normalde yiyodu da şimdi istemiyosa dönemseldir canım. çok kafana takma. sonra iyice yeme sorunlu bi çocuğun olur.meyve suyuna bebe bisküvisini deneyeceğim cnm sağolben bebek köftesini merak ettim. nasıl yapıyorsun? eline veririm yer en azından. elinde kendi birşeyler yemeyi seviyor çünkü
benim kızımda çok sık uyanıyor cnm.sersem gibiyim. sahurda kalktı oturdu bizimle. delirtti dün gece.sabh 4-5 ten sonrasını sürekli memede geçirmek istiyor.tüm gün memede geziyoruz sonrada. vermeyeyim yemek yesin diyorum. ağlıyor zırlıyor. tüm gün kucak istiyor zaten.(((
şimdide yemek düşünüyorum. patlıcanlı bişey yapmak istiyorum ama ne yapsam bilemedim???
sık sık yıkamak. krem vs denemedim hiç. hem beyaz tenli hem de çok terliyo oğlum, kışın isilik falan yoktu napalım yazın çekicezmerhaba kızlar benim oğlumdada isilik var denıze gırınce gectı ama aynen, snra gene cıktı. başka ii gelen şeyler varmı ?
ben yemek yapıcam ahmet şimdi uyudu, gözlerim kapanıyodu ama yatmadım yemeği kim yapıcak.
gece sahura uyandım tam kalkıcam ahmet de uyandı, ikimizin arasında görünmez bi sensör var sanırım
emzirdim yatırdım bekliyorum uyusun ki ben mutfağa geçeyim nasıl uykusu var ama uyumuyo ben gidersem diye açmış gözleri kocaman.
babasıyla da durmuyo vakit de daraldı napayım kaldırdım ben de oturttum mama sandalyesine oturdu bizimle.
sahurdan sonra yatırdım artık.
tuvalete gitsem deli gibi ağlıyo var mı bebeği böyle yapab
dün gece birebir aynı şeyleri yaşamışız(eşim aldı kucağına nasıl ağlıyor anlatamam:))
tuvalete bile gidemiyorum bende.beraber gidioruz artık.
normalde yiyodu da şimdi istemiyosa dönemseldir canım. çok kafana takma. sonra iyice yeme sorunlu bi çocuğun olur.
sık sık teklif et bi lokma bile yutsa yeter ona. yemek konusunda tek çözüm rahatlık. annenin stresini alıyolar daha da yemiyolar
sık sık yıkamak. krem vs denemedim hiç. hem beyaz tenli hem de çok terliyo oğlum, kışın isilik falan yoktu napalım yazın çekicez
umarım dönemsel bişeydir. sürekli bi hale gelmesinden korkuyorum açıkcası. anneyi bilsin tamam da babayı istememek nedir yani
önemli bişey gibi durmuyo bazı yerlerinde döküntü var. isilikle de karışıyodur. isiliği hiç geçmiyo çünkü. beyaz tenli olmasındanmış.
denizde deniz suyu iyi geliyodu isiliklere yarım saat terlesin aynen çıkıyodu hemen
meyve suyuna bebe bisküvisini deneyeceğim cnm sağolben bebek köftesini merak ettim. nasıl yapıyorsun? eline veririm yer en azından. elinde kendi birşeyler yemeyi seviyor çünkü
benim kızımda çok sık uyanıyor cnm.sersem gibiyim. sahurda kalktı oturdu bizimle. delirtti dün gece.sabh 4-5 ten sonrasını sürekli memede geçirmek istiyor.tüm gün memede geziyoruz sonrada. vermeyeyim yemek yesin diyorum. ağlıyor zırlıyor. tüm gün kucak istiyor zaten.(((
şimdide yemek düşünüyorum. patlıcanlı bişey yapmak istiyorum ama ne yapsam bilemedim???
ben yemek yapıcam ahmet şimdi uyudu, gözlerim kapanıyodu ama yatmadım yemeği kim yapıcak.
gece sahura uyandım tam kalkıcam ahmet de uyandı, ikimizin arasında görünmez bi sensör var sanırım
emzirdim yatırdım bekliyorum uyusun ki ben mutfağa geçeyim nasıl uykusu var ama uyumuyo ben gidersem diye açmış gözleri kocaman.
babasıyla da durmuyo vakit de daraldı napayım kaldırdım ben de oturttum mama sandalyesine oturdu bizimle.
sahurdan sonra yatırdım artık.
tuvalete gitsem deli gibi ağlıyo var mı bebeği böyle yapab
merhaba kızlar benim oğlumdada isilik var denıze gırınce gectı ama aynen, snra gene cıktı. başka ii gelen şeyler varmı ?
merhaba hanimlar söyle bir göz gezdirdim herkezde keyfler yerinde gibi dün orucumuzun ilk günüydü umarim cok rahat tuttunuz orucunuzu hanimlar ben bir kalktimm cam sildim evi sildim süpürdüm tam gaz iftaraKadar hic oturmadim havalar güzel burdada kayniyor ortalik iyi gecti cok sükür orucumuzun ilk günü sadece cok yorulduum
dis konusunda hanimlar izindeyken bir akrabamiz söylemisti Yesil taze soganin Beyaz kismini ver eline onu dislesin dedi uyusturuyormus aklima gelmisken sizinle paylasim dedim
bugun sizlerde menü ne olacak iftar icin fikir lerinizi paylasin bakim
bizde bugun corba Yesil salata manti üstünede esim kadayif istedi onu yapacagim birde bolcaa suuu
oruç oruç bu kadar temizlik yapılırmı kız bu sıcakta.
