2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bende otribebe kullaniyorum ama cok az cikiyor, belki de benim nefesim yetmiyor.

bcg ne onu bilmiyorum cnm rota da ucretli olan herhal vurunmadik 3. ay vurunsak bisi olur mu cunku bu ay delindi yeterince garibimin her yeri

Rota agizdan veriliyor.

Arkadaşlar şimdi de başka bi sorunla basım dertte.bebeğim emmemeye başladı. Bir aydır emme sorunumuz yoktu.son bir haftada geceleri emzirmeye calisinca sinirlenip ağlıyordu.artık gunduzleri de aynı şey olmaya başladı.çok canım sıkılıyor caresizim. Ne yapmalıyım? Varmı böyle bişey başına gelen? Emmeyi tamamen birakir diye çok korkuyorum.ne olur bi çare söyleyin..

En sonunda cıkabıldık hastaneden..
İnek sütü alerjısı negatıf cıktı, kakası da lenfosıt cıktı doktor ılac verdı.. Nerdwn buldu bu cocuk mıkrobu kafayı yıcem yanı..
15 gun ılacı kullanıp emzırcem 15 gunde kılo aldı aldı almadı mama takvıyesı yapılacak (((
Eve gelırken alısverıs yaptık tahın pekmez bal maltana uzum sutu artıran ne varsa aldım artık bu cocuk 15 gunde o kıloyu alacak baska caresı yok .... Su desen gunde 3 lıtre ıcıyorum tek yararı bobreklerım calısıyo tuvaletten gerı gelemıyorumm.. Gercı dokto gunde 5 defa bezını dolu dolu cısıyle dolduruyosa sutun yetıyodur dedı kı bıIm bezlerde hemen hemen doluyo..
Benım cadı kızım memede gaz cıkarmaya calıstıgı ıcın alttan memeyı dogru duzgun ememıyo :)))
Neyse Allahtan alerjı fılan cıkmadı ılacla duzelır ınsallah....

geçmiş olsun cnmm

kızlar benm kızımda dün aksam 7den-sabah 5 e kadar hiç kaka yapmadı
şimdi uyuyo uynaınca acıcamm inşş yapmıstırr
korktum şimdi burda paylaşılanlardan snraa

birde bende otri bebeyle ilk zamanlr bayagı bir sümük cıkartmıstımm
ama şimdi cekiyorum boş hava geliyooo
acaba otri bebnin hortumuda mı eskiyoo yenilemek mi gerekiyoo
yada bnm hınzır kızm tıkıyo içerdennn ztn zorla cekiyorum
bilmiyrum ki napsamm

ya annelikten istifa etmek istiyorum cunku beceremiyorum hep agliyo ya biliyorum benden hic memnun degil miz miz kaslar catik ne yapsam olmuyo :-( bu metsili gazi oldugu zaman veriyorum ne zaman versem kiz emdikten hemen soonra kusuyo sut falan kalmadi simdiden ne yapacam bilmiyorum ayaklarim bi hal oldu sallamaktan tuvalete bile gidemiyorum aldigim kilolar ve sut olsun diye yediklerim de cabasi moralim cok bozuk annem gbegimi gorunce 4 aylik hamile gibisin dedi ona da cok canim sikildi kendime bakmiyor musum ben kiza bakamiyorum ki kendime bakayim ne olacak halim:-(((((

öyle düşünme canım niye öyle düşünüyorsun,biraz sabır sadece,bunlarda geçicek relax olmaya bak,bebeğin büyüyünce unutursun bile bunların hepsini fazla kasma kendini,ben uyanık iken bile işlerimi yapıyorum beşiğini koyuyorum sıkılana kadar ne yaparsam kar.süt içinde ekstra birşeyler yemene gerek yok bol bol su iç birde moral,üzme tatlı canını girer herşey yoluna.

calpol şurup canım.bizim ebe de gelmeden önce verin diyor ama ben vermedim.ataşlenirse vermeyi tercih ettim.çok şükür uykusunda biraz mızırdandı o kadar ateş olmadı.

benim kızım 1 ayda 1300 gr aldı.maaşallah.sadece anne sütü

Aynen beni anlatmissin bizim kizda oyle bugun doktoru aradim kakasini yapamiyor saatlerce ikiniyor diye debridat surup verdi bakalim iyi gelecekmi. diger verdigi surup ve damla cok az ise yaradi. Allah bize sabir versin pisikopata bagladim cocuk zor uyuyor evde ses oldumu sinir basiyo kendime de pek bakamiyorum orman kackini gibiyim

bcg ne onu bilmiyorum cnm rota da ucretli olan herhal vurunmadik 3. ay vurunsak bisi olur mu cunku bu ay delindi yeterince garibimin her yeri

verem koldan vuruluyor.rota özel 3.5 aydan önce mutlaka ilk dozu vurulmalıymış.140tl civarı.ben hala kararsızım.oğlumda diğer aşıların çoğu özeldi devlet karşılamıyordu.hepsini vurdurmuştum rota hariç.sizler ne yaptınız doktorlarınız ne öneriyor.

canım o kadar süre kaka yapmaması çok normal.oğlum 6 gün yapmamaıştı ve doktorum sıkıntısı yoksa ona bile normal demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…