tatlım benim dişlerim ağrıyodu ki hala ağrıyo doktor kalsiyum eksikliği dedi korkma dedi senin dişlerindeki kalsiyumu alıyo dedi korkulacak bişey değil dedi ilk zamanlar olur dedi ve ekledi sakın dişlerine müdahale ettirme dedi :)
dişlerinizin ağrıma sebebi kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyo bol bol kalsiyumlu şeyler yemeye bakın birde folik asit kullanmaya başladınız mı ben kullanıyorum günde 3 tane dişlerimde ağrı falan oluyo hiç hem dişlerinizin çürümesini önlersiniz yoksa doğumdan sonra dişçiden çıkamazsınız
ben her sabah 1 bardak süt içiyorum kahvaltıdan önce sonra bol bol peynir yiyorum her yemekte bir kase yoğurt yiyorum
bende bol bol kalsiyum alıyorum.melek programında osman müftü soyadı yanlış olabilir hamile konuk almıştı kalsiyum en çok bademde bulunur demişti.hergün badem ve ceviz yiyorum mutlaka.ama sen folik asiti günde 3 defamı alıyon bana bir dedi doktor 5 mg lık.sen neden 3 defa alıyon
kızlar tabloda bilgileri eksik olanlar lütfen söylesin ekliyorum ve güncelliyorum sürekli :)) bence birçok yeni hamiş için iyi olacak.
kızlar tabloda bilgileri eksik olanlar lütfen söylesin ekliyorum ve güncelliyorum sürekli :)) bence birçok yeni hamiş için iyi olacak.
benim 2. bebeğim canım ama kızım melek oldu cennette annesini bekliyor
inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur bakalım hangimiz önce doğurcak
tam olarak kaç haftalıksın?kese kaç mm çıktı yazarsan listeye eklerim :)selam kızlar bende bugün kese görmeye gittim enine boyuna olşmuş.
satla aynı gidiyoruz ama bebek yok daha erkenmiş.
bide benim lekelenmelerim var iğne verdi yatıcam böyle..
10 gün sonra çağırdı.. dua edin olur mu..
selam kızlar bende bugün kese görmeye gittim enine boyuna olşmuş.
satla aynı gidiyoruz ama bebek yok daha erkenmiş.
bide benim lekelenmelerim var iğne verdi yatıcam böyle..
10 gün sonra çağırdı.. dua edin olur mu..
NİCK....................İLK BHCG........İLK KESE HAFTASI VE BOYUTU........KALP ATIŞININ GÖRÜLDÜĞÜ HAFTA,KESE VE BEBEK BOY
elendil.......................219................. ..4+2, 4mm........................pıt pıtlar haftaya inş
sucukluyumurta ........2154.................4+2, 4,47mm.................. 23 nisan
burcu_gen------977(4+1de)...............5+0 ,10 mm....................6+0, bebek 0,5mm
livaza ......................184......................... ............................16 nisan
alishia.......................319................. .....................................
maya887....................371,26................. ................................20 nisan
biftek.........................54.99.............. .....................................
gyshnky......................691...............5+1 ..................................
egemm44.........................................5+ 0.................................20 nisan
ruzgarr.........................161............... .....................................
hurser.........................442................ ......................................
ayo............................................... ..5+0..................................21 nisan
wool............................102............... .......................................
gyshnky........................................... ....................................19 nisan
123m.............................62............... ....................................
melihayiğit......................408.............. ....................................
esleem..........................567............... ....................................
sonesinti.........................37.............. ........................................kese ve pıt pıtlar 26 nisan
zzyyno............................................ ..........................................6+6 kese 3cm,bebek 1cm
s_tekinozcanan................19960........... 7+1 11.3 mm.......................13 nisan
naz8 ............................. 323,4 .....................................................19 nisanda
obsesif22.........................115 ........................................................kese 17 nisan
PembePanter....................1000.......................................................
cnmya cok uzuldumm,dogumtami yoksa karnindami kaybettinozaman ilk oluyo demi bu ,insss sagsalim kucagina almayi nasip eder rabbimmm
doğumdan üç ay sonra kaybettim canım ilk kucağıma aldığım bebişim o cennette de olsa o benim ilk bebeğim meleğim herşeyim
ve bu 2.bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?