yumruk mu
tatlım ağrılar kendiliğinden mi geçiverdi? :44::44::44:magnezyum filan içtin mi?
Rica ederim. Söylediğim gibi katologlarda inanılmaz bir şekilde turkuaz kullanımı var. Mutfak dolaplarından pedere kadar. Bence hiç pişman olmayacaksın. Klasik görüntüden kurtulmuş olacaksın
Magnezyumu içmekten nefret ediyorum. Oysa doktorum "erken doğumu engellemek içinde içmenizi tavsiye ediyoruz" dedi ama yok ya zorlada olmuyor.
nasıl geçti ağrılar , dediğin gibi oturmadan iç çamaşırımı pantolonumu giyemiyorum ben. belimin ve kalçamın ağrısı hele bikaç gündür o kadar fazla ki
Ya anlamıyorum bazı yerlerde açılma olmadı diye hemen sezaryene alıyorlar bazı yerlerde vakumla almaya çalışıyorlar. Allah yardımcımız olsun, vakum falan kulağa pek hoş gelmiyor.geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlarcım eksik olmayın.
çokk güzelde bir kızımız doğmuş maşallah sübanallah,tuğçeserdar güle güle büyüsün inşallah.
yan odamda 37.haftada doğan bir bebek vardı.adı serkanani bir sancı ile annesi doktora gitmiş.7 cm'e kadar açılması olmuş ondan sonra açılma durmuş.annesi çok acı çekmiş bebeği vakumla çekmeye çalışmışlar yazık oda olmamış bebek içeride tehlikeye düşmüş haymanada yaşıyolarmış orada ilk doğum yaptırılmadı için ankaraya sevk etmişler anne bu zaman zarfında acıdan ölmüş yazık.sonra sezeryan olmuşlar çok şükür annede bebekte iilerdi.vee bir bebeğin 3 günde nasıl büyüdüğüne şahit oldum.her sabah odalarına gittiğimde başka bir bebekle karşılaştım.yaklaşık 10 dk bir sıvı kaka yaptı paketler dolusu bez harcadılar bende bir paket götüreceğim.2 takım koymuşlardı hepsi battı.ananesi ona hastane kantininden pembe takım aldı onu giydirdik gülüşerek mavi yokmuş çünkü bebeğin emme refleksi gelişmemişti bunun için anneye manuel göğüs pompası aldırdılar onla süt sağıp şırıngayla hemşire bebeğe verdi emme refleksini açtılar sonra çok güzel emdi maşallah.Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.
Ama dalinin kokusuda çok güzel. Oda mis gibi kokuyor hala.aman da aman Ece hanım çok mu beğenmiş dalinin kokusunuyesinler onun poposunu
Allah iyiliğini versin, yumruk falan okuyunca ekrana bakakalmışım.çatım çok darmışşdoktor yumruk yaptı elini dayadı aşağıma, dedim ne oluyor ittirdi yumruğunu bak dedi takılıyor, gömülmesi lazımmış sonra parmak muayenesine geçti 2 parmağını soktu zaten kemiklerim sızlıyor yana açtı kapadı aşağı yukarı açtı kapadı yok dedi çatı dar hiç umut yok gibi normal doğum için :104:
Masallah masallah kuzuna,cati muayenen nasil gecti,aci durumu
teşekkür ederiz canım
çatım çok darmışşdoktor yumruk yaptı elini dayadı aşağıma, dedim ne oluyor ittirdi yumruğunu bak dedi takılıyor, gömülmesi lazımmış sonra parmak muayenesine geçti 2 parmağını soktu zaten kemiklerim sızlıyor yana açtı kapadı aşağı yukarı açtı kapadı yok dedi çatı dar hiç umut yok gibi normal doğum için :104:
neyse en azından nerde durdugunu bılmıs oldun,hayırlısıyla sezos a hazırlanırsın artık canım
biz kızımla yine işe geldikve çok sıkıldıkk bu ne yaaa son 4 neyseki...
topikte tek çalışan ben mi kaldım yoksa
biz kızımla yine işe geldikve çok sıkıldıkk bu ne yaaa son 4 neyseki...
topikte tek çalışan ben mi kaldım yoksa
kizlar dun dr a gittim belim cok agriyo akintim cok fazla dedim akinti icin fitil yazdi ama almadimbol bol istirahat dedi kesinlikle yurume dedi sasirdim kaldim yurumem gerekmiyo mu dedim hayir hayir dedi sizde de boyle diyen var mi :44:
bi de her an suyum gelecek fobisini bende yasiyorm hele gecelri odum kopuyo bi de hic halim yok ins. simdi gelmez ikinamam diyorm kendi kendime
Bende internette bel ağrısını araştırıyordum sen yazmışsın. 34 haftadayım ve benimde belim ağrıyo. özellikle akşama doğru. doktor kontrolümde 24 ünde . korkuyorum bişi olacak diye. Başka ne dedi dr. internette doğru düzgün birşey bulamadım. akıntım normal ama bel ağrısı var.
aman da aman Ece hanım çok mu beğenmiş dalinin kokusunuyesinler onun poposunu
selam kızlar, 2 gün süren temizliğim bitti nihayet , evim miss oldu şükür , açmıyom kapıyı pencereyi artıksabahta mügemizi izledik , bitince hemen geldik , herkesden haberler iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?