• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

demin gene adet sancısı gibi sancı girdi çıktı...
:36:

ayyy 9 ay adet sancısından kurtulmuştuk ne de güzel yahuuu :D acısını doğururken çıkartıcak galiba

hoşbulduk kızlar eşim evdeydi giremedim

tahmin ettim... herhalde seastirenin eşi izinli falan dedim:)

nasılsın görüşmeyeli... kanaman falan tekrarlamadı inşallah?

oflu ve eczreyrey...

sizin sahi az kalmış dün doktoruma sordum sahici sancı nasıl bişey diye...

böyle belden başlar aşağıya ayaklarına kadar iner... adet sancısı gibidir. düzenlidir. öyle bir saat falan ara vermez dedi... bir de dediğiniz gibi herkesin nişanı ya da suyu gelmiyor. gelinimiz aynı siz ikiniz gibi tüm gece sancı çekti ne nişan gelmişti ne de suyu sonra açılma yeterli ölçülere gelince çatala geçirdiler. suyunu doktoru patlattı :) pırt diye doğmuştu paşamız... şimdi Allah bağışlasın 9 aylık oldu

ayyyy çok heyecanlı yahu :D nişanda hafif pembe bir kanama mı oluyor yoksa kıpkırmızı mı?

pembe bir akıntı canım sabah kaltım gelmişti ama ne bel ağrım var nede suyum geldi .... gerçi hepsinin olmasına gerek yok

kızlar şimdi bir internet sitesinde okudum.sancılar başlayınca kesinlikle yatmayın gezinin ve ılık küvete oturun veya topa oturun açılmanız olması için diyorlar.topa oturmak da açılmayı artıyormuş .ılık suda .avrupada böyle yapıyorlarmış.benim de sancım olunca hep yatasım geliyor yatmıyım bari gezineyim.kızlar çok afedersiniz geceden beri büyük tuvaletim varmış gibi hep.ama birşey yok çok kötü bir hismiş bu ya:26:

geçmiş olsun canım

bi şey yazmaya korkar oldum ama!!!! dün kontrolüm vardı 36+6 dayım kafası 39+1, kilosu 3.500 iri bebek olacak miyadını beklerse 4.200 falan olacak dedi kilosu değil kafası korkutuyor ben şimdi nasıl normal doğum yapayım 8 aralık sezeryan tarihi verdi ama dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun belki o zamana kadar kendi gelir:)))

maşallah canım,cidden tontişmiş.O güne kadar bekle canım,neyin iyi olacağını hissedersen öyle yap

ben şimdilik kaçar kızlarrrrrrrrrrrrrrr

birde aklıma bir isim daha geldiiiiiiiiiii

umay nasıı sizce anlamıda çok hoşşşş

beğenmedim canım ya :((

günaydın kızlar ..... .. doğumun yaklaştı sanırım az önce nişanım geldi cumaya kadar sabredecekmiyiz bakalım...

aaa,hadi hayırlısı canım,dr'u arasana,öne alır belki günü

çok güzeller canım,iyi günlerde kullansın bebiş

ayyy 9 ay adet sancısından kurtulmuştuk ne de güzel yahuuu :D acısını doğururken çıkartıcak galiba

tahmin ettim... herhalde seastirenin eşi izinli falan dedim:)

nasılsın görüşmeyeli... kanaman falan tekrarlamadı inşallah?

iyiyim canım saol Allaha şükür tekrarlamadı ama yarınki kontrolü ve nst den ne çıkıcağını çok merak ediyorum açıkcası inş sancı felan çıkmaz bu sefer

ay ne heyecanlı ya nasıl bişey bu nişan tam olarak anlatırmısın canım

nişan doğumun yaklaştığını haber veriyor böyle pembemsi bir akıntısı canım o yüzden beyaz iç çamaşırı giyinki anlaşılsın renkli giyerseniz gelsede anlamazsınız açıkcası gebelik boyunca rahmin ağzında bebeği korumak için tıkaç oluşur buda işte sümüksü pembemsi renk bebeğin geleceği zaman bu tıkaç düşüyor ....

pembe bir akıntı canım sabah kaltım gelmişti ama ne bel ağrım var nede suyum geldi .... gerçi hepsinin olmasına gerek yok

hımm bileyim de olursa bu ne böyle demiyeyim :D

iyiyim canım saol Allaha şükür tekrarlamadı ama yarınki kontrolü ve nst den ne çıkıcağını çok merak ediyorum açıkcası inş sancı felan çıkmaz bu sefer

