maşallah sana keşke her müslüman böyle dinini araştırıp öğrense o zaman hala televizyonlardaki hocalar abdestin nasıl alındığını tartışmazdı ki dünyadaki konumumuz bile daha farklı olurdu
neyse ben bu konuda görüşümü açıkladım sende öyle diyosun sanada saygım var zaten burası ayrıntıları tartışacak bi ortam değil o yüzden ben fazla derine inmiyorum
aşağlamak konusuna gelince farkında değilsin belki ama öyle davrandın
nacizane tavsiyem ,eğitim almışsın ne güzel ama ne kadar eğitim almış olsanda sadece ben bilirim diye düşünme bazen 3 yaşındaki çocuktan bile bişey öğrenirsin tıpkı benim 1 aylık kızımdan öğrendiğim gibi
söylenen şey yanlış olsa bile bi dur düşün atalarımız boşuna dememişler çok bilen çok yanılır diye
yanlış anlama kesinlikle benim söylediğim doğru demiyorum sadece tavrına karşılık bunu söylüyorum
ha ben fikrimin doğruluğuna inanıyorum ve öyle yapıyorum o başka ama senin fikrinede saygım var
ılım dedıgın sey kendı bıldıgınden suphe etmekse nıye ogrenırız?emın oldugun seyı ınsanlara savunursun.kuran sunnet ve alımlerın goruslerı benı hıc bır zaman yanıltmadı,yanılanlar dusunsun.ben dogru bılıyorum dakı ben'i kaldıralım ben dogruları ogrendım dıyeyım ozaman.yanı kuran ve sunnet baska bısı yok..selametle bu konu uzadı