2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hg cnmmm ohh negusel tatılınızı yaptınız geldınız bızımde bayram sonrası bır hafta tatılmızz var nasıpsee bakalım benımm kızce napıcakk ınss benıde uzmez... 70 kg olmusunn tebrık ederım ben tatılde kg alırım herhalde sen vermıısısın bende 67 hamıs kaldım suanda 7o kgyumm hemen hemen aynıyızz amacım 6o ama bıraz zor gıbı ..yuruyenlerr emeklıyenler dıs cıkaranlar varr bu aralar bununla mesguluzz

ewt aynıyız daha erimemiz lazım benım cadım emekliyor tuutup kalkıyor elinden tutup gezdirelim istiyor sürekli ama yürümek yok daha bakalım ne zaman yürüycek merakla beklıyoz 4 üstten önden 2 alttan önden dişi war 6-8 ay arası çıkardı şimdi azıları geliyor ama bakalım ne zaman görünürler bizde durumlar böyle teyzeleri

bızım hıc dısımız yoktu kı 2 hafta once alttann cıkardı sımdı ustler patladı aynı andaa 4 dıss uykusuzluk huysuzlukk vardı dısler patlayınca bıraz rahatladı sankı.. ıstahta braz gıttı gıbı sımdı ıı cok sukur.. bızımkı surunuyorr heryerii gezıyorr sıralamaya calısyorr henuz beceremedı.. kollarından tutunca cok azımlı yuruımek ıstıyorr.

allahım öyle kötüyüm ki((
kuzucum hiç durmuyor.öyle yoruluyorum ki. dün iftardan sonra uyuyup kalmışım.herşey öylece mutfakta kalmış. ben uyuyunca eşimde uyumuş.bir ara kız uynadı.gittim mutfağa. nasıl sinirlerim bozuldu. her yer heryerde.lavobonun üzeri dolu. eşim alışveriş yapmış. yerler dolu poşetlerle.kız ağlıyor kucağına geleceğim illa diyor bi yandan.
ağlamasına dayanamadım. aldım uyuttum tekrar.benim de başım ağrıyordu. hadi ben de yatayım. mutfak kalırsa kalsın dedim.bir türlü uyuyamadım. sahurdan sonra uyudum. sabahta 6 da kalktı benim kız((((toplam 2-3 saat uyuyabildim yani((
mutfak mı?????
o hala beni bekliyor(( kurtlanacağım yakında( kız uyanıkken iş yaptırtmıyor. uyuyunca da ben gürültü yapamıyorum. azıcık uyuşunda dinleneyim diye((
mutfak eşim geldikten sonra toplayacağım artık. akşam 7 buçukta falan geliyor. o saatten sonra hem iftar hazırlayacağım. hemde toplayacağım.

allah yardımcın olsun cnm cok zorr buara kımsecıkler yok bugun burdaa

Cnm Allah yardimcin olsun esin gldgnde biraz bksa kiza snde rht edrsn

allah kolaylık versin canım. artık bizden temizlikmiş tıtızlıkmıs gecti onlar cocuklar buyuyene kadar. sıkma canını. yapabidiğin kadar yap.kuzucuğunla guzel vakit gecir. bugunlerini bir dHA bulamıcaz cunku.sonucda esin de göruyordur halını laf edecek değildir heralde

artik bebisleri oyalamak zor oluyo, bende ayni durumdayim is yaparken hep agliyo, hep oyun yapalim istiyo yada kucak istiyo, gercekten bazen cok zorlaniyoruz...
Allah tan bizimkisi baba ya duskun, babasini gorunce beni hic istemiyo, yoksa napardim sabahtan aksama kadar oglumla,babasi alip goturuyo disari aksamlari ...yazik kocise hem isten geliyo hem oruclu bazen aciyorum ona...oglani aliyorum kucagindan ortaligi yikiyo geri babasi aliyo napiim...

