selam kızlar bugün kırkımız doluyor,sizler neler yaptınız kırkınız çıkarken,
Merhaba benim kızım da 31 aralık doğumlu:) 40 + 4 de geldi. Paylaşımlarınızdan tecrübe edineceğimden eminim.
slm canım nasıl olayım yorgun uykusuz zombi gibi dolaşıyorum ortalıkta umutun idrar yollarında iltihap çıktı grip oldu onla uğraşıyorum vala canım çok huzursuz gaz sorunumuz hakla devam .
sen nasılsın prensesimiz nasıl annesi
aksam saat altiya kadar agladi banyo yaptirdik yatti bi yeri agrisa uyumaz demi ya kizlar sizce doktora gotureyim mi
slm kızlar doğumdan beri arada telefonuma yazdıklarınız geliyo da onları okuyorum sadece keyifler iyidir inşallahh bebeklerle aranız nasıl
ben çok alıştım oğluma uyurken bile özlüyorumşu anda kucağımda acıkmasını bekliyorum ki doyurayım da yatalım..oğlumun resmini de ekleyip yatıyorum kızlar
Eki Görüntüle 623210
Gazdandır canım ya benınkıde 2 gundur aksam 5 oldu mu basıyo cıglıgı rezenenın ıcıne bıraz daha seker ekleyıp ( annem sız kucukken karnınız agıdıgında sekerlı su ıcırırdık sancınız gecerdı bı dene dedı kı ıkı gundur fayda goruyorum ) ıcırıyorum rahatlıyıp yatıyo kı ılk defa 4 saatır uyuyo gece uyanıp oturmasa barı :)))
Merhaba benim kızım da 31 aralık doğumlu:) 40 + 4 de geldi. Paylaşımlarınızdan tecrübe edineceğimden eminim.
slm kızlar doğumdan beri arada telefonuma yazdıklarınız geliyo da onları okuyorum sadece keyifler iyidir inşallahh bebeklerle aranız nasıl
ben çok alıştım oğluma uyurken bile özlüyorumşu anda kucağımda acıkmasını bekliyorum ki doyurayım da yatalım..oğlumun resmini de ekleyip yatıyorum kızlar
Eki Görüntüle 623210
kızalarr bunu almayı dusunuyorum kullanan veya bılgısı olan var mı? sızce alayım mı bana pratık geldı hemde tek basıma oldugum ıcın ısıme cok yarar dıye dusunuyorum ama bılemıyorum...
Ezio Baby Sling Ana Kucağı Bebek Taşıyıcı GittiGidiyor'da 73838162
rezeneyi esim aktardan almi gelmi onu demleyip veriyorum biraz rahatliyo sonra tekrar bastan basliyoruz ama gece hic sikinti olmadi sabah altini o kaear doldurmus ki poposunu yikamak zorunda kaldik ve benim kiz yine huzursuz aksam olsa da yatsakama aksam yatmaean sade sekerli su verecem insallah ise yarar
kızlar ben şekerli su vermeniz taraftarı değilim eşim doktor olduğu için o verdirmiyo gaz yapıyomuş aksine yalnız benim sorum olacak 2 aylık aşılarını yaptıranlar ya benim aşı takviminde 5 tane aşı var verem karma pnomonök ondan sonra hepatit b rötavirüs falan sizde o kadar yaptırdınız mı bana bi cevap verirseniz yarın öğlen yaptırıcamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?