tü Allah seni kahretmesinKomedi üstünden zaman geçmîş trajedidir ya bak ne anlatacam
Balkon kazamdan sonra tekerlekli sandalyeyle oraya buraya bir görevli eşliginde gidiyoz
Neyse hastane buz gibi içim üşüdü kapının önüne çıktık güneşlenmeye o ara gözüme bir çekirge ilişti 100 metre ilerde
Neyse takipteyim bir kuş geldi çekirgeyi yemeye çalışıyor çanlı yayın takiptekim
Çekirge önde kuş arkada uçuyorlar bana dogru
O ana kadar totomu kaldıramayan ben can havliyle bir kaçtım sorma sonra gururumda oturmadım bir da sandalyeye
Eşim bugün anlattı koptuk diyo şabanın flimi gibi olmuştu
çok değilde bilemeyiz
uyku maması ne kız
ahmete bi defa sulu köfteden çeyrek yedirdim 1-2 saat sonra sade köfteyi kusmuştu dr henüz pütürü sindiremiyor vücudu demekki demişti:44: buğün bamya yedi 1-2 tane hemde olmayan dişleriyle ısırarak bide domates suyu içti
anca uyusun bıldırcınAfiyet olsun ahmet paşaya
Yok kız efe 7 aylıktan beri yer köfte köfte dediyse sadece kıyma teflın tavada yaparız
Efe normalde daha çok yer iştahı yok belli aman hasta olmasın nolur ya
Evet uyuyor sanıyor beni senle aldatıyom onu
anca uyusun bıldırcınhak ediyor bu aldatılmayı benimki etrafı toparlıyor garibim bende burdayım
mattikada altta göründü ama geç geldi misafirleri anca gitti demek bizde kaçalım kız paparayı yemeden korkuyom buğün adamdan
yazman iyi oldu canım tesadüf buğün eşimle konuştukUyku manası tahıllı mama tok tutsundiye kıs adı öyle geçiyor evde
yazman iyi oldu canım tesadüf buğün eşimle konuştuk
ben ne zaman sade tahıllı mamadan (içine bide keçi devam sütü koyuyorum biliyosun ) yapsam kıvranıyor sıkıntılı oluyor
pirinç unundan yapsam daha rahat uyuyor bazende pirinç ununa 1 tatlı kaşığı tahıl ve devam sütü karıştırıyorum oda fena değil aklında bulunsun
bencede kaçayımo da işten kaçıyor etraf toplama bulaşık yerleştirmeden kaçtı agır işçi kız bunlar yazık
Tam yavru kuşum enseye tokat ........ Parmak atasım gelmeden kaç
Ramazan ramazan tövbee
geçen bi arkadaşla tlf konuştum yakın arkadaşım
2 kızı var ikisininde büyümesine şahidim
arka arkaya oldular arkadaşımı 11-12 lerde ben arayıp kaldırdığımı çok bilirimittiğimde veya onlar geldiğinde o çocukların bize hiç zahmet vermediklerini gördüm defalarca
benimkiler niye böyle dedim sen çok yüz veriyorsun pofpof luyosun ağlatmıyorsun sen alıştırdın onları buna dedi
haklı galiba
çocuk büyütmek bir sanat ve ben kalbimle hareket ediyorum akıl mantık sıfır bende
İftar menüm
Lahmacum
Fırında tavuk
Pilav
Mercimek çorba
Salata
Milli içkimiz ayran
Tatlı şekerparebabamları alamamıştım kısmet kvalidemlereymiş
Afiyet olsun masamı da hazırladım çok yoruldum
Gelince yardım ediyor görümceler de biraz dinlenirim
Evet stresim ben yaptım içini fırın pişirdi
1 kilo kıymayla 46 tane çıktıbayagı kaldı biraz bize ayırıp paket yaptım gönderdim
Gitti misafirim bugünü de savdık babamları da aldım mı
Gelsin bayram
Off üç oldu efe aglayarak uyanıyor dişinin ucu belli
Ne dişmiş ya ne zaman rahatlayacak bu daha birinci diş
Merhabalar herkese
nasılsınız maşallah sayfalar ılerlemıs canlanmış buralar
kızcemle bız ıyıyız ebrarı yuruyo artık dha dogrusu transıt kosuyo:)melegım buarada hastalıgım 15 gun gecıktı genlerde test yaptım bıısı cıkmadı ama ben hala hasta olmadım acepp kızceme kardesmı gelıyooo
Merhaba anniskolar
Bu hafta izinliyim, ben de evde bebisimleyim cok guzellll
Naber nassiniz?
Bizim simdi de kulakta enfeksiyon var, onunla basimiz dertte biraz
Bugun kontrole gitcez
Sizden naberr
Efeler, mertler, ahmetler, eyluller ve digerleri nasillar..
