Bende internette bel ağrısını araştırıyordum sen yazmışsın. 34 haftadayım ve benimde belim ağrıyo. özellikle akşama doğru. doktor kontrolümde 24 ünde . korkuyorum bişi olacak diye. Başka ne dedi dr. internette doğru düzgün birşey bulamadım. akıntım normal ama bel ağrısı var.
ellerine sağlık bizde 4 gün sonra başlıycaz temizliğe dipli bucaklı
ev hayatı nasıl bişey acaba can sıkıntısından temizlik yapmak, mügeyi izlemek, totoyu devirip yatmak, kocişe güzel yemekler yapmakvs..
Masallah masallah kuzuna,cati muayenen nasil gecti,aci durumu
teşekkür ederiz canım
çatım çok darmışşdoktor yumruk yaptı elini dayadı aşağıma, dedim ne oluyor ittirdi yumruğunu bak dedi takılıyor, gömülmesi lazımmış sonra parmak muayenesine geçti 2 parmağını soktu zaten kemiklerim sızlıyor yana açtı kapadı aşağı yukarı açtı kapadı yok dedi çatı dar hiç umut yok gibi normal doğum için :104:
acımadımı canım ya
:."DoumBelirtileri Doum Balangc" e-gebelik.net..:
Kizlar bir okuyun bakalim sizlerde de bu belirtiler var mi?
Bende kilo alimi durdu hatta kilo bile vermisim akintimda epey koyu geliyor bu aralar ozellikle sabahlari ama agrim sancim yok
kizlar dun dr a gittim belim cok agriyo akintim cok fazla dedim akinti icin fitil yazdi ama almadimbol bol istirahat dedi kesinlikle yurume dedi sasirdim kaldim yurumem gerekmiyo mu dedim hayir hayir dedi sizde de boyle diyen var mi :44:
bi de her an suyum gelecek fobisini bende yasiyorm hele gecelri odum kopuyo bi de hic halim yok ins. simdi gelmez ikinamam diyorm kendi kendime
acımadımı canım ya
parmakla çatı muayenesinde canım acıdı çünkü zaten kemiklerim çok sızlıyordu kemiklerim sızlamasa eminim acımazdı. yumruk muayenesinde isezaten amacı içeri sokmak değildide ummadığım bi muayene şekliydi yumruğunu aşagıma dayadı biraz ittirdi kemiklere takılcakmı diye, içeri felan girmedi yani zaten ne mümkün kemiklerim sağolsun normal doğuma bile izin vermiyor
kızla hastane çantama 1 gecelik sabahlık takım birde pijama takım yetermi ? yedek pijama koysammı gerçi öyle hastane için yeni almam gerekecek çunku evdekiler olmuyo artık eşimin pijamalarını giyiyorum evde bu ara :))
bende 2 takım koydum 1 pijama, 1 gecelik sabahlık yeterli diye düşünüyorum...
parmakla çatı muayenesinde canım acıdı çünkü zaten kemiklerim çok sızlıyordu kemiklerim sızlamasa eminim acımazdı. yumruk muayenesinde isezaten amacı içeri sokmak değildide ummadığım bi muayene şekliydi yumruğunu aşagıma dayadı biraz ittirdi kemiklere takılcakmı diye, içeri felan girmedi yani zaten ne mümkün kemiklerim sağolsun normal doğuma bile izin vermiyor
ayyyy korktum ben yarın gtcem doktorawajınal ultrasonda bakıcak ama hazır bakmısken onada bakar bence
Hangi marka aldın canim cikolata ben melodi düşünüyorum ama biraz erken gibi yada alsam mı ki ?kızlar artık ben agrılarımı da hissetmeye basladım defnoşumun gelmesi yakındır heralde :)
ilk başlardaki stresi biraz attım diyebilirim bebeğim sağlıklı gelsin de inşallah...
cam balkonumuz takıldı bugün kızım gelmeden yetişti cok şükür...
bebek çikolatalarını da aldık azönce,sabunlarım da bugün kargoya veriliyor yarın elimizde olur inşallah...
coyotecim özel mesajın açılmadıseni merak ediyorum yazmıssın.. sağol tatlım şimdilik iyim biraz hafif agrılarım oluyor arada dinleniyorum uzanıyorum öyle işte...