bende duydum ve denedim ağzında çiğneyip durmuştu ilk dişlerinde.tek dez avantajı her yere sürüyor heryer ve ağzı yüzü soğan kokuyor.
bizde bugün dünkü yemekler var
izmir köfte pilav dün mercimek çorbaıs vardı bugün yanına hemencecik tarhana yaparım bide cacık.
tatlı yok bizde canım şekerpare istiyor ama güzel bi tarifim yok eşime sipariş edebilirim.
benimkide ilk sahurda dikilmişti uyuttum sahur bitti ezan okundu tam yatıcam geri kalktı.
bizimkinin uykusu iyidi ama dönem dönem uyku sorunları yaşıyoruz diş gelicek belki ondandır belki sıcaklardan belkide gazdan anlayamıyorum.
patlıcanla köfte yapıp islim kebabı yapabilirsin.oturtma yapabilirsin.karnıyarık olabilir yada sadece kızartıp yoğurtlayıp yersiniz..
sineklikleri takinca ha sura ha bura derken butun evi temizledim
sogani ben denemedim ama banada dediler kokar biraz diye
afiyet olsun canim Allah Kabul etsin sekerpare güzel oluraslinda evet
Merhaba kızlar
Herkesin keyfi yerindedir umarım, oruç tutanların oruçlarını Allah kabul etsin.
Biz bu aralar özel bir yemek tarifine ihtiyaç duymuyoruz. çok ekşi, acı, tuzlu şeyler dışında hemen hemen her yediğimizden ona da veriyoruz.
Oyun olarak kapı, pencere açma-kapama, top atma-ayakla vurma bu aralar favorimiz. ayakla vurma derken biz kollarından tutunca tabii ki, yürüdüğünden değil.
Bu arada geçen hafta sünnet oldu bizim minik erkek
Bi deeee kızlar bebişinizin vücudunu neyle yıkıyosunuz? sabun kurutuyor diye kullanmıyorum ben, alternatifiniz var mı?
Canım efe de öyleydi ayrılık kaygısı yaşıyordu ben aldırmadım gelecem annecigim dedimumarım dönemsel bişeydir. sürekli bi hale gelmesinden korkuyorum açıkcası. anneyi bilsin tamam da babayı istememek nedir yani
yeni fotolar yükledim kzılar geçen haftaki mogan pikniğimizden
albüm
sineklikleri takinca ha sura ha bura derken butun evi temizledim
sogani ben denemedim ama banada dediler kokar biraz diye
afiyet olsun canim Allah Kabul etsin sekerpare güzel oluraslinda evet
oturtma iyi fikir. cacık pilav salata ohhhh misssssstabiiii küçük hanım izin verirse (( şimdi odaya oyuncaklarıyla oturttum oynasın diye.ama durmuyor bağırıp duruyor eeenneeee eeenneeeee diye:))) çok güzel anne diyor::))))
Merhaba kızlar
Biz bu aralar özel bir yemek tarifine ihtiyaç duymuyoruz. çok ekşi, acı, tuzlu şeyler dışında hemen hemen her yediğimizden ona da veriyoruz.
Oyun olarak kapı, pencere açma-kapama, top atma-ayakla vurma bu aralar favorimiz. ayakla vurma derken biz kollarından tutunca tabii ki, yürüdüğünden değil.
Bi deeee kızlar bebişinizin vücudunu neyle yıkıyosunuz? sabun kurutuyor diye kullanmıyorum ben, alternatifiniz var mı?
Allah Kabul etsin canimmaşallah cnm sana.bende zorlanmadım ama benim kız iş yapmama izin vermiyor.
tatlı olarak bizde ekler var:))
Merhaba kızlar
Canım efe de öyleydi ayrılık kaygısı yaşıyordu ben aldırmadım gelecem annecigim dedim
İki dk sonra bak geldim burdayım dedim sevdim öyle öyle uzadı süremiz şimdi babasıyla da çok mutlu oynuyor
Eşim diyo ben oyun arkadaşı sen meme arkadaşı :)) sen de yavaş yavaş yap istersen zamanla alışır
Aldırma mız mızlansın alışır inş
Dur bakayımmm
Aklımda kalanlara cevap vereyim
Öykü çok güzel şekerpare tarifim var babamlara iftar için yapacam fırsat buldugumda yazacam canım
Dalinle yıkıyoruz biz ilk dogdugunda chiccoydu o da iyiydi daline geçtik şimdi
Bunadım ben ayol başka kim ne sormuştu
Ha evet öykü aynen öyle 250 den aşagı gelmez efaturası yaz kış bayagı fatura ödüyoz
İsilige tuzlu su birebirmiş yıkama suyuna atıp kaya tuzu vucudunu yıkayınca
Sönüyormuş denemedim ama mantıklı efe de olmuyor çok şükür olursa deneyecem
inşallah yaparım.çıkardım kıymayı falan dolaptandururlarmı canım yaaa hiç.dün yemek zor yaptım 40 kere gittim başına yapabilmek için yemeğin.mutfağa geliyo önüne tepsi kaşık falan veriyorum yine nbana sarıyo çocuk.
bizimki bu ara dadadada diye ağlıyor.anne diyişine hastayım oğluşumun ama bilerek demiyor sanki.senin kız bilerek çağırıyormu snei anne diye.
yapabilirsen menü şahane misss.
Allah Kabul etsin canim
afiyet olsun
bu aralar eylulunde huyu cok degisti dönemsel diye avutuyorum kendimi senin kiz gibi hep yanimda olmak istiyor babasindada pek durmuyor geceleride aglayarak cok uyaniyor kötü rüya göre biliyorlarmis ondanmi degilmi bilemiyorum rabbim seninde yardimcin olsun düzelir insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?