• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar birden karnıma ağrı girdi ne olabilr acaba adet olcakmşışm gibi offf eşimde yok şehir dışında bu akşam gelir artık oğlum yokluo galiba

bi şey yazmaya korkar oldum ama!!!! dün kontrolüm vardı 36+6 dayım kafası 39+1, kilosu 3.500 iri bebek olacak miyadını beklerse 4.200 falan olacak dedi kilosu değil kafası korkutuyor ben şimdi nasıl normal doğum yapayım 8 aralık sezeryan tarihi verdi ama dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun belki o zamana kadar kendi gelir:)))

cnm bende senınle aynı durumdayım bebek buyuk görunuyor kılosuda senınkı gıbı banada 5 ila 7 si arası gun verdi ...

günaydın kızlar ..... .. doğumun yaklaştı sanırım az önce nişanım geldi cumaya kadar sabredecekmiyiz bakalım...

ayy canımm sen niye evde duruyorsunnnn
cagır annenii tabii direkt hastaneye gidinnn
nolur nolmazzzzz
kendii riske sokmaaa

Slm kızlar tel.den giriyorum . nasılsınız bakalım?
Doğuma giden, nişanı gelen yada tarihi kesinlesen arkadaşlar dualarimiz sizinle.
Bsygn geçmiş olsun canım ucuz atlatmissin .
Vitaminc sonesintiyi merak ediyordum ben de.durumu iyi demissin sevindim.selam söyle konusursan.
Seastire merak etmiştik seni.yeniden aramızda olman güzel.ozlemistik.
Eczreyrey bi doktora git istersen bu kadar sancı olması normal mi ki.
Oflu aldiklarin çok güzel.ben de az önce yikadim aldiklarimi .mis gibi koktular...

tamam canımm.
sen nasılsın iyimisin?
nasıı gidiyoo bir sıkıntı yok dimii

Selam kizlar,,
Kontrole gittim bugun,37+3 sata gore ama usg gore 35+1 dedi.karin cevresi normal ama dedi kafam karisti.2 hafta geriden geliyo dedi..gununu doldurur merak etme dedi,zaten gitmek istedigim kadin dogum hast.onerdi..
Suyun iyi zaten hareketli bolca dedi,sabah ac karnina tahliller verdi,yarin gidip yaptiricam.bakalim ne dicek yarin..
Doguma gidenlere ins.hayirli dogumlar dilerim,,herkes iyi gordugum kadari ile,bizden haberler boyle simdilik..

cnm bende senınle aynı durumdayım bebek buyuk görunuyor kılosuda senınkı gıbı banada 5 ila 7 si arası gun verdi ...

emi1987 ve yasber sağolun kızlar
oh be içim rahtladı sıkıntıları buraya yazmayın diyorlar ama insan yalnız olmadığını görünce rahatlıyor yanlış bi karar vermek istemiyorum dünden beri kötüydüm ama sizin yorumları okuyunca daha iyi oldum

ühühühü ya kızlar inanmıyorum burnum tıkandı hapşırıyorum yaaaaa
yarım saatim kaldı marketten mandarin aldım onları yiyorum gidince bi ıhlamur kaynatiiim eve
bi öneriniz var mı başka napiiimmm... :(

Selam annişler , bugün arkadaş bi yere kadar gitti ben de fırsat bu fırsat sizin yanınıza koştum bir süredir cepten yazıyorum takip ediyorum ama zor oldu.
Sabah işe gitmek için yola çıktım bi taksi önümde küt diye durdu benim refleksler gitmiş sanırım fren yaptım ama zor durdum ve çarptım arkadan :( büyük bi sıkıntı yok ama korku bana yetti artık araba filan kullanmam evim işime çok yakın diye bişii olmaz diyodum ama yok yok artık bünye değişiyomuş neyseki kızım ve ben iyiyiz yarın doktor kontrolüm var ondan sonra evdeyim yine olabildiğince cepten takip edicem sizleri ama bilgisayar başından olduğu gibi olmuyo onu da hallederiz inşallah
bu sıra bizi aksilikler bırakmıyor ama eminim kızım geldiğinde herşey değişecek her yer güllük gülistanlık olacak..

Sizleri öpüyoruz bugün buralarda sizleri takipte olacağım elimden geldiğince...

geçmiş olsun canım,bir anlık dikkasizlik işte,Allah korumuş

kızlaar az önce kontrolden geldik nst ye girdim daha sonra dr ultrasonla baktı oğlum 3. 150 gr olmuş normal doğum istiomusun peki dedi bende benim için hangisini uygun görüosanz o olsun dedim tabiki normal doğum dedi zaten bebeğinde normal doğum için uygun dedi 3. 200 fazlası biraz zor oluyo dedi belirtilerin olursa hemen gel dedi olmazsa kontrolüm 1 hafta sonra sonra kızlar beklemelerdyz bakalım hayrlsyla bizden şimdilk bu kadar

maşallah canım,tam normal işte,gönlüne göre olur inş

Selam kizlar,,
Kontrole gittim bugun,37+3 sata gore ama usg gore 35+1 dedi.karin cevresi normal ama dedi kafam karisti.2 hafta geriden geliyo dedi..gununu doldurur merak etme dedi,zaten gitmek istedigim kadin dogum hast.onerdi..
Suyun iyi zaten hareketli bolca dedi,sabah ac karnina tahliller verdi,yarin gidip yaptiricam.bakalim ne dicek yarin..
Doguma gidenlere ins.hayirli dogumlar dilerim,,herkes iyi gordugum kadari ile,bizden haberler boyle simdilik..

inş yarın tahlillerde sorun çıkmaz canım,iyi haberlerini bekliyoruz

yarım saatim kaldı marketten mandarin aldım onları yiyorum gidince bi ıhlamur kaynatiiim eve

geçmiş olsun canım,bol sıvı al ve dinlen.Gribin ilacı bu .

oflu cicişler cok güzelmiş
güle güle giyinsinn bebişinnnnnnnn
teşekkür ederiz teyzesiii :))))

geçmiş olsun canım grip olmuşsun..bol limonlu ıhlamurdan başka bişey öneremicem:)
ben onunla iyileştim

kızlaaar hatırlarsanız bugün sezeryan olacaktım.. we inanılmaz korkuyordum, neyseki doktor bir hafta daha dursun haftaya salı günü saat 13:30da doğuma alıcam seni dedi... doğuramadım yani :)))))) allah hepimizin yardımcısı olsun... rabbim bir çırpıda kurtarsın hepimizi .

kızlaaar hatırlarsanız bugün sezeryan olacaktım.. we inanılmaz korkuyordum, neyseki doktor bir hafta daha dursun haftaya salı günü saat 13:30da doğuma alıcam seni dedi... doğuramadım yani :)))))) allah hepimizin yardımcısı olsun... rabbim bir çırpıda kurtarsın hepimizi .

kaçış yok canım :D bu hafta kurtardın

inşallah o zamana kadar korkun da kalmasın

Back
X