2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

normalde yiyodu da şimdi istemiyosa dönemseldir canım. çok kafana takma. sonra iyice yeme sorunlu bi çocuğun olur.
sık sık teklif et bi lokma bile yutsa yeter ona. yemek konusunda tek çözüm rahatlık. annenin stresini alıyolar daha da yemiyolar

merhaba kızlar benim oğlumdada isilik var denıze gırınce gectı ama aynen, snra gene cıktı. başka ii gelen şeyler varmı ?
sık sık yıkamak. krem vs denemedim hiç. hem beyaz tenli hem de çok terliyo oğlum, kışın isilik falan yoktu napalım yazın çekicez

dün gece birebir aynı şeyleri yaşamışız(eşim aldı kucağına nasıl ağlıyor anlatamam:))
tuvalete bile gidemiyorum bende.beraber gidioruz artık.

dün gece birebir aynı şeyleri yaşamışız(eşim aldı kucağına nasıl ağlıyor anlatamam:))
tuvalete bile gidemiyorum bende.beraber gidioruz artık.

umarım dönemsel bişeydir. sürekli bi hale gelmesinden korkuyorum açıkcası. anneyi bilsin tamam da babayı istememek nedir yani

evet cnm ısrar etmiyorum. sürekli farklı şeyler deniyorum ki en azından sevdiği şeyleri bulmaya çalışayım.

merhaba hanimlar söyle bir göz gezdirdim herkezde keyfler yerinde gibi dün orucumuzun ilk günüydü umarim cok rahat tuttunuz orucunuzu hanimlar ben bir kalktimm cam sildim evi sildim süpürdüm tam gaz iftara Kadar hic oturmadim havalar güzel burdada kayniyor ortalik iyi gecti cok sükür orucumuzun ilk günü sadece cok yorulduum

dis konusunda hanimlar izindeyken bir akrabamiz söylemisti Yesil taze soganin Beyaz kismini ver eline onu dislesin dedi uyusturuyormus aklima gelmisken sizinle paylasim dedim

bugun sizlerde menü ne olacak iftar icin fikir lerinizi paylasin bakim
bizde bugun corba Yesil salata manti üstünede esim kadayif istedi onu yapacagim birde bolcaa suuu

evet isilik var zaten onla karışıyor olabilir canım.senin oğlanın denizi olan bi memlekette yaşaması lazım her gün denize sokucan yazın

benimkide ilk sahurda dikilmişti uyuttum sahur bitti ezan okundu tam yatıcam geri kalktı.
bizimkinin uykusu iyidi ama dönem dönem uyku sorunları yaşıyoruz diş gelicek belki ondandır belki sıcaklardan belkide gazdan anlayamıyorum.

patlıcanla köfte yapıp islim kebabı yapabilirsin.oturtma yapabilirsin.karnıyarık olabilir yada sadece kızartıp yoğurtlayıp yersiniz.

tabi canım biz uyursak kim yapıcak yemekleri.
aynen benim oğlanda öyle geliyo tuvaletin kapısına vuryuyo ağlıyo.salonda durmuyor mutfağa geliyor paçama tutunup kalkıyor kucağıma gelicek.eskiden bu kadar aramazdı beni şimdi dediğin gibi babası bile olsa beni arıyor.
yeni bi döneme girdiler galiba atak falanda olabilir.geçer inşallah yaaa hayırlısı bakalım.
dün gecede zor uyuttum ağlıyo uyutmaya çalışıyorum diye ama gözünden uyku akıyo resmen anlayamıyorum.

iyi yapmışsın uyutmaya çalışsan sahur yapamıycaksın kalksın otursun madem çok istiyor paşa.

merhaba kızlar benim oğlumdada isilik var denıze gırınce gectı ama aynen, snra gene cıktı. başka ii gelen şeyler varmı ?

merhaba canım sık sık suya sokmak işe yarayabilir ama çıkıyosa pekte yapılabilecek bişey yok galiba mattika herşeyi denedim geçmiyor diyordu.teninin hassaslığıyla alakalı bişey sanırım.

oruç oruç bu kadar temizlik yapılırmı kız bu sıcakta.

bende duydum ve denedim ağzında çiğneyip durmuştu ilk dişlerinde.tek dez avantajı her yere sürüyor heryer ve ağzı yüzü soğan kokuyor.

bizde bugün dünkü yemekler var
izmir köfte pilav dün mercimek çorbaıs vardı bugün yanına hemencecik tarhana yaparım bide cacık.

tatlı yok bizde canım şekerpare istiyor ama güzel bi tarifim yok eşime sipariş edebilirim.

sineklikleri takinca ha sura ha bura derken butun evi temizledim
sogani ben denemedim ama banada dediler kokar biraz diye
afiyet olsun canim Allah Kabul etsin sekerpare güzel oluraslinda evet

oturtma iyi fikir. cacık pilav salata ohhhh missssss tabiiii küçük hanım izin verirse(( şimdi odaya oyuncaklarıyla oturttum oynasın diye.ama durmuyor bağırıp duruyor eeenneeee eeenneeeee diye:))) çok güzel anne diyor::))))

Merhaba kızlar
Herkesin keyfi yerindedir umarım, oruç tutanların oruçlarını Allah kabul etsin.

