2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canlarım ben de aynı durumdayım biz kayınvalidemle beraberiz dairelerimiz yanyana ama hep beraberiz beraber yiyip içiyoruz .onunda ilk torunu olduğundan herşeyiyle ilgilenmek istiyor ben de çok kıskanıyorum oğlum bazen çok ağlıyor alıyor kucağına bir anlıkta olsa susunca deli oluyorum babaanneni mi istiyosun sen diye seviyo bana ne kadar varsa geliyor artık.biryere götürcek oluruz şunu giydirelim bu olmamış der sinir olurum ama dediğini de yapmam .oğlum benim oğlum bana bağlı olsun istiyorum birde babaannesine anne der

kızlar bu rezene çayını ne kadar veriyorsunuz çocuğa bize doktor biberonla hazırlayın içtiği kadar verin dedi.ama 100 cc çok fazla bir içişte 10 -15 cc içtiği oluyor çok mu fazla veriyorum emin olamıyorum sizin doktorlar ne dedi bu konuda

tatlum dr gunde 1 cay bardagı verılebılır dedı toplam onu ögune bölebılırsın
bu arada cocuk cerraha gıdıcektınız ne yaptınız cnm

100 cc bence çok fazla canım,ben çay bardağının dibinde veriyorum,ve günde 1 kere veriyorum,midesi ne kadar ki onun.Bölerek versek bile bence çok.

tatlum dr gunde 1 cay bardagı verılebılır dedı toplam onu ögune bölebılırsın
bu arada cocuk cerraha gıdıcektınız ne yaptınız cnm
gittik canım hidrosel (su fıtığı) dedi doktor.1 yaşa kadar gececek dedi.gecmezse cerrahi müdahale gerekiyormuş.örümcek önermiyorum dedi bindirmeyin dedi 1 yasında yeniden kontrole gidicekmişiz canım

bebeğim gerçekten bronşit olmuş ve kendi doktorumuz keşke öbür doktorun verdiği antibiyotiğe başlasaydın dedi çünkü 1 günde kötüleşiyormuş bronşit bu aralar bu salgın dedi 3 gündür çocuğum can çekişiyor nerdeyse sürekli tıkanıyordu gece gündüz hiç uyumamıştık dün gece biraz rahatladı gece uyuduk çok şükür yoksa zombi gibi gezmekten halimiz kalmamıştı neyse bu arada uyumama rekorunu da 72 saat olarak kırdık...

selam kızlar, benim kızımın burnu tıkandı serum fizyolojik damlatıyorum size sormak istediğim burununun içini nasıl temizliyosunuz aspirator var bende ama kılcal damarlarını catlatıyo diye duydum kullanmaya çekiniyorum başka çare bilen

Cok gecmıs olsun canım çarçabuk iyileşir kuzucuk inşallah

kızlar bebiş 48 gunluk oldu 3 hfatdır kilomda değişiklik yok 56 ile hamile kaldım 75.5 ile doğuma gittim..şu anda 66 kiloyum..
10 kilo fazlam var..
sezaryen olmuştum artık koşu bandında yürüyeyim diyorum haftada 3 gun bana eşlik edecek olan var mı

Hastanede bana soyledikleri bebegi yan yatirin, her bir burun deligine 5 ml serum fizyolojik sikin, bebegi ters cevirin akan aksin, yuttugunu yutsun, sonra isterseniz aspiratorle cekebilirsiniz. Otribebe kullanmamizi onerdiler, onda agzinla cektigin icin sanirim dedigin gibi birsey olmaz. Biz diger tipte olanlardan kullaniyorduk ve bir kere burnunu kanattik hemsireye soyledigimde dert etmeyin hicbirsey olmaz demisti ama icimiz gitmisti.

benim bebeğimdede burun tıkanıklığı var geçmedi serumfizyoloji damlatıyorum hep,burun aspiratörü otri bebe aldım ama genzi tıkalı olduğundan çekmiyor bol bol serum fizyolojiyle azaltmaya çalışyorum inşallah geçer...

100 cc sanırım çok olur ben kendime günde üç kupa yapıyorum her sefer kızıma 3 er çay kaşığı ayırıp ona da içiriyorum. yani günde 3 defa 3 çay kaşığı ... kızımın gaz problemi çok ya da şiddetli olmuyor çok şükür. ha bir de benimkisi sırf rezene değil rezene anason karışımı. 150 gr rezene 50 gr anason.

canım Allah acil şifa versin... inşallah sen de dinlenirsin. çok üzülmüşsünüzdür eminim

aslında ben de hafif mekik çekmeye başlıyayım demiştim. ben de sezeryan oldum. 36 bedendim şimdi tüm eski kıyafetlerimi giyebiliyorum ama göbüş sarkmış

fakat doktorum kendime 3 4 ay zaman tanımamı kardio için biraz beklememi havalar güzelleşince günlük 30 dakikalık yürüyüşler yapmamı önerdi. sanırım yürüyüş bandı ağır gelebilir.

Herkesde ayri dert su kv den bende sabiiiir diliyorum kendime anlatmam lazim icime atamam cocugu yatak odasinda uyutmaya calisiyorum ayagimda gordu halbuki gitmis te salondan bana bagiriyo bisey oldu sandim cocugu yataga biraktigim gibi kostum meger tv de bisey varmis onu soyluyo kizdim sabir. sabahta evi silcek dedim camasir suyu koyma bebege zararli kosusu sanki onu ben demedim koymus ev buram buram kokuyo benim burnum kokmuyo diyo inadina yapar gibi neyse bi daha koymicakmis 2 haftaligina geldi bugun 3. gunu sabiiiiirrr iyiniyetli ama garip hareketleri oluyor

canım damla işe yaramıyor.enjektöre çek küçük olanından.yarısı bir burun deliğine diğerini diğer burun deliğine sık.ters çevir.biraz aktıktan sonra aspiratörle çek.kuru çekersen kılcal damarlara zarar verebilir ama serumdan sonra bir zararı yok.ve tıkandığını her hissettiğinde yap zararı olmaz.benim kızımın 1 ayda geçti.işe yaramıyor diye düşünme.bir de evin nemi çok önemli.ben sürekli buhar makinesini çalıştırıyorum.burun temizliği çok önemli temizlenmezse hemen ciğerlere iniyor.

Teşekkürler canım bunuda denicem umarım geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…