çok sevindim canım... daha dursun senin paşa yerinde az daha büyüsün :)

nişan doğumun yaklaştığını haber veriyor böyle pembemsi bir akıntısı canım o yüzden beyaz iç çamaşırı giyinki anlaşılsın renkli giyerseniz gelsede anlamazsınız açıkcası gebelik boyunca rahmin ağzında bebeği korumak için tıkaç oluşur buda işte sümüksü pembemsi renk bebeğin geleceği zaman bu tıkaç düşüyor ....

saol canım ben beyaz iç çamaşırı giymeyi hiç sevmem ama sürekli peçete koyuyorum oraya anlamam diye

canım bendende dün akşam kahverengi renkte sümüksü birşey geldi ama cuma günü alttan muayeneden sonra kanamam olmuştu 2 gün doktor olabilir demişti zaten acaba benimde nişanım mı geldi

selam kızlar, ağrıları olan arkadaşlara kolaylıklar dilerim, bende ağrılar başlamadı henüz. ama rüyalar bitmek bilmiyor..
rüyamda doğum yapıyorum daha 3 günlük bebekle geziyorum göğüs ucu koruyucu almaya çıkıyoruz bebe mağazasına bütün raflar boş, yeni ortak almışlar işe, yeniden yerleştirceklermiş rafları ama diyorum beebği emziricem göğüs ucum kanıyo:))
sonra diğer rüyamda az önce şekerleme yaptımda:) bebek doğmuş daha ertesi gün işe başlamışım, çalışan birinin kayınvalidesi ben bakayım bebişe diyip evine götürmüş, ama ben diyorum daha bir kere gördüm bebeğimi neden götürdü bi ağlıyorum.. vala neler neler:)))

selam canm yetişemedim sana sanırım uyumuşum. inş kontrolün iyi geçer. yarın sabah 9 da ben de kontrodeyim aksilik olmazsa bakalm.

mrh arkadaşlar bende 35+3 gebeyim yeni üye oldum herkese sorunsuz gebelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum

selam kızlar, ağrıları olan arkadaşlara kolaylıklar dilerim, bende ağrılar başlamadı henüz. ama rüyalar bitmek bilmiyor..
rüyamda doğum yapıyorum daha 3 günlük bebekle geziyorum göğüs ucu koruyucu almaya çıkıyoruz bebe mağazasına bütün raflar boş, yeni ortak almışlar işe, yeniden yerleştirceklermiş rafları ama diyorum beebği emziricem göğüs ucum kanıyo:))
sonra diğer rüyamda az önce şekerleme yaptımda:) bebek doğmuş daha ertesi gün işe başlamışım, çalışan birinin kayınvalidesi ben bakayım bebişe diyip evine götürmüş, ama ben diyorum daha bir kere gördüm bebeğimi neden götürdü bi ağlıyorum.. vala neler neler:)))

ay canım kıyamam ağlar insan valla... ama tersine çıkacak rüyaların inşallah.. ne göğüz ucun kanayacak ne de hemen ertesi gün işe başlayacaksın :D

Günaydın göbekli hatunlar :49:

sagra inşallah hayırlısıyla doğurursun canım,yanında birileri olsun bence..
doğuma gidenlere Allah kolaylık versin inşallah..
bebeğin gelişim haftası az görünen arkadaş inşallah sorun yoktur,çok düşük bir kilosu da yok bence,en az 3 kilo doğar diye düşünüyorum..
seastire hoşgeldin tatlım özledik seni :54:

yarın 38.haftamıza giriyoruz kızımla,dile kolay kaç hafta geçti,artık erken doğum tehlikemiz,korkumuz yok :32:

insan hep bebişini düşününce rüyalarında görmesi de normal aslında,ama rüya da olsa insan etkileniyor işte

mrh arkadaşlar bende 35+3 gebeyim yeni üye oldum herkese sorunsuz gebelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum

hoşgeldin,hepimize inş

Günaydın göbekli hatunlar :49:

sagra inşallah hayırlısıyla doğurursun canım,yanında birileri olsun bence..
doğuma gidenlere Allah kolaylık versin inşallah..
bebeğin gelişim haftası az görünen arkadaş inşallah sorun yoktur,çok düşük bir kilosu da yok bence,en az 3 kilo doğar diye düşünüyorum..
seastire hoşgeldin tatlım özledik seni :54:

yarın 38.haftamıza giriyoruz kızımla,dile kolay kaç hafta geçti,artık erken doğum tehlikemiz,korkumuz yok :32:

zaman çok çabuk geçiyor,az kaldı kavuşmaya

Back
X