mama takviyesi yapan arkadaşlar günde kaç kez kaç cc veriyorsunuz?
canım ben günde 3 kez 90 cc veriyorum doktorum öyle söyledi
canım burun aspiratörü hiçbi işe yaramıyo.otribebenin nefesle çekilen burun temizleyicisi var onu almanı tavsiye etmiyorum şart diyorum o kadar menunum.ben diğeriyle burnunu temizleniyo sanıyodum otribebeyi bi kullandım çocuğumun burnundan dünyanın sümüğü çıktı...
bcg ne onu bilmiyorum cnm rota da ucretli olan herhal vurunmadik 3. ay vurunsak bisi olur mu cunku bu ay delindi yeterince garibimin her yeri
coook gecmis olsun cnm ben hep tahin pekmez yiyip'bol bol su iciyorum hic mama vermedim kusmasa daha fazla alir ama gaz cikarmak icin kaldirsam bile kusuyo :-( bi de cok miz miz ananem cocuk etine kilo alinca da aglar 6 tane buyuttum bilmez miyim dedi
1aralik 2012 ilk bebisim osman n[SUB][/SUB]salih....
En sonunda cıkabıldık hastaneden..
İnek sütü alerjısı negatıf cıktı, kakası da lenfosıt cıktı doktor ılac verdı.. Nerdwn buldu bu cocuk mıkrobu kafayı yıcem yanı..
15 gun ılacı kullanıp emzırcem 15 gunde kılo aldı aldı almadı mama takvıyesı yapılacak(((
Eve gelırken alısverıs yaptık tahın pekmez bal maltana uzum sutu artıran ne varsa aldım artık bu cocuk 15 gunde o kıloyu alacak baska caresı yok .... Su desen gunde 3 lıtre ıcıyorum tek yararı bobreklerım calısıyo tuvaletten gerı gelemıyorumm.. Gercı dokto gunde 5 defa bezını dolu dolu cısıyle dolduruyosa sutun yetıyodur dedı kı bıIm bezlerde hemen hemen doluyo..
Benım cadı kızım memede gaz cıkarmaya calıstıgı ıcın alttan memeyı dogru duzgun ememıyo :)))
Neyse Allahtan alerjı fılan cıkmadı ılacla duzelır ınsallah....
geçmiş olsun cnmm
cnm çöok gçmş olsn
En sonunda cıkabıldık hastaneden..
İnek sütü alerjısı negatıf cıktı, kakası da lenfosıt cıktı doktor ılac verdı.. Nerdwn buldu bu cocuk mıkrobu kafayı yıcem yanı..
15 gun ılacı kullanıp emzırcem 15 gunde kılo aldı aldı almadı mama takvıyesı yapılacak(((
Eve gelırken alısverıs yaptık tahın pekmez bal maltana uzum sutu artıran ne varsa aldım artık bu cocuk 15 gunde o kıloyu alacak baska caresı yok .... Su desen gunde 3 lıtre ıcıyorum tek yararı bobreklerım calısıyo tuvaletten gerı gelemıyorumm.. Gercı dokto gunde 5 defa bezını dolu dolu cısıyle dolduruyosa sutun yetıyodur dedı kı bıIm bezlerde hemen hemen doluyo..
Benım cadı kızım memede gaz cıkarmaya calıstıgı ıcın alttan memeyı dogru duzgun ememıyo :)))
Neyse Allahtan alerjı fılan cıkmadı ılacla duzelır ınsallah....
ya annelikten istifa etmek istiyorum cunku beceremiyorum hep agliyo ya biliyorum benden hic memnun degil miz miz kaslar catik ne yapsam olmuyo :-( bu metsili gazi oldugu zaman veriyorum ne zaman versem kiz emdikten hemen soonra kusuyo sut falan kalmadi simdiden ne yapacam bilmiyorum ayaklarim bi hal oldu sallamaktan tuvalete bile gidemiyorum aldigim kilolar ve sut olsun diye yediklerim de cabasi moralim cok bozuk annem gbegimi gorunce 4 aylik hamile gibisin dedi ona da cok canim sikildi kendime bakmiyor musum ben kiza bakamiyorum ki kendime bakayim ne olacak halim:-(((((
calpol hap mı cnmm
muhakkak veriyorlar mı onuu
veriyorlarsa bende ası yapmadan önce vereym ozmn bir sorupp
bende 14 suabtta ikinci asıyı yaptırcam sanırım o karma ası olucakk
inşşş sorunsuz atlatırızzzz
ben bir aglması var dudaklarını büzüyo yaaa yemin ediyorum terliyorummm
üflüyrumm sanki 5 kilo veriyorum o andaaa
halbuki cocuk bu tabiki aglıcak taaa
ne bileyim yüreğimiz dayanmıyoooooooooo
calpol bebek surubu annemden ve kasim ayi anneleri tavsiyeleri uzerine aldim eczaneden sen de her ihtimale karsi al istersen canim fitil kullanafn da olmus ama ben fitil kullanmak istemedim nu ara dac sadece anne sutuyle 1 kilo aldi 1 kilodan fazla alan bebisler sadece anne sutumu ya mama takviyesi var mi merak ettm
ya annelikten istifa etmek istiyorum cunku beceremiyorum hep agliyo ya biliyorum benden hic memnun degil miz miz kaslar catik ne yapsam olmuyo :-( bu metsili gazi oldugu zaman veriyorum ne zaman versem kiz emdikten hemen soonra kusuyo sut falan kalmadi simdiden ne yapacam bilmiyorum ayaklarim bi hal oldu sallamaktan tuvalete bile gidemiyorum aldigim kilolar ve sut olsun diye yediklerim de cabasi moralim cok bozuk annem gbegimi gorunce 4 aylik hamile gibisin dedi ona da cok canim sikildi kendime bakmiyor musum ben kiza bakamiyorum ki kendime bakayim ne olacak halim:-(((((
bcg ne onu bilmiyorum cnm rota da ucretli olan herhal vurunmadik 3. ay vurunsak bisi olur mu cunku bu ay delindi yeterince garibimin her yeri
kızlar benm kızımda dün aksam 7den-sabah 5 e kadar hiç kaka yapmadı
şimdi uyuyo uynaınca acıcamm inşş yapmıstırr
korktum şimdi burda paylaşılanlardan snraa
birde bende otri bebeyle ilk zamanlr bayagı bir sümük cıkartmıstımm
ama şimdi cekiyorum boş hava geliyooo
acaba otri bebnin hortumuda mı eskiyoo yenilemek mi gerekiyoo
yada bnm hınzır kızm tıkıyo içerdennn ztn zorla cekiyorum
bilmiyrum ki napsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?