yıyıp ıcıyosunuz da bebısler boyle kılo alıyo bana da soyleyın ne olur kafayı yıcem..
Suan hastanedeyız ıdrar ve kaka tahlılı vercez kızımın yapmasını beklıyoruz..
Bu ınek sutu alerjısıne teat yapılmadan anlasılmas dedı doktor bı ıdrar ve kakaya bakalım sonra da onu yaparız dedı.

canım burun aspiratörü hiçbi işe yaramıyo.otribebenin nefesle çekilen burun temizleyicisi var onu almanı tavsiye etmiyorum şart diyorum o kadar menunum.ben diğeriyle burnunu temizleniyo sanıyodum otribebeyi bi kullandım çocuğumun burnundan dünyanın sümüğü çıktı...

evet canım biz urfadayız.burda da öyle 1-2 ay sonra geçer bence ama biz yine de devam edelim burniş temizliğine

maşallah tombalak bebiş anneleri bnm kızım ancak 1.5ayda 1 kg almıştı.
12 şubatta aşıyagiitiğimizde bakcaz ..
benim sütüm kilo aldırmıyor heralde..
bu arada ikinci ay bcg ve rotaaşısı yaptırdınız mı

s_tekinozcanan kullanıcısından alıntı
benim dogumdan itibaren toplamda 2200 kilo almis bugun tam 67 gunluguz
pinarfrtn kullanıcısından alıntı
oglum 3.120 doğmuştu sonra 1 ayda 4.800 olmuş
pdr55 kullanıcısından alıntı
Benim oğlumda 2,900 doğdu.sarılığımızda ağır geçti 25 gün erken doğduğu için.2,600 e kadar düştü.ne çok ağlamıştım o günlerrr...şimdi tam 2 aylık 5.500 kilo...boşa üzülmüşüm yani:)
Allah askına kızlar ne yıyıp ıcıyosunuz da bebısler boyle kılo alıyo bana da soyleyın ne olur kafayı yıcem..
Suan hastanedeyız ıdrar ve kaka tahlılı vercez kızımın yapmasını beklıyoruz..
Bu ınek sutu alerjısıne teat yapılmadan anlasılmas dedı doktor bı ıdrar ve kakaya bakalım sonra da onu yaparız dedı.

calpol hap mı cnmm
muhakkak veriyorlar mı onuu
veriyorlarsa bende ası yapmadan önce vereym ozmn bir sorupp
bende 14 suabtta ikinci asıyı yaptırcam sanırım o karma ası olucakk
inşşş sorunsuz atlatırızzzz

ben bir aglması var dudaklarını büzüyo yaaa yemin ediyorum terliyorummm
üflüyrumm sanki 5 kilo veriyorum o andaaa

halbuki cocuk bu tabiki aglıcak taaa
ne bileyim yüreğimiz dayanmıyoooooooooo

calpol bebek surubu annemden ve kasim ayi anneleri tavsiyeleri uzerine aldim eczaneden sen de her ihtimale karsi al istersen canim fitil kullanafn da olmus ama ben fitil kullanmak istemedim nu ara dac sadece anne sutuyle 1 kilo aldi 1 kilodan fazla alan bebisler sadece anne sutumu ya mama takviyesi var mi merak ettm

coook gecmis olsun cnm ben hep tahin pekmez yiyip'bol bol su iciyorum hic mama vermedim kusmasa daha fazla alir ama gaz cikarmak icin kaldirsam bile kusuyo :-( bi de cok miz miz ananem cocuk etine kilo alinca da aglar 6 tane buyuttum bilmez miyim dedi

bcg ne onu bilmiyorum cnm rota da ucretli olan herhal vurunmadik 3. ay vurunsak bisi olur mu cunku bu ay delindi yeterince garibimin her yeri

bcg ne onu bilmiyorum cnm rota da ucretli olan herhal vurunmadik 3. ay vurunsak bisi olur mu cunku bu ay delindi yeterince garibimin her yeri

bcg verem aşısı 2 yada 3. ay vuruluyo bencede hepsi aynı anda yaptırmamak lazım bağışıklık sisemi çok harekete geçiyor
rota ücretli ishal olmasın die oral die hatırlıorum iğne olmaması lazım .. oyüzden alıp yaptır bence

bir ay sonra kilo kontrolu vr o zamann yaptirayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…