• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım fotolarınız çok güzel

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin eşinin işyerinede üzüldüm inşallah bebeğin kısmetiyle gelir ve daha iyi bir iş bulur şimdi bunlara takılma bebeğine odaklan
Çok sagol canım ya , inşallah inşallah ben inanıyorum düzelecek zaman biraz kötü oldu o kadar

İnşallah yavrus'um ya sabretmek inanmak dışında yapacak bişi yok dua ediyorum sağlığı bozulmasın diye herşeyin hayırlısı artık . . Sen nasılsın ? Her şey yolunda mı?

inşallah canıım allah yardımcınız olsun:5:
bende çok şükür iyiyim baya toparlandım sanırım bikaç güne kadar bişeyim kalmaz
pamuğumda bugün ikinci banyosunu yaptı şimdi uyuyor bugün sarılık testimizi yaptırdık çok şükür düşmüş değeri
benden haberler böyle canım çok yoğunum ama çok mutluyum:16: allah sanada bütün bekleyenlerede nasip etsin harika bi duygu bebeğime dokunmak:16:

pamuğumda bugün ikinci banyosunu yaptı şimdi uyuyor bugün sarılık testimizi yaptırdık çok şükür düşmüş değeri
benden haberler böyle canım çok yoğunum ama çok mutluyum:16: allah sanada bütün bekleyenlerede nasip etsin harika bi duygu bebeğime dokunmak:16:
Oy oy sana da pamuğa da maşaallah yesin onu teyzesi Allah ikinize de sağlık şifa versın inşallah 4gözle bekliyorum bende bıdığımı şenlendirecek yuvamızı :)

Oy oy sana da pamuğa da maşaallah yesin onu teyzesi Allah ikinize de sağlık şifa versın inşallah 4gözle bekliyorum bende bıdığımı şenlendirecek yuvamızı :)

çoook sağol canım benim hayırlısıyla kurtul inşallah ,az kaldı ama son günlerde beklerken saatler bile geçmiyor
çok şükür benimki süprizdide beklemeden kavuştum meleğime kontrole gittim bebişimle çıktım :16:

çoook sağol canım benim hayırlısıyla kurtul inşallah ,az kaldı ama son günlerde beklerken saatler bile geçmiyor
çok şükür benimki süprizdide beklemeden kavuştum meleğime kontrole gittim bebişimle çıktım :16:
Ayy darısı başıma bu cuma da benim kontrolüm var benim cadı kızımda cuma günü geliverse yahu :)

canım çok sıkkın yine ağlyrum ya :( hesabımda biraz param var daha fazlaydı eşim çek demişti daha önce ihtiyacmz için çekmştm ama yerine bi daha gelmedi az önce gelmiş doğum için para çekmemi söylüyo sinir oldum başladm ağlamaya tamam oda haklı ama bu parayamı güvenmiş benim maaşım borçlara gdcek dio oda haklı bende bu para olmasaydı napcktın dedim off ya çocuğum olur diye birktydm geleceği için yine bebeğm icin sonuçta ama ben böyle hayal etmemiştm ağlamaktan öldürdm kendimi resmen çekemem dedm en son siz olsanz naparsnz abartıyomuym sizce

canımcım şu sıralar çok duygusalız ve ağlamaların normal ama evlilikte sıkıntılarda ferahlıklarda beraber çekiliyor ben de gün paramı bebişimin doğum parası olarak kullanıcam vermesem borç alıcaz e onu da sonra biz ödüycez bu yüzden takma sonra inşlh yine biriktirirsin bebişin için sonuçta bu da

evi sildim,süpürdüm,2 kere çamaşır attım makinaya,oğlumun kıyafetlerini yerleştirdim,hastaneye gidecekleri ayırdım ve hazırım artık.Birazdan arkadaşa gideceğiz,pasta böreğimi yeyip geleceğim.Hava da çok güzel burda,ohhh

oh ne güzel yapmısın canım :)))