allah yardımcın olsun cnm cok zorr buara kımsecıkler yok bugun burdaa
amin cnm...evet ben de biraz konuşuruz diye geldim kimsecikler yok:)))
Cnm Allah yardimcin olsun esin gldgnde biraz bksa kiza snde rht edrsn
amin amin.....iftardan sonra uyudu birz da hallettim herşeyi.
haklısın cnm. ben de öyle düşünüyorum. çokta ilgileniyorum. sürekli beraberiz akşama kadar ve sürekli oynuyoruz. oyuncaklarıyla falan oynamak istemiyor. çok sıkılıyor. hep hareket halindeyiz. yorucu oluyor tabii( eşim hiç bişey demez. çokta yardımcıdır.hatta amannnnn boşver gelen giden mi var kalsın öylece diyor yaa diyorum gelen giden yok ama evde bebek var. temiz olmak durumundayız:)))))
bu arada zaman ne çabuk geçiyor. senin doğumun olduğunda şok olmuştuk.inanamamıştık bir türlü:))))) şaka gibiydi. resmen 1 sene olmuş:))))) allah acılarını göstermesin.arada uğrayın bari.iyice boşladınız.

şanslısın valla cnm keşke kızım azıcık babaya düşkün olsa. babasının alacağını hissettiği anda bile basıyor çığlığı..
tuvalete bile beraber gidiyoruz artık.

ohh ne güzel ya keşke benimki de babasına düşse azcık hiç aramaz ama babasını erkek milletine acımaa boşverr

evet canım 1 yıl oldu büyüdü kuzum :)
ohh iyi bak sanslıymıssın eşin yonunden bir de anlattıkların üzerine dırdır eden bi koca düşünemiyorum bileee

iyi geceler anneler

bebişler büyüdükçe dahada zorlaşıyorlar.hep büyüsünler diye bekledik ama eskiden daha iyydi sanki nereye koysan orda kalıyorlardı oyalamak daha kolaydı.şimdi popolarının üstüne oturmuyorlar bizide oturtmuyorlar.bende çok yoruldum akşama kadar oyun akşam uykusuz geceler.bide ev işi sahur iftar misafir dayanılacak gibi değil.
dün gece 4 e kadar uyumadı yine benimki.sahuru bile yapamadımeşimde yoktu kendi kendime ayak stü bişeyler atıştırdım öyle tuttum orucu.bu arada oruç benimde sütümü etkiledi tutmasammı acaba ya.

zevzekbayan hoşgeldin tekrardan demek 1 yaşına basıcak kızın.doğumunu hatırladım cimcimenin dayanamayıp erkenden gelmişti.

evet canım keske dünya gelişi gibi baska seylerde de erkenci olsa
daha emekleme falan yok bizim hatunda koca poposunun üzerine oturuyor sürekli canı sıkılınca yuvarlanıyor öyle yapıyor yapacağını..bir yerden tutunup kalkamıyor da sanırım yürümesi biraz gec olacak... ramazan girdi gireli gece uykusu yok bizdede sahur da uyanır yemeğini yer bizimle ve sabaha kadar oynarız
gerçekten zor bazen sabredemiyorum kızıyorum bağırıyorum sonra pişman oluyorum...
ama gittikçe ınsan daha da bi seviyor içine sokası geliyor bakışı gülüşü cilvesi tatlısıyla tuzsuyla annelik böyle işte

elif, evet bende zor oturtuyorum yere surekli elinden tutup evi turlasak ama bazen cok mutlu oluyorum onu oyle kipir kipir gorunce gecen sene bu zamanlar 4 gozle dogurmayi bekliyoduk simdi ise yerinde duramayan kuduruk bebis oldular....

elif, evet bende zor oturtuyorum yere surekli elinden tutup evi turlasak ama bazen cok mutlu oluyorum onu oyle kipir kipir gorunce gecen sene bu zamanlar 4 gozle dogurmayi bekliyoduk simdi ise yerinde duramayan kuduruk bebis oldular....

