• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar gece 3 gibi suyum gelmeye başladı.3 cm açıklık varmış.doğumu ertelemiyolar haftası yeterliymiş.şu anda sancım yok bekliyoruz.gelmezse suni sancı vercekler.dua edin nolurrrrr...bende hepinize dua ediyorım.

allah kurtarsın cnm. hayırlı doğumlar.. şükür ki erken dönemde başına gelmemiş suyunun gelmesi.. sağlıkla kucakla bebeğini

Kızlar gece 3 gibi suyum gelmeye başladı.3 cm açıklık varmış.doğumu ertelemiyolar haftası yeterliymiş.şu anda sancım yok bekliyoruz.gelmezse suni sancı vercekler.dua edin nolurrrrr...bende hepinize dua ediyorım.

Allah yardımcın olsun canım.. inşallah herşey istediğin gibi kolaylıkla geçer, belkide şuan bebeğin kucağında bile.. :D

herkese günaydın kızlar....

birazdan çıkacağım ,dr kontrolüm var ,inşallah iyi haberlerle dönerim

Günaydın canım... inşallah iyi haberlerle dönersin :16::16::16::16::16::16:

tontişler nasılsınız bu ara pek giremiyorum ev kalabalık :) doğuranlar varmı bakıyım :) :32::32:

kız nerelerdesin.. göremiyoruz artık seni.. kim doluştu bakim 9 aylık gebe kadının evine, rahat bırakın uleyynnn beni deseydin :D

öğleyin giderken problem olmuyorda akşam dönüştü trafiğe takılıyorum..mecbur araba ile gidiyorum..minübüse binmek daha zor çünkü:)son 4 iş günü inşallah kazasız belasız kapatırım yılıı

canım geçmiş olsun, dün okudum yazamadım.. aman dikkat et artık son aylarda araba kullanmayın diyorlar... benimde son 3 günüm çok şükür uzun bir tatil bizi bekliyor :D

Günaydın tombiş ve bi o kadar tatlı hanımlaaarrr.....
evet artık her sabah yeni bir doğum haberi ile karşılaşıyoruz...
bi kaç gündür işe gelemediğim içi,n doktor kontrol listemizi aksattım, kusura bakmayın... şimdi bulup güncellerim....
:16::16::16::16::16::16::16:

Doktor Kontrol Listemiz

*:emir_bebek:mavi58 28 kasım salı saat: 09.00
*:emir_bebek:miskokulum 28 kasım salı 09.00
*:emir_bebek:biftek 28 kasım çarş. saat: 09.15

:emir_bebek:ceza83
:emir_bebek:oflu
:emir_bebek:Seastire
:emir_bebek:burcu_gen
:emir_bebek:nigar50
:emir_bebek:gamzeli
:emir_bebek:ecrin46
:emir_bebek:bsygn
:emir_bebek:gobeklim
:emir_bebek:gecedicle
:emir_bebek:mermaid76
:emir_bebek:eczreyrey
:emir_bebek:egemm44
:emir_bebek:funntunn
:emir_bebek:maya887
:emir_bebek:badem30
:emir_bebek:cereyan
:emir_bebek:vitaminc
:emir_bebek:lezginka
:emir_bebek:yasmin_tokat
:emir_bebek:lovepinkk
:emir_bebek:emi1987
:emir_bebek:fd01
:emir_bebek:mervegkc
:emir_bebek:istanbull34
:emir_bebek:mustafamvezeynebim
:emir_bebek:ozgezngn
:emir_bebek:ymd
:emir_bebek:pinarfrtn

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz....

Selam annişler , bugün arkadaş bi yere kadar gitti ben de fırsat bu fırsat sizin yanınıza koştum bir süredir cepten yazıyorum takip ediyorum ama zor oldu.
Sabah işe gitmek için yola çıktım bi taksi önümde küt diye durdu benim refleksler gitmiş sanırım fren yaptım ama zor durdum ve çarptım arkadan :( büyük bi sıkıntı yok ama korku bana yetti artık araba filan kullanmam evim işime çok yakın diye bişii olmaz diyodum ama yok yok artık bünye değişiyomuş neyseki kızım ve ben iyiyiz yarın doktor kontrolüm var ondan sonra evdeyim yine olabildiğince cepten takip edicem sizleri ama bilgisayar başından olduğu gibi olmuyo onu da hallederiz inşallah
bu sıra bizi aksilikler bırakmıyor ama eminim kızım geldiğinde herşey değişecek her yer güllük gülistanlık olacak..

