canım dün gördüm keseyi 5+3 te.tam olarak kaç haftalıksın?kese kaç mm çıktı yazarsan listeye eklerim :)
canım inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz her zaman birbirimiz için dua edelim. inşallah herbirimiz sağlıklı güzel gebelik geçiririz
elendilcigim gebeligimi02-04-2012 tarihinde 1564.92 b-hcg ile ögrendim 5haftalıktı kesemi gördüm veee 3.8mm di elendilcim yazmamısın
allah bu bebeğine sağlık uzun ömür nasip etsin canım çok üzüldüm.allahın taktiri demekten başka bişey gelmiyor elden
ben folicplus kullanıyorum canım önceki hamileliğimde de bunu kullandım ben aynı şekilde günde 3 defa senin ilacın adı ne canım
folibol diye bişey.doktor bana folicplus yazacaktı evde var diye yazdırmadım yanlımı yaptım acaba.folicplus dahamı iyi acaba.
folibol diye bişey.doktor bana folicplus yazacaktı evde var diye yazdırmadım yanlımı yaptım acaba.folicplus dahamı iyi acaba.
NİCK....................İLK BHCG........İLK KESE HAFTASI VE BOYUTU........KALP ATIŞININ GÖRÜLDÜĞÜ HAFTA,KESE VE BEBEK BOY
elendil.......................219................. ..4+2, 4mm........................pıt pıtlar haftaya inş
sucukluyumurta ........2154.................4+2, 4,47mm.................. 23 nisan
burcu_gen------977(4+1de)...............5+0 ,10 mm....................6+0, bebek 0,5cm
livaza ......................184......................... ............................16 nisan
alishia.......................319................. .....................................
maya887....................371,26................. ................................20 nisan
biftek.........................54.99.............. .....................................
gyshnky......................691...............5+1 ..................................
egemm44...................1564.92..........5+0 3.8mm ..........................20 nisan
ruzgarr.........................161............... .....................................
hurser.........................442................ ......................................
ayo............................................... ..5+0..................................21 nisan
wool............................102............... .......................................
gyshnky........................................... ....................................19 nisan
123m.............................62............... ....................................
melihayiğit......................408.............. ....................................
esleem..........................567............... ....................................
sonesinti.........................37.............. ........................................kese ve pıt pıtlar 26 nisan
zzyyno............................................ ..........................................6+6 kese 3cm,bebek 1cm
s_tekinozcanan................19960........... 7+1 11.3 mm.......................13 nisan
naz8 ............................. 323,4 .................................................. ...19 nisanda
obsesif22.........................115 .................................................. ......kese 17 nisan
PembePanter....................1000.........................................................
oflu ....................................................5+3 0,99--0,42.......................24 nisan
AfraHatun.........................197..................5+0.....................................17nisan
kızlar dr bana folik asid folik plus gibi ilaçlar vermedi saglık ocagınn verdigi megady die bi ilaç var onu gösterdim kullan dedi bu sadece vitamin ilacı deilmi kafam karstı
MERHABA KIZLAR NASILSINIZ,YENİ ARLADAŞLAR GÖRÜYORUM SELAM HEPİNİZE,,,YARIN İLK DEFA BEBİŞİMİ GÖRMEYE GİDİCEM KALP PIT PIT LARINI DUYUCAM,,yarını sabırsızlıkla bekliyorum,,sonrada fotosunu buraya koyacağım
kızlar dr bana folik asid folik plus gibi ilaçlar vermedi saglık ocagınn verdigi megady die bi ilaç var onu gösterdim kullan dedi bu sadece vitamin ilacı deilmi kafam karstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?