cnm ben kızımda 1 hafta sonra yamıştım ama bu sefer 35 gunlukken yaptım vallapişman oldum
bı kere o zamana kadar nerdeyse hergun mısafır oldu oysakı mevludu hemen yapsan mevlude gelındıgınden cok yoğun gelen olmuyo sağolsunlar geldıler ama zaten doğum yorgunlugu bebgın evın duzenını otutturayım derken hergun mısafırle ugraşmak zor oluyo
bıde ınsan stres oluyo mevlude okadar kaldı bu kadar kaldı bı atlatsam falan
2 sınıd tecrube etmış bırı olarak doğumdan sonra ılk fırsattta yapın derım

ayy canım bak bu dediklerini hepsi benimde aklımdan gecenlerr sen yasayıpta görmüşünn..
bende öyle yapcamm vallaaa
annemlede konustum tamam yap kızım dedi :))

ben 1 hafta veya 10günlükken istiyorum zaten kırkında mevlüt kıyafetine girmez ki .sonuçta bir ayı geçmiş olacak kayınvalideni dinleme onu ikna et bence 40 ında mevlüt mü olurmuş

aynen canım yok dinlemicem ztnnn :))
desin dursun eger ısrar edersedee başka br fikrim var :))))

bu arada bebeğinin cicişlerii cok güzellerr bayıldımmmmm
iyi günlerde giyinsinnn :1::16::16::16:

:18::18: ahh ahh kıslar dün ağda yapayım dedim yaptım ama zor oturuyom yahu normal doğumdan korktum şimdi ilk defa canım bukadar yandı akşam iyi doğurmadım
:17: bidaha çıkmadan doğursam bari bidaha ağda yapamam:17::18::14:

:18::18: ahh ahh kıslar dün ağda yapayım dedim yaptım ama zor oturuyom yahu normal doğumdan korktum şimdi ilk defa canım bukadar yandı akşam iyi doğurmadım
:17: bidaha çıkmadan doğursam bari bidaha ağda yapamam:17::18::14:

:19:canım kendin niye yapıosun zorlama kendini gitseydin ağdacıya :18:

ya ben gideyim die dedim kociş yollamadı oralarda mikrop falan kaparmışım ben yapayım dedi ama ondanda utanıyom napiyim kendim yaptım yarım yamalak :):17:

mikrop kapcak oldunmu ewde de kaparsın güvendğin temiz bi yere gidebilirsin ben sürekli giderim mikrop felan da kapmadım allah göstermesin yine de:18:

çok güzeller canım güle güle giysin bebişin.bişey sorucam çantalarını çok beğendim nerden ve kaça aldın?benimde çanta almam lazım.
ben çocuk kıyafetlerini aldığım yerden aldım ikisinin de içinde biberon sıcak tutucuları ve alt açmaları var valiz tipli olan 180 öteki 160 lira .o gün toplu alışveriş yapmıştık.fiyatını sormadım çantaların kayınpeder alınca herşeyi.:1:daha sonra öğrendim tabi ben verseydim o kadar verir miydim bilmiyorum:1: $_7870_.webp $_7865_.webp

bebekler taopigine kızımı ekledım hanımlar nasıl?

o ne tatlılıktır öyle, allah nazarlardan korusun :nazar:

ben çocuk kıyafetlerini aldığım yerden aldım ikisinin de içinde biberon sıcak tutucuları ve alt açmaları var valiz tipli olan 180 öteki 160 lira .o gün toplu alışveriş yapmıştık.fiyatını sormadım çantaların kayınpeder alınca herşeyi.:1:daha sonra öğrendim tabi ben verseydim o kadar verir miydim bilmiyorum:1:Eki Görüntüle 566983 Eki Görüntüle 566984

çantalarına bayıldım canm ben de beğenmiştim onlaro güle güle kullan.

ne güzel canm sarılığınız geçmiş. pamuğunu öpüyorum :)

Back
X