2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar bugün kırkımız doluyor,sizler neler yaptınız kırkınız çıkarken,

slm canım yıkanma suuna 40 tane süpürge sapı kesmiştik altın koymuştuk alyansımı birde kurşun oğlum demir gibi sağlam olsun diye sonra da gezmelere çıkmıştık 40 uçurmya ama uçmadı galiba .( hep gaz uykusunu bile engelliyo dr 3 aya kadr sürer dedi inş. o kadar sürer çok yoruldum ve uykusuzm allh bizlere sabir versin annelik çok zormuş ama bir o kadar da güzel.

aksam saat altiya kadar agladi banyo yaptirdik yatti bi yeri agrisa uyumaz demi ya kizlar sizce doktora gotureyim mi

iyilik canım ya bende pek giremiyorum ben sab simplex in çok yararını gördüm rahatlar belki bebiş oy kıyaman ben ona küçücük vucudu hasta mı olmuş allahım çabucak iyileştirsin inşallah prensesimiz de iyi çok şükür hep kucakta dolaşmak istiyor sırtımı yere koymayın diyor resmen onu gezdiriyoruz sürekli bende biraz kızkardeşşim geldi rahatladım o gezdiriyo kendine iyi bak

aksam saat altiya kadar agladi banyo yaptirdik yatti bi yeri agrisa uyumaz demi ya kizlar sizce doktora gotureyim mi

Gazdandır canım ya benınkıde 2 gundur aksam 5 oldu mu basıyo cıglıgı rezenenın ıcıne bıraz daha seker ekleyıp ( annem sız kucukken karnınız agıdıgında sekerlı su ıcırırdık sancınız gecerdı bı dene dedı kı ıkı gundur fayda goruyorum ) ıcırıyorum rahatlıyıp yatıyo kı ılk defa 4 saatır uyuyo gece uyanıp oturmasa barı :)))

slm kızlar doğumdan beri arada telefonuma yazdıklarınız geliyo da onları okuyorum sadece keyifler iyidir inşallahh bebeklerle aranız nasıl
ben çok alıştım oğluma uyurken bile özlüyorum şu anda kucağımda acıkmasını bekliyorum ki doyurayım da yatalım..oğlumun resmini de ekleyip yatıyorum kızlar

maşallah o ne kadar tatlı dudaklar

rezeneyi esim aktardan almi gelmi onu demleyip veriyorum biraz rahatliyo sonra tekrar bastan basliyoruz ama gece hic sikinti olmadi sabah altini o kaear doldurmus ki poposunu yikamak zorunda kaldik ve benim kiz yine huzursuz aksam olsa da yatsak ama aksam yatmaean sade sekerli su verecem insallah ise yarar

maşallah maşallah :) çok tatlı

Sekerlı suyu verdıkten sonra emzır canım agzı sekedlı kalıpta yanmasın :)))
Benınkı de aynı karnının seslerı hıc bıtmıyo senfonı orkestrası var sankı ıcerde ne gazmıs arkadas mahvedıyo cocukları......

kızlar ben şekerli su vermeniz taraftarı değilim eşim doktor olduğu için o verdirmiyo gaz yapıyomuş aksine yalnız benim sorum olacak 2 aylık aşılarını yaptıranlar ya benim aşı takviminde 5 tane aşı var verem karma pnomonök ondan sonra hepatit b rötavirüs falan sizde o kadar yaptırdınız mı bana bi cevap verirseniz yarın öğlen yaptırıcamda

bizim asi takviminde hepatit b ve rota virus yok canim 3 tane yaptilar

hepinizde dogum yaptiniz rabbim evllatlarinizla beraber saglikli hayirli uzun omurler nasip etsin insallah .. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..

aranizda benim gibi rahmi kalp seklinde olan varmi ? lutfen yardimci olursaniz cok mutlu olurum cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…