Of canım ya insanın içi gidiyo di mi? Bizim ki fena burnuna bisi sokulmasından hoşlanmiyo kıyamet koptu ama bu arada o ıkınmayla burnundaki çıkıyo kavga kıyamet yapıcaz bişiler artık :)Hastanede bana soyledikleri bebegi yan yatirin, her bir burun deligine 5 ml serum fizyolojik sikin, bebegi ters cevirin akan aksin, yuttugunu yutsun, sonra isterseniz aspiratorle cekebilirsiniz. Otribebe kullanmamizi onerdiler, onda agzinla cektigin icin sanirim dedigin gibi birsey olmaz. Biz diger tipte olanlardan kullaniyorduk ve bir kere burnunu kanattikhemsireye soyledigimde dert etmeyin hicbirsey olmaz demisti ama icimiz gitmisti.
slm kizlar bugun karma asimizi olduk iki gundur gazdan huysuzdu simdi de yarim saatte bi uynip agliyo ates yok simdilik ama cok agliyo kakasini da yapamadi diye zeytinyagi ssurdum poposuna iki bezi doldurdu bu sefer de tasirdi habire ustunu degistirdim koluna degme dedi hemsire ikidir ust degistirir oldum..! bacaklari da agriyo herhalde kucagima alinca coook zor bu asi ya sabah nasil olur bilmiyorum atesi cikmaz insallah
kizlar bi de iki ay doldu ya bizim 1 kilo almisiz biz boyu da 4 cm uzmis kendi hemsiremiz yoktu o yuzden normal mi biliemedim sizce iyi mi
canım geçmiş olsun bakalım biz napıcaz
yavrucuklar çok sıkıntıya giriyor ya
kilosuna da boyuna da maşallah
canımbenim doktorum da öyle söyledi hasta insanlara yaklaştırma 2 günde bronşit gelişir dedi çünkü dha çok küçüklermiş çok korkuyorum insallah hasta olmazbebeğim gerçekten bronşit olmuş ve kendi doktorumuz keşke öbür doktorun verdiği antibiyotiğe başlasaydın dedi çünkü 1 günde kötüleşiyormuş bronşit bu aralar bu salgın dedi 3 gündür çocuğum can çekişiyor nerdeyse sürekli tıkanıyordu gece gündüz hiç uyumamıştık dün gece biraz rahatladı gece uyuduk çok şükür yoksa zombi gibi gezmekten halimiz kalmamıştı neyse bu arada uyumama rekorunu da 72 saat olarak kırdık...
canım burnu mu tıkanık geniz akıntısı mı var bizimkinin burnunda birşey yok ama genzi tıkalı ben de serum fizyolojik damlartıyorum geciyor ama hergün damlatmam gerekiyorselam kızlar, benim kızımın burnu tıkandı serum fizyolojik damlatıyorum size sormak istediğim burununun içini nasıl temizliyosunuz aspirator var bende ama kılcal damarlarını catlatıyo diye duydum kullanmaya çekiniyorum başka çare bilen
100 cc sanırım çok olur ben kendime günde üç kupa yapıyorum her sefer kızıma 3 er çay kaşığı ayırıp ona da içiriyorum. yani günde 3 defa 3 çay kaşığı ... kızımın gaz problemi çok ya da şiddetli olmuyor çok şükür. ha bir de benimkisi sırf rezene değil rezene anason karışımı. 150 gr rezene 50 gr anason.
canım bu eczanede satılan humana rezene çayı değilmi verdiğin.doktor başka birşey verme dedi.o bebeklere özel dedi granül şeklinde olduğu için daha sağlıklı suda eriyor
allah kolaylık versin canımHerkesde ayri dert su kv den bende sabiiiir diliyorum kendime anlatmam lazim icime atamam cocugu yatak odasinda uyutmaya calisiyorum ayagimda gordu halbuki gitmis te salondan bana bagiriyo bisey oldu sandim cocugu yataga biraktigim gibi kostum meger tv de bisey varmis onu soyluyo kizdim sabir. sabahta evi silcek dedim camasir suyu koyma bebege zararli kosusu sanki onu ben demedim koymus ev buram buram kokuyo benim burnum kokmuyo diyo inadina yapar gibi neyse bi daha koymicakmis 2 haftaligina geldi bugun 3. gunu sabiiiiirrr iyiniyetli ama garip hareketleri oluyor
canım bebişin kaç kilo olmuş.bir de calpol işe yaramadı mıslm kizlar bugun karma asimizi olduk iki gundur gazdan huysuzdu simdi de yarim saatte bi uynip agliyo ates yok simdilik ama cok agliyo kakasini da yapamadi diye zeytinyagi ssurdum poposuna iki bezi doldurdu bu sefer de tasirdi habire ustunu degistirdim koluna degme dedi hemsire ikidir ust degistirir oldum..! bacaklari da agriyo herhalde kucagima alinca coook zor bu asi ya sabah nasil olur bilmiyorum atesi cikmaz insallah
canım hiç susmadan ağlıyorsa ya aç ya kolik ikisi de meme alınca susar benim göğsüm boş olurdu ama çocuk dayanılmaz ağrı çektiği için göğsümde boş memeyi çeker sakinleşirdi bence çok sancısı var rezene veriyormusun ben çok faydasını görüyorum.çok güzel uyutuyor .dün gece 11 de yattı sabah 4.5 da kalktı :)Slm kızlar biz 1 aylık olduk nihayet. bizim de gece uyku problemimiz var ne yazıkki. sadece uyku olsa iyi, sürekli ağlıyor saatlerce ve en önemlisi emmiyor, sinirleniyor. çok korkuyorum memeyi tamamen bırakırsa diye.. sizde de oluyo mu böyle bişey? acaba ağladığı için mi emmiyor, yoksa sütüm az olduğu için mi sinirleniyor anlamıyorum. çok çaresizim... korkuyorum ya sütüm yetmezse büyüdükçe...var mı önerisi olan?
