okurken ben sinir oldum o ne pislik öyleee allahtan biz aynı şehirdeyiz öyle doğumdan günler önce gelip kalmaları gibi bir durum olamaz zaten bizimkide temiz titiz kadındır yapmaz öyle şeyler bende doğumdan sonrasını düşünüyorum annem gelip kalır kv gelip kalır kaynımda kalır eşimde 1 hafta izin alıcak doğumda oda evde tüm gün evdeki cümbüşü görün 2+1 eve bunca insan nası sığar bilmiyorum bide ben sıkılırım kalabalıktan hemen ayaklanmak en iyisi olucak sanırım
benim kayınvalidemler 25inde gelip 30unda döncekler belli oldu tarihleri, aldılar uçak biletlerini. 20sinde inşallah doğum olur da onlar gelene az da olsa toparlanmış olurum.
ultrason gibi sadece göbeğini açıyosun canım , 2 tane kemer gibi şeyle alet bağlıyor göbüşe
eğer sezeryan olursan ,aman nolursa olsun hemen ayaklanma dinlen 2. bebişte çıkıyo acısı .... arkadaşım 1. de hemen ertesi gün kalktı, ayaklandı .. 2. bebekte ilkinde iyi dinlenmemiş diye hep yapışıklık olmuş kasık bölgesinde birazda kiloluydu 15 gün kalkamadı ....
en güzeli cnm bu ara nedendr bilmem kafam hiç ses almıyo hiç insan istemiyorum etrafımda bu hafta hemen bitsin istiyorumm evimide temizlettimmi tamamdır dinlenme vaktii yatcam bütün günn kafam çok yorgunnn bunalıma girmekten korkuyorum doğum öncesii
3 4 gün yatarım tabii ama evdeki kıyamet gibi insandan ne kadar rahat olabilirmki kv 3 kişi annemler 3 kişi 2de biz bide bebişşş daha ananemler dedemler gelir saymıyorum bilee hep bir ağızdan ses gürültü şimdi bile ürkütüyo beniii allaha şükür yanımdalar nankörlük yapmayayım bu aralar kafam bulanık ondanda böyle düşünüyo olabilirim allah eksikliklerini göstermesn
valla sinir oldummmm , Allah yardımcın olsunnn benim kayınvalidem aynı şehirdeyiz 8 ayda evime 2 defa geldi diye üzülüyodum , valla seni okuyunca aman gelmemeleri daha hayırlı diye düşündüm şimdi.... moral bozmaktan başka bişi değil .... doğuma kadar kalmasalar bari gitseler annen geri gelse ... sanada yazık son aylarında stres le geçirme...
okurken ben sinir oldum o ne pislik öyleee allahtan biz aynı şehirdeyiz öyle doğumdan günler önce gelip kalmaları gibi bir durum olamaz zaten bizimkide temiz titiz kadındır yapmaz öyle şeyler bende doğumdan sonrasını düşünüyorum annem gelip kalır kv gelip kalır kaynımda kalır eşimde 1 hafta izin alıcak doğumda oda evde tüm gün evdeki cümbüşü görün 2+1 eve bunca insan nası sığar bilmiyorum bide ben sıkılırım kalabalıktan hemen ayaklanmak en iyisi olucak sanırım
doğru söylüyosun bazen bende diyorum napıcam diye , benim ailem şehir dışından gelicek eşiminkiler burda ama bakalım gelir misafir gibi durur giderler heralde ... ... dün eşime diyorum hast . doğuma giderken kimseye söylemeyelim benim annem gelsin bide eşim yeter , sanki stres yapıcakmışım gibi geliyo başka birileride gelirse.... doğuruyim kendime gelip toparlanıyım odama geçiyim öyle ara herkesi dedim amaaa .... bakalım nasıl bi süreç bekliyo bizleri...