ne tuhaf dimi ya.. vay bee ...
cemre de cok seviyor evde dolaşmayı bende tutup ellerinden oyle yurutuyorum parka götürdüğümde ordada yürütürüm hep :)
şimdi yürütme hecesindeyiz ama kimle konussam yürüyünce daha zor fln gibi llaflar ediyorlar yandıkkk

aynen öyle annelik başka bişey sinirleniyoruz ama bi gülüşleri herşeyi unutturmaya yetiyor.yeterki o iyi olsun diyosun.bide büyüdükçe dahada farklı oluyor.iyice şebekleşti bunlar.kızamıyo bile insan.kızsada hemen sakinleşiyor.

kendini hazır hissedince birden yürür canım.benimki 9 aylıkken yürümeye başladı 1 hafta sonra bıraktı yürümeyi noluyo dedim niye yürümüyo falan bu hafta tekrar yürümeye başladı.dedim daha hazır değilmiş galiba ondan bırakmış.

niye uyanıyor canım bu bebeler geceleri bu kadar sık yaa dişmi senin cimcimenin sorunu.ben ne olduğunu anlayamadım.

aynen yaa geçen sene ramazanda hamileydik karnımız burnumuzdaydı şimdi bebişlerimiz yaşına giricek nerdeyse.gerçi karnımızdayken dahamı güzeldi ne .o zamanda doğsalarda görsek bebeişimizi kucağımıza alsak diye bekliyordur.valla hangisi daha zor bilemedim

herkese selamlar
uzun zamandı yoktum malum ramazan geldi diye 2 hafta izne ayrılmıştım bu hafta başladım bizm buralar çok sıcak oruç zor geçiyor gerçi ben bi hafta ara verdim
neyse sakin burası sayfalar çok ilerlememiş gibi umarım herkes iyidir acık göz attım geçmişe diş çıkaran yürüyen emekleyen bebişler var maşallah onlara bizi soracak olursanız emeklemede ustalaştık artık bişeylere tutunup çok rahat yürüyoru oğlum kapılara duvarlara tutunarak evi turluyor bi saniye oturmak nedir bilmez oyuncaklarla oynamıyor evdeki bütün çekmeceleri oyuncak yapmış kendine açıp açıp kapatıyor içindeki eşyaları dağıtıyor tek elinden tutup yürütüyorum ama kendi tek başına yürümeye korkuyor elini bırakıyorum hemen oturuyorkuzum o kadar hareketliki 2 aydır kilo almıyor bu ayda almadı gibime geliyor çok üzülüyorum neyse hayırlısı olsun ne diyemiki alt iki üst dişimiz var beşinciside yolda bide bu aralar sinirlenince önünde ne varsa yumrukluyor hep dişarı istiyor parktaki salıncaktan inmek istemiyor evdeki salıncağa binmek istemiyorkaydıraktan kaydırıyrum çok hoşuna gidiyor öyle işte kızlar anlayacağınız çok yoruluyorum offfffffffffffffff çokkkkkkkkkkkkkkk
bugün fırsat bulursam yeni halinin resimlerini atıcam

hg cnmm bu bıdıklar buyuyuncee uslancaklarınaa dahada yaramaz oluyorlar.. bızıımkıde kollarından tutup yurutmek ıstıyorr yurutmessenn kızıyorr.. otutturursamda aglıyorr.. bızde tatıle gıdıcez bakalım nasıl gecıcek..bızımde 4 dıs oldu hepsıde aynı anda cıktı . 5. nezaman gelır bılmıyorum..daha tam uzamadılar..bızımde evde salıncagımız var cok sevıyor kızım ama dedıgın gıbı evde ccanı sıkılıyor parkaa gıdemıyorum oructa cok sıcak.. cocugun ısıde zor wallaaa bayramda bolbol gezerız ınss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…