Sağol canım bende öyle hatırliyorum ama 2saatte 1 diyenleri görünce az geldi benim kuzunun emdiğiBence 6-7 normal, brnim de oyle. Zaten ilk 1-2 haftadan sonra 3 saatte bir emzir demislerdi, ilk aydan sonra da ne zaman acikirsa o zaman emzir demisti doktor.
herkeste aynı sorunlar sanırım ama gerçekten seninkiler katlanılmazmış ya benimkilerin çok faydası oluyo ama arada bende sinir oluyorm kv yardım için gelio saolsun herşeyimi yapıo birde ben oğlumu kıskanıyorm sanırım ama o geldimi bana fırsat vermiyo herşeyi kendisi yapsın istio altını almayı felan bende bırakıyorm ama çokta sinir oluyorm ne kadar iyide olsa kaynana işteama ne yazıkki bizde olucaz
canlarım ben de aynı durumdayım biz kayınvalidemle beraberiz dairelerimiz yanyana ama hep beraberiz beraber yiyip içiyoruz .onunda ilk torunu olduğundan herşeyiyle ilgilenmek istiyor ben de çok kıskanıyorum oğlum bazen çok ağlıyor alıyor kucağına bir anlıkta olsa susunca deli oluyorum babaanneni mi istiyosun sen diye seviyo bana ne kadar varsa geliyor artık.biryere götürcek oluruz şunu giydirelim bu olmamış der sinir olurum ama dediğini de yapmam .oğlum benim oğlum bana bağlı olsun istiyorum birde babaannesine anne derbende senin kafadanım:)oğlumu,kızımı kıskanıyorum kv den kb den kimilerine saçma gelebilir ama,benim çocuğumsa herşeyiyle ben ilgileniyim istiyorum,benim tavrımı biliyorlar o yüzden onlar çocuğun hiçbirşeyine ellemezler,elliycekler olursada sorarlar biraz cadı gelinimdir bende:):)kendimi asla ezdirmem.
kızlar bu rezene çayını ne kadar veriyorsunuz çocuğa bize doktor biberonla hazırlayın içtiği kadar verin dedi.ama 100 cc çok fazla bir içişte 10 -15 cc içtiği oluyor çok mu fazla veriyorum emin olamıyorum sizin doktorlar ne dedi bu konuda
cnm benmde aynı durum emzik almadıgı için gündüzleri uyanık oldgunda yarım saatte bir 3-5 dkk memde duruyoo snra mememe kafa atmaya baslıyooo emmiyo bırakıyo
snra yarımsaat geöçiyo yine aynı durummm
ee dinlenemdiğin içinde süt birikiyomu birikmiyomu bende bilmyrumm düngece mahvoldumm
öğlen 2-5 dan gece 2 ye kdr bir em bir bırakk hem aglıyoo hem emmek istiyo emiincede sinirleniyo dolu dolu gelmyoo
bende söyle yaptım
buzluktan süt cıkardımm
biraz verdim 50 cc fln biberonla
snra kalanını gece verdim
gece de ben sütümü sagdım 80 cc fln bugün öğlen için takviye ysapıcamm birden emince karnı doyunca daha iyi oluyoo o aradada benm sütüm dolarr
bakalım inş işe yararr sende öyle yap o biberonla bir ögünlüğünü içerken senin sütün dolmuş olur
Canım valla bızım basımıza gelen pışmiş tavugun basına gelmez heralde doktora gıttık kakası sunuksu cıltı putur putur doktor ınek sütü alerjısı olabılr 15 ıçınde ınek sutu olan hicbısey yeme dedı bu bısey degıl 3 haftada sadce 300 gr almıs o kakası dakı sunuksu seyler anne sutunun yararlı olmasını engellemıs bı de durmadan emen bı cocuk benımkı moralım cok bozuldu 15 gunde kendını toparlamzsa mama takvıyesıne baslıcak cok uzuluyorum ne yapayım dedım sut ıcın bol bol su ıc dıyo zaten gunde 2 lt yakın su ıcıyorum ona ragmen bazen damla damla gelıyo sutum(( sen dolaba sut koymussun ben koyamadım bıle olanı emdıgı ıcın napcam bılmıyorum bı de ıse baslarsam kullı ac kalır yavrum ya (( valla ben uzerıne tıtredıkce bısey cıkıyo aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum.....
canım geceleri uyuyo ya birde sende uyudugun zmn süt daha dolu oluyo o emsin ondan snra sag azda cıksa karr
geçmiş olsun
korkma inş birsy cıkmazzz cıkmayacakta sen takipte ol herzmn
bnmkininde kakası ara ara kıyma gibi oluyo sarımsıı
birdahaki kntrolde bende bir sorayım doktoraa
kızlar bu rezene çayını ne kadar veriyorsunuz çocuğa bize doktor biberonla hazırlayın içtiği kadar verin dedi.ama 100 cc çok fazla bir içişte 10 -15 cc içtiği oluyor çok mu fazla veriyorum emin olamıyorum sizin doktorlar ne dedi bu konuda
gittik canım hidrosel (su fıtığı) dedi doktor.1 yaşa kadar gececek dedi.gecmezse cerrahi müdahale gerekiyormuş.örümcek önermiyorum dedi bindirmeyin dedi 1 yasında yeniden kontrole gidicekmişiz canımtatlum dr gunde 1 cay bardagı verılebılır dedı toplam onu ögune bölebılırsın
bu arada cocuk cerraha gıdıcektınız ne yaptınız cnm
canım geceleri uyuyo ya birde sende uyudugun zmn süt daha dolu oluyo o emsin ondan snra sag azda cıksa karr
geçmiş olsun
korkma inş birsy cıkmazzz cıkmayacakta sen takipte ol herzmn
bnmkininde kakası ara ara kıyma gibi oluyo sarımsıı
birdahaki kntrolde bende bir sorayım doktoraa
Oyle yapcam artık o emdıkten sonra aağıp dolaba koyucam baska careaı yok bunun....