kızlar yeni göbüşü ekledim topiğe, bir bakın ya sanki bugün bana daha aşağıda gelmeye başladı göbeğim :26:
Kızlar biz geldik doktorumuzdan
Güzel haberler getirdik hamdolsun RabbimeHerşey yolunda önümüzdeki salı son bir kez görüşelim ve perşembe sabah 8:00 de yatış yaparsınız 10:30 gibi doğuma alırız ve cumarteside sabah taburcu ederiz dedi
Yavruma kavuşacağım Allahım nasip ederse 20 eylül sabahı çok ama çok mutlu oldum
Yine 2 hafta öndeyiz hatta 39+2 çıktı yine ölçümlerimiz3.820 olmuşuz
Uzatmaları oynuyor artık dedi doktorumuzGenel durumun iyi kilo ve şişlik sorunun yok,,mühim şikayetlerinde yok o yüzden bu haftayı da geçirelim dedi
Bu bir hafta içinde sıcak suyla duş almak yok, birliktelik yokuzun yürüyüşler ve yorgunluk yok dedi...Kesede açılma olmaması için 1 hafta daha dikkatli ol dedi
Doğumla ilgili daha önce herşeyi kesinleştirmiştik zaten yine bir kaç şey sordum...sadece bana güven ve dediklerimi yap doğum anında ve sonrasında dedi...inşallah rahat ve konforlu bir epidural gerçekleştireceğiz dedisenden isteğim sadece doğum anında biraz cesaret dedi
Rabbim inş. hepimize doğum anında o gücü kuvveti ve cesareti verir kızlar
Güzel haberler getirdik hamdolsun RabbimeHerşey yolunda önümüzdeki salı son bir kez görüşelim ve perşembe sabah 8:00 de yatış yaparsınız 10:30 gibi doğuma alırız ve cumarteside sabah taburcu ederiz dedi
Yavruma kavuşacağım Allahım nasip ederse 20 eylül sabahı çok ama çok mutlu oldum
Uzatmaları oynuyor artık dedi doktorumuzGenel durumun iyi kilo ve şişlik sorunun yok,,mühim şikayetlerinde yok o yüzden bu haftayı da geçirelim dedi
Bu bir hafta içinde sıcak suyla duş almak yok, birliktelik yokuzun yürüyüşler ve yorgunluk yok dedi...Kesede açılma olmaması için 1 hafta daha dikkatli ol dedi
Doğumla ilgili daha önce herşeyi kesinleştirmiştik zaten yine bir kaç şey sordum...sadece bana güven ve dediklerimi yap doğum anında ve sonrasında dedi...inşallah rahat ve konforlu bir epidural gerçekleştireceğiz dedisenden isteğim sadece doğum anında biraz cesaret dedi
amanmnn sukret gelmesın benımkı cuma aksamından gelır ptesı sabaha kadar hıcte arayıp haber vermez gelınce arar ben geldım dıye,ıyıdrı hosturda sacmasapan konusur,yok ogluma ıyı bak yok yemek yemıyo sen dıkkat et,evı sıler oyle ustten bı on kere soyler arar bız ısteyken esımı de benı de ay napıyım oglum ev cok tozlanmıs evı temızledım dıye,Allah ım su lohusa donemınde uzak tutsun onu benden...
Canim çok gecmis olsun ben epidural normal düşünüyorum bak korktum simdi kuzenlerim yaptı onlarda oyle bı yan etki olmadı ama demek ki kisiden kisiye değişiyor . O zaman hastane cantamiza emzik filan almayalim biz vermesekte kalkar buyuklerden biri verir filan bibaronda belki sut gelmezse diye yanima alacaktim ama almasam mi ki ? neyseki canim senin bebeğin şimdi sağlıcakla kucağında darısı bize canim dua et :)Gunaydin Anneler dogum yapali 6 gun olucak sizlere tavsiyem epitural dogum tercih etmeyin benim bebegim risk altina virdigi icin epigural sezaryan denendii fakat bel kemigim darligindan olmadi genel anaztezi uygulandiii fakat epitural denemezinden sonra acayip bel agrisi cekiyorum inanin sezaryan dikislerim bileee sizlAMIYOR ACIMIYORR zaten hemen ayaklandim 70.kilo ile dogum yaptim.suan 64 dustum bebeginizin battaniyesi agiz siilme mendili cit cit badii ve alt boll boll.olsunnnnnnn birde gogus ucu cikartisi kesinlikle wee alin ayrica gogus ucu mayan arkadaslar sutunuzu saginca makine cikartiyor kuzummm cokkk erken dogdugu icin sarilik oldu 1 gece hst yagtik isik tedavisi uygulNdi simdi hem emziriyofum hemde mama takviyesi yapiyorum dogar dogmaz emzik biberon vsrmeyin emzik ilk etapta cigerlere su toplamasina neden oluyormus eger bebeginiz emmez ise sutunuz gelmezse sutunuzu veya mamayi kasik yada şIrInga ile verin cunku biberon anne memesini tanimasini guclendirip emme refleksi ini yok ediyormus benden simdilik bu kadar opuyorum sizi
Oh oh ne güzel, bayılırım güzel haberlere :) Hadi bakalım güzel doğum hikayeni bekliyoruz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?