2012 Ekim Anneleri

nasıl geçti ağrılar , dediğin gibi oturmadan iç çamaşırımı pantolonumu giyemiyorum ben. belimin ve kalçamın ağrısı hele bikaç gündür o kadar fazla ki
Magnezyumu içmekten nefret ediyorum. Oysa doktorum "erken doğumu engellemek içinde içmenizi tavsiye ediyoruz" dedi ama yok ya zorlada olmuyor.
Ağrılar birgün vardı birgün yok oldu. Rize dolaşıyorduk, ağrıdan yolda kaldım resmen. Ertesi günde Uzungöl de yemeğe davetliyiz. Ne benim gitmeye niyetim vardı ne de eşimin beni götürmeye. Ama ne olduysa oldu o gün bişeyim kalmamıştı. Ben k.validemin evinde yattığım yatağa suç buluyordum biraz ama yine orada iyileştim:)
Hatta orada havalar çok güzel herkes yürü yürü diye başımın etini yiyiyor. En sonunda çıkıştım artık "ne çektiğimi biliyor musunuz" diye.

Ya anlamıyorum bazı yerlerde açılma olmadı diye hemen sezaryene alıyorlar bazı yerlerde vakumla almaya çalışıyorlar. Allah yardımcımız olsun, vakum falan kulağa pek hoş gelmiyor.
Bende çantamı hazırladım ama rastgele koydum birşeyler. Annemin kontrol etmesi lazım sanırım:)
aman da aman Ece hanım çok mu beğenmiş dalinin kokusunu yesinler onun poposunu
Ama dalinin kokusuda çok güzel. Oda mis gibi kokuyor hala.

Allah iyiliğini versin, yumruk falan okuyunca ekrana bakakalmışım.
Bizimde bu hafta sancımız falan çıkmazda 37. haftamızda çatı muayenemiz.

tuğçeserdar canım maşallah bebişinizeallah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıcakla
seninle günümüz aynı eşimede gösterdim bebişi hayran hayran baktı maşallah dedi

tünaydın hatunlarrrrrrrr

sitede yeni doğmuş bir bebek var hangi daireden geliyor anlamıyoruz ama viyak viyak gece gündüz bağırıyoro ağlayınca hemen televizyonu kısıp dinliyoruz eşimle kendimizi hayal ediyoruz

kizlar dun dr a gittim belim cok agriyo akintim cok fazla dedim akinti icin fitil yazdi ama almadim bol bol istirahat dedi kesinlikle yurume dedi sasirdim kaldim yurumem gerekmiyo mu dedim hayir hayir dedi sizde de boyle diyen var mi :44:
bi de her an suyum gelecek fobisini bende yasiyorm hele gecelri odum kopuyo bi de hic halim yok ins. simdi gelmez ikinamam diyorm kendi kendime

Felis nasil oldun,alicikin basi hala altta mi?
Dun esime gosterdim elifi,cok begendiBenim o yaslardaki fotoma baktik,cok benziyooO da cok benzetti,insallah benzer dedik,dur bakalim,nasil olcak bizim cimcime...

[
biz kızımla yine işe geldik ve çok sıkıldıkk bu ne yaaa son 4 neyseki...
topikte tek çalışan ben mi kaldım yoksa

bu arada ben orayı atlamısım yumruk mu

calısan ben vsrım bıde haftalık ıznım bugun pazar gunu de calısyorum son 4 gun aynen................

sezeryan doğumdan çok korkuyorum kızlar. ben en büyük hatayı gebeliğimin başından beri normal doğuma odaklanarak yaptım kesin bu yüzden korkularım. nasıl alışıcam bu duruma bilemiyorum. tabii kızım sağlıcakla gelsin ama korkuyorum işte elimde değil. sondadan da korkuyorum. ıkınma tekniklerini bile öğrenmiştim normal olcak diye :18:
allah yardımcımız olsun..

Bende internette bel ağrısını araştırıyordum sen yazmışsın. 34 haftadayım ve benimde belim ağrıyo. özellikle akşama doğru. doktor kontrolümde 24 ünde . korkuyorum bişi olacak diye. Başka ne dedi dr. internette doğru düzgün birşey bulamadım. akıntım normal ama bel ağrısı var.

benimde geceleri oluyor genelde ama sonlardayiz artik bunlar normal

az kalmış izinlerimize çok şükür artık izne çıkar doğuma gideriz
zaten sezeryan olcam önden önden alır artık doktorumuz

selam kızlar, 2 gün süren temizliğim bitti nihayet , evim miss oldu şükür , açmıyom kapıyı pencereyi artık sabahta mügemizi izledik , bitince hemen geldik , herkesden haberler iyidir umarım

Selam kızlar ben de kaç gündür giremiyorum nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir, benim suyum azalmış galiba erken gelecek canım bebişim yararı olur mu bilmem ama öyle su içiyorum
:2:

selam kızlar, 2 gün süren temizliğim bitti nihayet , evim miss oldu şükür , açmıyom kapıyı pencereyi artık sabahta mügemizi izledik , bitince hemen geldik , herkesden haberler iyidir umarım

ellerine sağlık bizde 4 gün sonra başlıycaz temizliğe dipli bucaklı
ev hayatı nasıl bişey acaba can sıkıntısından temizlik yapmak, mügeyi izlemek, totoyu devirip yatmak, kocişe güzel yemekler yapmak vs..

Arkadaşlar merhaba herkese.. Sabah kızımın hareketlerini hissetmediğimi farkettim, panik halinde dr da buldum kendimi.. cok şükür iyiymiş kızım ama 32 haftalıkken doğum pozisyonunu almıstı ama bugünkü muayenede yeniden ters döndüğü ortaya cıktı..Aranızda bu durumda olan var mı? Normal doğum çok istiyorum ama böyle devam ederse imkansız gibi gözüküyor..

slm kızlar herkes iyidir inşallah..bizim ev baya bir karışık..boyomıza başladık dün biter inşallah bugün..bir yandan temizlik..çok iş var ama hepsi bir anda bitecek inşallah...

tugceserdar cnm maşallah senin bebişine çok tatlı..benim arkadaşım 32. haftada yapmıştı doğumunu 1800 gr şu anda 3800 olmuş maşallah büyüdü gitti işte ece bebek..seninki daha çabok toparlanır cnm hiç merak etme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…