2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizde bi ara tatile gidelim dedik sonra çocukla zor olur diye vazgeçtik artık kısmetse seneye diyoruz bakalım
bizim 4 dişi art arda çıktı bu beşincisi epey sonra attı
iş yerindeyim klima bozulmuş sıcaktan patlamak üzereyim yaaaaaaaaaaa

karadenızdeyım benn buralar serın allahtann
suksuk sende kızçenin fotosunu atsana cimcimeyi yakından görelim belki talip oluruz oğlumuza
atarım cnmm
lafa bak talip oluruz oğlumuza sıcak çarptı beni ne dediğimi bilmiyorum yani kızınıza talip oluruz demek istiyorum

demek benim oğlan boşuna bu aralar habire halaya durmuyormuş içine doğmuş çocuğun ona kız isteyeceğim kız bi görseniz nasıl oynuyor ayaktayken dizlerini kırpıyor otururkende poposunu oynatıyor sonra arada alkış yapıyor kuduruk oğlum

Hey aryam hoşgeldin hemşomm nerelerdeydin anlat hele

izindeydim kız o yüzden yoktum bu hafta başladım 2 gün işlerimi toparladım bide sen mesaj attın hemşom ya merak etmişsin beni canım benim duygulandım o yüzden sabah gelir gelmez yazayım dedim girişte anlattım uzun uzun oku bi zahmet tekrar yazamam
efemin dişi çıkmış hayırlı olsun

Kızlar biz dgünü hazırlıklarına başladık
Her şeyi yaptırmayıp seçtik içinden gerisi de biraz hayal gücümüze kalmış
Karar veremiyorum hangi tema olsun sizce:44:

Eklentiler

• $image.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $image.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 40
  • $image.webp
    5 KB · Görüntüleme: 30
  • $image.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 43

Tabi merak ederimhemşomu bir avm geçmişimiz var
İyiki bazılarınızın teli var da orda görüyom napıyonuz biliyomyoksa çatlarım meraktan
He dur okuyayım zahmet edip yazma
Çıktı da mahvetti bizi hemşom alt iki çok zor çıkardıdepresyona sokuyor beni
Girmem an meselesi

kocaman bi maşallah
ay suksuk çok tatlı rabbim nazarlardan korusun hemen oğlum için talip oldum gitti elife
önce söz sonra nişan sonrada dillere destan bi düğünne dersin kız anası

suksuk hadi ama fazla naz yaptıncevabını bekliyorum ona göre halay çekecem

bızden kız almak kolay deıldırr kız agırlıgımızca altın ısteruk buarada babasının arkadaslarınında oglanları varr ole takılıyorlarr adam küplere biniyor vermem kızımı dıee . oglunn kudurukmuss ole fırlama damat ıstemem ben

hg cnm merak ettım senı kac gundur goremedım efede senıı depresyona sokup sokup cıkarıyorr bu bıdık cok yaramazz allah yardım etsın bızım ust dıslerde geldı 2 haftaaada 4dıs :) 5. nezaman gelıcek bakalım tatıle denk gelmese barii:26:

Kız aryam harem mi kuruyon kız seni didodaya söyleyecem herkese talip oluyosun

Suksuk hava atıp durma tatil diye diyebiz gidemiyoz 50 derece sıcaklıkta küvette serinliyoz oglumla

Bayanstress 25.inde aramıza katılacakvınını ahmet saklamış anası girmesin diye
25.burda olunda karşılama yapak halayla

Elifime de kocaman maaşallahhçok tatlısın elifim
Allahım seni korusunn

Kızlar biz dgünü hazırlıklarına başladık
Her şeyi yaptırmayıp seçtik içinden gerisi de biraz hayal gücümüze kalmış
Karar veremiyorum hangi tema olsun sizce:44:

şimdi bunlara bakıp bende karar veremedim ben oğluşuma resimli pasta yaptıracam ayıptır sölemesi kendini çok seviyor da fotolarını görünce çok seviniyor o yüzden onun resmini bastıracam pastaya

Gelsin gelsin tatile denk gelsin sen misin çocukla tatile giden
Aynen canım dün hafif depresyon arifesindeydim bugün çıkar gibi oluyom ama girmem an meselesi
Diş çıkıp gidiyoda huysuzluk baki kalıyor galiba

olsun bende gelinime ağırlığınca altın alırım kız suksuk gelinime fazla kilo aldırma olurmu sonra altınların altından kalkamayızo arkadaşlarına söle gelinimi rahat bıraksınlar söz kestim de kızıma nişanlısı döver valla hepinizi ha zaten dövecek çocuk arıyor
valla acık fırlama ama olsun kız büyünce akıllanır kaynanası

Aldın mı kaynana cevabı didonun kızına git sen

Aryam pasta degil sadece süslemelerden hangilerisen misafir olsan
Ben party girl :124:
Görsel olarak hangisi güzell
Rüzgara bak sen kendini begenmiş efeyi tokatladıgı dün gibi aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…