Biz bu aralar özel bir yemek tarifine ihtiyaç duymuyoruz. çok ekşi, acı, tuzlu şeyler dışında hemen hemen her yediğimizden ona da veriyoruz.

Oyun olarak kapı, pencere açma-kapama, top atma-ayakla vurma bu aralar favorimiz. ayakla vurma derken biz kollarından tutunca tabii ki, yürüdüğünden değil.

Bu arada geçen hafta sünnet oldu bizim minik erkek

Bi deeee kızlar bebişinizin vücudunu neyle yıkıyosunuz? sabun kurutuyor diye kullanmıyorum ben, alternatifiniz var mı?

maşallah cnm sana.bende zorlanmadım ama benim kız iş yapmama izin vermiyor.
tatlı olarak bizde ekler var:))

allah damatlığını da gösterir inşallah:))
ben şampuanıla vücudunuda yıkıyorum.yumaşıcık tüylü iplerden annem lif örmüş. ona döküp sürüyorum vücuduna.allaha şükür bir sorun yaşamadık.

umarım dönemsel bişeydir. sürekli bi hale gelmesinden korkuyorum açıkcası. anneyi bilsin tamam da babayı istememek nedir yani
Canım efe de öyleydi ayrılık kaygısı yaşıyordu ben aldırmadım gelecem annecigim dedim
İki dk sonra bak geldim burdayım dedim sevdim öyle öyle uzadı süremiz şimdi babasıyla da çok mutlu oynuyor
Eşim diyo ben oyun arkadaşı sen meme arkadaşı :)) sen de yavaş yavaş yap istersen zamanla alışır
Aldırma mız mızlansın alışır inş
yeni fotolar yükledim kzılar geçen haftaki mogan pikniğimizden

albüm

Dur bakayımmm
Aklımda kalanlara cevap vereyim
Öykü çok güzel şekerpare tarifim var babamlara iftar için yapacam fırsat buldugumda yazacam canım
Dalinle yıkıyoruz biz ilk dogdugunda chiccoydu o da iyiydi daline geçtik şimdi
Bunadım ben ayol başka kim ne sormuştu
Ha evet öykü aynen öyle 250 den aşagı gelmez efaturası yaz kış bayagı fatura ödüyoz
İsilige tuzlu su birebirmiş yıkama suyuna atıp kaya tuzu vucudunu yıkayınca
Sönüyormuş denemedim ama mantıklı efe de olmuyor çok şükür olursa deneyecem

zorunlu temizlik diyorsun yani neyseki bitmiş galiba.

valla yapan olsa güzel olur canım yaaa ohh misss.

dururlarmı canım yaaa hiç.dün yemek zor yaptım 40 kere gittim başına yapabilmek için yemeğin.mutfağa geliyo önüne tepsi kaşık falan veriyorum yine nbana sarıyo çocuk.
bizimki bu ara dadadada diye ağlıyor.anne diyişine hastayım oğluşumun ama bilerek demiyor sanki.senin kız bilerek çağırıyormu snei anne diye.

yapabilirsen menü şahane misss

sağol canım senişnde allah kabul etsin

topiğimizdeki bi bebe daha erkek oldu desene.naısl pipisinin durumu zorluk çıkardımı çok.

ben bebe sabunuyla yıkıyorum ama her banyodan sonra baby bedtıme vücut losyonu kullanıyorum.
şampuanıyla yıkayabilirsin o kuruturmu bilmiyorum.

maşallah cnm sana.bende zorlanmadım ama benim kız iş yapmama izin vermiyor.
tatlı olarak bizde ekler var:))
Allah Kabul etsin canim
afiyet olsun
bu aralar eylulunde huyu cok degisti dönemsel diye avutuyorum kendimi senin kiz gibi hep yanimda olmak istiyor babasindada pek durmuyor geceleride aglayarak cok uyaniyor kötü rüya göre biliyorlarmis ondanmi degilmi bilemiyorum rabbim seninde yardimcin olsun düzelir insaallah

Maasallah kuzuna canim damatliginida görürsünüz insaallah hayirlisiyla

ben Bübchen kullaniyorum basinada vücudunada dogdugundan beri degistirmedim

kız bekliyorum canım bak tarifi
daha önce bikaç kez denedim sadece 1 kere güzel oldu onunda tarifini kaybettim.çok severim şekerpareyi verince yapıcam tarifi.

bizimki jahnsons baby

Bliss damatlıgını da görürsün inş nasıl oldu pipiniz iyidir inş
Bebe yagı da her zaman süreriz banyodan sonra
Şimdi emire bakmaca

inşallah yaparım.çıkardım kıymayı falan dolaptan
bilerek söylüyor cnm..ennneeeee diye çağırıyor hep

kötü rüya görüyorlarmış cnm bende duydum. ağlayarak uyanıyır geceleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…