Sizleri öpüyoruz bugün buralarda sizleri takipte olacağım elimden geldiğince...
canım çok geçmiş olsun aman dikkat edin allahım esirgemiş ama streside yetmiştir

kızlaar az önce kontrolden geldik nst ye girdim daha sonra dr ultrasonla baktı oğlum 3. 150 gr olmuş normal doğum istiomusun peki dedi bende benim için hangisini uygun görüosanz o olsun dedim tabiki normal doğum dedi zaten bebeğinde normal doğum için uygun dedi 3. 200 fazlası biraz zor oluyo dedi belirtilerin olursa hemen gel dedi olmazsa kontrolüm 1 hafta sonra sonra kızlar beklemelerdyz bakalım hayrlsyla bizden şimdilk bu kadar
canım ne güzel bebeğin büyümüş inşallah gönlündeki gibi olur

selam kızlar ben pazartesi saat onda meleğimi kucağıma aldım.sezeryanla biraz ağrılarım var ..kızım emmeye ben emzirmeye çalışıyorum birlikte öğrenıyoruz..göğüs ucum çok küçük alamıoo şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi iyileşince herşeyi yazarım kilosun boyu gayet güzel minnağım
gözün aydın canım ağrıların olması naormal üşütme kendini benimde göğüs ucum yok en çok ondan korkuyorum yöntemini bulursan bizede söyle

kızlar arkadaşım ayın 21 inde doğum yaptı sezeryan oldu 41+0 da doğum evinde.hala kalkamıyor çorabını eşi giydiriyor tuvalete eşi götürüyor hatta göğsünü bile bebeğe eşi veriyor sizce normal mi o kadar.şu an kambur geziyor çok ağrısı varmış.bu kadar zor mu sezeryan ona dua edin de çabuk atlatsın.birde her gelen yok onu yeme bunu yeme gaz yapar diyerek canını sıkmış.sadece çorba içiyormuş.sütü de az geliyormuş :43:aşure bile yedirmemişler canı çekince sütlü kadının yemesi gerekmezmi? asıl böyle sütü geri gidecek.gazsız çocuk mu olur.gazı olsada çıkartır çocuk bu :26:
canım herkesin durumu aynı olmayabiliyor ben sezeryan olmuştum ertesi gün ayaktaydım görümcem doğum yaptı 15 gün yattı nerdeyse

canım inşallah kolayca atlatırsınız ağrısız bir şekilde dularımız seninle

Doktor Kontrol Listemiz

*:emir_bebek:mavi58 28 kasım salı saat: 09.00
*:emir_bebek:miskokulum 28 kasım salı 09.00
*:emir_bebek:biftek 28 kasım çarş. saat: 09.15

:emir_bebek:burcu_gen
:emir_bebek:ecrin46
:emir_bebek:mermaid76
:emir_bebek:badem30
:emir_bebek:istanbull34
:emir_bebek:ozgezngn

canım listede bayağı değişiklik yapman gerekecek bayağı doğuranlar oldu

günaydın kızlar doğuma gidenlerin allah yardımcıları olsun umarım sorunsuz bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar
artık hergün doğum haberleriyle uyanıyoruz bende dün çantamı hazırladım çok şükür ne olur ne olmaz

günaydın gebişler:))) herkes yavaş yavaş doğuruyor:)) sıra bizzede gelse bende zaman yaklaştıkça sabırsızlanıyorum bebişimi kucağıma almak için allah herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin

Allah yardımcın olsun sağ salim evinizden doğum hikayeni yazarsın inş.

Doktor Kontrol Listemiz

:emir_bebek:mavi58 28 kasım salı saat: 09.00
:emir_bebek:miskokulum 28 kasım salı 09.00
:emir_bebek:biftek 28 kasım çarş. saat: 09.15
:emir_bebek:badem30 29 kasım perş. saat: ???
:emir_bebek:istanbull34 30 kasım cuma saat:11.30
:emir_bebek:mermaid76 1 Aralık cts saat: 09.00 (Doğum)

:emir_bebek:yawruş - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:burcu_gen - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:ecrin46 - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:ozgezngn - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X