gittik canım hidrosel (su fıtığı) dedi doktor.1 yaşa kadar gececek dedi.gecmezse cerrahi müdahale gerekiyormuş.örümcek önermiyorum dedi bindirmeyin dedi 1 yasında yeniden kontrole gidicekmişiz canım
atlatırsın cnm inşş hiçbirsycik kalmazz
ben diyorumkii bu kız az diilenipte derdini söyleyene kadar ben kesin panik atak kalp krizi fln geciricem diyorum ya yokk yaniii
çok geçmiş olsun cnmmm
nasıı dayandıı yaramaz yaa 72 saattt
güzel uıykular onun olsun vede tüm bebeklerimizin
teşekkürler o dayanmadı ben dayandım o gündüz arada derede uyuyor benim o zaman işim olursa ben halledip uyuyana kadar o uyanıyordu uykusu en fazla 15 dakikaydı uyuyordu ama rahatsızlıktan uykuda kalamıyordu
cnm benmde aynı durum emzik almadıgı için gündüzleri uyanık oldgunda yarım saatte bir 3-5 dkk memde duruyoo snra mememe kafa atmaya baslıyooo emmiyo bırakıyo
snra yarımsaat geöçiyo yine aynı durummm
ee dinlenemdiğin içinde süt birikiyomu birikmiyomu bende bilmyrumm düngece mahvoldumm
öğlen 2-5 dan gece 2 ye kdr bir em bir bırakk hem aglıyoo hem emmek istiyo emiincede sinirleniyo dolu dolu gelmyoo
bende söyle yaptım
buzluktan süt cıkardımm
biraz verdim 50 cc fln biberonla
snra kalanını gece verdim
gece de ben sütümü sagdım 80 cc fln bugün öğlen için takviye ysapıcamm birden emince karnı doyunca daha iyi oluyoo o aradada benm sütüm dolarr
bakalım inş işe yararr sende öyle yap o biberonla bir ögünlüğünü içerken senin sütün dolmuş olur
anammm bende edepsiz olamıyoprummmmmmmmmmmmm
cnm bnkide aynı
bol süt içirip kusturmaya bak balgamı ancak öyle atıyoo
haftasonu ben evime gleidm yemek fln yapayım temizlik diye
annem biberonla habire süt içitmişşş
ee geldik baktım agzında balgamm midesi bulanıyoo dded,m kustu kusacakk
bir kustu sütt varya hep yapışkan gibii birçok balgamı gitti halda var ama bol serum fizyolojik yapp
birde odayı nemlendir o makinlerden içine tarcında attım ben rahatlasın diyee
gunaydin kizlar benim kiz asidan aksama kadar cok agladi ama aksam yatma saatinde bi cay kasigi calpol daha verdik uyudu atesi de cikmadi aksam 6 dan gce 2 ye kadar uyanmadi sonra emdi sabah 5 e kadargazimiz var karni davul gibi ama gulucuklerin bini bi para . sol bacagi sis kolunda cok az bi iz gibi bisi var.. baska sikintimiz yok cok sukur Rabbim sizin bebislere de agrisiz asi gunleri gecirsin biz cok sukur kurtulduk
ayy canım yaaaa
geçmiş olsun hadii sn atlattın
okadar mı kötü yaaa bu ası sonrasıı((((((
kizlar bi de iki ay doldu ya bizim 1 kilo almisiz biz boyu da 4 cm uzmis kendi hemsiremiz yoktu o yuzden normal mi biliemedim sizce iyi mi
canım çok gecmiş olsun ben özellikle sordum varmı yasak masak diye o da öyle söyledi.insallah gecerler ya çok üzülüyorumcnm o zamman aynı soruna sahıpız bızım dr umuzda aynı dedı ama örumcekten bahsetedı belkıde kucuk dıye ınşalla 1 yaşına kadar gecerler cnm mudahalae olmadan
yarında cılt dr na gıdıyoruz cnm yanakları kıpkırmızı arasın cocuk dr u cıldıyeye gıtmemızzı tavsıye ettı
bı ıyı bı kötu bakalım ne dıcek
canım alt sınır 750 gr diye biliyorum yani gayet normalkizlar bi de iki ay doldu ya bizim 1 kilo almisiz biz boyu da 4 cm uzmis kendi hemsiremiz yoktu o yuzden normal mi biliemedim sizce iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?