hepinizi öpüyorum dikkat edin cok iş yapıp indirip kaldırıp yormayın kendinizi.. bir kaç gün öncesine kadar arı gibiydim acaba sakınmadım kendimi diye mi bebeğim gelme belirtileri verdi diye sormadan edemiyorumm..
hepimize sağlıklı doğumlar diliyorummm... Allahım bebişlerimize sağlık versin...
ayyyy korktum ben yarın gtcem doktorawajınal ultrasonda bakıcak ama hazır bakmısken onada bakar bence
yok hiç korkulcak bişey değil kendini kasmaman gerek hatta, kasarsan rahimde kasılır ve muayene zorlaşır. 37.haftandasın muhtemelen muayene eder. ben 36.haftamdaydım müsaitsen yapalım yoksa haftaya yapalım demişti.
Hangi marka aldın canim cikolata ben melodi düşünüyorum ama biraz erken gibi yada alsam mı ki ?
Hangi marka aldın canim cikolata ben melodi düşünüyorum ama biraz erken gibi yada alsam mı ki ?
kızlar artık ben agrılarımı da hissetmeye basladım defnoşumun gelmesi yakındır heralde :)
ilk başlardaki stresi biraz attım diyebilirim bebeğim sağlıklı gelsin de inşallah...
cam balkonumuz takıldı bugün kızım gelmeden yetişti cok şükür...
bebek çikolatalarını da aldık azönce,sabunlarım da bugün kargoya veriliyor yarın elimizde olur inşallah...
coyotecim özel mesajın açılmadıseni merak ediyorum yazmıssın.. sağol tatlım şimdilik iyim biraz hafif agrılarım oluyor arada dinleniyorum uzanıyorum öyle işte...
hepinizi öpüyorum dikkat edin cok iş yapıp indirip kaldırıp yormayın kendinizi.. bir kaç gün öncesine kadar arı gibiydim acaba sakınmadım kendimi diye mi bebeğim gelme belirtileri verdi diye sormadan edemiyorumm..
hepimize sağlıklı doğumlar diliyorummm... Allahım bebişlerimize sağlık versin...
yok canım annem buraya taşınamaz. memleketimiz değil bişey değil..memlekete 2-3 saat uzaklıkta başka bir şehrin başka bir ilçesi..biz de geçiciyiz yani buralarda..sorunlar illa ki olacak,ama alışacağız... 4 aylık bebeğimi de bakıcıya veremem henüz..Canim surekli beraber yasamak simdiki gibi olmaz tabi. Elbette araniz iyidir ama muhakkak sorunlar olur. Yani bence tabi..... Annen yakina bir yere tasinsa sabah birakip cocugu, aksam alsan nasil olur? Gerci siz bilirsiniz tabi. Insallah hersey cok guzel olur. Annenin de bu fedakarligi takdire sayan tabiki. Bize gelince koltuk kiliflarini yikiyip silecegiz bugun. Bakalim nasil olacak :)
canbebe canımya kızlarrr bez gbi olan kilotlar varmış yaa onun adı neydii hastane için ondan planlıyorumdaaa:26::26::26::26::26::26:bilen varmııı:26::26::26:
ayyy eşim de bırakalım kendi kazansın kendi ismini kahramanlık yaparak diyordu bir ara..Bizim oğlumuzunda ismi yok henüz.
Babası dalga geçiyor, "bir yiğitlik yapsında ona göre koyarız adını diyor"
Akif Emre aklıma geldi geçen gün. İkisinin anlamıda güzel.
Ama aklım hala Eymen isminde. Eşimde kesinlikle olmaz diyor.
Korkarım eski kız arkadaşının falan ismi Eymen. Hoş bana bayan akrabam var Eymen isminde dedi ama..
yok canım öyle bir ağrım. yatarken oluyordu sadece o da geçti. hatta o bahsettiğim tekme yemiş gibi ağrılarım da geçti.ama karnım çok ağır taşıyamıyorum bel ve sırt ağrım çokkk..Kızlar sizinde kalça kemiklerinizde ağrı var mı? Benim sağ tarafım o kadar fena ki ben artık yürüyemiyorum; toplallıyorum.Bir taraftan diğer tarafa dönmek işkence oluyor. Ama ne uzanırken ne de ayaktayken var bu problem sadece yürürken. Ben şimdi doğuma kadar yatacak mıyım? :44::44:Yürümem gerek doğumu kolaylaştırmak için. Doktoruma sorum "yapacağımız bir şey yok" dedi. Ama ben iki adım bile atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?