İsimleri de unutmusum yaaa, beynim iyice zayifladi :s
mrb kızlar.herkese iyi haftalar..bir kaç gün giremedim sayfalar ilerlemiş.geçmiş yapamadım.umarım herkes iyidir..gece yağız 2 buçukta bir uyandı pir uyandı.uykusu bitmiş oyun oynamak istiyor..4 buçuğa kadar oyun oynadık.şimdi çok uykum var..
bizimde apartmanda var bi bizim oğlandan 15 gün küçük kız çocuğu.adam benim adama sürekli bizim kız hiç ağlamaz oturur oyununu oynar.geceleri çok güzel uyur,daha hiç sesini duymadım ağlarken falan diye anlatıyormuş.yazık benim adamda bizim oğlandan bahsediyo tabi terminatör gibi çocuk.eve geliyo bana komşunun bebeği böle böleymiş diyo.dedim napayım o kız olduğu için o kadar usludur belki.
gerçekten kız çocuklarımı uslu oluyo yoksa bizmi çok şımartıyoruz bu bebeleri eğer bizim tavrımızdan dolayı böyleyse çok geçmeden dizginleri elimize almamız şart
ohhhh menüye bak ben sadece lahmacubla bile doyardım iftarda.tek çorbayla tıkanıyorum yemeğe geçemiyorum.
kız fındık lahmacun falanmı 1 kilo kıymayla normal lahmacundan 46 tane çıkıyormu.baya artmıştır bugünede çağırsaydın birilerini.
hadi ya patlattı demek efecix sonunda o uç kısımları etten kurtulana kadar bi süre daha sıkıntı devam eder asıl sıkıntı o oluyo bizde etten kurtulana kadar zor geçiyı bizim.
2. si hemen gelmesse bi süre rahatlar efecix.
merhaba canım hakkınızda hayırlısı olsun ama olsaydı sanki 15 gün gecikmeyle testte çıkardı.istiyorsanız allah hayırlı zamanda verir inşallah.
merhaba canım üzüldüm oğluşuna kuak enfeksiyonu feci bişey.ben senelerce çektim kulaktan orta kulak iltihabı vardı bende çocukken.
inşallah hemen atlatır yavrun canı çok yanmıyordur umarım çok ağlıyormu.
bütün bi hafta oğluşunlasın demek çabuk geçmez umarım sizin için bu hafta.
yapıyolar bu zıpırlar arada böyle şeyler aman alışkanlık haline getirmesine izin verme.
istiyosun belli kan tahlili yapsanda emin olsanMerhabalar herkese
nasılsınız maşallah sayfalar ılerlemıs canlanmış buralar
kızcemle bız ıyıyız ebrarı yuruyo artık dha dogrusu transıt kosuyo:)melegım buarada hastalıgım 15 gun gecıktı genlerde test yaptım bıısı cıkmadı ama ben hala hasta olmadım acepp kızceme kardesmı gelıyooo
bebeler bildiğin gibiMerhaba anniskolar
Bu hafta izinliyim, ben de evde bebisimleyim cok guzellll
Naber nassiniz?
Bizim simdi de kulakta enfeksiyon var, onunla basimiz dertte biraz
Bugun kontrole gitcez
Sizden naberr
Efeler, mertler, ahmetler, eyluller ve digerleri nasillar..
İsimleri de unutmusum yaaa, beynim iyice zayifladi :s
aynını ben bu gece yaşadım 2 den 3.5 a kadar fıldır fıldır baktı:18:mrb kızlar.herkese iyi haftalar..bir kaç gün giremedim sayfalar ilerlemiş.geçmiş yapamadım.umarım herkes iyidir..gece yağız 2 buçukta bir uyandı pir uyandı.uykusu bitmiş oyun oynamak istiyor..4 buçuğa kadar oyun oynadık.şimdi çok uykum var..
dizginleri alalımda nasılbizimde apartmanda var bi bizim oğlandan 15 gün küçük kız çocuğu.adam benim adama sürekli bizim kız hiç ağlamaz oturur oyununu oynar.geceleri çok güzel uyur,daha hiç sesini duymadım ağlarken falan diye anlatıyormuş.yazık benim adamda bizim oğlandan bahsediyo tabi terminatör gibi çocuk.eve geliyo bana komşunun bebeği böle böleymiş diyo.dedim napayım o kız olduğu için o kadar usludur belki.
gerçekten kız çocuklarımı uslu oluyo yoksa bizmi çok şımartıyoruz bu bebeleri eğer bizim tavrımızdan dolayı böyleyse çok geçmeden dizginleri elimize almamız şart
ohhhh menüye bak ben sadece lahmacubla bile doyardım iftarda.tek çorbayla tıkanıyorum yemeğe geçemiyorum.
kız fındık lahmacun falanmı 1 kilo kıymayla normal lahmacundan 46 tane çıkıyormu.baya artmıştır bugünede çağırsaydın birilerini.
hadi ya patlattı demek efecix sonunda o uç kısımları etten kurtulana kadar bi süre daha sıkıntı devam eder asıl sıkıntı o oluyo bizde etten kurtulana kadar zor geçiyı bizim.
2. si hemen gelmesse bi süre rahatlar efecix.
merhaba canım hakkınızda hayırlısı olsun ama olsaydı sanki 15 gün gecikmeyle testte çıkardı.istiyorsanız allah hayırlı zamanda verir inşallah.
merhaba canım üzüldüm oğluşuna kuak enfeksiyonu feci bişey.ben senelerce çektim kulaktan orta kulak iltihabı vardı bende çocukken.
inşallah hemen atlatır yavrun canı çok yanmıyordur umarım çok ağlıyormu.
bütün bi hafta oğluşunlasın demek çabuk geçmez umarım sizin için bu hafta.
yapıyolar bu zıpırlar arada böyle şeyler aman alışkanlık haline getirmesine izin verme.
istiyosun belli kan tahlili yapsanda emin olsan
bebeler bildiğin gibi
kulak zor çokta korkarım bu hastalıktan zahmetlidir eminim geçmiş olsun
aynını ben bu gece yaşadım 2 den 3.5 a kadar fıldır fıldır baktı:18:
dizginleri alalımda nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?