benim doktorum şöyle anlattı mesela 8+5 misin küsüratı (5'i) at o kadar haftalıksın. Yani 8+3 olunca hala 8 haftalık olacaksın. Ben senin yerinde olsam beklerdim bir hafta daha...cnm bana daha hiç test yaptırmadı doktorum.
Kan testleri falan ister sanırım.ama ben bugünden itibaren 9.haftaya girdim zaten dimi?
hangi toxo negatif? IgG ise bağışıklığın yok. IgM ise şu anda hastalık geçirmiyorsun.toxo ben de negatif yazıyor ne demek ??
nazar canım dualar oku karnına
geçmiş olsun bu arada
kız bu ne :))) bebek yatağı mı??? :)))) buna girip çıkmak zor olur yaw :))) ama çok eğlenceli,şüphesiz......
Kızlar bebek odaları bakmaya başlamışsınız bile ne güzel.....
benim doktorum şöyle anlattı mesela 8+5 misin küsüratı (5'i) at o kadar haftalıksın. Yani 8+3 olunca hala 8 haftalık olacaksın. Ben senin yerinde olsam beklerdim bir hafta daha...
hangi toxo negatif? IgG ise bağışıklığın yok. IgM ise şu anda hastalık geçirmiyorsun.
selam herkeze nasılsınız
selam herkeze nasılsınız
kızlar mrb yarın 12. haftam bitiyor ama ben hala evimin işini göremiyorum yarım saatten fazla ayakta kalıp iş yapsam belim ve karnım çok ağrıyor.bide göbeğim akşamları baya büyümüş oluyor sabah kalktığımda küçülmüş oluyor korkuyorum sizin nasıl.lütfen bişeyler yazın
selam herkeze nasılsınız
kızlar mrb yarın 12. haftam bitiyor ama ben hala evimin işini göremiyorum yarım saatten fazla ayakta kalıp iş yapsam belim ve karnım çok ağrıyor.bide göbeğim akşamları baya büyümüş oluyor sabah kalktığımda küçülmüş oluyor korkuyorum sizin nasıl.lütfen bişeyler yazın
ben işyerindeyim, ve uyumak üzereyim, gözlerim kapanıyor eve gitmek istiyorum. Kalk bi dolaş demeyin, çok zor geliyor onu yapmak.
Gece göbeğinin büyümesi çok normal. Ben de de oluyor merak etme.Kanama eşlik etmiyorsa bel ve karın ağrısına o da çok normal. Ben de zaman zaman yaşıyorum. Dinelnip geçireceğiz bu dönemi.kızlar mrb yarın 12. haftam bitiyor ama ben hala evimin işini göremiyorum yarım saatten fazla ayakta kalıp iş yapsam belim ve karnım çok ağrıyor.bide göbeğim akşamları baya büyümüş oluyor sabah kalktığımda küçülmüş oluyor korkuyorum sizin nasıl.lütfen bişeyler yazın
ben değişik ürünleri severim
ben oda resimlerini dosya yapmıstım hatta sizin için bi albüm oluşturdum albümlerde bakabilirsiniz
ben iyi olmaya calısıyorum midem alt üst sen nasılsın aybüke :)
Eki Görüntüle 353109
Benim kızımın odası bu çilekten genç odası almıştık
ama ben bunu biraz daha çocuklaştırdım tabiki her yerde prensesler ve winnie the pooh var
bi de park yatağımız vardı bizim odada
2 yaşına kadar orda yattı
sonra o da yaptık şimdi de öyle yaparım heralde.
oğlan olursa ayrı bi oda kız olursa aynı yataktan bir tane daha düşünüyorum.
şikayetler kişiden kişiye degişiyor sanrım ama benimde uzun süre ayakda kalırsam belim agrıyor karın konusunda ben de öleyim aksam 5 aylık sabah 3 aylık
ben napim anchusaya bebek ihtiyaç list maili attım cumartesiyi bekliyorum drumu çok özledim ee bide bebiişimi görücem kaynanamlara gidicez çok özledim onlarıda :))
kızlar gece oldumu 5 kere idrara çıkıyorum sürekli uykum bölünüyor sizdede oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?