• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

aynen eşime diyorum geceden beri oynamıyo..
karıcım çocuğu rahat bırak uyuyodur..
demesine rağmen içim rahat etmedi..
oynamadı gene bende başladım ağlamaya.
biraz daha oynamasaydı gidecektim doktora :14:

evet ya oynamayınca bi dert alıyor insanı
benim ki de geceleri oynamıyor gibi geliyordu geçen gece eşim uyuyamamış kalktım hiç oynamadı dedim sen öyle zannet bütün gece oynadı nasıl uyanmadın dedi...ve sonra ekledi seni ben tekmelesem bile oynamazsın:)))) uykum çok ağır bebişe nasıl uyanıcam bilmiyorum:((((

cnm ya,kendini üzüp yorma bu kadar,eşin biraz da haklı.Geceleri benimki de hiç oynamaz,çok ender oynar ya da.Sen gün içinde takip et
oynadı şimdi rahatladım kuzum :)

evet ya oynamayınca bi dert alıyor insanı
benim ki de geceleri oynamıyor gibi geliyordu geçen gece eşim uyuyamamış kalktım hiç oynamadı dedim sen öyle zannet bütün gece oynadı nasıl uyanmadın dedi...ve sonra ekledi seni ben tekmelesem bile oynamazsın:)))) uykum çok ağır bebişe nasıl uyanıcam bilmiyorum:((((

aynen canım.
ama benim uykum hafiftir.
her sese kalkarım :16:

yahuu merak ediyorum ben ne zaman yazıcam burayaaa
bende doğurdum diye:36:

daha dur cnm,38+2'sinmümkünse zaten 1 hafta daha dursun içerde

ay ne güzel herkes iç güdüsel olarak uyanıcağımı söylüyor ama eşim ve ben hiç ümitli değiliz bu konuda:((((((((((

uyanırsın kesin cnm,ama uyanamazsan bile eşin uyandırıversin

herkese günaydın:) dün giremedim foruma çatladım doğurran doğurana yahu:))) sırayla bizlerede nasip etsin rabbim hayırlı doığumlar inş.

ay ne güzel herkes iç güdüsel olarak uyanıcağımı söylüyor ama eşim ve ben hiç ümitli değiliz bu konuda:((((((((((
kalkarsın canım bebiş olunca sıkıntı yapma bu konuda :)

çok az kaldı:))))
inşallahhhhhh

daha dur cnm,38+2'sinmümkünse zaten 1 hafta daha dursun içerde

uyanırsın kesin cnm,ama uyanamazsan bile eşin uyandırıversin

ben çok zorlanıyorum artık bacak aralarımı hissetmiyorm
sanki düşücek gibi b, hali var

herkese günaydın:) dün giremedim foruma çatladım doğurran doğurana yahu:))) sırayla bizlerede nasip etsin rabbim hayırlı doığumlar inş.

inş cnm

bir hafta gece 12- sabah 8 çalışıyor :((( yoksa uykusu çok hafif uyanır...inş.gerek kalmaz uyanırım gık demeden:)))

zormuş eşinin işi,gerek kalmayacağına eminim

Günaydın kızlar.. Maşallah doğuran doğurana. Benim sipamin gelmeye niyeti yok sanırım. Bu gün de beni korkuttu. Gece de oynamadı. Kalktım sekizde gene oynamadı. Bende korktum :( başladım ağlamaya dualar ettim. Daha yeni oynadı :( çok korkuttu beni. Bişey olacak diye ödüm kopuyor :(

merak etme benimde geceleri azalıo hareketleri ama gündüzleri öle bi dayanıyoki sağıma soluma yerim dar gelio artık der gibi:))) geceeri istirahate çekiliolar herhalde doğmak için onlarda enerji topluyorlar sanırım:)))))))))))

annelik iç güdüsüyle uyanırsın bzim arkadaşlar var top atsan duymaz eşi yanından kalksın gitsin ruhu duymaz çocuk mık desin hemen sıçran algıda seçicilik yapıo vücut bebişin sesi dışında bütün seslere kapatıo kendini:))))))

selam yol arkaddaşlarım bebiini kucağın alan fd01 canım arkadaşım allah analı babalı büyütsün

göğsü küçük olan arkadaşlar şimdiden çaresine bakın büyütmeye çalışın benim 1 güğsüm ucu yok alamıo kuzum diğer göğsümü emziriyorum o da yara oluyo

sezeryan olacak arkadaşlar,, hafif ağrılara hazırlıklı olun ilk ayağa kalktığınızda başınız dönebilir korkmayın benim gözüm karardı ama kalkmak için şart
sezeryan yarım saat sürdü eşinin kanın temizlenmesi vs yarım saat oldu bebeişi 5 dk da çıkarıolar..o anı görmek çok güzel
kanamama gelince gece pedini kiloda yapıştıryorum üstüne yendiğoan çocuk bezinden koyuyorum yetiyor bile kanamam çok az oldu arkadaşlar
bgun 3. günüm zaten bebeğimin eşinin bi kısmı öndeydi sezeryan olmam zaten mecburuymiş şimdilik bukadar dikişim acıoo daha iyileştikçe gelirim inşlhh

saol canım seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün benim kanamam biraz fazla oldu o yüzde hasta bezi kullandım göğsümün ucu benimde yok birini emiyor şimdilik ilk 2 gün sütüm çok az geldi ama şimdi iyi emdikçe geliyor zaten birde benim miniğim emerken parmağımı tutuyor tutamazsa ağlamaya başlıyor :))

SEN PARMAĞIMI TUTUKTAN SONRA ellerimi daha çok seviyorum Canım kızım hayatıma hoşgeldin :emir_bebek::emir_bebek:

kaç gündür giremiyorum o yüzden geçmişe bakamadım ama hep aklımdasınız iyiki varsınız :16: doğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün

ve işte benim prensesimmmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: sonra hani resim demeyin :1:

$idil 001.webp

$idil 003.webp

$idil 005.webp

$idil 007.webp

$idil 011.webp

$idil 012.webp

yahuu merak ediyorum ben ne zaman yazıcam burayaaa
bende doğurdum diye:36:

yazarsın canım ama tarifsiz bir duyguymuş bu hep derlerdi anne olmadan bilemezsin diye gerçekten öyleymiş 2 gündür gaz sancısı var canımdan can gitti o ağladıkça, bebeğim gazını çıkarabilsin diye perişan olduk şimdi biraz iyi çok şükür ya boğazında süt kaldı bir an yutkunamadı ben başladım ağlaya hemen annem aldı kucağına :1:

Back
X