Kakası kıyma degılde canım sunuk sunuk oluyo bıde vucudu doktu benım kızımın kılo da almadı tum belırtıler var yanı offfff offfff....
İnsallah en kısa zamanda atlatırız((
Cok gecmıs olsun canım çarçabuk iyileşir kuzucuk inşallahbebeğim gerçekten bronşit olmuş ve kendi doktorumuz keşke öbür doktorun verdiği antibiyotiğe başlasaydın dedi çünkü 1 günde kötüleşiyormuş bronşit bu aralar bu salgın dedi 3 gündür çocuğum can çekişiyor nerdeyse sürekli tıkanıyordu gece gündüz hiç uyumamıştık dün gece biraz rahatladı gece uyuduk çok şükür yoksa zombi gibi gezmekten halimiz kalmamıştı neyse bu arada uyumama rekorunu da 72 saat olarak kırdık...
selam kızlar, benim kızımın burnu tıkandı serum fizyolojik damlatıyorum size sormak istediğim burununun içini nasıl temizliyosunuz aspirator var bende ama kılcal damarlarını catlatıyo diye duydum kullanmaya çekiniyorum başka çare bilen
Oyle yapcam artık o emdıkten sonra aağıp dolaba koyucam baska careaı yok bunun....
Kakası kıyma degılde canım sunuk sunuk oluyo bıde vucudu doktu benım kızımın kılo da almadı tum belırtıler var yanı offfff offfff....
İnsallah en kısa zamanda atlatırız((
atlatırsın cnm inşş hiçbirsycik kalmazz
ben diyorumkii bu kız az diilenipte derdini söyleyene kadar ben kesin panik atak kalp krizi fln geciricem diyorum ya yokk yaniii
bebeğim gerçekten bronşit olmuş ve kendi doktorumuz keşke öbür doktorun verdiği antibiyotiğe başlasaydın dedi çünkü 1 günde kötüleşiyormuş bronşit bu aralar bu salgın dedi 3 gündür çocuğum can çekişiyor nerdeyse sürekli tıkanıyordu gece gündüz hiç uyumamıştık dün gece biraz rahatladı gece uyuduk çok şükür yoksa zombi gibi gezmekten halimiz kalmamıştı neyse bu arada uyumama rekorunu da 72 saat olarak kırdık...
çok geçmiş olsun cnmmm
nasıı dayandıı yaramaz yaa 72 saattt
güzel uıykular onun olsun vede tüm bebeklerimizin
bebeğim gerçekten bronşit olmuş ve kendi doktorumuz keşke öbür doktorun verdiği antibiyotiğe başlasaydın dedi çünkü 1 günde kötüleşiyormuş bronşit bu aralar bu salgın dedi 3 gündür çocuğum can çekişiyor nerdeyse sürekli tıkanıyordu gece gündüz hiç uyumamıştık dün gece biraz rahatladı gece uyuduk çok şükür yoksa zombi gibi gezmekten halimiz kalmamıştı neyse bu arada uyumama rekorunu da 72 saat olarak kırdık...
kızlar bebiş 48 gunluk oldu 3 hfatdır kilomda değişiklik yok 56 ile hamile kaldım 75.5 ile doğuma gittim..şu anda 66 kiloyum..
10 kilo fazlam var..
sezaryen olmuştum artık koşu bandında yürüyeyim diyorum haftada 3 gun bana eşlik edecek olan var mı
canlarım ben de aynı durumdayım biz kayınvalidemle beraberiz dairelerimiz yanyana ama hep beraberiz beraber yiyip içiyoruz .onunda ilk torunu olduğundan herşeyiyle ilgilenmek istiyor ben de çok kıskanıyorum oğlum bazen çok ağlıyor alıyor kucağına bir anlıkta olsa susunca deli oluyorum babaanneni mi istiyosun sen diye seviyo bana ne kadar varsa geliyor artık.biryere götürcek oluruz şunu giydirelim bu olmamış der sinir olurum ama dediğini de yapmam .oğlum benim oğlum bana bağlı olsun istiyorum birde babaannesine anne der
selam kızlar, benim kızımın burnu tıkandı serum fizyolojik damlatıyorum size sormak istediğim burununun içini nasıl temizliyosunuz aspirator var bende ama kılcal damarlarını catlatıyo diye duydum kullanmaya çekiniyorum başka çare bilen
Teşekkürler canım bunuda denicem umarım geçercanım damla işe yaramıyor.enjektöre çek küçük olanından.yarısı bir burun deliğine diğerini diğer burun deliğine sık.ters çevir.biraz aktıktan sonra aspiratörle çek.kuru çekersen kılcal damarlara zarar verebilir ama serumdan sonra bir zararı yok.ve tıkandığını her hissettiğinde yap zararı olmaz.benim kızımın 1 ayda geçti.işe yaramıyor diye düşünme.bir de evin nemi çok önemli.ben sürekli buhar makinesini çalıştırıyorum.burun temizliği çok önemli temizlenmezse hemen ciğerlere iniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?