2012 Ekim Anneleri

bendede geçen hafta başladı bel ağrısı , ayakta sabit durunca ağrıyo ama yürürken bişey yok , artık normal sanırım bu haftalarda

canım temizliği ben yapmadım zaten mümkün değil şu durumda :)) kardeşim yaptı sağolsun , mügeyi izlemek güzelde üzücü olaylar çok oluyo işte ondada , kocişe hiç yemek yapmıyorum artık , aksine o bana getiriyo genelde totoyu devirip yatmak ...! işte bu paha biçilemez , zira bebişimde yat dio sanki çünkü , ayakta fazla kalınca belim ağrıyo , fazla oturunca kuyruk sokumum acıyo , en iyisi yatmak oluyo tabii 1 tabak meyveyle beraber sende artık çık bence zamanı gelmiş geçiyo , doğumdan sonra bebişle olmakta önemli tabii ama artık bu haftalarda bol bol dinlenmek lazım

:."DoumBelirtileri Doum Balangc" e-gebelik.net..:

Kizlar bir okuyun bakalim sizlerde de bu belirtiler var mi?

Bende kilo alimi durdu hatta kilo bile vermisim akintimda epey koyu geliyor bu aralar ozellikle sabahlari ama agrim sancim yok

bende arada sancı oluyor birde ayakta 5dk dan fazla kalırsam sabit konumda bel ağrısı başlıyor , daha benim bebikim gelmicek sanırım , arkadaşın ablası 41. haftayı doldurdu , kızı olucak ama gelmiyor bi türlü , artık suni sancı denicekler sanırım doğumun en güzeli doğal doğummuş yani kendisi başlayan , hakkımızda hayırlısı artık , inşallah zamanında gelir bebeciklerimiz

kızlar artık ben agrılarımı da hissetmeye basladım defnoşumun gelmesi yakındır heralde :)

ilk başlardaki stresi biraz attım diyebilirim bebeğim sağlıklı gelsin de inşallah...

cam balkonumuz takıldı bugün kızım gelmeden yetişti cok şükür...

bebek çikolatalarını da aldık azönce,sabunlarım da bugün kargoya veriliyor yarın elimizde olur inşallah...

coyotecim özel mesajın açılmadıseni merak ediyorum yazmıssın.. sağol tatlım şimdilik iyim biraz hafif agrılarım oluyor arada dinleniyorum uzanıyorum öyle işte...

hepinizi öpüyorum dikkat edin cok iş yapıp indirip kaldırıp yormayın kendinizi.. bir kaç gün öncesine kadar arı gibiydim acaba sakınmadım kendimi diye mi bebeğim gelme belirtileri verdi diye sormadan edemiyorumm..

hepimize sağlıklı doğumlar diliyorummm... Allahım bebişlerimize sağlık versin...

kızla hastane çantama 1 gecelik sabahlık takım birde pijama takım yetermi ? yedek pijama koysammı gerçi öyle hastane için yeni almam gerekecek çunku evdekiler olmuyo artık eşimin pijamalarını giyiyorum evde bu ara :))

bana 1 hafta önce bol bol yürü demıstı gecen hafta gttım ıstırahat et dedi anlam weremedim bende dogumun yaklasmasın dedi yaklaşsınnn ya pırtlasın bi an önce koca kız oldu artık

bende 2 takım koydum 1 pijama, 1 gecelik sabahlık yeterli diye düşünüyorum...

bende 2 takım koydum 1 pijama, 1 gecelik sabahlık yeterli diye düşünüyorum...

ya yakın zamanda doğum yapan arkadasım alt pijama yedek olsun dedi normal doğum yaptı o kanaması olunca pijamasına geçmiş benimde kafam karıştı pazardan uydurabilirsem tek alt koyarım belki

Hangi marka aldın canim cikolata ben melodi düşünüyorum ama biraz erken gibi yada alsam mı ki ?

Canim bende merak ettim seni kizlarla bulusmaya bende gitmistim sen gelemeyince ne oldu dedim. Neyse artik bebisler gelebilirler nasilsa artik erken doguma girmiyor bizim bu haftalarimiz bende hazirliklar tamamlansin telasindayim bugun halilarimi yikamaya verdim cts alicam bebek sekeri ismarladim internetten onlarda gelir haftasonu falan sonrasinda yine bir evi temizletmeye cagiririm kadinimi halilar serilir kizcemi beklerim

Sende iyice dinlen bakalim yorma kendini Defne kizimizda ne zaman gelirse hos gelir opuyorum sizleri

yok canım annem buraya taşınamaz. memleketimiz değil bişey değil..memlekete 2-3 saat uzaklıkta başka bir şehrin başka bir ilçesi..biz de geçiciyiz yani buralarda..sorunlar illa ki olacak,ama alışacağız... 4 aylık bebeğimi de bakıcıya veremem henüz..
ya kızlarrr bez gbi olan kilotlar varmış yaa onun adı neydii hastane için ondan planlıyorumdaaa:26::26::26::26::26::26:bilen varmııı:26::26::26:
canbebe canım
ayyy eşim de bırakalım kendi kazansın kendi ismini kahramanlık yaparak diyordu bir ara..
yok canım öyle bir ağrım. yatarken oluyordu sadece o da geçti. hatta o bahsettiğim tekme yemiş gibi ağrılarım da geçti.ama karnım çok ağır taşıyamıyorum bel ve sırt ağrım çokkk..

tuğçe bebişine maşallahçok miniş çok ciciş.kaderi,ömrü güzel olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…