2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slm kizlar bugun karma asimizi olduk iki gundur gazdan huysuzdu simdi de yarim saatte bi uynip agliyo ates yok simdilik ama cok agliyo kakasini da yapamadi diye zeytinyagi ssurdum poposuna iki bezi doldurdu bu sefer de tasirdi habire ustunu degistirdim koluna degme dedi hemsire ikidir ust degistirir oldum..! bacaklari da agriyo herhalde kucagima alinca coook zor bu asi ya sabah nasil olur bilmiyorum atesi cikmaz insallah

Of canım ya insanın içi gidiyo di mi? Bizim ki fena burnuna bisi sokulmasından hoşlanmiyo kıyamet koptu ama bu arada o ıkınmayla burnundaki çıkıyo kavga kıyamet yapıcaz bişiler artık :)

kizlar bi de iki ay doldu ya bizim 1 kilo almisiz biz boyu da 4 cm uzmis kendi hemsiremiz yoktu o yuzden normal mi biliemedim sizce iyi mi

kizlar bi de iki ay doldu ya bizim 1 kilo almisiz biz boyu da 4 cm uzmis kendi hemsiremiz yoktu o yuzden normal mi biliemedim sizce iyi mi

canım geçmiş olsun bakalım biz napıcaz

yavrucuklar çok sıkıntıya giriyor ya

kilosuna da boyuna da maşallah

canım geçmiş olsun bakalım biz napıcaz

yavrucuklar çok sıkıntıya giriyor ya

kilosuna da boyuna da maşallah

tesekkurler canim Allah yardimcimiz olsun valla zor ya gozleri kipkirmizi oldu aglamaktan calpol verdim agrisi gecsin diye bakalim artik

kızlar benim bebiş bugun hep uyanıktı ..
haliyle sık meme verdim..
akşam göğsümü sıktğımda süt fışkırmasına rağmen emmek istemedi..
ağladı..
mama verdim 50 cc içti.. ve uyudu..
dün iki öğün biberon vermiştim sanırım biberona alışıyır uzun süre emmek zoruna gidiyor .inş düzelir ..
sizde benzer sorun yaşıyan var mı

Slm kızlar biz 1 aylık olduk nihayet. bizim de gece uyku problemimiz var ne yazıkki. sadece uyku olsa iyi, sürekli ağlıyor saatlerce ve en önemlisi emmiyor, sinirleniyor. çok korkuyorum memeyi tamamen bırakırsa diye.. sizde de oluyo mu böyle bişey? acaba ağladığı için mi emmiyor, yoksa sütüm az olduğu için mi sinirleniyor anlamıyorum. çok çaresizim... korkuyorum ya sütüm yetmezse büyüdükçe...var mı önerisi olan?

mama takviyesi yapan arkadaşlar günde kaç kez kaç cc veriyorsunuz?

Son düzenleme:
canımbenim doktorum da öyle söyledi hasta insanlara yaklaştırma 2 günde bronşit gelişir dedi çünkü dha çok küçüklermiş çok korkuyorum insallah hasta olmaz

canım burnu mu tıkanık geniz akıntısı mı var bizimkinin burnunda birşey yok ama genzi tıkalı ben de serum fizyolojik damlartıyorum geciyor ama hergün damlatmam gerekiyor

allah kolaylık versin canım

canım bebişin kaç kilo olmuş.bir de calpol işe yaramadı mı

canım hiç susmadan ağlıyorsa ya aç ya kolik ikisi de meme alınca susar benim göğsüm boş olurdu ama çocuk dayanılmaz ağrı çektiği için göğsümde boş memeyi çeker sakinleşirdi bence çok sancısı var rezene veriyormusun ben çok faydasını görüyorum.çok güzel uyutuyor .dün gece 11 de yattı sabah 4.5 da kalktı :)

gittik canım hidrosel (su fıtığı) dedi doktor.1 yaşa kadar gececek dedi.gecmezse cerrahi müdahale gerekiyormuş.örümcek önermiyorum dedi bindirmeyin dedi 1 yasında yeniden kontrole gidicekmişiz canım

cnm o zamman aynı soruna sahıpız bızım dr umuzda aynı dedı ama örumcekten bahsetedı belkıde kucuk dıye ınşalla 1 yaşına kadar gecerler cnm mudahalae olmadan
yarında cılt dr na gıdıyoruz cnm yanakları kıpkırmızı arasın cocuk dr u cıldıyeye gıtmemızzı tavsıye ettı
bı ıyı bı kötu bakalım ne dıcek

canım benim oğlum sürekli kusuyo zaten ama bitmedi bagam var hala

gunaydin kizlar benim kiz asidan aksama kadar cok agladi ama aksam yatma saatinde bi cay kasigi calpol daha verdik uyudu atesi de cikmadi aksam 6 dan gce 2 ye kadar uyanmadi sonra emdi sabah 5 e kadar gazimiz var karni davul gibi ama gulucuklerin bini bi para . sol bacagi sis kolunda cok az bi iz gibi bisi var.. baska sikintimiz yok cok sukur Rabbim sizin bebislere de agrisiz asi gunleri gecirsin biz cok sukur kurtulduk

bizimkide dün gece 11 de başladı ağlamaya saat 1 e kadar gazı vardı masajla falan çıkarmaya çalıştık olmadı sonra sıcak termoforu ayaklarına yanlarına koydum masaj yaptım,elma yağını kasıklarına ayaklarına sürdüm öyle bir gaz çıkardıki anlatmam sonra sustu karnı doydu ve saat 5 e kadar uyudu,kaç gündür iyiydik 11 de gece uykusuna hazırlanıyoduk yatıyodu,inşallah azalır bu gaz sancısı bizi bitirdi.ne zman bitecek bu gaz çilesi kızlar

ayy canım yaaaa
geçmiş olsun hadii sn atlattın
okadar mı kötü yaaa bu ası sonrasıı ((((((

ayy canım yaaaa
geçmiş olsun hadii sn atlattın
okadar mı kötü yaaa bu ası sonrasıı ((((((

bu asilar zormus canim ya dun gercekten cok agladi dudagini buze buze hic b yerine ne dokunamiyosun agriyo diye ne yapacagimi sasirmistim dun ama eskisi gibi degil asilar onceden ates cikiyomus illa ama artik cok nadir calpol da etkili oldu herhal onu da yutmasi mesele ya cok yogun garibim yutacam diye ne ugrasti, masallah bugun de pek iyi siritip duruyo gazini falan kendi yapti kakasini da keske her gun bole uslu olsa hos ben yine hic bi is, yemek yapamadim ama olacak artik o kadar ne diim darisi basiniza calpolu asi olmadan once verin ise yario

canım çok gecmiş olsun ben özellikle sordum varmı yasak masak diye o da öyle söyledi.insallah gecerler ya çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…