• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selamlar kızlar nasılsınız..

benim 3 gündür karnımın yan boşluklarında felaket ağrım var,sabah 8' lere kadar acıdan uyuyamıyorum,yarın da son kontrolümüz var,inş.. güzel geçer..:49:

Az gunün kalmış hayatım rabbım kolaylıklar versın;))yüzdün yüzdün sonuna geldın belkı birkaç gun sonra alırsın bebişini kucağına;)))
Bnm de bu gecem mıde bulanısıyla son buldu malesef onun dışında iyim CNm

Az gunün kalmış hayatım rabbım kolaylıklar versın;))yüzdün yüzdün sonuna geldın belkı birkaç gun sonra alırsın bebişini kucağına;)))
Bnm de bu gecem mıde bulanısıyla son buldu malesef onun dışında iyim CNm

Amin cnm,Allah hepimiz yardım etsin,hepimiz zorlanmaya başladık artık sonlara yaklaştıkça..
çok geçmiş olsun sana da,havalara dikkat et soğuk almışsındır belki,sıcak tutmaya çalış cnm kendini..

Cezacım pınarcım sağolun kızlar cok fenaydım ateşler içindeydim diş fırcasıyla hallettım boğazım cok tahrip oldu ama suan daha ıyıyım kızımda cok korktu galıba tepişip duruyor yavrum:((

susamlı şeylerden uzak dur canım...umarım tekrar etmezzzz

iyi olmana sevindim canım

Canım Saol;))sen naılsın bıraz daha ıyı oldumu moralin ???boyle sıkıntılar olabılıyor tatlım ??bnm de bır abım var başka sehırdeydı sımdı eşınden boşanıyor buraya anneme geldı onunla oturacak her geldıgınde bızde eşimle geiliyoruz onun yüzünden ınan hıc huzurum kalmıyor:(((sureklı araba ıstıyor yok bı işim var bılmem ne eşiminde hemen suratı düşüyor istemıyor vermemı söylemıyor ama bn anlıyorum bugun yıne aradı daa dün geldı hemen başladı ;((eşimle kardeşim arasında kalıyorum ;((

Amin cnm,Allah hepimiz yardım etsin,hepimiz zorlanmaya başladık artık sonlara yaklaştıkça..
çok geçmiş olsun sana da,havalara dikkat et soğuk almışsındır belki,sıcak tutmaya çalış cnm kendini..

Aman stresten herhalde CNm artık herseyden etkılenır olduk;((hayırlısıyla bı doğursakta

Kızlar kilo durumlarınız nedir ben 37 deeyim 14 kilo aldım sizler kaçsınız doğumdan sonra zayıflamak için neler yapmayı düşünüyorsunuz

Kızlar kilo durumlarınız nedir ben 37 deeyim 14 kilo aldım sizler kaçsınız doğumdan sonra zayıflamak için neler yapmayı düşünüyorsunuz

canım bende 38+2 deyim 56 la kaldım 67 geliyorum 11 kilo aldım bir kilo daha alırsam doğuma kadar ideal kilo aldım bana göre bebişimde 3 kilo.doğumdan sonra korse giyicem ben tabi emzirip bol su içersek bence kilolar gider.ben zaten sporcuda olduğum için sporlada desteklerim..

İyi geceler kızlar. burası benim gibi uyku tutmayanların yeri oldu galiba. gündüz bile bu kadar kalabalık olmuyor artık topiğimiz :9:
Nasılsınız?

İyi geceler kızlar. burası benim gibi uyku tutmayanların yeri oldu galiba. gündüz bile bu kadar kalabalık olmuyor artık topiğimiz :9:
Nasılsınız?

iyi geceler canım hoşgeldin. aynen uyku düzenim resmen bozuldu bugün bide sancım oluyo benim arada aşağıya baskı yapıyo artık sancı oluyo vajinamın üstünde zaten dünde doktorda gittiğimde biraz çıktı sancı ama suyum falan iyiydi.

kızlar iyi geceler uğuralp ismi sizce nasıl hala isim bulamadık yardım edin:((
Söylemesi biraz zor gibi canım.ama tabi eşinle senin sevmeniz önemli. başka bi isim var mı aklınızda?

Senle hemen hemen aynıyız canım. ben 36+4 oldum. ilk başta 64 kiloydum, 61'e düştüm.şimdi ise 68im.sen hesapla gerisini :1:

İyi geceler kizlar ben ocak annelerindeyim ama sanirim aralik annesi olcam benim kiz aceleci gibi gecen hafta suyu azalmisti bebegimin ve kalp atislari zayifti 2 güne bi nts ye gidiyorum suyuda hafiften cogaldi ama yine normalinden az yarin kontrolum var bakalim noldu ins iidir bebesim ama biraz once camasirimda islaklik hissettim acaba suyum olabilirmi arttik herseyden korkar oldum kizlar yaa Allahim hayirlisiyla bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin ins

Söylemesi biraz zor gibi canım.ama tabi eşinle senin sevmeniz önemli. başka bi isim var mı aklınızda?

Senle hemen hemen aynıyız canım. ben 36+4 oldum. ilk başta 64 kiloydum, 61'e düştüm.şimdi ise 68im.sen hesapla gerisini :1:

başka isim çok geliyo aklımıza ama karar veremiyoruz daha doğrusu yakıştıramıyoruz oğlumuza:((sizin önerilerinize açığız...

Back
X